Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Nulla tenaci invia est via"
Gurultam már egy picit , aztán felvettem a következõ fuvart holnapra , addig félreálltam a pihenõbe.

Ki mondta, hogy f??det rám?!
Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a RED winternek a szélvédõ és ablak színét, vagy is ezt
hogy tudnám át tenni a RED summer szélvédõ és ablak színe helyére, vagy is ennek a helyére?
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
///M I Love BMW. :)
Tegyed felfelé, írd be a kulcsot és ennyi!! Azzal a kiírással ne foglalkozz, az csak a mod miatt írja ki! 😊)
TOLJAD NEKI!! 😄
Nem kell félned, eredeti a játékod, és a patch sem fog bekavarni értelemszerûen, max. még egyszer bekéri a kulcsot! 😊
Nekem is magyar verzió , avagy magyar kiadás ( Playon magyarország kft ) .
Itt a fotó róla hogy eredeti, originált magyar lemez .

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nos. Te, megvetted a dobozos játékot, amiben értelemszerûen kaptál egy kulcsot. (Ha jól értelmeztem).
Az elõzõ tört verziót leszedted, és felraktad a játékot, bekérte a kulcsot, és el is fogadta. Amelyik hosszú szöveget te mondod, az konkrétan ez:
Feltételezem, hogy angolul írja ki neked ezt a szöveget, és azért hiszed azt, hogy azt (szóismétlés.) írja a játék hogy demó verzió és le fog járni XY idõ múlva...
Ez NEM azt jelenti, hanem hogy a játék harmadik féltõl származó modifikációt észlelt, amelyekért nem vállal az SCS felelõsséget. Magyarul ha befosik a játék, kifagy stb. akkor nem rohanhatsz a supporthoz, hanem elõször ki kell törölnöd az a modot.
Tehát még egyszer, a játékod eredeti, legális, és teljes verziós! A patch után is az lesz. Rakd fel, és játsz.
Kezdek türelmetlen lenni..^^
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én nembántam meg hogy megvettem....
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Relax😊))
A dolog egészen egyszerû. A játék érzékeli a modokat, ezért írja ki ezt a szöveget. Nem fog semmit kérni. Én amikor megvettem már 15 ös szinten voltam kb.
Ugyan azokat a modokat ugyan azt a profilt beraktam és azóta játszom vele. Most kb 30 körüli zinzen vagyok.
Nekem is ki írja ezt a szöveget, sõt mindenkinek akinek van bent mod.
Rakd vissza és használd.
Szabiék azt írják, hogy az új Patchnél elõfordulhat az, hogy újra bekéri a kodot, de ha eredeti elfogadja és ennyi. Ezt a saját védelmük miatt csinálják. Ha eredeti a játékod engedni fog mindent, és egy csomó elõnyt élvezhetsz..
Szóval nyugi tedd fel és játssz.
Downhill!!
az lenne a kérdésem hogy játszik e valaki a Standalone Trailerpack v1-el?
mikor betettem a módba és elinditom a játékot,egy pótnak a képe nem jelenik meg mikor a fuvarokat nézem és le is fagy,az az kilép a játékból.
esetleg ha valakinek megvan akkor elküldené e hogy megpróbáljam azzal hátha mûködik!!???
Kérlek Titeket segitsetek egy kicsit.
Elõree is köszönöm.

na meg hogy is merték engedélyezni, hogy egyáltalán bármiféle módot lehessen csinálni a játékhoz, az meg külön szemétség hogy figyelmeztetnek, hogy a hibás mód hibát okozhat a játékban.. 😄

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
De ha ez vigasztal,akkor én elõször letöltöttem (kipróbálni ) utána nemtöröltem semmit,megvettem, beirtam az eredeti serialt amikor kérte, és csókolom volt. Ugyanolyan jól megy azóta mióta letöltöttem. kész. ( De azért ittvan a polcon a doboza,mindennel együtt a bizti kedvéért 😄 )
- jelenleg 1.2.5-re tudod frissíteni a játékodat
- remélhetõleg a héten érkezik az 1.3-as frissítés, amivel majd az elsõ indításnál egyszer leellenõrzi a cd kulcs-odat
#22605: mármint milyen szöveg, ami a karakter választó alatt van ? #22582
És még egy épelméjü játékot nem tudnak késziteni .<#boxer>#boxer>
Állitom , hogy a warez játékkal nincs ennyi probléma , mint az eredetivel .
ezenkívül steam-en van képmentési és feltöltési lehetõség, de lehet videót feltölteni is, van cset stb-stb
ets2-ben a lényeg, hogyha neten veszel olcsó kódot, akkor érdemes steam-be beírni és kiderül hogy tényleg valódi kódot kaptál-e
bolti lemezes játéknál valószínû valódi a kulcs 😄
tehát nem kell letölteni, de lelehet
a meglévõ lemezes játékokat is be lehet regisztrálni rá, többek között az ETS2-t is, ilyenkor a beírt cd kulcsot megnézi az adatbázisában hogy létezõ valós kulcs-e
az ets2 belsõ ellenõrzõ rendszere jelenleg csak annyit csinál, hogy megnézi, hogy a beírt kulcs megfelel-e az õ algoritmusának... ezt gyerekjáték kijátszani, miután rájöttek az algoritmusra és írtak rá kódgeneráló programot..
az 1.3-as frissitéssel már az ets2 is megvizsgálja neten, hogy érvényes-e a kulcsod