52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • 7r1v1um
    "*** IMPORTANT *** It is not necessary to begin a new game / profile, not even after patching from 1.3.1 to 1.4.X."
    Csak sikerült megoldani. Mondjuk a tegnepi verzió nekem tökéletesen megfelel, ezt már nem veszem le.
  • avus
    Csak kár hogy sokra nem megyünk vele. De jó lesz ez. :)
  • bake05
    EZ nem hajó szimulátor!Vagy igen?!
  • Szabi #28600
    tavakat kerüljétek :DD
  • bake05
    Az lehet.De engem kidobott hibával úgy,hogy az 1.3-as mentéssel akartam tovább menni.Úgy hogy töröltem az egész mappát a c:-ről és újat kezdtem.Így jó.Ja és van egy meglepi is a játékban az elején!! :) :)
    5misi kezdésnek!Nem rossz. :)
  • Pelsodriver
    Na, kezdi ez a fórum újra a régi erényeit mutatni...Kössz, jó ember!!!
  • Szabi #28597
    part1, part2
  • Pelsodriver
    De legalább tudnék regisztrálni, de nem!
  • joceruza
    NA lépek! Tolok pár fuvart! Jó éjt!
  • joceruza
    Ügyesek!
  • joceruza
    Nem használtam. Amúgy is újat kezdenék.
  • bake05
    Ezt hogy a picsbe tudták megoldani?
  • joceruza
    Igen.
  • Szabi #28590
    nem kell új játékot kezdeni, ha eddig az 1.3-as verziót használtad :D
  • joceruza
    Le kell szedni mindkettőt és kicsomagolni. Kapsz egy 1,5 Gb-os fájt amit a mod mappába kell tenni.
  • Boxer HUN
    Ezen kifeküdtem...
  • ronso
    Csak regelve lehet leszedni?
  • joceruza
    ?
  • ronso
    Köszi
  • Szabi #28584
    "Es ist ein KEIN neuer Spielstand zu beginnen. Auch wenn Ihr von Version 1.3.1 auf Version 1.4.x patcht!"
  • Eisenberg
    Amúgy a part 2-t is le kell szedni? Mert nem értem akkor, hogyan kell telepíteni lecseréljem a part 2-t a part 1-re vagy tartsam meg mindkét fáljt, és pipáljam is be?
  • joceruza
    Nincs mit!
  • bake05
    Ááááááááá!Kösz hogy szóltál!Már szedem is le aztán pakolás fel a gépre. :)
  • joceruza
    ITT!
  • csaba90
  • ronso
    érdekel hol?
  • joceruza
    Ha valakit érdekel, kész a TSM 3.5 az 1.4.x-re!
  • kis kindertojás
    szép estét!
    valaki meg tudná mondani nekem hogyha az "extractor"-t beteszem az ets2 mappába az miért nem tömöríti ki mint ahogy vajo a videoban mutatta? vagy nem jól csinálom? de nem reagál semmit se ha elindítom... ötlet?
  • TaRka0107
    Itt egybe van sűrítve sok animáció! Jó pofa!
  • Tanker56
    Ahhoz akkor letolok még pár fuvart. Pechemre pont kialudtam a 3x lehetőséget mielőtt beraktam a modot. :D
    Szóval most letolok egy fuvart, átépítem a kamiont aztán szunyálok majd. :D

(Majd írok, hogy mi a fejlemény.)
  • RalphWald
    Akkor próbáld meg azt, hogy alszol néhányat a játékban, hogy teljen az idő, ha eddig nem tetted volna. Akkor elméletileg generálódnia kell új fuvaroknak, és jó esetben lesz köztük tandem pótos is.
  • Tanker56
    Az már rég maxon van. Sőt, szinte mindegyik már. 21. szinten vagyok...
  • kifli
    1.4.8s verzióm van, van olyan map ami ezzel működik? Olyasmit keresek,mint pl a truckers map by goba6372. Van ebből egy csomó verzió, esetleg vqn olyan, ami működik az én verziómmal?

Vagy 1.3.1-re lehet downgradelni, vagy csak reinstall?
  • RalphWald
    A Recompute gombot használd, majd a Save-et. 1.4 verziótól kezdve megszűnt a Rebuild gomb.
  • RalphWald
    Ha jól emlékszem, az ADR képességet kell fejleszteni ahhoz, hogy megjelenjenek a tandemes pótkocsik. Kettő vagy három pontot kell rátenni, és akkor majd lesznek előbb-utóbb. ;)
  • TaRka0107
    Hát igen, de tuti nem költök gépre.
    Na meg ahogy utánad írták, nem olyan nagy grafikájú játékról van szó. Optimalizálhatnák már tényleg.

Hát mondjuk nagy felbontásban játszok! Full HD-ben.
  • nIsTv4n
    Sajnos steam-en keresztül nem tudok downgrade-elni, így marad a várakozás, hátha javul egy későbbi verzióban...
  • bake05
    Szevasz.
    Én is azt vettem észre,hogy kicsit szaggat a játék mikor feltettem az 1.4.8-as javítást.Ugyan azokkal a beállításokkal 1.4.1-en nem volt ilyen gondom.De én leszedtem a játékot és visszaraktam az 1.3.1-es javításig a TS Map 3.0 miatt.
  • Tanker56
    Hello!
    Egy kis segítséget kérnék!

RestaCar-on találtam egy módot. Scania Mega Mod( LINK: http://restacar.hu/forum/index.php?threads/scania-mega-mod.828/) a neve, melyben kilehet alakítani tandemes kamiont. Mindent úgy csináltam, ahogy a vidiben van. A kamiont meg is tudtam építeni, csak NINCS tandemes pótkocsi a fuvarok között, egyik városban sem. Valaki segítsen kérem! Minden modot kiszedtem, csak az van bent, de hiába. Valakinek volt már ilyen gondja?

Illetve tudtok adni egy másik modot amiben van tandemes kamion?
    Előre is köszönöm a válaszokat! :)

u.i.:1.4.5.-ös patc, de elv. működik rajta a mod hiszen kamiont azt ki tudtam alakítani.
  • nIsTv4n
    Sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy az aktív játékosok közül nem tűnt fel senkinek, hogy a legutóbbi(?) frissítés óta microlag-ok jelennek meg a játékban (kb percenként, néhány másodpercig tart, a végén pedig "lök" egyet)?
    Steam-en vásárolt, korábban nem volt vele ilyen gond, frissítettem egyet manuálisan (1.4.8), és azóta jelennek meg ezek a lagok. Ami a furcsa az egészben, hogy ha a grafikát teljesen minimumra állítom, akkor is jelentkezik. Olvastam olyat, hogy az automatikus mentés miatt lehet, disk-re írás miatt, de nem hinném, hogy ennyire gyakori a mentés - és eddig miért nem volt ez gond...