Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A Steam belsõ tesztelõ csapata gyorsan leellenõrzi és azután aktiválják a frissítést!
Frissítés elõtt érdemes a folyamatban lévõ fuvart befejezni, ha nem akarod hogy törölje 😄

"Nulla tenaci invia est via"
(Steam még nem frissíti, várnak egy kicsit, hogy milyen visszajelzések érkeznek, van akinél mód nélkül kifagy az Iveco kereskedõnél.. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amit a mód mappába is be lehet tenni és mûködik minden kamion tipuson ?
fovMod_edit2.1_adison8.scs
ez mire szolgál a játékba?
A másik, nem nagyon értek hozzá, de véletlenül nem rosszul telepítetted fel a játékot és azért rakja le az asztalra?.
kocka táblázatott hogy ne lógjon bele a rendszámba.
a magyar rendszámot , fehérban és sárgában egyaránt ,így sikerült .
Most már csak az a kérdés hogy az automata és a manuális funkción túl lesz-e féktempomat(nem egyenlõ a tempomattal) üzemmódja?
Pl Ha nagyon meglódul a szerelvény és elõtte egy adott sebesség értéken beállítod a retarder karával a féktempomatot akkor meg-e tartja-e a memóriába rögzített sebességértéket!
@Faterx Természetesen boltban vásárolt eredeti játék. Részben jogos a lehurrogás mert nem írtam. Elsõre mindenki ezzel jönne köztük én is.
üdv
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
///M I Love BMW. :)
viszont illik legalább magyar oldalnál megemlíteni hogy honnét másoltad ki 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
íme, hogy mihez is fog hozzányúlni az új javítás:
Új: Hivatalos Iveco és Volvo licensz
Új: Immár lehetséges megváltoztatni a profilunkban megadott cégnevet, céglogót, és a kedvenc márkát.
Új: Automata és manuális retarder
Új: A modokat immár lehetséges profilokhoz rendelni, illetve betöltés elõtt kiválasztani a betöltendõ, vagy letiltandó modokat. A beállításokat a -force_mods parancssori kapcsolóval lehet felülírni.
Új: A játékban szereplõ országok mindegyike megkapta a maga valutáját (azaz az Euró mellett immár svájci frankban, lengyel zlotyban, cseh koronában, és angol fontban is számolhatja a pénzt a játék).
Új: Váltómû vásárlási lehetõség a mûhelyekben (retarderes vagy retarder nélküli váltót lehet venni a kamionokba).
Új: A beépített online rádiók száma cirka 190-re nõtt.
Új: A fizikai réteg immár számolja a pótkocsik és a rakomány súlyát is.
Új: A Renault Premiumot immár jobban fel lehet szerelni.
Új: A Renault Magnum oldalszoknyái immár választható alkatrészek.
Új: A játék immár naplót vezet a beosztottak tevékenységérõl.
Új: Egy alkalmas termékkulcs-ellenõrzés: A javítás telepítése után a szoftver ellenõrzi, hogy a használt kulcs jogtiszta, és jó állapotú-e.
Javítva: A beosztottak nagyobb eséllyel találnak munkát a visszaúton.
Javítva: A korábban kirúgott, majd ismét felvett dolgozók immár nem lustálkodnak, hanem munkába állnak.
Javítva: Alvállalkozói fuvar esetén immár nem kell kompdíjat fizetni.
Javítva: Nagy-Britanniában rosszul jelezte a távolságokat a GPS.
Javítva: Memóriatúlcsordulás MP3 fájlok lejátszásakor.
Javítva: A játék jobban kezeli a tönkrement mentéseket, és több biztonsági mentést is csinál.
Javítva: A játék jobban kezeli a modok eltávolításával a mentésekben keletkezõ problémákat.
Javítva: A kabin túlzottan elmosódott esõ közben.
Javítva: Közel 200 kisebb-nagyobb hiba a bejárható terepen.
Javítva: Számtalan szakasz és lehajtó a német autópályán.
Javítva: Geometriai hiba a német A3-as autópályán.
Javítva: A pályajavítással úttestre kerülõ villanyoszlopok.
Javítva: Az AI immár ügyesebben kanyarodik pár lehajtótípuson.
Javítva: Megnövelték a vertex buffer méretét, hogy növeljék a játék stabilitását kidolgozottabb jármûmodellek használata esetén.
