Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
music mappába . De nem sok, kb 5 vagy 6 ogg fájl , és az elsõt elindítva folyamatosan az összes többit is lejátsza .
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ide felraktam neked mertmár nemtudom honnan szedtem le! Ezt csak bemásolod a mod mappába és annyi😊
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Egy kérdésem lenne felétek , tudja valaki hol tudok az ETS2-ben Scania R400 -ast találni, mert én az autokerbe nem találok, de a szalonba sem. De viszont képen meg van .
KÉP
Kép (1440X900)
más téma, hátha érdekel vkit...cb mod
a következõt vki át tudja varázsolni scania beltérbe? man interior light???
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valaki tud valami jó trailer felni modot, ami kompatibilis az 1.1.3-al verzióval? Légyszi segítsetek mert az eredetiek szerintem nem valami szépek!
<#nemtudom>#nemtudom>
///M I Love BMW. :)
A grafika kanyarban nem ilyen, a "foga fehérjét" akkor mutatja meg, ha high -on nyomod. A többi dolog amit írtál szintén baromság.
Igen. Ilyen egy szimulátor. Az a baj, hogy az emberek hozzá vannak ahhoz szokva, hogy 240-el vesznek be kanyart, mert repülnek az autóval stb. stb.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Olyan kérdésem lenne, hogy ti milyen progival szerkesztgettek modokat, mert én a 3 tengelyes magnumnak egy kicsit csökkenteni szeretném a hosszát, és próbálkozgatnék...
ENNEK - a számnak a címét nem tudja valaki??
Bocsi a "háttérzajért" csak autókázás közben hallottam...
Valaki tudja hogy tényleg hol lehet megvenni 3000 ft-ért , feltéve ha tényleg igaz .
Ma már pihenõ, aztán holnap megyek tovább .
Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba 😊
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől