Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a Trucksim map v1.5 nevû mapot,amiben benne van Gyõr,Genova,meg néhány osztrák,olasz,és Észak-Afrikai város.De ezekbõl az új városokból nem tudok fuvart vállalni,és az eredeti városokból sincsen az újakhoz fuvar.Mit kell csinálni,hogy mûködjön?
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Mert megnézed az enyémet,az már nekedis jólenne szerintem. Nekem városba sajnos olyan 15fps-emvan(belülrõl.. ), kintrõl kb 23, városon kívül pedig olyan 35-45(belülrõl) kívülrõl pedig 60-70, és majdnem ultrán van..
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Mert eléggé unalmas hogy állandóan a Skodákat viszik kamionszámra. 😄D
///M I Love BMW. :)
Melyik felni mod van a traileren, mert nagyon bejön?!
Elõre is köszi!
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Nagyon jó ez az amcsi gépezet.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
😊
... és igen, csak annyit hogy a két scs fájlt bemásolod a mod mappába.
///M I Love BMW. :)
Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
LINK!
Én még töltöm. Remélem ez már mûködni fog (nekem is)!
nem tudom melyik van meg neked, mert én hallotam olyat hogy van ez a alpha szó végzõdésü .scs merci, és van a sima aminél nincs odaírva hogy alpha.
Ha úgygondolod és kiszeretnéd probálni innen tölsd le.
MP4 MERCI ALPHA