Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
truck shop mód , már tényleg nem tudom mi lehet hogy akadályozza .
Vagy egyszerüen nem a 1.2.5.1 verziókba való a truck shop módok.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Utolsó képem a játékból:

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
Kibõvítettem a garázst vettem +1 kamiont és felvettem egy sofõrt. Kérdés az, hogy lehet neki munkát adni? Kiválaszthatom, hogy mit vigyen és hova, vagy majd magától neki áll a munkának?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Próbáltam már egy pár helyrõl és azt írták,hogy iveco-nál van,de nekem nem jelent meg sosem.
mûködik.
@szirc
sajna valóban az ablaktörlõ nem töröl, és a csinosítás is szegényes, de hátha jobb lesz késõbb 😊
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Sziasztok! Valaki segítsen! Beraktam ezt a Real Environment Dimension 2013 módot minden ok de egy valami nagyon nagyon nem.. A fényszórókat nemlehetne visszavarázsolni errõl a sárgásrõl Fehér színre. MErtha nem sajnos törölnöm kell..😞 Más hibája amúgy nincs??
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ide be kell regizni, és ott lesz egy olyan, hogy renault premium tuning, vagy ultimate, valami ilyesmi.
http://tc-ets2-mod.forumieren.com/
Tappancs83: A premium elõtt nekem is egy 3 tengelyes magnum volt, de most lecseréltem a kistestvérre. Amúgy ha jól emlékszem, akkor a tiéd az a sárgás/zöldes világos skin. Nem rossz, bár nekem túl világos, de neked kell, hogy tetszen, mással nem is kell foglalkoznod 😉
Itt az új gépem:
(remélem sikerült beszúrni)
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Megnéztem, de mi a különbség a kereskedõnél és az online között?