Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah azt vágom, de szeretek benne építgetni ...már amikor van rá pénzem...

Szabi
én amúgy amiket teszteltem hogy jó modok és csak texturákat cserélnek le, azokat egyberaktam egy scs fájlba 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tappancs83
Egyet, kettõt berakhatsz a cégedbe, ha nincs kedved hajtani, oda adhatod egy munkásodnak. 😄

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Hát akkor hajrá!! Amúgy most, hogy volt szó a magnumról, most megint kedvet kaptam hozzá, hogy megint összerakjak egyet...

Tappancs83
A cég tulajdonképpen kész, csak a pótkocsi csomag hiányzik. Tartalmaz majd terveim szerint ponyvás, dobozos, konténeres, adrtartályos, és kaja tartályos pót.

ha teljesen kész lesz a céggel együtt, akkor azért kíváncsi leszek a végeredményre, feltétlen tegyél fel majd képet!

Tappancs83
Igen. Citromsárga, narancs sárga és rikítós világoszöld csík, a belsõ is hasonló elven van festve, ugyanazok a színek vannak használva.

TopGun
Szedd ki az osszes modot, ami most bentvan a mod konyvtarban es ugy probald uresen, ugy mennie kell, nekem bent van az osszes eddig kijott mod Scaniahoz, ami fenyeket modosit es mind normalisan mukodik. Most jott ki ket torok fenytuning mod, de ezek hibasak valamiert, mert a keszito videojaban van par olyan tuning resz, ami nalam nem jon elo.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Csáó!
Ide be kell regizni, és ott lesz egy olyan, hogy renault premium tuning, vagy ultimate, valami ilyesmi.
http://tc-ets2-mod.forumieren.com/

Tappancs83: A premium elõtt nekem is egy 3 tengelyes magnum volt, de most lecseréltem a kistestvérre. Amúgy ha jól emlékszem, akkor a tiéd az a sárgás/zöldes világos skin. Nem rossz, bár nekem túl világos, de neked kell, hogy tetszen, mással nem is kell foglalkoznod 😉

Tappancs83
Én Magnumot használok, meg vagyok elégedve azzal is, az is jól kezelhetõ. Van saját belsõm is hozzá, készül a saját pót is a kamionomhoz és a cégemhez. Még alakítás alatt van, még lészül.Már nem kell sokat alakítani rajta. Aki nem kap epilepsziás rohamot a cégem színetõl, az dolgozhat a cégemnek. 😄 A pótkocsi linkjét küldöm priviben, aki szeretné megkapni. Az én ízlésemnek megfelel, szerintem nem néz ki rosszul.

Szia.! Neked hogy sikerült rá rakni lámpát?? Melyik móddal? mert nekem is egy Premiumom van de nem találok módot hogy tudjak rá rakni kiegészítõ lámpát..
Tappancs83
Köszi.

Nekem is állandóan összeomlott, aztán vettem ki egy-két modot, ezzel egy idõben volt, hogy már nem omlott össze a játék, de viszont a "z" betûket is ekkor töröltem ki, szerintem próbáld ki, hátha... 😉 Csinálj biztonsági mentést, aztán nagy gebaszt nem csinálhatsz gondolom... 😄

Köszi. Nagyon faja amúgy, szerintem az egyik legjobban sikerült kamion a játékban, gyönyörûen kezelhetõ

Tappancs83
Sikerült. Jól néz ki a prémiumod. 😄

Tappancs83
Valaki jön, és kikapja a kamionból? 😄 Vagy mire mondtad, hogy elveszik? A GPS készülék, vagy a vétel.

Hali!
Itt az új gépem:

(remélem sikerült beszúrni)

Tappancs83
Nekem is 3 modom van zzzzzz, vagy mittudomén hány darab van a név elõtt. Lehetséges hogy omlik ezvéget a játékom?

Na még csak az kéne, hogy elvesszen....😊

Tappancs83
😄 A gps vétel nem szûnt meg a játékban. Pedig alagúton haldtam át én is.

Bár nekem több volt elötte, de nemtom minek rakják elé...

Próbáld meg, hogy leveszed a modok elöl a "z" betût, mert nálam okozott gebaszt...

javítok, mert félreérthetõen sikerült fogalmaznom...öcsém szólalt meg dörmögõ hangon...😄

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Tappancs83
<#nevetes1> Én még nem jártam így az ETS 2-ben, pedig már nem egyszer mentem át alagút alatt, ami ráadásul meglehetõsen hosszú volt.

errõl eszembe jut egy nem olyan rég történt eset...mikor szoktunk menni nyaralni, alagutakon keresztûl, ugye megszakad a vétel, és ezt közli is moha bá':"a gps vétel megszûnt"...tesóm jött be a szobámba, egy darabig nézegette merre járok, épp haladtam keresztül egy alagúton, mikor megszólal mély már dörmögõ hangon: "a gps vétel megszûnt...<#vigyor2>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Tappancs83
Próbáltad már az online vásárlást, miközben még folyamatban van egy fuvarod? Ha kereskedõnél vennéd a kamiont, elõbb a fuvarod kell befejezned, vagy lemondanod. Az online vásárlás a számomra még elérhetetlen, mivel nincs még 5 amionom, csak 3. Gondolom mondanom sem kell, hogy mind a 3 magnum 6 kerékkel. 😄

Tappancs83
Én megbízok az útmutatásában, legalább valóban segít a tájékozódásban. 😄 Csa ne beszéljen nekem mellé. 😄

Milyen ez az online kamion vásárlás?
Megnéztem, de mi a különbség a kereskedõnél és az online között?

