Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, de még 3db éjszakai kép, aztán nem "spammelek" többet. 😄D

///M I Love BMW. :)

Szép kis husi.. 😄DD
Letisztult. 😊

Szabi
én visszafogottabb géppel járkálok és nem csak a hármas szintem miatt 😄

majd oldallemezt meg sötétebb felniket kap ha egyszer feloldom 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Akkor dobok már 3 képet én is... Ne maradjak ki a sorból.. 😊 😊

sziasztok,sok a duma de nincsenek szep kepek !tolem is

Szabi
szóval nem csak nálam ilyen, pár hete 2x2,5 ghz-s procim volt, most 4x3,4ghz, minden játékban duplázódott minimum az fps-em, de max grafon ETS2 továbbra is 20fps 😄D

ronso
Érdekes hogy nálam este jó de nappal halál föleg ha még esik is,pedig jó vga-m van..
Remélem egyszer csak javítják..

Sakkoo.......Baszkiiii

Oliverius
Az, hogy nekem az alaplapi vga-val csinálja az még csak hagyján de egy normális vga-val már illene nem szaggatnia. No arról ne is beszéljünk amikor besötétedik akkor miket tud mûvelni.

Igen, nálam is megfekszik néha... Ez optimalizációs gond.

ronso
Üdv
Másnál is szaggat a játék ha beér egy városba,valami borzasztóan akad..kint városon kivül meg olyan mint az álom....

Sakkoo.......Baszkiiii

komi és krszti1160 !

Ha nem originált a játék, akkor a patch mindig felül fogja írni a már telepített verziót , és azok után kérni fogja a serial számot újra .

Üdv!Ez a Scania Tuning Mod!Itt a letöltési lnkje! Scania Tuning Mod

Megtudná nekem mondani valaki, hogy a Simones map tulajdonképpen mit csinál?
http://ets2.lt/en/simones-map/
Mert igazából nem bírtam rájönni a kép apalján, hogy mi a lényege, meg mit módosít...

Szabi
már mûködik 😊

Ha több map.scs fájlom van, meg europe.mdb-m, akkor nem lehet sehogy se egybe rakni azokat a modokat ugye???

A "def" nevû mappákban keresd az említett fájlt... 😊

Tappancs83
Ez jól néz ki.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

abacss

Tappancs83
Üdv. Ez melyik mod? Minden kamionhoz 4 tengelyes alváz, vagy milyen modot használtál itt? Én eddiig csak Volvohoz és mercihez találtam 4 tengelyes alvázat, és azok is ütik egymást szépen. Tudsz- e linkelni nekem egy modot minden kamionhoz 4 tengelyes alváz, ha van ilyen egyáltalán? Köszi.

Tappancs83
"nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem mûködhet a no speed limit mod? Olvastam lentebb, hogy egy másik mod scs-ében a game_data.sii-ben kell átírni ha van. De nincs... Szóval nem tudom melyik mod ütheti, de eddig semmi gond nem volt, most meg újra csak 90 a max. "
Winrarban megnyitod minden modot, és megkeresed melyikek tartalmazzák ugyanazt a fájlt. Ha egyezést találsz, 2 fájl azonosnevû, akkor azok a modok ütköznek. Van összeírási lehetõség, ha nincs levédve kóddal, és ennek köszönhetõen nem bírod kicsomagolni.

Krszti1160
én most szedem a patchet, de akkor inkább fel sem teszem 😄
Törölt felhasználó
Feltettem a patch-t és azóta el sem indul a jéték. 😞 Van-e valami lehetõség, hogy visszaállítsam az elõzõ verzióra vagy a mentést kiszedjem és újra telepítés után bemásoljam és mûködjön?
maujuri
Pedig úgy kell.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Volvo Fh12 460
Szevasztok srácok lenne gey kérdésem nem tudtok véletlen vmi orvosságot a billencs pótkocsira h kanyarban ne bicsaklodjonbe a szerelvény mert száraz úton hadján még vhogy lehet is vele menni de ha esik az esö akkor oszt kész rém álom 😄 köszi elöre is az infót😄

