52658
-
#28844 "A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!" Bakker....
-
avus #28843 Ebben tudnátok segíteni?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28715 -
#28842 esetleg olvasd el a leírást... -
#28841 Akárhogy csinálom, mindig csak a Bécs marad a városválasztásnál! Full új profil és csak a def.zip és a magyar.zip aktiválva!! Pedig meg vagyok bizonyosodva hogy jót szedtem le, és mindig ez van!!! -
#28840 Én az észak-líbiai környezettel is teljesen elégedett vagyok:
-
bake05 #28839 NEM AKAR VALAKI A FRANK ÁLTAL KÉSZÍTETT MAGYAR MAP-HOZ EGY ÚGYMOND"MAGYAR TRAILERS-PACKOT"ÖSSZEHOZNI?ÉN MEGCSINÁLNÁM DE TÖREDELMESEN BE KELL VALLANOM,HOGY HÜLYE VAGYOK HOZZÁ. -
barni1122 #28838 Ide figyelj Frank!
Ez a map amit csináltál, hát hogy is mondjam k*rva jó!
A magyar reklámtáblák, az utak, a pályalehajtók, a telephelyek és a kisebb városok is baromi jók!
A bugok eltörpülnek a pálya feeling-je melett, komolyan úgy érzem, mintha tényleg kamiont vezetnék a f*s magyar utakon!
Csak gratulálni és sok sikert tudok kívánni a fejlesztésben és remélem, ahogy a térképen is láttam, kicsiny városkámban is tudok majd fuvarozni, melyet Körmendnek hívnak!
-
TerDikDev #28837 egyetértek :D az Iveco tényleg sz**, akkor megint Scania,DAF vagy MAN :D
Scania kereskedő van a mapon? -
bake05 #28836 Nekem is volt ilyen gondom.Tegnap nekem is javasolták,hogy nézem át a módokat.Elsőre rá is találtam melyik okozta ezt a nem látszik a teljes térkép gondot.A Vajó fél színt léptető mód okozta a galibát. -
TerDikDev #28835 Nekem nem :D csak ha felkapcsolom a lámpát akkor esik le az fps.Jó map,csak még sok a hiba :S kereszteződésnél fal,benzinkútra nem tudtam bemenni :D -
bake05 #28834 Én is kipróbáltam a frank által készített magyar map-ot.Szerintem nagyon jó lett.Úgy hogy egy NAGY gratula neked Frank.Nagyon jó fílingje van a játéknak így.Végre Magyar helységek,táblák,reklámok.Hát nem lesz semmi mire az egész országot megcsinálod az biztos.De remélem lesz majd szerencsém kipróbálni majd egyszer azt is.Őőőő tényleg nem akar esetleg valaki egy úgymond"Magyar trailers-packot"összehozni?Olyan trailereket amiket többségében Magyarországon húzkodnak a kamionok. -
Trd #28833 TSM 3.5-nél a "Volvo V8 1000hp Engine by GameCheatTuts.scs" nevű 1000 lóerős Volvo motor mod okoz olyan gondot, hogy nem látszik a teljes térkép (1.4.8-as patch alatt). Ha még találkozok ilyen problémát okozó mod-al, leírom ide!
Addig is jó fuvarozást mindenkinek! -
#28832 Zabálja a vasat rendesen a Hungary map.. :( -
#28831 Nem. De gondoltam szabadon feltölthető más megosztóra is. És itt belinkelni. -
#28830 na és engedélyt kértél-e? :D
-
#28829 Felraktam a data.hu-ra.
hungary_map_v0.8.5 -
#28828 Én viszatértem egyenlőre TSM hez,mai első lerakó..
-
kisfüsi #28827 Most néztem akkor már nem kell el vinni 2 percen belül az első fuvart és már lehet tankolni is? csak mert az olvas el nagyon fontos-ban nem volt beírva :) -
#28826 link -
Scania20 #28825 Az új magyar map jó az 1.4.8-hoz? -
BBSTi #28824 No mentem én is egy kört Frank mapján, volt olyan, hogy az autópálya lehajtón egyszer csak nekimentem egy láthatatlan falnak, illetve volt a kezdő cég kapujában egy hátsó keréknyi lyuk, alig tudtam átmenni rajta Ezenfelül elkövettem azt a hibát, hogy az első fuvart az Iveco Hi-Way-jel tettem meg.... A térkép ugyan még gyerekcipőben jár, de RETTENTŐ JÓ volt, személy szerint nem tudom, mikor fogok visszatérni a másik mentésemhez, annyira jól esett MAGYAR földön, MAGYAR rendszámmal kamionozni. Viszont az Iveco egy jó nagy rakás sz..... és akkor még finom voltam, idegesítően lassú az irányjelző, nagyon béna hangja is van, ráadásul ritka rossz a motor hangja is, maradok a Scania-nál.
RESPECT Frank!!!!!!!!!! -
#28823 Ez jó, köszi. -
Scania20 #28822 Akkor van magyar map 1.4.8-ra?
Ha van valaki egy linket pls. -
TerDikDev #28821 én ezzel szedtem le és nem kellett regisztrálni :)
Franknak,mint mindenki,köszönöm. -
#28820 Sajnos Érd környékén nálam folyamatosan a kereszteződésekben láthatatlan betonfalba ütközöm és nem tudom leszállitani a fuvart.... -
#28819 Mert europát tedd át hunra és lessz magyar nekem is ezért fagyott ki először
Viszont ezt itt besz.....am..:)
-
kisfüsi #28818 az mért van hogy leszedtem 1.4.8-ra a mappot amikor új profilt csinálok csak a magyarország háttér van és csak Wein a kezdő város xDD (kb az ország dél keleti részén van) utána meg szintén magyar ország alap és az alap térkép városok nélkül???? -
#28817 Nálam nem volt semmi probléma. -
#28816 Én elviszem az első fuvart és mikor gyors melót kezdenék kidob az asztalra... -
Berkut111 #28815 Amugy meg many thanks mert az a 2 perc 1.11 alatt az tiszta orgazmus volt. :) -
Berkut111 #28814 Nekem fagy mint az allat. Az 1.11 alatti "2 perces" verzio ment. Most 1.48 alatt meg vagy. File-k a MOD konyvtarban, uj profile. Ha a def-t es a magyar zip-et is kipipalom akkor fagy, ha csak a magyar zip-et akkor meg ugye az eredeti utvonal halozatot latom -
#28813 12 órás éjszakai műszak után leszedtem Frank munkáját,még mindig az államat keresem az asztal alatt!
Az eredeti térképen sosem gyönyörködtem így a tájban.Csak furi hogy csupa lopott kocsi járja az utakat,mert egynek sincs rendszáma További sok sikert a map befejezéséhez!Türelmetlenül várom Győr régiót -
AXmen #28812 -
#28811 Én még úgy sem raktam képet.
-
viktor94 #28810 Nagyon szépen köszönjük frank007 a HUNGARY_MAP-ot.
ÜDV -
kjhun #28809 Ott, már rég regisztrálva vagyok. Tartok egy pár cuccot a fiókban. Egy katt, és már ott is landol a fájl, ha nem akarnám most leszedni/nincs idő rá, és nagy méretű. -
BBSTi #28808 Neked is köszi! Regisztráltam ide is oda is és meg is szereztem a mapot -
BBSTi #28807 Köszi, már jön is -
#28806 De tényleg fiúk... ennyire fáj a regisztráció??? Csak egyszer kell, utána már nincs vele gond... -
kjhun #28805 Köszi.
BBSTi: Igen, kell.