Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mikor szemre látom hogy valahol rövidebb, arra megyek és tényleg rövidebben az utak többsége.. 😊
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Van egy sokkal rövidebb útvonal és mégis a hosszabbon visz..
Belehet állítani, hogy hiába fizetõs az út, mégis arra mennyen?
Nekem is úgy levonja, de útközben jöttek bevételeim, azok kifizették az adósságot és a saját fuvarom ból is levont pár százast, és +ban jöttem ki. 😊
A játék idõben 2hét alatt visszafizettem az elsõ kölcsönömet. (500at vettem fel)
Ez most a 3 kölcsönöm. 😄 És remélem gyorsabban visszafogom fizetni mint az elsõt.
Az elsõ kölcsönbõl: garázs bõvítettem + sofõr és kamion (2+3sorfõ)
A 2. kölcsönbõl 5sofõr lett
És most a 3.-ból vettem garázst és sofõröket.(kamion).. 😊
Már minden rendben az elsõ fuvar után 37ezrem lett.
Más.
Mindig elfelejtem, melyik kamion az amelyikben látom a mûszerfalon a km/h-t? (digitálisan kijelzi)
///M I Love BMW. :)
"Nulla tenaci invia est via"
Már régóta nem játszottam...
Vannak valami jó újdonságok? 😄
Tudok mínuszba is menni, pénzben? (a napi 5ezer euró kölcsönt kéne fizetni és nincs annyi pénzem.)
szerintem azért bíztak benne õk is, viszont ez még mindig csak két város, szóval így se felesleges munka a többi város, na meg majd ha megjelenik ez a DLC, akkor a DLC-s BP-t lehet bõvíteni az õk épületeivel és útjaival is.. 😊
kivettem amit mondtál két scs fájlt , de betöltéskor ugyan az a helyzett , egy hang kiséretében lefagy a játék.
egyébként ezzel probáltam ki. truck shop V 3.scs
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezeket próbáltad már kivenni amíg beteszed a truckshop -ot?
akár milyen tuning modot, vagy truck shopot töltök le és teszem be , lefagy, legjobb esetben ha nem fagy le , akkor pedig nem jelennek meg a led lámpa kiegészitõk a scaniára.
már töltöttem le a restacar-ról, ets2.lt-rõl .... de semmi jól mûködõ .
ez van a mód mappába jelenleg . a scania tuning modot azt most probálom, de itt meg megsem jelenik aminek kellene .
De igazából a kifagyás attól is függ hogy mivel akad össze... Milyen modok vannak betéve?
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is?
Válaszokat elõre is köszönöm.
vicces hogy a múltkori hír fordítását kiposztolták az oldalukra, de néhány szót kihagytak 😄
(zárt bétából van a kép)
Van ilyen truck shop módok amik mûködnek is? ezt is probáltam, de lefagy ez is.
EZT is a három közül.
Válaszokat elõre is köszönöm.
A betett "real logo" mod, nem fog ennek bezavarni? Vagy ugyanúgy betölti a modot, és az lesz az alapértelmezett?

Klassz a mód meg a videó amit kitettél most ide.