52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • frank007
    http://www.trucksim-map.com/database/ets2-downloads/2-maps/
  • Deviome
    Valaki megtudna dobni egy TSM 3.5 letöltő linkel? :) Én találtam egyet, de szerintem az nem jó és nem merem letölteni. :D Valami Borsa TSM 3.5
  • frank007
    Hozz létre egy "map" mappát a "base" mappán belül a játék könyvtárjában.
  • barni1122
    Ajánlom a tükörbeli kép és a tükrök látótávolságát levenni alacsonyra. Nekem így sokkal jobban fut a játék.
  • bake05
    Igen.Próbáld behangolni a gépedhez a grafot.10perc alatt elehet találni hogy a legoptimálisabb a beállítás.
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek!

Minden TSM 3.5 map használó kollégának ajánlom figyelmébe a Győr Ioannina útvonalat. Pár kép az útvonalról.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • mrtcsapat
    ok köszi :)
  • Hunarnold
    Valaki segítsen,mert még mindig nem tudok menteni a map editorba,pedig rákattintok a recompute és utána a save-ra és ezt irja:Failed to create the output file............ Valaki ötlet?
  • zsömi12
    28597
  • mzsolti21
    Csak a térkép, pót nincs benne, meg cégek se!
  • mrtcsapat
    nem értem a 1.5 GB a 3.5 ös TSM térkép csak térképet tartalmazz ?
    vagy van pl . pótkocsi , és cég logo ? azok alapból benne vannak ?
  • fagy53
    Ha a TSM 3.0 volt fent, csak akkor.
  • wollnerd #28671
    Na várjunk csak! Ez most azt jelenti hogy bármely legalább 1.4.1-tel kompatibilis új városokat tartalmazó mapok esetén lehet folytatni a régi profillal ha eddig az alaptérképpel mentünk? Csak betöltjük a régi profillal az ilyen mappokat és máris tudunk új városokba is szállítani a 1.4.1 patch óta? Biztos tévedek...
  • Oliverius
    Ha visszaolvasol max 2 oldalt pont megtalálod a letöltési linket is a 3.5-höz!
  • avus
    Most nyomtan le egy Stuttgart-Tirana fuvart 1411 km. Gyönyörű tájakon, ajánlom mindenkinek.
  • matyi0323
    Sziastok. TSM 3.3 van már? Ha igen, akkor tudná linkelni valaki, mert én nem találtam. Visszaolvashatnék tudom.. :))köszi
  • zsömi12
    Új web oldala lesz a Restacar-nak és most készítik, türelem egy két nap és újra lehet reg.elni
  • kecsa kamionos
    Sztem megtelt a regisztrálásra alkalmas hey nekem se engedi!
  • Oliverius
    Az előbb írtam: "De valami átálássos dolog van ott is és lehet azért nem enged regizni. "
  • lusti12
    Hello!
    Ausztriában találtam árnyékot.:D
  • Scania20
    Nem engedi a regisztrációt! Ja, és tényleg elírtam, bocs. Beírom az adatokat ezt Írja: Az új regisztrációk jelenleg nem engedélyezettek.

Valakinek van valami ötlete?
  • mzsolti21
    Ja értem, akkor a grafikát állítgassam? Pedig elég alacsonyra vannak állítva a beállítások.
  • bake05
    Nem értem miért lenne kicsi a géped?Ennek simán kellene vinni a játékot.És miért kel kilépned 10percenként a játékból?Az én asztali gépem fele ekkora és szépen megy rajta a játék.Csak a beállításokat elkel találni.
  • Oliverius
    Gondolom Restacar-t akartál írni? Különben itt tudsz regisztrálni: http://restacar.hu/forum/index.php. De valami átálásos dolog van ott is és lehet azért nem enged regizni.
  • mzsolti21
    Sziasztok. Továbbra setudok játszani 10 percnél többet kilépés nélkül, szerintem "gyenge" a laptopom a játékhoz.
    Dell N5010 Core i5 2,7 Gz
    4 Gb DDR3 1333 RAM
    Ati Radeon Hd 5650 1 Gb
    Szerintetek ha kicserélném a memóriát 2 X 4 Gb-ra akkor az segítene a problémán?
  • Scania20
    Hol kell regisztrálni a Resetcar oldalra?
  • Carlos
    Koszi a tippet!
  • fagy53
    TSM 3.5 - idáig minden rendben vele 1.48 alatt, de az 5 milla elég kemény! Számomra csak egy előnye van, hogy így profilkezdésnél sem probléma a büntetések begyűjtése. Elveszett viszont egy kihívás, mert a vezetés szimuláción túl nem baj, ha egyéb téren is van valami köze a valósághoz....
    Minden kezdet nehéz, de így túl könnyű!
    Levettem 20000€ -ra a kezdő összeget, ez is tízszerese az alapjáték összegének, de mindjárt szabály tisztelőbb lettem! Persze új játékot kellett kezdenem, de az elején ez még nem gond...
    Akit érdekel: mod \def\ initial_save\ game.sii fájlban kell átírni az 5 millát.
  • ronso
    Ne izgasd magad én tuti felteszem :)
  • Pelsodriver
    Ez igen!!! Szépnek ígérkezik ez a nap!
  • zsömi12
    Shimo ! Köszi szépen tényleg az volt a gond, már működik .
  • tom4sy
    Nagyon köszönjük, jó lesz... már nagyon várom, hogy a Magyar mappal toljam! :)
  • Shimo
    :) nagy vagy :)
  • Shimo
    A belépés után a profilodnál a szerkesztés részben hozzáadtad a tsm mapot? Ha nem akk az a baj. :)
  • Kicsimokus
    Remek várjuk azt is ;-)
  • frank007
    Látom mindenki a tsm mappal nyomja, de azért halkan elmondom, 1 hét idegőrlő meló után sikerült átraknom a mapot 1.4.8 alá! A tankolásnál nem fagy, az első fuvart még nem teszteltem, de elvileg ott sem szabad fagynia! Szóval, ha valakit érdekel ma délután felrakom valószinüleg a Restacar oldalára! Majd írok, ha tölthető!
  • zsömi12
    Üdv Sofőrök ! A leírtaknak megfelelően a kicsomagolt fájlt bemásoltam a mod map-ba és semmi változás nem történt. Eddig teljesen szűz volt a játékom és a legújabb javítás van fenn . Mi lehet a problémám?
  • ronso
    Valóban nem kell uj profil betöltöttem a régit és müxik...
  • Carlos
    Ez a 3.5 ?
    Menni akarok haza jatszani...
  • Trd
    Arrafele én is jártam, valóban nincs unalom az úton. :D
    Tökéletesen működik a TSM 3.5, 1.4.8-as patch alatt. Eddig 5 fuvart nyomtam le, 500-900 km-eseket és semmi hibával nem találkoztam. Részemről is gratula a készítőknek és köszönet érte! :)