Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///M I Love BMW. :)
"Nulla tenaci invia est via"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mert az elözõ tört játékkal amivel játszottam eddig , akkor is ugyan ez írást írta ki és , egy kisebb idõ után azt írta lejárt a demo verzió.
Egy kisebb segítségre lenne szükségem.
Megvettem az ETS2 origináltan , fel is telepítettem és hozzá közvetlen a 1.2.5.1 patch-t, amit a hivatalos eurotrucksimulator.com-ról töltöttem le .
De mikor vissza teszem a mod mappából a kiegészitõ módokat , és elindítom a játékot, ez a szöveg jelenik meg .
mi lehet a probléma ?
Viszem a bandát turnézni.<#beka3>#beka3>
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy aki billentyûzettel használja a RED-et nem tapasztal a kormányzásnál, világítás kapcsolásnál egy ki fázis késést? Mert nálam van és nagyon zavaró. Ha valakinél volt és kiküszöbölte el tudná mondani, hogy mit kell vele tennem, hogy eltûnjön ez a probléma?
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy a RED modban ne narancssárgák legyenek a lámpák?
De elvileg a közelgõ patch majd javít a Renault kamionok "erején". 😊 Szerintem kielégítõ a MAN 680pacikás motorkája is. 😄 Én legalábbis azzal tolom, de bõven elég, elõzésnél sincs igazán gondom vele. 😊
2 kérdésem lenne a képpel kapcsolatban. Az elsõ, hogy mit csináltál, hogy be tudtál kukkantani a vezetõ fülke alá? A második pedig az lenne, hogy a felni csak Scaniára jó, és ha nem akkor el tudnád-e küldeni?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem kell avi-ba menteni. Tök felesleges. MP4-be ki rendereljük Internet 720 (én 1080)-ba és tökéletes. 2 perc olyan 80-90 mb.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Tudom hogy elegetek van már belõlem, de tényleg:9
felejtsd el az avi-t. Youtube-ra a wmv simán elég.
beállítassz egy 4Mb-os feltöltést, autómatice elvégzi a dekódolást.
98 / 128kb/s-t 44kHz-t beállítasz zenére és csókolom 😊
Valamint a beállításoknál az elsõdleges eszköz a StereoMix legyen, másodlagos eszköz legyen letiltva.
Így jónak kell lennie!