52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • otamendi
    Sziasztok!

A játékban lévő "ai truck"-ok nem előznek?Vagy esdetleg van valami "mod" ehhez? Én úgy látom, ha nem tudok haladni jön mögöttem végig, nem előz meg pályán.

Üdv.
  • Trd
    Hoztam két képet magammal!

Flottám vezérgépe, 1000 ló ereje van beletömve!

Ő pedig csak az egyszerűség kedvéért. De a Volvo így is gyönyörű!
  • 7r1v1um
    Kössz az oldalt. Felraktam, remélem működni is fog. Igaz valami 1.2.5-höz készítették, de majd meglátjuk.
  • Norby646
    Nem tudtok olyan tuning modot amivel tudok L (larmschutz, kerek zöld tábla fehér L betűvel a kamionok elején általában) jelzést rakni a kamionom elejére? Volvora kéne, de csak tuningként akarom tehát magát a gyári modellt nem szeretném lecserélni. Mondjuk a lököst is jó lenne megcsinálni műanyagra, mert egyelőre csak skin-el oldottam meg.
  • Frequency
    PL innen:Tél mod
  • Lolluki
    srácok, hogyan tudok a kamionomra és a pótomra nyomni egy szöveget???
  • 7r1v1um
    Szomorú.
    És ezt melyik fenti honlapról tudom beújítani?
    (Frankfurt-Prága csak 411 km, és ajánlom mindenkinek. Akár az egész játékot lehetne azzal reklámozni.)
  • Lolluki
    egyre újabb patchekben már benne lesznek az új kamionok is???
  • Frequency
    Csak tél modifikáció létezik.Az alap verzióban nincs havas táj.
  • Lolluki
    én holnap szeretnék elmenni :D
  • 7r1v1um
    Nekem működik a fedélzeti comp. az összes típusnál.
    A 450 ilométeres Frankfurt-Prága nem kicsit szépre sikeredett (már amikor nem esett az eső és láttam a tájat).
    Apropó időjárás: az alapjáték tartalmaz havas-téli időszakot? Dél-Németországot vagy Svájcot jobban el tudom képzelni úgy.
  • zsömi12
    Üdv mindenkinek. Megvéve az új Iveco-t azt tapasztaltam, hogy a műszerfalt csak távoli nézetben látom, nem tudom közelebb hozni, és az I betűre sem változik a kijelző. Ennél a típusnál ez a normális vagy más gondom van?
  • AudiQuattro
    Ki megy Szegedre ma kamionos talira?:D
  • jutiput
    Szia! 1.1-re javítsd fel, de ne legyél ideges, mert azzal sem fog sokat menni, várni kell, hogy a készítő " frank007" megcsinálja, hogy játszhatóbb legyen! Csak nyugi!! Üdv.
  • fiat126
    Nem patch-elt játék.
  • wollnerd #28346
    Akkor csak manuálisan tudod beállítani. Link
  • Frequency
    Fel patch-elt játékkal nem működik,csak 1.1-el.Frank dolgozik rajta...
  • fiat126
    Sziasztok!Egy kis segítség kéne.Tudom még csak próba verzió,de szeretném kipróbálni ezt amit a frank007 csinált pályát hungary_map_v0.8 ,de mikor a fuvart választanám midig kifagy a progi,de addig minden rendben van vele.Lehet ezen valahogy segíteni?Vagy inkább még várjak a végleges változatra.
  • 7r1v1um
    Nekem ezt írja, de lehet, hogy az összes 1.4-es újítást tartalmazza a lista:
  • Misito
    Jó reggelt hivatalosan kijött az 1.4.8 javítás sok mindent nem ír róla de talán hasznát vesszük :)
    "License plate system corrections
    Interior animation fixes
    Fixes to several tuning parts acting incorrectly
    Improvements in memory system for better stability under heavy load
    Traffic lights system fixes"
  • szgabe
    Oké Krisztián, akkor nézem a lejárati időt. De pontosan mit nézzek???
  • vajo
  • Rollerboy94
    fáradtan de haladósan

