Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ezt még nem,mert nincs kész.Majd ha megcsinálom normálisan😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mi a hibaüzenet. xy hibát észlelt és leállt?
Amúgy újratelepítés, directx frissítés, VGA driver frissítés...

Helló
Ezt el tudnád nekem küldeni?
Elsõ egész jól mutat rajta és meg szeretném nézni közelebbrõl, ha nem gond.
Elõre is köszönöm.
Scany01
az mért van hogy ha játszom x-idõig akk leáll a játék (kidob az asztalra és hiba üzenet jelenik meg hogy a játék leállt) megoldás?

Maximus4
Ezt csak a poén miatt csináltam gyorsan,untam már az amerikait 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem hurrogok, csak elmondtam a dolgokat. ( ne az jöjjjön le, hogy úúúú de szar meg semmijó meg szar a játék. 😊) ) Tisztában vagyok azzal, hogy kicsi a cég és azzal is hogy õk próbálkoznak. 😊 Ennek örülök is.

Amúgy én a teljesen alapról bezélek. Nem nagyon modolom a játékot. 😊 A rendelerés az meg 125% .

Én a kamera alatt azt értettem, hogy a vezetõfülkében mikor megnyomod az 1-es gombot akkor az beugrik egy alap állásba. Na ezt lenne jó egyénire szabni. Ha megnyomom akkor az én elõre beálított pozíciómra ugorjon vissza mindíg. Ha van ilyen akkor mondmár el, hogy hol tudom beállítani. 😊

Számomra a jobb oldali tükör nagyon gyér. Annál azért lehetne jobb is. 😊
1, Lehet hogy van benne ilyen hiba, még nem próbáltam! De folyamatosan javítják a játékot. Ne feledjük hogy ez nem egy 90 fõbõl álló franchise vállalat.

2, Nálam tökéletesen láthatóak a táblák, minden körülmények között. Szóval nem tudom nálad mi a gond. 😄D

3, Igen, ez is tekinthetõ "hibának".

4, A világítás gondra már van számtalan mod, ami megoldja a problémádat, pl. a RED is megoldás lehet rá.

5, Igen, az AI sem tökéletes, de ez is javítva van/lesz folyamatosan.

6, Parkolás is tud érdekes lenni néha, különösen ha olyan helyre mész ahol két pót fogja közre azt a helyet ahová egy exkavátoros póttal kell betolatni és van éppen egy pótnyi helyed. 😄

7, A tükörrel nem értem mi a gondod. Szerintem a renderelési % -ot vedd fentebb a grafikai beállításoknál.

Az ötletedhez pedig annyit, hogy kamera modok is vannak már, sõt, te is tudod módosítani a kameraállást/magasságot, kedved szerint. 😊)

Szerintem megéri megvenni, mert folyamatosan javítják/fejlesztik. A most közelgõ 1.3-as javításban is "rengeteg" minden lesz javítva, és várhatóan új funkciókkal is bõvül a játék. 😊

///M I Love BMW. :)

Üdv! Légyszives mondjatok már egy olyan map-ot ami van egy kicsi kihívás is. Mármint változatos táj. És persze ha nem gond normálisan mûködjön már.

Amúgy nyúzom én is a játékot és van hiba. Ráadásul elég dúrvák! 😄
1. Az milyen hiba, hogy a lejtõn állva nem gurul vissza a kamion??! o.O Se fék se parkfék, de még csak sebességben sincs és nem gurul vissza. 😄 ( csináltam képet, de nem tudom hogy kell feltölteni )
Ha rükvercbe teszed akkor sem. ( lehet tesztelni nyugodtan )

2. Azokat a nyomorúságos táblákat látni nem lehet! Nappal azért nem mert szétvakít, de este meg a világítás anynira gyér, hogy azért. Ahogy észrevettem csak is a reggeli pirkadatkor lehet jól látni.

3. Én még életemben nem találkoztam olyan sztrádával, hogy a külsõ sáv egy lekanyarodó sáv lenne! A játék teli van olyan úttal ahol mész 90-el és mutatja a tábla, hogy ennél a kijáratnál xy hely fele lehet menni. Erre a következõ pillanatban már fordulsz lefele, mert a sávod a kanyarodó. Ilyen nem létezik! Mindíg kiterel egy leágazásra. a 2-3 sáv az hót egyenes.