Én végigszoktam futni az útvonalakon, szinte mindig. (nem hagyatkozom a GPS-re. 😄 )
És mikor szemre látom hogy valahol rövidebb, arra megyek és tényleg rövidebben az utak többsége.. 😊

Tappancs83
A magnumhoz van 6x4 és 6x6 alváz is, míg a prémiumhoz nincs. Ez csak egy példa. Lehet, hogy van más kamion is amelyik digitális km\h kijelzõvel van szerelve, de a renaultok 100%, hogy digitálisan mutatják a sebességet. Én a Magnumot favorizálom.

Tappancs83
Sajnos a játéknak nincs ilyen lehetõsége, legalábbis én még nem találoztam ilyesmivel. Nekem eddig még a rövidebbik utat mutatta mindíg.

Rendben, kösz.

Tappancs83
Kabin formája és a módok. <#nevetes1>

A GPS-sel vannak problémáim.. (a valóságban is...)
Van egy sokkal rövidebb útvonal és mégis a hosszabbon visz..
Belehet állítani, hogy hiába fizetõs az út, mégis arra mennyen?

Miben különbözik a Magnum és a Prémium?

Nekem is úgy levonja, de útközben jöttek bevételeim, azok kifizették az adósságot és a saját fuvarom ból is levont pár százast, és +ban jöttem ki. 😊

Tappancs83
Nemtudom, hogy hogyan csináltad, nekem nem engedi a játék, hogy törlesszem az adósságom saját belátásom szerint, hanem mindennap pontban délben vonja le az összegeket.

Tappancs83
Más. <#nevetes1> Renault magnum és prémium digitélisan kijelzi a sebességed, és a mûszerfalon is elég jól látható. Én Magnumban utazok.<#nevetes1><#nevetes1>

Köszi, ha lesz pénzem megveszem..

TaRka0107
Azt hiszem Reanult Premium!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nekem most 2 garázsom van 7+én sofõrrel. Mind kölcsönbõl fizettem. 😊
A játék idõben 2hét alatt visszafizettem az elsõ kölcsönömet. (500at vettem fel)
Ez most a 3 kölcsönöm. 😄 És remélem gyorsabban visszafogom fizetni mint az elsõt.

Az elsõ kölcsönbõl: garázs bõvítettem + sofõr és kamion (2+3sorfõ)
A 2. kölcsönbõl 5sofõr lett
És most a 3.-ból vettem garázst és sofõröket.(kamion).. 😊

Már minden rendben az elsõ fuvar után 37ezrem lett.

Más.
Mindig elfelejtem, melyik kamion az amelyikben látom a mûszerfalon a km/h-t? (digitálisan kijelzi)

Tappancs83
Mehetsz minuszba is nyugodtan, de szívás visszamenni pluszba utánna. Ezzel nekem is meg van a gondom, nekem 500 k kölcsönöm van, napi 8000 párszázas törlesztéssel. A külömbség, hogy nekem általábam van elég pénzem a játékban, így nem vagyok sokat minuszban, a minuszt követõen befejezett szállítmány vissza húz minuszból, de kevés pény marad utánna. Idõvel túl jutsz rajta, ha nem veszel fel hitelhátára hitelt, és fel fog gyorsulni a fejlõdésed is, meg a lé is dõlni fog majd. Én felvettem a hiteleket, hogy tudjam indítani acégem, és fejleszthessem a garazsam.

Próbáld meg a V6-ot... hátha... Több ötletem nincs... :/

///M I Love BMW. :)

Hopp, az nem jó... :S

Szabi
nem kellet volna olyan sok kölcsönt felvenni, vagy legalább nem mind elkölteni... el fogják árverezni a garázsodat és a kamionodat is.. <#vigyor5>

Sziasztok!

Már régóta nem játszottam...
Vannak valami jó újdonságok? 😄
Tudok mínuszba is menni, pénzben? (a napi 5ezer euró kölcsönt kéne fizetni és nincs annyi pénzem.)

Szabi
<#worship>

szerintem azért bíztak benne õk is, viszont ez még mindig csak két város, szóval így se felesleges munka a többi város, na meg majd ha megjelenik ez a DLC, akkor a DLC-s BP-t lehet bõvíteni az õk épületeivel és útjaival is.. 😊

fs9pilot !

kivettem amit mondtál két scs fájlt , de betöltéskor ugyan az a helyzett , egy hang kiséretében lefagy a játék.
egyébként ezzel probáltam ki. truck shop V 3.scs

A magyar map készítõi meg szerintem arra nem számítottak, hogy végül mégis bekerül Budapest és Debrecen a játékba... 😊

Maximus4
Aha,nekem scaniahoz van.Mindegy,azért köszi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen. "Mercedes - MAN V8 sound by Eliike v1.0.scs" -néven.

///M I Love BMW. :)