52658
-
otamendi #28361 Sziasztok!
A játékban lévő "ai truck"-ok nem előznek?Vagy esdetleg van valami "mod" ehhez? Én úgy látom, ha nem tudok haladni jön mögöttem végig, nem előz meg pályán.
Üdv. -
Trd #28360 Hoztam két képet magammal!
Flottám vezérgépe, 1000 ló ereje van beletömve!
Ő pedig csak az egyszerűség kedvéért. De a Volvo így is gyönyörű!
-
#28359 Kössz az oldalt. Felraktam, remélem működni is fog. Igaz valami 1.2.5-höz készítették, de majd meglátjuk. -
#28358 Nem tudtok olyan tuning modot amivel tudok L (larmschutz, kerek zöld tábla fehér L betűvel a kamionok elején általában) jelzést rakni a kamionom elejére? Volvora kéne, de csak tuningként akarom tehát magát a gyári modellt nem szeretném lecserélni. Mondjuk a lököst is jó lenne megcsinálni műanyagra, mert egyelőre csak skin-el oldottam meg. -
#28357 PL innen:Tél mod -
Lolluki #28356 srácok, hogyan tudok a kamionomra és a pótomra nyomni egy szöveget??? -
#28355 Szomorú.
És ezt melyik fenti honlapról tudom beújítani?
(Frankfurt-Prága csak 411 km, és ajánlom mindenkinek. Akár az egész játékot lehetne azzal reklámozni.) -
Lolluki #28354 egyre újabb patchekben már benne lesznek az új kamionok is??? -
#28353 Csak tél modifikáció létezik.Az alap verzióban nincs havas táj. -
Lolluki #28352 én holnap szeretnék elmenni :D
-
#28351 Nekem működik a fedélzeti comp. az összes típusnál.
A 450 ilométeres Frankfurt-Prága nem kicsit szépre sikeredett (már amikor nem esett az eső és láttam a tájat).
Apropó időjárás: az alapjáték tartalmaz havas-téli időszakot? Dél-Németországot vagy Svájcot jobban el tudom képzelni úgy. -
zsömi12 #28350 Üdv mindenkinek. Megvéve az új Iveco-t azt tapasztaltam, hogy a műszerfalt csak távoli nézetben látom, nem tudom közelebb hozni, és az I betűre sem változik a kijelző. Ennél a típusnál ez a normális vagy más gondom van? -
#28349 Ki megy Szegedre ma kamionos talira?:D -
#28348 Szia! 1.1-re javítsd fel, de ne legyél ideges, mert azzal sem fog sokat menni, várni kell, hogy a készítő " frank007" megcsinálja, hogy játszhatóbb legyen! Csak nyugi!! Üdv. -
fiat126 #28347 Nem patch-elt játék.
-
#28346 Akkor csak manuálisan tudod beállítani. Link -
#28345 Fel patch-elt játékkal nem működik,csak 1.1-el.Frank dolgozik rajta... -
fiat126 #28344 Sziasztok!Egy kis segítség kéne.Tudom még csak próba verzió,de szeretném kipróbálni ezt amit a frank007 csinált pályát hungary_map_v0.8 ,de mikor a fuvart választanám midig kifagy a progi,de addig minden rendben van vele.Lehet ezen valahogy segíteni?Vagy inkább még várjak a végleges változatra. -
#28343 Nekem ezt írja, de lehet, hogy az összes 1.4-es újítást tartalmazza a lista:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Misito #28342 Jó reggelt hivatalosan kijött az 1.4.8 javítás sok mindent nem ír róla de talán hasznát vesszük :)
"License plate system corrections
Interior animation fixes
Fixes to several tuning parts acting incorrectly
Improvements in memory system for better stability under heavy load
Traffic lights system fixes" -
szgabe #28341 Oké Krisztián, akkor nézem a lejárati időt. De pontosan mit nézzek??? -
vajo #28340 -
Rollerboy94 #28339 fáradtan de haladósan
ááá inkább kiállok egy kicsit
-
#28338 És Frank, már dolgozik is gőzerővel... -
#28337 Gyere olvasni lehet, hogy itt a megoldás... -
#28336 Amúgy bármilyen óhaj, sóhaj, kérés vagy ötlet van, azt a RestaCar oldalán, a Fejlesztői műhely fórumban lehet egymásközt megosztani. (modderekre vonatkozik).
