Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENNEK - a számnak a címét nem tudja valaki??
Bocsi a "háttérzajért" csak autókázás közben hallottam...
///M I Love BMW. :)
Valaki tudja hogy tényleg hol lehet megvenni 3000 ft-ért , feltéve ha tényleg igaz .
Ma már pihenõ, aztán holnap megyek tovább .
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Sok kitartást és türelmet kívánok hozzá. <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
"Nulla tenaci invia est via"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Azt szeretném kérdezni hol tudom a játékot a legolcsóbban megvenni?
(Ha lehet ne csak kód legyen hanem lemez is)
Viszont letöltöttem egy profilt és bemásoltam a játékba és azzal gond nélkül el tudok menni bármelyik kamionoshoz.De mivel ez egy cheat profil,nem szeretnék vele játszani,nincs értelme.
Hátha ezek alapján tud valaki valami konkrétumot mondani.
(bár az is igaz, hogy a tuningok 90%a szerintem ronda és haszontalan 😊
Olyan mod van, hogy gyorsabban mennek az AI-k városon kívül (nem autópályán) sima fõúton. 50 -el mennek csak, olyan idegesítõ.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:00:09.599 :
00:00:09.599 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii)
00:00:09.599 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii)!
00:00:09.599 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc13_360.sii).
00:00:09.600 :
00:00:09.600 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii)
00:00:09.600 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii)!
00:00:09.600 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/12_speed.sii).
00:00:09.605 :
00:00:09.605 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii)
00:00:09.605 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii)!
00:00:09.605 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/color7.sii).
00:00:09.642 : Detail vegetation database is ready.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
truck shop mód , már tényleg nem tudom mi lehet hogy akadályozza .
Vagy egyszerüen nem a 1.2.5.1 verziókba való a truck shop módok.
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Utolsó képem a játékból:

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
Kibõvítettem a garázst vettem +1 kamiont és felvettem egy sofõrt. Kérdés az, hogy lehet neki munkát adni? Kiválaszthatom, hogy mit vigyen és hova, vagy majd magától neki áll a munkának?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Próbáltam már egy pár helyrõl és azt írták,hogy iveco-nál van,de nekem nem jelent meg sosem.
mûködik.
@szirc
sajna valóban az ablaktörlõ nem töröl, és a csinosítás is szegényes, de hátha jobb lesz késõbb 😊
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Sziasztok! Valaki segítsen! Beraktam ezt a Real Environment Dimension 2013 módot minden ok de egy valami nagyon nagyon nem.. A fényszórókat nemlehetne visszavarázsolni errõl a sárgásrõl Fehér színre. MErtha nem sajnos törölnöm kell..😞 Más hibája amúgy nincs??