Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy újratelepítés, directx frissítés, VGA driver frissítés...
Ezt el tudnád nekem küldeni?
Elsõ egész jól mutat rajta és meg szeretném nézni közelebbrõl, ha nem gond.
Elõre is köszönöm.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy én a teljesen alapról bezélek. Nem nagyon modolom a játékot. 😊 A rendelerés az meg 125% .
Én a kamera alatt azt értettem, hogy a vezetõfülkében mikor megnyomod az 1-es gombot akkor az beugrik egy alap állásba. Na ezt lenne jó egyénire szabni. Ha megnyomom akkor az én elõre beálított pozíciómra ugorjon vissza mindíg. Ha van ilyen akkor mondmár el, hogy hol tudom beállítani. 😊
Számomra a jobb oldali tükör nagyon gyér. Annál azért lehetne jobb is. 😊
2, Nálam tökéletesen láthatóak a táblák, minden körülmények között. Szóval nem tudom nálad mi a gond. 😄D
3, Igen, ez is tekinthetõ "hibának".
4, A világítás gondra már van számtalan mod, ami megoldja a problémádat, pl. a RED is megoldás lehet rá.
5, Igen, az AI sem tökéletes, de ez is javítva van/lesz folyamatosan.
6, Parkolás is tud érdekes lenni néha, különösen ha olyan helyre mész ahol két pót fogja közre azt a helyet ahová egy exkavátoros póttal kell betolatni és van éppen egy pótnyi helyed. 😄
7, A tükörrel nem értem mi a gondod. Szerintem a renderelési % -ot vedd fentebb a grafikai beállításoknál.
Az ötletedhez pedig annyit, hogy kamera modok is vannak már, sõt, te is tudod módosítani a kameraállást/magasságot, kedved szerint. 😊)
Szerintem megéri megvenni, mert folyamatosan javítják/fejlesztik. A most közelgõ 1.3-as javításban is "rengeteg" minden lesz javítva, és várhatóan új funkciókkal is bõvül a játék. 😊
///M I Love BMW. :)
Amúgy nyúzom én is a játékot és van hiba. Ráadásul elég dúrvák! 😄
1. Az milyen hiba, hogy a lejtõn állva nem gurul vissza a kamion??! o.O Se fék se parkfék, de még csak sebességben sincs és nem gurul vissza. 😄 ( csináltam képet, de nem tudom hogy kell feltölteni )
Ha rükvercbe teszed akkor sem. ( lehet tesztelni nyugodtan )
2. Azokat a nyomorúságos táblákat látni nem lehet! Nappal azért nem mert szétvakít, de este meg a világítás anynira gyér, hogy azért. Ahogy észrevettem csak is a reggeli pirkadatkor lehet jól látni.
3. Én még életemben nem találkoztam olyan sztrádával, hogy a külsõ sáv egy lekanyarodó sáv lenne! A játék teli van olyan úttal ahol mész 90-el és mutatja a tábla, hogy ennél a kijáratnál xy hely fele lehet menni. Erre a következõ pillanatban már fordulsz lefele, mert a sávod a kanyarodó. Ilyen nem létezik! Mindíg kiterel egy leágazásra. a 2-3 sáv az hót egyenes.
4. A kocsikat nem lehet észrevenni egyenes szakaszon. Elõzés az mókás, mert vagy jön vagy nem.Látni esélytelen. Este még dúrvább. Kb 10 méterre látod meg a fényszóróját. Ja és a kamion fényszórója se semmi. Az is mintha nem lenne. A tompítottról beszélek. Amúgy full grafikán játszom szóval minden maxon van, de így sem látni! 😞
5. Az AI nagyon rendes a keresztezõdésekben mert villog hogy elenged, de sajnálatos hogy ez annak a rovására ment, hogyha 40 percet indekszelsz , hogy sávot akarsz váltani akkor sem engednek be!! Csak akkor áll meg valamielyik, ha beerõszakolom a kamiont. :S
Sajnálatos még az is, hogy nem vették át a STS-bõl a nehézségi dolgokat parkolás terén. Van egy üres placc és annyi. Ennél azért lehetne kicsit több. 😊
Amúgy szerintem mostanság már igazán meglehetne csinálni azt a nyomorúságos visszapillantót úgy, hogy abban a kép tûéles legyen. Borzalmas ami a kamion tükre mutat. 😞
Pedig amúgy jó a játék! 😊 Sajnos még csak demo van. Még hezitálok, hogy megvegyem-e vagy sem. Az ilyen hibák elveszik a kedvemet tõle.
Egy ötlet is lenne. Engem nagyon idegesít ez a fix kamera! Mért nem lehet olyat csinálni, hogy a soförhöz tartozna egy saját maga meghatározott alap kameraállás a belsõtérben? Mert én ha bele ülök egy kamionba nem azt látom amit a kamere ad vissza. Egy 165 cm magas embernek lehet, hogy ezt mutatja a kép, de egy 185 cm magas ember biztos, hogy nem fogja látni a Km/H mutatót alap helyzetbe! Szerintem ez nem nagy ördöngõsség és elég sokat dobna a dolgon.
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Valahogy lehet profilt szerkeszteni? Mert észrevettem, hogy ami cégnevet megadtam (nem szándékosan), olyan van a valósában! És én mindenáron olyan cégnevet akarok amit én találtam ki!
Légyszi segítsetek! <#help>#help>
alvállalkozok a Beta Trans Kft-nek...😄

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Belkereskedelmi Szállítási Vállalat pótkocsi festést .

összehoztunk egy CB rádiót akit mindenkit szívesen várunk fent. eurotruck oldalon a letöltések / saját kiegészítõk között van leírás. Gyertek. 😊
Csak mert 53 kamionom van,ugyanennyi sofõr,31. szint,és nem nagyon akarom teljesen elölrõl kezdeni... 😛
Letöltöttem a Trucksim map v1.5 nevû mapot,amiben benne van Gyõr,Genova,meg néhány osztrák,olasz,és Észak-Afrikai város.De ezekbõl az új városokból nem tudok fuvart vállalni,és az eredeti városokból sincsen az újakhoz fuvar.Mit kell csinálni,hogy mûködjön?
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Mert megnézed az enyémet,az már nekedis jólenne szerintem. Nekem városba sajnos olyan 15fps-emvan(belülrõl.. ), kintrõl kb 23, városon kívül pedig olyan 35-45(belülrõl) kívülrõl pedig 60-70, és majdnem ultrán van..
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Mert eléggé unalmas hogy állandóan a Skodákat viszik kamionszámra. 😄D
Melyik felni mod van a traileren, mert nagyon bejön?!
Elõre is köszi!
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Nagyon jó ez az amcsi gépezet.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
😊
... és igen, csak annyit hogy a két scs fájlt bemásolod a mod mappába.
Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba 😊