Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ETS2 verzió 1.1.1 eddig nem volt probléma vele nem tudom mi kín gyötri
Nvidia drivert frissítettem 285.62-rõl 310.90-re ez nem lehet probléma? 9600GT
az alábbi modok vannak feltéve:
zzzzz_real_AI_vehicles_logos_by_Srele.scs
200kmh-speed-limit.scs
newflares.scs
realistic rain spray.scs
transmission_unlock_v1.1.scs
zzgas_station_merlinita.scs
trailer_traffic_mod.scs
Cabin_physics.scs
fovMod_edit2.1_adison8.scs
Real logos v0.1 beta.scs
Este kipróbálom modok nélkül mert én arra gyanakszom hogy amiatt csinálja ezt.
Minden segítséget elõre is köszönök!
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
ha új ként adom hozzá, akkor az alap színnél a számok milyen rendszerben vannak ? 😄
(0.0, 0.0, 0.0) ha beírtam pl. 10-eket sorba, akkor kiderült, hogy R G B, de max 2 szint kevert és a keverés százalékát nem tudom állítani :S
"Nulla tenaci invia est via"
Erre gondolok:
http://www.trucksimulatormods.com/wp-content/uploads/2012/11/50176__volvo-display.jpg
Nem a körmöm aggatom, de úgy tudom az USA-ban nincsenek
Itt olyan játékok találhatóak, amelyeknek a fejlesztõje hozzájárult ahhoz hogy Steam -en publikálják a játékukat.
Természetesen ez egy legális dolog, hiszen fizetõs.
A játékok itt olcsóbbak, néha, vannak leárazások, megtudod venni. Az ETS 2 esetében, ha Steam -en veszed meg, köel 9.000Ft -ba kerül. Viszont lehet venni ezekre a platformokra, bizonyos oldalakról kulcsokat. Ilyenkor nem kapod meg magát a játék lemezét/dobozát, csak a kulcsot, amit ha beírsz a Steam -be, akkor lesz egy eredeti ETS2 -õd, féláron. Mivel a kulcs olcsóbb (3.800Ft körül van). Az ETS2 nem volt eredetileg ezen a Steam -en rajta, csak meg lehetett szavazni (ez a Steam GreenLight), hogy milyen játékok kerüljenek rá a Steam -re, és köztük van az ETS2.
Tehát, a Steam egy legális szoftver "disztribútor", ahol játékokat vehetsz. Ezt nevezik digitális platformnak, mivel ahogy már mondtam itt nem kapsz dobozt/lemezt, csak a digitálisan letölthetõ játékot, és a hozzá tartozó kulcsot.
=Nem tudom mennyire lett érthetõ, ha van kérdés, kérdezz.= 😊
Komolyan, már kezdem magamat Steam professzornak érezni. XD
///M I Love BMW. :)
vagy lehet h euro coach sim lesz!!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
2 darab köz gondolkodok
1.http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Thrustmaster_Rallye_GT_Force_Feedback_Clutch_kormany-arak_161078187.html
2. http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Genius_Twin_Wheel_900FF_kormany-arak_419602652.html
De már többször leszedtem úgy ahogy írtad, de ha újrateszem akk 1.0.5-ös verziójú lesz!
DE egy próbát megér! 😊)
csinálj egy biztonsági mentést a mentet játékokból szed le a z egész játékot és tedd vissza én igy csináltam és a mentés is megmaradt
De már többször próbáltam patchelni, de csak simán 1.2.5-re nem tudtam, csak 1.2.5.1-re, ami kfagyasztja a játékot! (legalábbis nálam!
Valahonnan le lehet szedni a sima 1.2.5-öt???
2-3 órával rövidebb útvonalat találtam, mint amit õ ajánlott..😄
Még jó hogy a cd galaxistól rendeltem!
Végül is érthetõ ez az új aktivációs folyamat, de hogy mi lesz azokkal az emberekkel kiket így levettek!?
Szomorú dolgok ezek!
Tudnátok abba segíteni hogy honnan lehet leszedni azt a mod-ot ahol a volvo mûszerfalán lesz egy FH16 logo ?
elõre is köszi <#help>#help>
Lehet tudni valamit az új patch tartalmáról?
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Köszi a segítséget! Remélem beválik! <#worship>#worship>
A kocsi állásoknál egy sorban 5 van, a második sorban az a 2 lakat mi?
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Esõ hossza és gyakorisága
azon a csúszkán lehet állitani.
Mitõl van az, hogy nálam a játékban soha sem esik esõ? Nem azt mondom, hogy folyton essen, de azért szeretném, ha néha esne a játékban, mert így kicsit uncsi! Párizsban kezdtem a játékot, nem tudom, hogy van-e köze hozzá?
Kérlek segítsetek! <#conf>#conf>
rendszámot találom rajta amit a letöltés melletti képen látható ?
Ez lemaradt. 😊
Amit @rarma írt, az a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én innen vettem meg: ETS 2 , itt csak egy kulcsot kapsz, amit steam -en beregisztrálsz, és tiéd a játék. Megbízható oldal, és biztosan mûködik is.