Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én végigszoktam futni az útvonalakon, szinte mindig. (nem hagyatkozom a GPS-re. 😄 )
És mikor szemre látom hogy valahol rövidebb, arra megyek és tényleg rövidebben az utak többsége.. 😊

Tappancs83
A magnumhoz van 6x4 és 6x6 alváz is, míg a prémiumhoz nincs. Ez csak egy példa. Lehet, hogy van más kamion is amelyik digitális km\h kijelzõvel van szerelve, de a renaultok 100%, hogy digitálisan mutatják a sebességet. Én a Magnumot favorizálom.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Tappancs83
Sajnos a játéknak nincs ilyen lehetõsége, legalábbis én még nem találoztam ilyesmivel. Nekem eddig még a rövidebbik utat mutatta mindíg.

Rendben, kösz.

Tappancs83
Kabin formája és a módok. <#nevetes1>

A GPS-sel vannak problémáim.. (a valóságban is...)
Van egy sokkal rövidebb útvonal és mégis a hosszabbon visz..
Belehet állítani, hogy hiába fizetõs az út, mégis arra mennyen?

Miben különbözik a Magnum és a Prémium?

Nekem is úgy levonja, de útközben jöttek bevételeim, azok kifizették az adósságot és a saját fuvarom ból is levont pár százast, és +ban jöttem ki. 😊

Tappancs83
Nemtudom, hogy hogyan csináltad, nekem nem engedi a játék, hogy törlesszem az adósságom saját belátásom szerint, hanem mindennap pontban délben vonja le az összegeket.

Tappancs83
Más. <#nevetes1> Renault magnum és prémium digitélisan kijelzi a sebességed, és a mûszerfalon is elég jól látható. Én Magnumban utazok.<#nevetes1><#nevetes1>

Köszi, ha lesz pénzem megveszem..

TaRka0107
Azt hiszem Reanult Premium!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nekem most 2 garázsom van 7+én sofõrrel. Mind kölcsönbõl fizettem. 😊
A játék idõben 2hét alatt visszafizettem az elsõ kölcsönömet. (500at vettem fel)
Ez most a 3 kölcsönöm. 😄 És remélem gyorsabban visszafogom fizetni mint az elsõt.

Az elsõ kölcsönbõl: garázs bõvítettem + sofõr és kamion (2+3sorfõ)
A 2. kölcsönbõl 5sofõr lett
És most a 3.-ból vettem garázst és sofõröket.(kamion).. 😊

Már minden rendben az elsõ fuvar után 37ezrem lett.

Más.
Mindig elfelejtem, melyik kamion az amelyikben látom a mûszerfalon a km/h-t? (digitálisan kijelzi)

Tappancs83
Mehetsz minuszba is nyugodtan, de szívás visszamenni pluszba utánna. Ezzel nekem is meg van a gondom, nekem 500 k kölcsönöm van, napi 8000 párszázas törlesztéssel. A külömbség, hogy nekem általábam van elég pénzem a játékban, így nem vagyok sokat minuszban, a minuszt követõen befejezett szállítmány vissza húz minuszból, de kevés pény marad utánna. Idõvel túl jutsz rajta, ha nem veszel fel hitelhátára hitelt, és fel fog gyorsulni a fejlõdésed is, meg a lé is dõlni fog majd. Én felvettem a hiteleket, hogy tudjam indítani acégem, és fejleszthessem a garazsam.

Próbáld meg a V6-ot... hátha... Több ötletem nincs... :/

///M I Love BMW. :)

Hopp, az nem jó... :S

Szabi
nem kellet volna olyan sok kölcsönt felvenni, vagy legalább nem mind elkölteni... el fogják árverezni a garázsodat és a kamionodat is.. <#vigyor5>

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok!

Már régóta nem játszottam...
Vannak valami jó újdonságok? 😄
Tudok mínuszba is menni, pénzben? (a napi 5ezer euró kölcsönt kéne fizetni és nincs annyi pénzem.)

Szabi
<#worship>

szerintem azért bíztak benne õk is, viszont ez még mindig csak két város, szóval így se felesleges munka a többi város, na meg majd ha megjelenik ez a DLC, akkor a DLC-s BP-t lehet bõvíteni az õk épületeivel és útjaival is.. 😊

fs9pilot !

kivettem amit mondtál két scs fájlt , de betöltéskor ugyan az a helyzett , egy hang kiséretében lefagy a játék.
egyébként ezzel probáltam ki. truck shop V 3.scs

A magyar map készítõi meg szerintem arra nem számítottak, hogy végül mégis bekerül Budapest és Debrecen a játékba... 😊

Maximus4
Aha,nekem scaniahoz van.Mindegy,azért köszi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen. "Mercedes - MAN V8 sound by Eliike v1.0.scs" -néven.

még nem, de megprobálom.

