Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Diaz0
Talán ha nem alacsony grafikával játszanál,kicsit máshogy nézne ki a játékod.. mellesleg még élvezni is tudnád. De úgylátom a géped se túl tuti. Tehát,nem a játék az oka ennek... 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Kiprobáltam úgy hogy kivettem a mód mappából jumbo trailer skin és tartozékait, de még így is lefagy több
truck shop mód , már tényleg nem tudom mi lehet hogy akadályozza .
Vagy egyszerüen nem a 1.2.5.1 verziókba való a truck shop módok.

Maximus4
Ha rányomok a menüben a kamionkereskedõkre,akkor mindíg kifagy a játék.De csak is ott.Megpróbáltam elmenni egy kereskedésbe és úgy simán be tudok lépni.Kiszedtem a módokat is,de akkor se jó.Valakinek valami ötlet?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szevasztok! <#wave>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Hát, asszem ennyi bõven elég is volt részemrõl. Nem nagyon látok különbséget az elõzõ részhez képest. Egy kis grafikai motort valóban kapott, a kormányozás is élethû most már, meg van benne egy pár jó ötlet, de annyiban nem változott, amennyiben érdemes lenne egy új ETS részt kiadni. Valamint találkoztam pár hibával, például amikor az útvonalat eltérõen ill. rövidebb úton mentem, akkor a kocsik össze-vissza mentek, ráadásul ez pont a legújabb patch-ban volt. Még annyit, hogy az éjszakában nehezen lehet látni a forgalmat, meg billentyûzettel alig lehet irányítani a játékot. Szóval tipikus szimulátor, semmitmondó, unalmas, monoton. Ennyi volt az ETS2-es pályafutásom, így nem tudok játszani...

Utolsó képem a játékból:

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Tapasztalataim szerint automatikusan mennek dolgozni. Hogy megszabhatod-e mit vigyenek, azt nem tudom

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

gabo91
Hali.

Kibõvítettem a garázst vettem +1 kamiont és felvettem egy sofõrt. Kérdés az, hogy lehet neki munkát adni? Kiválaszthatom, hogy mit vigyen és hova, vagy majd magától neki áll a munkának?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Maximus4
Köszi,megpróbálom!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SimaSuna
Ets2.lt oldalról.

Scania-nál keresd, és nem kell új profil..
Maximus4
Honnan szedted le,és a játékon belül merre keressem majd?Gondolom új karrier is kell?
Próbáltam már egy pár helyrõl és azt írták,hogy iveco-nál van,de nekem nem jelent meg sosem.

SimaSuna
letöltöttem, és beraktam.
mûködik.

@szirc

sajna valóban az ablaktörlõ nem töröl, és a csinosítás is szegényes, de hátha jobb lesz késõbb 😊
Maximus4
Ezt,hogy bírtad mûködésre?

A ablaktörlõ nem töröl és kevés módosítást enged . Amúgy nekem is tetszik .
SimaSuna
egész jó az Amcsi vas...
Törölt felhasználó
Remélem folytatják, mert tízszer igényesebbnek és "magyarabbnak" tûnik, mint a hivatalos map.
Tappancs83
Jó módok. 😄 Nekem max 134 km\h jött össze a 200 km\ h sebesség korlát mellett, aztán fékeznem kellett éles kanyar, vagy egy majom miatt.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Valaki??😞 Még ma szeretnék vele játszani😞

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Sziasztok!
Sziasztok! Valaki segítsen! Beraktam ezt a Real Environment Dimension 2013 módot minden ok de egy valami nagyon nagyon nem.. A fényszórókat nemlehetne visszavarázsolni errõl a sárgásrõl Fehér színre. MErtha nem sajnos törölnöm kell..😞 Más hibája amúgy nincs??

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Armi555

Szabi
nálam valódi cégnevek, pót textúrák, rakomány textúrák, meg munkagép textúrák vannak fent azt ennyi, ja meg 200kph-s limit 😄

"Nulla tenaci invia est via"

TaRka0107
1500 lovas DAF-om.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tappancs83
Én más múdokkal foglalkozok. 😄 Nekem nem skin cserélõ mód kellett. Nekem skint tartalmaz a mod, nem cserélhetõek a skinek, állandóan ugyanazok a színek vannak. A truck shopok tartalmaznaktöbb félét is skinekbõl, amit scaniákra használható fõleg. Kamion skinek.

Jah azt vágom, de szeretek benne építgetni ...már amikor van rá pénzem...

Szabi
én amúgy amiket teszteltem hogy jó modok és csak texturákat cserélnek le, azokat egyberaktam egy scs fájlba 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tappancs83
Egyet, kettõt berakhatsz a cégedbe, ha nincs kedved hajtani, oda adhatod egy munkásodnak. 😄

Hát akkor hajrá!! Amúgy most, hogy volt szó a magnumról, most megint kedvet kaptam hozzá, hogy megint összerakjak egyet...

