Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Új vagyok ezen a fórumon. November óta játszok a játék második részével az elsõ résszel már régebb óta. Olyan problémám lenne hogy a játék random módon ledob a tálcára közben megy a játék hangja és jól széttöröm a vontatót. Teljes képernyõre viszont már nem jön vissza a tálcáról. Task managerbõl kell kilõni a folyamatot. Pár napja kezdte el ezt csinálni szerintetek mi lehet a probléma?
ETS2 verzió 1.1.1 eddig nem volt probléma vele nem tudom mi kín gyötri
Nvidia drivert frissítettem 285.62-rõl 310.90-re ez nem lehet probléma? 9600GT

az alábbi modok vannak feltéve:
zzzzz_real_AI_vehicles_logos_by_Srele.scs
200kmh-speed-limit.scs
newflares.scs
realistic rain spray.scs
transmission_unlock_v1.1.scs
zzgas_station_merlinita.scs
trailer_traffic_mod.scs
Cabin_physics.scs
fovMod_edit2.1_adison8.scs
Real Company v1.4 .scs
Skin Pack v1.4 .scs
Real logos v0.1 beta.scs

Este kipróbálom modok nélkül mert én arra gyanakszom hogy amiatt csinálja ezt.
Minden segítséget elõre is köszönök!

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Szabi
skinekkel próbálkozott már valaki ? 😄

ha új ként adom hozzá, akkor az alap színnél a számok milyen rendszerben vannak ? 😄
(0.0, 0.0, 0.0) ha beírtam pl. 10-eket sorba, akkor kiderült, hogy R G B, de max 2 szint kevert és a keverés százalékát nem tudom állítani :S

"Nulla tenaci invia est via"

szerintem ez a prémium mûszerfal, legalábbis én ilyenre emlékszem, de azért ne kövezzetek meg ha nem 😊

<#help> Tudnátok abba segíteni hogy honnan lehet leszedni azt a mod-ot ahol a volvo mûszerfalán lesz egy FH16 logo ? <#help>

Erre gondolok:

http://www.trucksimulatormods.com/wp-content/uploads/2012/11/50176__volvo-display.jpg

Szabi
😄DD

Tudtommal Road Train szerelvények Ausztráliában vannak...........
Nem a körmöm aggatom, de úgy tudom az USA-ban nincsenek

A steam azért lehet olcsóbb, mert nem kell postaköltség, meg CD. A termékkulcsok, amiket onnan kapsz, az pedig teljesen legális. Ez amolyan játék webshop. Fizetsz, kapsz egy kódot, letöltöd a telepítõt, beírod a kapott kódot, oszt csókolom, van egy eredeti játékot 5 perc alatt. Nem kell várni rá napokat/heteket. Nem kell vigyáznod a telepítõ CD-re, elég csak a kapott kódot megõrizned. Megjegyzem, én nem szeretem ezt a steam dolgot, számomra valahogy megöli az élményt, amit az eredeti CD kézben tartása nyújt. Ezért remélem, hogy a DLC lesz majd CD formában is

A Steam egy játékplatform. A Valve fejlesztette ki. Olyan mint az Origin, csak ez utóbbi az EA tulajdona.
Itt olyan játékok találhatóak, amelyeknek a fejlesztõje hozzájárult ahhoz hogy Steam -en publikálják a játékukat.
Természetesen ez egy legális dolog, hiszen fizetõs.

A játékok itt olcsóbbak, néha, vannak leárazások, megtudod venni. Az ETS 2 esetében, ha Steam -en veszed meg, köel 9.000Ft -ba kerül. Viszont lehet venni ezekre a platformokra, bizonyos oldalakról kulcsokat. Ilyenkor nem kapod meg magát a játék lemezét/dobozát, csak a kulcsot, amit ha beírsz a Steam -be, akkor lesz egy eredeti ETS2 -õd, féláron. Mivel a kulcs olcsóbb (3.800Ft körül van). Az ETS2 nem volt eredetileg ezen a Steam -en rajta, csak meg lehetett szavazni (ez a Steam GreenLight), hogy milyen játékok kerüljenek rá a Steam -re, és köztük van az ETS2.

Tehát, a Steam egy legális szoftver "disztribútor", ahol játékokat vehetsz. Ezt nevezik digitális platformnak, mivel ahogy már mondtam itt nem kapsz dobozt/lemezt, csak a digitálisan letölthetõ játékot, és a hozzá tartozó kulcsot.

