Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még nem, de megprobálom.

Maximus4
És neked van emellett V8 hang betéve?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hát így hirtelen, lehet gond a "Driver Plate.scs", "transmission_unlock_&_gearbox.scs"....

Ezeket próbáltad már kivenni amíg beteszed a truckshop -ot?

///M I Love BMW. :)

Én ezt használom: LINK

Maximus4
Létezik olyan idõjárás (hang) mod,ami kompatibilis V8 hanggal?Tehát a kamionon beül hallatszik például a mennydörgés és a motorhang is?Próbáltam már egy-két félét,de az idõjárásból semmit sem lehet hallani.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

scaniához kellene . ezek vannak a mod mappába .
akár milyen tuning modot, vagy truck shopot töltök le és teszem be , lefagy, legjobb esetben ha nem fagy le , akkor pedig nem jelennek meg a led lámpa kiegészitõk a scaniára.
már töltöttem le a restacar-ról, ets2.lt-rõl .... de semmi jól mûködõ .
ez van a mód mappába jelenleg . a scania tuning modot azt most probálom, de itt meg megsem jelenik aminek kellene .

A Truck Shop v6 elvileg nem fagy ki.
De igazából a kifagyás attól is függ hogy mivel akad össze... Milyen modok vannak betéve?

/ Mindenkinek lefagynak a truck shop módok, mert már letöltöttem 3-mat is és betöltéskor mindhárom lefagy pedig 1.2.5.1 verzió van írva tesztelésként.
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is?
Válaszokat elõre is köszönöm.

Ezt nem is tudtam, de akkor már tudom melyiket fogom használni... 😄 😄

Szabi
nagy titkolózás van, de régebben ezt a képet rakták ki

vicces hogy a múltkori hír fordítását kiposztolták az oldalukra, de néhány szót kihagytak 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Magyar mapot szerintem mindenki nagyon várja 😊 Mennyi terület lesz benne elérhetõ lehet tudni?
Köszönöm a segítséget !!! 😊

Szabi
szerintem nem, de amúgy is jövõhéten jön a magyar map 😄

Ezzel a map editorral meg lehet azt is csinálni, hogy tudjak több map modot használni???

Szabi

Sziasztok, nem rég kezdtem neki az ETS 2-nek, és láttam "jútúbon" hogy van ilyen "map editor" nevû mod, hogy pályákat lehet szerkeszteni vele.. Az lenne a kérdésem, hogy ezt honnan tudom letölteni, vagy hogyan tudok én is szerkeszteni??? Kérdeztem a Google barátomat, de nem tudott segíteni, nem találtam értelmes linket seholsem..

Helló!Nem tudja valaki miért van az ha kormánnyal játszom benyomom a tempomatot és leszállok a pedálról rögtön kiold a tempomat? Köszi a segítséget!

Köszönöm a választ és a segítséget ! <#wave>

Értem.Köszönöm a válaszodat.
Szabi
én sehogy, de a kérdés az volt, hogy mit csináljon ha kijön az új frissítés, na abban lesz benne valószínû ez a profil szerkesztgetés 😄
(zárt bétából van a kép)

Mindenkinek lefagynak a truck shop módok, mert már letöltöttem 3-mat is és betöltéskor mindhárom lefagy pedig 1.2.5.1 verzió van írva tesztelésként.
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is? ezt is probáltam, de lefagy ez is.
EZT is a három közül.
Válaszokat elõre is köszönöm.

Helló! Én egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy ezt hogyan hoztad elõ?

profil szerkesztése
Ja, tényleg. 😄DDD Eszembe sem jutott.. lol.

Szabi
kiveszed a pipát a mod elõl 😄

#22646: ezzel a fájlal a mod mappában, parkolásonként 5000rep-et kapsz 😄

Ugye írták a fejlesztõk hogy az új patchben, benne lesz +2 új márka. Mármint, licensz.
A betett "real logo" mod, nem fog ennek bezavarni? Vagy ugyanúgy betölti a modot, és az lesz az alapértelmezett?

Kösz a választ s segítséget , de sajna a winrar-ral és 7zip-pel sem tudom megnyitni a base.scs fájlt , mert a képen láthatótt írja ki, kicsmagolni nem akarom az SCS Extractor.exe mert utána nem tudom hogyan kellene visszacsomagolni a már sok kibontott mappákat.