4. A kocsikat nem lehet észrevenni egyenes szakaszon. Elõzés az mókás, mert vagy jön vagy nem.Látni esélytelen. Este még dúrvább. Kb 10 méterre látod meg a fényszóróját. Ja és a kamion fényszórója se semmi. Az is mintha nem lenne. A tompítottról beszélek. Amúgy full grafikán játszom szóval minden maxon van, de így sem látni! 😞

5. Az AI nagyon rendes a keresztezõdésekben mert villog hogy elenged, de sajnálatos hogy ez annak a rovására ment, hogyha 40 percet indekszelsz , hogy sávot akarsz váltani akkor sem engednek be!! Csak akkor áll meg valamielyik, ha beerõszakolom a kamiont. :S

Sajnálatos még az is, hogy nem vették át a STS-bõl a nehézségi dolgokat parkolás terén. Van egy üres placc és annyi. Ennél azért lehetne kicsit több. 😊

Amúgy szerintem mostanság már igazán meglehetne csinálni azt a nyomorúságos visszapillantót úgy, hogy abban a kép tûéles legyen. Borzalmas ami a kamion tükre mutat. 😞

Pedig amúgy jó a játék! 😊 Sajnos még csak demo van. Még hezitálok, hogy megvegyem-e vagy sem. Az ilyen hibák elveszik a kedvemet tõle.

Egy ötlet is lenne. Engem nagyon idegesít ez a fix kamera! Mért nem lehet olyat csinálni, hogy a soförhöz tartozna egy saját maga meghatározott alap kameraállás a belsõtérben? Mert én ha bele ülök egy kamionba nem azt látom amit a kamere ad vissza. Egy 165 cm magas embernek lehet, hogy ezt mutatja a kép, de egy 185 cm magas ember biztos, hogy nem fogja látni a Km/H mutatót alap helyzetbe! Szerintem ez nem nagy ördöngõsség és elég sokat dobna a dolgon.
Tappancs83
Sajnos nem ismerek rá módot, de ha nem fejlett a játékod, egy nem rég kezdett játékról van szó, és még a kezdeti fázisban vagy töröld a jelenlegi profilod és készíts egy újat. Mást sajnos én nem tudok.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Sziasztok!
Valahogy lehet profilt szerkeszteni? Mert észrevettem, hogy ami cégnevet megadtam (nem szándékosan), olyan van a valósában! És én mindenáron olyan cégnevet akarok amit én találtam ki!
Légyszi segítsetek! <#help>
Tappancs83
Köszi. Jelenleg nincs lehetõségem rá. Kéne hozzá 5 kamion és 2 garázs. AI forgalomban miért nincsen jelen? Én még nem állok ilyen jól sajnos. Ez csak a játékos kamionja, vagy része az MI forgalomnak is?

szép jó estét mindenkinek!...😄...pár kép a mai útról...😄

alvállalkozok a Beta Trans Kft-nek...😄

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

úgy tudom, hogy csak az online kereskedõnél lehet megvásárolni, az iveco között.

üdv mindenkinek, egy újabb fuvar szállitás,plusz unalomból készitettem egy BSZV azaz
Belkereskedelmi Szállítási Vállalat pótkocsi festést .

Tappancs83
Én is letöltöttem, csak sajnos bármit csinálok nem jelenik meg se a kis kamion kereskedõknél, sem a nagyoknál. Nem tudom mi lehei a baj, még az MI kamionok közt sem látom a forgalomban. Az Amerika map-ot nem használom, lehet, hogy azt hiányolja? Ha igen, azt hol tudom beszerezni?

Sziasztok!
összehoztunk egy CB rádiót akit mindenkit szívesen várunk fent. eurotruck oldalon a letöltések / saját kiegészítõk között van leírás. Gyertek. 😊
Indítottam egy új profilt,abban mükszik.Azt akarom megpróbálni,hogy a két profilt összevarrni egy harmadikká,hátha jó lesz
Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne oldani

én probáltam már azt a fajta mapát, és nekem volt fuvar oda és vissza is, ha jól emlékszem milánóból teszteltem a mapot, és amikor leszállitottam a fuvart, ugyan úgy visszafele is tudtam vállalni fuvart.

És azt nem lehet megoldani,hogy új profilt,de a kamionok számat,sõförök számát,szintet,ilyesmit ,pénzt,km-t átrakni az újba?
Csak mert 53 kamionom van,ugyanennyi sofõr,31. szint,és nem nagyon akarom teljesen elölrõl kezdeni... 😛
Úgy tudom, hogy új profilt kell kezdeni

Sziasztok!
Letöltöttem a Trucksim map v1.5 nevû mapot,amiben benne van Gyõr,Genova,meg néhány osztrák,olasz,és Észak-Afrikai város.De ezekbõl az új városokból nem tudok fuvart vállalni,és az eredeti városokból sincsen az újakhoz fuvar.Mit kell csinálni,hogy mûködjön?
Hát a gépem elég trágya (konfigom az aláírásban van, azaz gyenge).