=Nem tudom mennyire lett érthetõ, ha van kérdés, kérdezz.= 😊
Komolyan, már kezdem magamat Steam professzornak érezni. XD

///M I Love BMW. :)

Ja azt énis nagyon várom már mert biztos teccene! Am a grafja kb ugyanolyan lesz mint ets 2-nek?
vagy lehet h euro coach sim lesz!!
Szabi
megfizethetõbb és egyszerûbb verziója a DFGT
(ez van nekem is 😄)

jutiput
Hello mindenkinek! Bocsi, hogy közbe kotyogok, de én nekem is sikerült vennem egy eredeti (dobozos) ETS2-õt! Na már most szeretném tisztelettel megkérdezni a szakértõ fórumozókat , hogy mi a bánatért ajánlatos annak regisztrálni azon az agyon emlegetett " STEAM"-on, aki beáldozott jó pár ezer forintot, hogy gyári játéka legyen, és ne valami mesterségesen generált termékkulcsos ál játéka, ami a folyamatos javító pachnél telepítése után megbukik! A legujabb 1.3-as pech készítõinek egyáltalán nem burkolt célja az, hogy kiszûrjék a "tört" játékokat, hogy vedd meg az eredetit és valahol igazuk van! Nem értem akkor mi az a " STEAM", mert hiába néztem meg azt az oldalt nem tudom, hogy mi értelme van! Ott talán az eredeti játékot lehet letölteni ingyen vagy olcsóbban mint a bolti játékot? Ez szabályos? Mert akkor megint csak nem fogja megvenni senki 6000 forintért az üzletben! Ha lehet magyarázza már el valaki, hogy hogy megy ez! Az onnan letöltött játék nem fog megbukni a javító pach telepítése után? Ott nem mesterségesen generált termék kulcsot árulnak? Köszi, ha valaki válaszol!Üdv.<#conf>

G25 nézegetek csak az egy ici picit drága 😄

0Diaz0
Mindig belülrõl megyek,de amúgy voltak már necces pillanatok,fõleg anglia felsõ részén! Ott akkoris alig láttam,ha minden lehetséges lámpa felvolt kapcsolva.. ráadásul éjszaka volt.. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Voltatok ti már olyan ködben ahol tényleg nem lehet látni, még a saját kamionodat is alig.(ha a 2.nézetben nézitek)

0Diaz0
2.at akkor már.. de inkább G25-G27 😄

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Aki kormánnyal tolja az ipart milyen kormányt használ ??

2 darab köz gondolkodok

1.http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Thrustmaster_Rallye_GT_Force_Feedback_Clutch_kormany-arak_161078187.html

2. http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Genius_Twin_Wheel_900FF_kormany-arak_419602652.html

0Diaz0
Ne az amerikai mapot várd.. inkább az ATS-t.. ( American Truck Simulator ).. ugyanígy az SCS gyártja majd, de tippem szerint ugyanolyan lesz mint ez,csak amerikában játszódik,amerikai utakkal,és kamionokkal.. akár még roadtrain-t is láthatunk majd benne.. 😊

REndben
De már többször leszedtem úgy ahogy írtad, de ha újrateszem akk 1.0.5-ös verziójú lesz!
DE egy próbát megér! 😊)
hiába szeded le a 1.2.5 nem fogja engedni telepíteni :/ nem fogja megtalálni a fájlokat mert újabb verzió van fent a gépen tapasztalat

csinálj egy biztonsági mentést a mentet játékokból szed le a z egész játékot és tedd vissza én igy csináltam és a mentés is megmaradt

Ja és mégegy! Az america mapban amerikai városok lesznek, vagy maradnak az eredetiek, vagy csak az út lesz amcsis?
Ok
De már többször próbáltam patchelni, de csak simán 1.2.5-re nem tudtam, csak 1.2.5.1-re, ami kfagyasztja a játékot! (legalábbis nálam!
Valahonnan le lehet szedni a sima 1.2.5-öt???
Nagyon jó a GPS....
2-3 órával rövidebb útvonalat találtam, mint amit õ ajánlott..😄

Az igen!
Még jó hogy a cd galaxistól rendeltem!

Végül is érthetõ ez az új aktivációs folyamat, de hogy mi lesz azokkal az emberekkel kiket így levettek!?
Szomorú dolgok ezek!

Hello!

