Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
LINK!
Én még töltöm. Remélem ez már mûködni fog (nekem is)!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nem tudom melyik van meg neked, mert én hallotam olyat hogy van ez a alpha szó végzõdésü .scs merci, és van a sima aminél nincs odaírva hogy alpha.
Ha úgygondolod és kiszeretnéd probálni innen tölsd le.
MP4 MERCI ALPHA

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ki találkozott már az alábbi hibával? Néhány pótkocsi (hûtõs, konténeres, tartály kont.) kerekeinek alsó fele sötétebb árnyalatú.
Modok amiket használok.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
köszi.
Esetleg ezt ismeri valaki?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
music mappába . De nem sok, kb 5 vagy 6 ogg fájl , és az elsõt elindítva folyamatosan az összes többit is lejátsza .
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Ide felraktam neked mertmár nemtudom honnan szedtem le! Ezt csak bemásolod a mod mappába és annyi😊
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Egy kérdésem lenne felétek , tudja valaki hol tudok az ETS2-ben Scania R400 -ast találni, mert én az autokerbe nem találok, de a szalonba sem. De viszont képen meg van .
KÉP
Kép (1440X900)
más téma, hátha érdekel vkit...cb mod
a következõt vki át tudja varázsolni scania beltérbe? man interior light???
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valaki tud valami jó trailer felni modot, ami kompatibilis az 1.1.3-al verzióval? Légyszi segítsetek mert az eredetiek szerintem nem valami szépek!
<#nemtudom>#nemtudom>