Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///M I Love BMW. :)
A grafika kanyarban nem ilyen, a "foga fehérjét" akkor mutatja meg, ha high -on nyomod. A többi dolog amit írtál szintén baromság.
Igen. Ilyen egy szimulátor. Az a baj, hogy az emberek hozzá vannak ahhoz szokva, hogy 240-el vesznek be kanyart, mert repülnek az autóval stb. stb.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Olyan kérdésem lenne, hogy ti milyen progival szerkesztgettek modokat, mert én a 3 tengelyes magnumnak egy kicsit csökkenteni szeretném a hosszát, és próbálkozgatnék...
ENNEK - a számnak a címét nem tudja valaki??
Bocsi a "háttérzajért" csak autókázás közben hallottam...
Valaki tudja hogy tényleg hol lehet megvenni 3000 ft-ért , feltéve ha tényleg igaz .
Ma már pihenõ, aztán holnap megyek tovább .
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba 😊
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Sok kitartást és türelmet kívánok hozzá. <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
"Nulla tenaci invia est via"
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Azt szeretném kérdezni hol tudom a játékot a legolcsóbban megvenni?
(Ha lehet ne csak kód legyen hanem lemez is)
Viszont letöltöttem egy profilt és bemásoltam a játékba és azzal gond nélkül el tudok menni bármelyik kamionoshoz.De mivel ez egy cheat profil,nem szeretnék vele játszani,nincs értelme.
Hátha ezek alapján tud valaki valami konkrétumot mondani.
(bár az is igaz, hogy a tuningok 90%a szerintem ronda és haszontalan 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Olyan mod van, hogy gyorsabban mennek az AI-k városon kívül (nem autópályán) sima fõúton. 50 -el mennek csak, olyan idegesítõ.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:00:09.599 :
00:00:09.599 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii)
00:00:09.599 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii)!
00:00:09.599 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc13_360.sii).
00:00:09.600 :
00:00:09.600 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii)
00:00:09.600 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii)!
00:00:09.600 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/12_speed.sii).
00:00:09.605 :
00:00:09.605 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii)
00:00:09.605 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii)!
00:00:09.605 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/color7.sii).
00:00:09.642 : Detail vegetation database is ready.