#22996: nagyon jól néz ki ez a Volvo 😮
remélem lesznek egyszer gyárilag ráncfelvarrott vontatók is, tegnap néztem DAF oldalán is hogy milyen szép az "új" járgány 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mindegyik a játékban szereplõ kamionnak van már frisített verziója.. ahogy elnézem csak a hûtõmaszkok és a lámpák változtak.. ezekhez nem hinném hogy kéne egy hétnél több hogy lemodellezzék õket és teszteljék.. vagy lehet hogy csak a régi járgányokra kaptak liszenszet ? 😄
Petykafiam: Szerintem ha eredeti a játékod, akkor frissítsd fel 1.2.5-re , mert szerintem valamelyik mod akadhat a játék ezen verziójával. Ha nem eredeti a játék, akkor nem tudod frissíteni, így marad, hogy kiszeded a modokat, aztán egyesével pakolgatod vissza, hogy kiszûrd, hogy melyik a hibás mod.
Ui.: Ha warez a játékod, akkor pedig nagyobb sikerrel járnál szerintem az OFF topicban, mert itt nem szeretik a warezt
ETS2 verzió 1.1.1 eddig nem volt probléma vele nem tudom mi kín gyötri
Nvidia drivert frissítettem 285.62-rõl 310.90-re ez nem lehet probléma? 9600GT
az alábbi modok vannak feltéve:
zzzzz_real_AI_vehicles_logos_by_Srele.scs
200kmh-speed-limit.scs
newflares.scs
realistic rain spray.scs
transmission_unlock_v1.1.scs
zzgas_station_merlinita.scs
trailer_traffic_mod.scs
Cabin_physics.scs
fovMod_edit2.1_adison8.scs
Real logos v0.1 beta.scs
Este kipróbálom modok nélkül mert én arra gyanakszom hogy amiatt csinálja ezt.
Minden segítséget elõre is köszönök!
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
ha új ként adom hozzá, akkor az alap színnél a számok milyen rendszerben vannak ? 😄
(0.0, 0.0, 0.0) ha beírtam pl. 10-eket sorba, akkor kiderült, hogy R G B, de max 2 szint kevert és a keverés százalékát nem tudom állítani :S
Erre gondolok:
http://www.trucksimulatormods.com/wp-content/uploads/2012/11/50176__volvo-display.jpg
Nem a körmöm aggatom, de úgy tudom az USA-ban nincsenek
Itt olyan játékok találhatóak, amelyeknek a fejlesztõje hozzájárult ahhoz hogy Steam -en publikálják a játékukat.
Természetesen ez egy legális dolog, hiszen fizetõs.
A játékok itt olcsóbbak, néha, vannak leárazások, megtudod venni. Az ETS 2 esetében, ha Steam -en veszed meg, köel 9.000Ft -ba kerül. Viszont lehet venni ezekre a platformokra, bizonyos oldalakról kulcsokat. Ilyenkor nem kapod meg magát a játék lemezét/dobozát, csak a kulcsot, amit ha beírsz a Steam -be, akkor lesz egy eredeti ETS2 -õd, féláron. Mivel a kulcs olcsóbb (3.800Ft körül van). Az ETS2 nem volt eredetileg ezen a Steam -en rajta, csak meg lehetett szavazni (ez a Steam GreenLight), hogy milyen játékok kerüljenek rá a Steam -re, és köztük van az ETS2.
Tehát, a Steam egy legális szoftver "disztribútor", ahol játékokat vehetsz. Ezt nevezik digitális platformnak, mivel ahogy már mondtam itt nem kapsz dobozt/lemezt, csak a digitálisan letölthetõ játékot, és a hozzá tartozó kulcsot.
=Nem tudom mennyire lett érthetõ, ha van kérdés, kérdezz.= 😊
Komolyan, már kezdem magamat Steam professzornak érezni. XD
vagy lehet h euro coach sim lesz!!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
2 darab köz gondolkodok
1.http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Thrustmaster_Rallye_GT_Force_Feedback_Clutch_kormany-arak_161078187.html
2. http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Genius_Twin_Wheel_900FF_kormany-arak_419602652.html
De már többször leszedtem úgy ahogy írtad, de ha újrateszem akk 1.0.5-ös verziójú lesz!
DE egy próbát megér! 😊)
csinálj egy biztonsági mentést a mentet játékokból szed le a z egész játékot és tedd vissza én igy csináltam és a mentés is megmaradt
De már többször próbáltam patchelni, de csak simán 1.2.5-re nem tudtam, csak 1.2.5.1-re, ami kfagyasztja a játékot! (legalábbis nálam!
Valahonnan le lehet szedni a sima 1.2.5-öt???
2-3 órával rövidebb útvonalat találtam, mint amit õ ajánlott..😄
Még jó hogy a cd galaxistól rendeltem!
Végül is érthetõ ez az új aktivációs folyamat, de hogy mi lesz azokkal az emberekkel kiket így levettek!?
Szomorú dolgok ezek!
Tudnátok abba segíteni hogy honnan lehet leszedni azt a mod-ot ahol a volvo mûszerfalán lesz egy FH16 logo ?
elõre is köszi <#help>#help>