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem mûködhet a no speed limit mod? Olvastam lentebb, hogy egy másik mod scs-ében a game_data.sii-ben kell átírni ha van. De nincs... Szóval nem tudom melyik mod ütheti, de eddig semmi gond nem volt, most meg újra csak 90 a max.
Szabi
lemezes kulcsot hogy tudom beregizni steam-en ?

ha beírom neki akkor nem fogadja el :/

Törölt felhasználó
Köszi, mindkettõtöknek. 😊
A RestaCar.hu-ra régebben feltöltöttem emiatt két változatot.

No Damage / No Damage and Speed limit néven megtalálod az "Egyéb letöltések"-ben.

Nyilván tartalmaz a másik mod scs fájla is egy "game_data.sii", amiben benne van a limit, csak át kell írni azt is... 😉

Törölt felhasználó
No Damage és a Speed limit 120-t ha beteszem a mappába akkor a speed limit-es nem mûködik. Meglehet oldani valahogy, hogy együtt mûködjenek? 😊
[/img]

TopGun
Sziasztok! a rendszamot hol lehet modositani? ugyertem melyik fileben kell keresni, hogy at tudjam irni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tappancs83
Nemtudom, nekem simán megjelent a rádió, letöltöttem egy magyarrádiós cuccot, live_streams.sii fájlt írtam fölül a letöltött fájlal, és minden rendben volt vele. Szegénynek, akinek nem mûködött nemtudom õ honnan töltötte le, de lehet, hogy eleve a fájl is hibás lehetett.

Leo 1991
Én meg csak ezt tudom válaszolni rá

15. Hogyan adhatok netrádiót a játékhoz?

Nyisd meg a \Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában lévõ live_streams.sii fájlt, majd a lista aljához add hozzá a rádiót a következõ formátumban:
stream_data: "Rádió URL|Rádió neve ahogy a játékban megjelenik"

Példa:
stream_data<60>: "http://78.129.163.140:8070/|EKR Rock Radio - UK (128k)"

és itt nincs olyan hogy hova kell másoljam a fájlt.

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Tappancs83
Rám valahogy nincs ilyen hatással. 😄

Huh, egy ilyen kamionban sorozatban kapna szerencsétlen sofõr epilepsziás rohamot XD
Tappancs83
😄

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

http://kephost.adatbazis.eu/images/93715369327741637512.jpg
Megszomjaztak a lovak, valahol Rostock - Liége közt!

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

sempy !

privát üzi elküldve részedre ! <#wave>

Ha lehetséges én is kérnék abban segítséget hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni, ha már nekem is újra kellett kezdeni... <#help>
Nincs benne semmi mod. Újraraktam, bemásoltam a régi profilomat és ugyanazt dobja. Sõt már ha a cég igazgatása menüben arra megyek h kamionflotta akkor is kifagy.
Tappancs83
Van pár, csak nehéz megtalálni a sok rosz között. Nekem sikerült találnom párat.

rambóóxd !

Írtam neked privát üzit. <#wave>

Szép Estét!! <#wave> Tud nekem valaki abban segíteni hogy hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni??! Tudom nem szeretitek ha valaki csalni akar (én sem) de újra kellett kezdenem a játékot, de már 40. szinten jártam, 95.000 levezetett kilométernél!! <#help> Köszönöm!! <#vigyor4>
Ha minden autókerkerskedõnél ezt csinálja , akkor / szerintem / esetleg egy kamion mód teheti ezt , amit be tettél a mód mappába .

sziasztok ! szép estét .

Mai nap utolsó fuvarja , aztán pihenõ .

Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy mikor rákattintok a kamionkereskedõk menüre, a játék valami hibát észlel és leáll. Szerintetek mi lehet a gond?<#confused><#confused>
Valószinû az lehet a baj,engem is beszivatott valamelyik nap. De kitöröltem a mentésem és jó lett.