Ja ez lemaradt bocs miatta.
Klassz a mód meg a videó amit kitettél most ide.
Köszönöm szépen a segítséget. Nekem pont a fordítottja kellet, hogy a nyáriban is olyan fekete legyen a szélvédõ meg a többi üveg mint a téliben. És ezen leírás segítségével sikerült megcsinálnom. Köszönöm még egyszer a segítségedet.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Errõl tud valaki valamit?
Szabi
a def mappa economy_data fájlában, pl. az exp_park_bonus: után amit beírsz számot, annyi rep pontot kapsz minden parkolás után 😄

Tudd valaki egy olyan szintemelõ progit , ami 125-ös verzióba is mûködik ?

Szép estét mindenkinek !

Gurultam már egy picit , aztán felvettem a következõ fuvart holnapra , addig félreálltam a pihenõbe.

Értem, köszi szépen a választ!

Stig95
Lehet hogy egy másik mod miatt. Vagy csak szhar a mod. Erre egyébként tökéletes választ senki sem fog tudni adni.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Valaki tudna segíteni benne?

Sziasztok amikor este megyek a játékban olyan mintha a lámpa nem is vílágítana pedig be van kapcsolva ,nem tudjátok a megoldást_??_😄
Üdv mindenkinek!
Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a RED winternek a szélvédõ és ablak színét, vagy is ezt

hogy tudnám át tenni a RED summer szélvédõ és ablak színe helyére, vagy is ennek a helyére?

Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
0Diaz0
Nekemis ugyan ilyenem van.. tehát nemtudom mitõl parázol...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Hát, jó lenne már ha az a fjúv' déjz' már eljönne... 😄

Szabi
pénteken írták, hogy "In a few days" 😄

TaRka0107
Ma kellene jönnie?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Akkor meg no para!!

Tegyed felfelé, írd be a kulcsot és ennyi!! Azzal a kiírással ne foglalkozz, az csak a mod miatt írja ki! 😊)
TOLJAD NEKI!! 😄

Nem kell félned, eredeti a játékod, és a patch sem fog bekavarni értelemszerûen, max. még egyszer bekéri a kulcsot! 😊

Törölt felhasználó
Saját céglogót esetleg belehet tenni egyszerûen a játékba, hogy látszódjon a kamionon? Egyáltalán lehetséges külön program nélkül? Kösz
Hali !

Nekem is magyar verzió , avagy magyar kiadás ( Playon magyarország kft ) .
Itt a fotó róla hogy eredeti, originált magyar lemez .

TopGun
Hello! a mod berakasa es a billentheto fulke megvetele utan, mivel billented elore a fulket es mivel allitod vissza? vagy ezt barhol az uton nem lehet megtenni, csak a szervizben mukodik a dolog?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

@rarma! Tehát neked az a gondod, hogy elvileg demó a játékod...

Nos. Te, megvetted a dobozos játékot, amiben értelemszerûen kaptál egy kulcsot. (Ha jól értelmeztem).
Az elõzõ tört verziót leszedted, és felraktad a játékot, bekérte a kulcsot, és el is fogadta. Amelyik hosszú szöveget te mondod, az konkrétan ez:

Feltételezem, hogy angolul írja ki neked ezt a szöveget, és azért hiszed azt, hogy azt (szóismétlés.) írja a játék hogy demó verzió és le fog járni XY idõ múlva...
Ez NEM azt jelenti, hanem hogy a játék harmadik féltõl származó modifikációt észlelt, amelyekért nem vállal az SCS felelõsséget. Magyarul ha befosik a játék, kifagy stb. akkor nem rohanhatsz a supporthoz, hanem elõször ki kell törölnöd az a modot.

Tehát még egyszer, a játékod eredeti, legális, és teljes verziós! A patch után is az lesz. Rakd fel, és játsz.

Ajjj... Mikó' gyün már a peccs? 😄DD
Kezdek türelmetlen lenni..^^

TaRka0107
Tényleg annyira érdekes, hogy kérdezel, de a válaszokat nem tudod elolvasni!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

0Diaz0
Bocs,hogy ezt mondom,de hülye vagy..
Én nembántam meg hogy megvettem....

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22