Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezeket próbáltad már kivenni amíg beteszed a truckshop -ot?
///M I Love BMW. :)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
akár milyen tuning modot, vagy truck shopot töltök le és teszem be , lefagy, legjobb esetben ha nem fagy le , akkor pedig nem jelennek meg a led lámpa kiegészitõk a scaniára.
már töltöttem le a restacar-ról, ets2.lt-rõl .... de semmi jól mûködõ .
ez van a mód mappába jelenleg . a scania tuning modot azt most probálom, de itt meg megsem jelenik aminek kellene .
De igazából a kifagyás attól is függ hogy mivel akad össze... Milyen modok vannak betéve?
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is?
Válaszokat elõre is köszönöm.
vicces hogy a múltkori hír fordítását kiposztolták az oldalukra, de néhány szót kihagytak 😄
"Nulla tenaci invia est via"
(zárt bétából van a kép)
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is? ezt is probáltam, de lefagy ez is.
EZT is a három közül.
Válaszokat elõre is köszönöm.
A betett "real logo" mod, nem fog ennek bezavarni? Vagy ugyanúgy betölti a modot, és az lesz az alapértelmezett?

Klassz a mód meg a videó amit kitettél most ide.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Gurultam már egy picit , aztán felvettem a következõ fuvart holnapra , addig félreálltam a pihenõbe.

Ki mondta, hogy f??det rám?!
Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a RED winternek a szélvédõ és ablak színét, vagy is ezt
hogy tudnám át tenni a RED summer szélvédõ és ablak színe helyére, vagy is ennek a helyére?
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Tegyed felfelé, írd be a kulcsot és ennyi!! Azzal a kiírással ne foglalkozz, az csak a mod miatt írja ki! 😊)
TOLJAD NEKI!! 😄
Nem kell félned, eredeti a játékod, és a patch sem fog bekavarni értelemszerûen, max. még egyszer bekéri a kulcsot! 😊
Nekem is magyar verzió , avagy magyar kiadás ( Playon magyarország kft ) .
Itt a fotó róla hogy eredeti, originált magyar lemez .

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nos. Te, megvetted a dobozos játékot, amiben értelemszerûen kaptál egy kulcsot. (Ha jól értelmeztem).
Az elõzõ tört verziót leszedted, és felraktad a játékot, bekérte a kulcsot, és el is fogadta. Amelyik hosszú szöveget te mondod, az konkrétan ez:
Feltételezem, hogy angolul írja ki neked ezt a szöveget, és azért hiszed azt, hogy azt (szóismétlés.) írja a játék hogy demó verzió és le fog járni XY idõ múlva...
Ez NEM azt jelenti, hanem hogy a játék harmadik féltõl származó modifikációt észlelt, amelyekért nem vállal az SCS felelõsséget. Magyarul ha befosik a játék, kifagy stb. akkor nem rohanhatsz a supporthoz, hanem elõször ki kell törölnöd az a modot.
Tehát még egyszer, a játékod eredeti, legális, és teljes verziós! A patch után is az lesz. Rakd fel, és játsz.
Kezdek türelmetlen lenni..^^
XBOX 360 Gamertag: TaRka94