Tappancs83
A cég tulajdonképpen kész, csak a pótkocsi csomag hiányzik. Tartalmaz majd terveim szerint ponyvás, dobozos, konténeres, adrtartályos, és kaja tartályos pót.

ha teljesen kész lesz a céggel együtt, akkor azért kíváncsi leszek a végeredményre, feltétlen tegyél fel majd képet!

Tappancs83
Igen. Citromsárga, narancs sárga és rikítós világoszöld csík, a belsõ is hasonló elven van festve, ugyanazok a színek vannak használva.

TopGun
Szedd ki az osszes modot, ami most bentvan a mod konyvtarban es ugy probald uresen, ugy mennie kell, nekem bent van az osszes eddig kijott mod Scaniahoz, ami fenyeket modosit es mind normalisan mukodik. Most jott ki ket torok fenytuning mod, de ezek hibasak valamiert, mert a keszito videojaban van par olyan tuning resz, ami nalam nem jon elo.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Csáó!
Ide be kell regizni, és ott lesz egy olyan, hogy renault premium tuning, vagy ultimate, valami ilyesmi.
http://tc-ets2-mod.forumieren.com/

Tappancs83: A premium elõtt nekem is egy 3 tengelyes magnum volt, de most lecseréltem a kistestvérre. Amúgy ha jól emlékszem, akkor a tiéd az a sárgás/zöldes világos skin. Nem rossz, bár nekem túl világos, de neked kell, hogy tetszen, mással nem is kell foglalkoznod 😉

Tappancs83
Én Magnumot használok, meg vagyok elégedve azzal is, az is jól kezelhetõ. Van saját belsõm is hozzá, készül a saját pót is a kamionomhoz és a cégemhez. Még alakítás alatt van, még lészül.Már nem kell sokat alakítani rajta. Aki nem kap epilepsziás rohamot a cégem színetõl, az dolgozhat a cégemnek. 😄 A pótkocsi linkjét küldöm priviben, aki szeretné megkapni. Az én ízlésemnek megfelel, szerintem nem néz ki rosszul.

Szia.! Neked hogy sikerült rá rakni lámpát?? Melyik móddal? mert nekem is egy Premiumom van de nem találok módot hogy tudjak rá rakni kiegészítõ lámpát..
Tappancs83
Köszi.

Nekem is állandóan összeomlott, aztán vettem ki egy-két modot, ezzel egy idõben volt, hogy már nem omlott össze a játék, de viszont a "z" betûket is ekkor töröltem ki, szerintem próbáld ki, hátha... 😉 Csinálj biztonsági mentést, aztán nagy gebaszt nem csinálhatsz gondolom... 😄

Köszi. Nagyon faja amúgy, szerintem az egyik legjobban sikerült kamion a játékban, gyönyörûen kezelhetõ

Tappancs83
Sikerült. Jól néz ki a prémiumod. 😄

Tappancs83
Valaki jön, és kikapja a kamionból? 😄 Vagy mire mondtad, hogy elveszik? A GPS készülék, vagy a vétel.

Hali!
Itt az új gépem:

(remélem sikerült beszúrni)

Tappancs83
Nekem is 3 modom van zzzzzz, vagy mittudomén hány darab van a név elõtt. Lehetséges hogy omlik ezvéget a játékom?

Na még csak az kéne, hogy elvesszen....😊

Tappancs83
😄 A gps vétel nem szûnt meg a játékban. Pedig alagúton haldtam át én is.

Bár nekem több volt elötte, de nemtom minek rakják elé...

Próbáld meg, hogy leveszed a modok elöl a "z" betût, mert nálam okozott gebaszt...

javítok, mert félreérthetõen sikerült fogalmaznom...öcsém szólalt meg dörmögõ hangon...😄

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Tappancs83
<#nevetes1> Én még nem jártam így az ETS 2-ben, pedig már nem egyszer mentem át alagút alatt, ami ráadásul meglehetõsen hosszú volt.

errõl eszembe jut egy nem olyan rég történt eset...mikor szoktunk menni nyaralni, alagutakon keresztûl, ugye megszakad a vétel, és ezt közli is moha bá':"a gps vétel megszûnt"...tesóm jött be a szobámba, egy darabig nézegette merre járok, épp haladtam keresztül egy alagúton, mikor megszólal mély már dörmögõ hangon: "a gps vétel megszûnt...<#vigyor2>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Tappancs83
Próbáltad már az online vásárlást, miközben még folyamatban van egy fuvarod? Ha kereskedõnél vennéd a kamiont, elõbb a fuvarod kell befejezned, vagy lemondanod. Az online vásárlás a számomra még elérhetetlen, mivel nincs még 5 amionom, csak 3. Gondolom mondanom sem kell, hogy mind a 3 magnum 6 kerékkel. 😄

Tappancs83
Én megbízok az útmutatásában, legalább valóban segít a tájékozódásban. 😄 Csa ne beszéljen nekem mellé. 😄

Milyen ez az online kamion vásárlás?
Megnéztem, de mi a különbség a kereskedõnél és az online között?