-
frank007 #28335 Köszi szépen!!! -
#28334 Továbbítva. -
frank007 #28333 Boxer! Azt meg lehet vhogy csinálni, hogy az általam nem használt szektorokba ne töltse be az alap mapot? A szerkesztőben már sikerült megoldanom, de játék indításánál szerintem azt csinálja, ezért fagy le. Összegyúrja a kettőt! Ha meg lehetne csinálni, hogy a többi szektort üresen hagyja, akkor szerintem működne. Te jóban vagy a fejlesztőkkel, nem tudnád megkérdezni tőlük? Lécci,lécci! -
jocking #28332 Most volt VGA cserém. Beszereztem egy Radeon HD7770-et, de a "renderelési százalék" fül továbbra sem állítható 125% fölé, pedig úgy tudom, hogy akár 400%-ig is fel lehetne nyomni.... Mi lehet ennek az oka? Magasabb százalékhoz dx10 kellene? -
#28331 .. hajrá. -
#28330 teljesen egyetértek, egy játékot csinálnának már meg végre normálisan és nem fél évente kiadni valami szart, most épp valami buszos szarral ámítják a népet... -
krisztian1329 #28329 A lejárati időt figyeld. -
szgabe #28328 Gyerekek! Biztos, hogy van olyan első választható fuvar a Frankie mapján, amelyik 2 perc alatt teljesíthető??? Kb. 30-szor kezdtem új profilt, próbálkoztam gyorsrepüléssel is, akkor sikerült odaérnem 2 perc alatt, de akkor is kifagyott a következő fuvarnál. Ha valakinek sikerült kamionvásárlásig eljutnia, írja már meg, hogy miként. Eddig csak a legelső fuvarral tudtam kóricálni a pályán akármeddig (amíg a benzin tart), és már kipróbálnám saját vassal is, amit kedvemre festhetek.
Előre is köszi a segítséget -
Pelsodriver #28327 100 %-kal támogatlak, és 100 %-kal hiszem, hogy szorgalmadat, kitartásodat siker koronázza, és nagyon sokak kedvence lesz ez a map. Persze sokkal többre mennél, ha a gyári csapatból figyelne fel rád valaki és segítene, mert megérdemelnéd. Csak hát nem lehet könnyű elviselnie egy csehnek, hogy Magyarország az ETS 2 -ben szebb, részletesebb lesz, mint a Skoda hazája... -
#28326 Jó a béta, de csak a zárt. Jobban ellenőrizhető és kontrollálható.
De talán csak most, ennél a javításnál terjesztették ki a publikumra is. -
peta19901010 #28325 Bocs ha hülyeségetkérdezek, deérdemes bétázni (most, hogynyílt lett) vagy érdemesebb megvárni a végleges kiforrott frissítést (ha ezekután lesz a eddigi értelemben vett firssítés)?
Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül.
És bocsesz még 1x ha hülyeeségetkérdeztem. -
fs9pilot #28324 Erről beszélek. -
#28323 Az SCS Software-től mutasson bárki olyan játékot, ami ekkora támogatást és bizalmat élvezett a játékos közösség részéről. Folyamatosan fejlesztik, megállás nélkül. Aki nem tesztel nekik bétát, az inkább ne nyilatkozzon baromságokat, mert fogalma sem lehet arról a munkáról, ami folyik náluk.
...de mit is magyarázkodom!!!??? -
BBSTi #28322 Épp ezért vettem meg végül én is a játékot, hogy játszhassak a legújabb verzióval, hátha belekerülnek az általam felfedezett hiányosságok