Tudnátok abba segíteni hogy honnan lehet leszedni azt a mod-ot ahol a volvo mûszerfalán lesz egy FH16 logo ?

elõre is köszi <#help>

Szabi
pontosan még nem tudni, de #22395

Köszi!

Lehet tudni valamit az új patch tartalmáról?

Szabi

Sziasztok!

Lesz egy bugyuta kérdésem mert nem volt lehetõségem követni a topikot elég régóta!

Szóval mi ez a stream-es aktiváció mert én csak ezt és ugye ezt az oldalt ismerem?

Akkor tedd fel az 1.2.5 peccset, és akkor majd a beállítások/játékmenet menüben lehet állítani az esõ hosszát, illetve gyakoriságát, mint azt már elõttem írták

Hát igazából nálam 3 profil van és csak az enyémben nem esik az esõ! A másik kettõben pedig szinte mindig. Vagy lehet, hogy azért kevesebb mert 1.1.3 van benne?? Am a játékom eredeti dobozos!
Tappancs83
Ezt nem tudom. Én Manchesterben kezdtem, és elég sûrûn van nálam esõ. Meglehet, hogy nálad valami softver hiba folytán nincs esõ, de az is lehet, hogy valami beállításod nem jól van beállítva.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Tappancs83
A bal oldali a sofõr képe, a jobb pedig a kamioné vagy a garázsé, nemtudom pontosan, ez azon múlik, hogy melyik kamion állást választottad, egy másik oldalon meg a bal oldalin láthatod a kiválasztott kamionod, jobb oldalon meg a garázs ahova a kiválasztott kamion tartozik. Errõl ennyit tudok mondani. Max 5 kamionod és 5 sofõröd lehet egy garázsban, cseresofõrnek helye nincs az adott garázson belül.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Rarma!
Köszi a segítséget! Remélem beválik! <#worship>
Stig95
dizájn

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Szabi
játékmentésrõl csinálsz biztonsági mentést, letörlöd a játékot, majd letöltöm staem-en 😄

abacss
Milyen potot szeretnél?

Köszi.

Na ez egy jó kérdés azt én sem tudom... 😄
Ha max 5 kocsi állás van, a másik kettõ mi?
A kocsi állásoknál egy sorban 5 van, a második sorban az a 2 lakat mi?

Valaki aki jobban ért nálam a pótkocsifestéshez írjon már pls. Ha megcsinálna vki nekem egy pótot nagyon megköszönném!!!!
Én pont tegnap regisztráltam be! Csak ügye már mivel elõtte felraktam a steamben-az szerepel a játék mellet hogy telepítés. De ügye már felvan rakva a játék rég.. Ilyenkor mi a teendõ??

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

A garázs fejlettségétõl függ ha a legjobb garázsod van akkor 5
Én csak hírtelen a beallitások - játékmenet menüponton belül, van az hogy ,
Esõ hossza és gyakorisága
azon a csúszkán lehet állitani.

1 garázsban hány kamion állás van?

Sziasztok!
Mitõl van az, hogy nálam a játékban soha sem esik esõ? Nem azt mondom, hogy folyton essen, de azért szeretném, ha néha esne a játékban, mert így kicsit uncsi! Párizsban kezdtem a játékot, nem tudom, hogy van-e köze hozzá?
Kérlek segítsetek! <#conf>
Tudd valaki ajánlani olyan scania kamiont , amit ha beteszek a módba és a autókerbe ugyan azt a
rendszámot találom rajta amit a letöltés melletti képen látható ?

Pontosan! 😊
Ez lemaradt. 😊

Szabi
viszont akinek dobozos játéka van, szerintem annak is érdemes beregisztrálnia steam-re a kulcsát

ÓÓHH így már értem az eltérést. Köszi a válaszokat!

Tehát, a félreértések elkerülése végett, mert eléggé félreérthetõ lett a szitu.
Amit @rarma írt, az a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warez
verzió, mivel SteamRip. - Ebbõl következik, hogy a Steam -en aktivált ETS2 1.2.6.1 verziószámú az utolsó frissítés óta. A dobozos verzió, ami nincs aktiválva steam -en, az 1.2.5.1, az utolsó frissítés óta. A most közelgõ patch -el elvileg egy szinten lesz verziószám ügyileg a Steam és a dobozos verzió is...

Én innen vettem meg: ETS 2 , itt csak egy kulcsot kapsz, amit steam -en beregisztrálsz, és tiéd a játék. Megbízható oldal, és biztosan mûködik is.