ááá inkább kiállok egy kicsit

• Boxer HUN
    És Frank, már dolgozik is gőzerővel...
  • Boxer HUN
    Gyere olvasni lehet, hogy itt a megoldás...
  • Boxer HUN
    Amúgy bármilyen óhaj, sóhaj, kérés vagy ötlet van, azt a RestaCar oldalán, a Fejlesztői műhely fórumban lehet egymásközt megosztani. (modderekre vonatkozik).
  • frank007
    Köszi szépen!!!
  • Boxer HUN
    Továbbítva.
  • frank007
    Boxer! Azt meg lehet vhogy csinálni, hogy az általam nem használt szektorokba ne töltse be az alap mapot? A szerkesztőben már sikerült megoldanom, de játék indításánál szerintem azt csinálja, ezért fagy le. Összegyúrja a kettőt! Ha meg lehetne csinálni, hogy a többi szektort üresen hagyja, akkor szerintem működne. Te jóban vagy a fejlesztőkkel, nem tudnád megkérdezni tőlük? Lécci,lécci!
  • jocking
    Most volt VGA cserém. Beszereztem egy Radeon HD7770-et, de a "renderelési százalék" fül továbbra sem állítható 125% fölé, pedig úgy tudom, hogy akár 400%-ig is fel lehetne nyomni.... Mi lehet ennek az oka? Magasabb százalékhoz dx10 kellene?
  • Boxer HUN
    .. hajrá.
  • Tikal #28330
    teljesen egyetértek, egy játékot csinálnának már meg végre normálisan és nem fél évente kiadni valami szart, most épp valami buszos szarral ámítják a népet...
  • krisztian1329
    A lejárati időt figyeld.
  • szgabe
    Gyerekek! Biztos, hogy van olyan első választható fuvar a Frankie mapján, amelyik 2 perc alatt teljesíthető??? Kb. 30-szor kezdtem új profilt, próbálkoztam gyorsrepüléssel is, akkor sikerült odaérnem 2 perc alatt, de akkor is kifagyott a következő fuvarnál. Ha valakinek sikerült kamionvásárlásig eljutnia, írja már meg, hogy miként. Eddig csak a legelső fuvarral tudtam kóricálni a pályán akármeddig (amíg a benzin tart), és már kipróbálnám saját vassal is, amit kedvemre festhetek.
    Előre is köszi a segítséget
  • Pelsodriver
    100 %-kal támogatlak, és 100 %-kal hiszem, hogy szorgalmadat, kitartásodat siker koronázza, és nagyon sokak kedvence lesz ez a map. Persze sokkal többre mennél, ha a gyári csapatból figyelne fel rád valaki és segítene, mert megérdemelnéd. Csak hát nem lehet könnyű elviselnie egy csehnek, hogy Magyarország az ETS 2 -ben szebb, részletesebb lesz, mint a Skoda hazája...
  • Boxer HUN
    Jó a béta, de csak a zárt. Jobban ellenőrizhető és kontrollálható.
    De talán csak most, ennél a javításnál terjesztették ki a publikumra is.
  • peta19901010
    Bocs ha hülyeségetkérdezek, deérdemes bétázni (most, hogynyílt lett) vagy érdemesebb megvárni a végleges kiforrott frissítést (ha ezekután lesz a eddigi értelemben vett firssítés)?
    Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül.
    És bocsesz még 1x ha hülyeeségetkérdeztem.
  • fs9pilot
    Erről beszélek.
  • Boxer HUN
    Az SCS Software-től mutasson bárki olyan játékot, ami ekkora támogatást és bizalmat élvezett a játékos közösség részéről. Folyamatosan fejlesztik, megállás nélkül. Aki nem tesztel nekik bétát, az inkább ne nyilatkozzon baromságokat, mert fogalma sem lehet arról a munkáról, ami folyik náluk.

...de mit is magyarázkodom!!!???
  • BBSTi
    Épp ezért vettem meg végül én is a játékot, hogy játszhassak a legújabb verzióval, hátha belekerülnek az általam felfedezett hiányosságok