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

topgunnak is szól...😊
a truck shop v6...truck shop v6
itt megtaláljátok...😊

Kicsit személyre szabtam az MP4-est... <#hehe>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

0Diaz0
Hát,figyelj. Milyen géped van? Miböl áll?

Mert megnézed az enyémet,az már nekedis jólenne szerintem. Nekem városba sajnos olyan 15fps-emvan(belülrõl.. ), kintrõl kb 23, városon kívül pedig olyan 35-45(belülrõl) kívülrõl pedig 60-70, és majdnem ultrán van..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Nem tudja valaki honnan lehet más fajta autó szállító pótot letölteni, vagy esetleg a meglévõt cserélni?
Mert eléggé unalmas hogy állandóan a Skodákat viszik kamionszámra. 😄D

sewy21 az melyik mod amivel lehet a Scania hátulját is tuningolni?
Lack
Melyik felni mod van a traileren, mert nagyon bejön?!
Elõre is köszi!
Igaz... majd elmegyek egy haveromhoz, a gépemet feltuningoltatni, és úgy akkor talán visszamennék ETS2-be, meg azért is mentem el, mert ha átállítom lowra, akkor meg sz*r képeket raktam volna fel, valamint nagyon laggolt a gém, amikor játszottam. :S Most errõl ennyit (egyelõre). <#whatever>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

0Diaz0
Ez ígyvan, nálunk fauvé-soknál is... Ha EU az autó,akkor USA cuccokat pakolgatnak sokan bele.. Az USA-ban,pedig EU-s cuccokat raknak bele sokan.. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

AudiQuattro
Szép gép,de megfigyeltem hogy amikor Amcsi játékot adnak ki mindenki eus gépeket akar😄 Amikor meg Eu-t akkor mindenki amcsi vasat csinál😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

wollnerd
Pihenõ Peterbilt-tel...

Nagyon jó ez az amcsi gépezet.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TopGun
Ezt most Iveco-nal, vagy Scania-nal lehet megvenni? hogy oldottad meg a hangjat? mennyire tuningolhato? belso nezetben latszik az orra?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tappancs83
Le jött, be van téve a többi modho közé a játékba.

TopGun
Ez dogos! melyik mod alkotja meg ezt?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

szép jó estét/éjszakát...<#vigyor2>...hoztam pár képet a kis tuningon átesett gépemrõl...<#vigyor2>

Tappancs83
Köszi, már töltöm is.

Maximus4
De van hangja,csak én néztem el.Már ezer éve scania-val furikáztam és ahhoz volt v8 hangom és mivel ez iveco,ezért nem hallottam a szokásos motorhangot😊 De megoldottam már😊

TopGun
Hello! A companyChange es a companyChangeCargo, TrailerSkinSplitter, meg a Liner Trafic az mit csinal?

Maximus4

Tappancs83
Ha csak az a baja, hogy nincsenek kûlsõ hangok dobhatod a linket. Régóta vadászok egy használható Petire. 😊 Köszi.

Maximus4
Viszont ebbe nincsenek külsõ hangok 😞

wollnerd
Az elõzõ peterbilt-et (387) odabasztam az új munkásomnak. 😄DD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ugyanúgy a Dokumentumok mappában tartja a Steam -es verzió is.
😊

... és igen, csak annyit hogy a két scs fájlt bemásolod a mod mappába.

wollnerd
Tökéletesen mûködik! Nagyon jó a model! Egy hátrányát vettem észre: kicsit fps zabáló, fõleg a városokban a vezetõfülke. (mert HD-s!)

Maximus4
<#wow1> Már szedem is,köszi!

Armi555
Real Environment Dimension modot úgy kell telepíteni, hogy a mod mappába belerakom a kicsomagolt két scs fáljt? Steamen keresztül játszom a játékkal, de nem veszek észre különbséget miután beraktam a fáljokat, mintha semmit sem cisnáltam volna. Ha kimozgatom a dokumentumokból az egész euro truck mappát akkor is ugyanúgy megvan minden mentésem meg ilyesmi... hol tárolja az igazi mod mappát a steames verzió?

Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba 😊

dezs