Maximus4
És neked van emellett V8 hang betéve?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hát így hirtelen, lehet gond a "Driver Plate.scs", "transmission_unlock_&_gearbox.scs"....

Ezeket próbáltad már kivenni amíg beteszed a truckshop -ot?

Én ezt használom: LINK

Maximus4
Létezik olyan idõjárás (hang) mod,ami kompatibilis V8 hanggal?Tehát a kamionon beül hallatszik például a mennydörgés és a motorhang is?Próbáltam már egy-két félét,de az idõjárásból semmit sem lehet hallani.

scaniához kellene . ezek vannak a mod mappába .
akár milyen tuning modot, vagy truck shopot töltök le és teszem be , lefagy, legjobb esetben ha nem fagy le , akkor pedig nem jelennek meg a led lámpa kiegészitõk a scaniára.
már töltöttem le a restacar-ról, ets2.lt-rõl .... de semmi jól mûködõ .
ez van a mód mappába jelenleg . a scania tuning modot azt most probálom, de itt meg megsem jelenik aminek kellene .

A Truck Shop v6 elvileg nem fagy ki.
De igazából a kifagyás attól is függ hogy mivel akad össze... Milyen modok vannak betéve?

/ Mindenkinek lefagynak a truck shop módok, mert már letöltöttem 3-mat is és betöltéskor mindhárom lefagy pedig 1.2.5.1 verzió van írva tesztelésként.
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is?
Válaszokat elõre is köszönöm.

Ezt nem is tudtam, de akkor már tudom melyiket fogom használni... 😄 😄

Szabi
nagy titkolózás van, de régebben ezt a képet rakták ki

vicces hogy a múltkori hír fordítását kiposztolták az oldalukra, de néhány szót kihagytak 😄

Törölt felhasználó
Magyar mapot szerintem mindenki nagyon várja 😊 Mennyi terület lesz benne elérhetõ lehet tudni?
Köszönöm a segítséget !!! 😊

Szabi
szerintem nem, de amúgy is jövõhéten jön a magyar map 😄

Ezzel a map editorral meg lehet azt is csinálni, hogy tudjak több map modot használni???

Szabi

Sziasztok, nem rég kezdtem neki az ETS 2-nek, és láttam "jútúbon" hogy van ilyen "map editor" nevû mod, hogy pályákat lehet szerkeszteni vele.. Az lenne a kérdésem, hogy ezt honnan tudom letölteni, vagy hogyan tudok én is szerkeszteni??? Kérdeztem a Google barátomat, de nem tudott segíteni, nem találtam értelmes linket seholsem..

Helló!Nem tudja valaki miért van az ha kormánnyal játszom benyomom a tempomatot és leszállok a pedálról rögtön kiold a tempomat? Köszi a segítséget!

Köszönöm a választ és a segítséget ! <#wave>

Értem.Köszönöm a válaszodat.
Szabi
én sehogy, de a kérdés az volt, hogy mit csináljon ha kijön az új frissítés, na abban lesz benne valószínû ez a profil szerkesztgetés 😄
(zárt bétából van a kép)

Mindenkinek lefagynak a truck shop módok, mert már letöltöttem 3-mat is és betöltéskor mindhárom lefagy pedig 1.2.5.1 verzió van írva tesztelésként.
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is? ezt is probáltam, de lefagy ez is.
EZT is a három közül.
Válaszokat elõre is köszönöm.

Helló! Én egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy ezt hogyan hoztad elõ?

profil szerkesztése
Ja, tényleg. 😄DDD Eszembe sem jutott.. lol.

Szabi
kiveszed a pipát a mod elõl 😄

#22646: ezzel a fájlal a mod mappában, parkolásonként 5000rep-et kapsz 😄

Ugye írták a fejlesztõk hogy az új patchben, benne lesz +2 új márka. Mármint, licensz.
A betett "real logo" mod, nem fog ennek bezavarni? Vagy ugyanúgy betölti a modot, és az lesz az alapértelmezett?

Kösz a választ s segítséget , de sajna a winrar-ral és 7zip-pel sem tudom megnyitni a base.scs fájlt , mert a képen láthatótt írja ki, kicsmagolni nem akarom az SCS Extractor.exe mert utána nem tudom hogyan kellene visszacsomagolni a már sok kibontott mappákat.

Ja ez lemaradt bocs miatta.
Klassz a mód meg a videó amit kitettél most ide.
Köszönöm szépen a segítséget. Nekem pont a fordítottja kellet, hogy a nyáriban is olyan fekete legyen a szélvédõ meg a többi üveg mint a téliben. És ezen leírás segítségével sikerült megcsinálnom. Köszönöm még egyszer a segítségedet.