52658
-
#29044 Ó te jó ég! Szerzői jog megsértése!!! Engedély nélküli feltöltés, avagy [b]lopás[b] Tudtam hogy előfordul!!! JELENTENI AZ OLDALT!!!! -
BhityHD #29043 Ahol kacskaringós úton kell menni. Nehogy már unatkozzak fuvar közbe' ! -
#29042 "Author: ETS 2 Türkiye" -
#29041 a km arányosat... :D -
fagy53 #29040 Helyzetfüggő! Logikusan a km-ként magasabb díj a nyerő, de ezt feloldhatja sok más körülmény, ezt szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, akárcsak az útvonalat. mert nem mindig a GPS ajánlat a jó! -
#29039 Új fuvarnál mit szoktatok figyelembe venni?
Azt viszitek inkább ami a legtöbbet fizet, vagy amelyiknek jobb a km-nkénti pénze? -
fagy53 #29038 Ez hogyan került ide? -
vajo #29037 -
#29036 AZ kérlek én voltam 16 évvel ezelőtt mikor hozzámvágtam egy 50 IFA-t és nem volt rajta alapjárat:) Bal láb a féken jobbal pöckölgettem a gázt.. -
fagy53 #29035 Regelni mégcsak lehet a népnek, de az aktívációhoz protekció kell!
Talán a hétvégén meglódul a dolog, az M6 direkt maradt ki, vagy a forrásanyag korábbi infokat tartalmaz?
Az M0 nagy-Duna híd nagyfesz vastraverze konkrét hiba, de a környéken látványosan erős, túldimenzonált ezen nagyfesz. vezetékek jelenléte ill. maga az oszlop jelentősen eltér méreteiban a valóságostól, lehet ezt korrigálni, mert ahol ezek tömegével fordulnak elő ott uralják a teret. -
fs9pilot #29034 Értelek! Sokat nem kell alakítani a kanyarokon, 1-2fokos változtatás szerintem elég is. Csak az a birka AI majd nem belémrongyolt, mert nem tudta bevenni...
Ha esetleg még látok valami "hibát", akkor privátban írok. Egyszerűbb mint a fórumon kikeresgetni a hsz-ek között. :) -
#29033 de szépen skinezhető... :'DD
-
frank007 #29032 A Restacar-on van egy topik a hibáknak, de sokan nem tudtak regelni oda, ezért ide írnak! Nekem is jobb lenne, ha átláthatóbb lenne, de ez van... -
frank007 #29031 A Fehér úton van Volvo kereskedés az Örs és az Éles-sarok között! :) -
zsömi12 #29030 Frank007 A következő kérdésem lenne, nem lehetne-e valahol összegyűjteni a hibákat, egyrészt Te is könnyebben megtalálnád őket, meg mi is látnánk ha valaki már észrevett olyan hibát amit más megtalál és így nem kellene még egyszer jelezni? -
avus #29029 Ehhez a skinhez tudnál egy linket dobni? -
kukubenko66 #29028 Ezt találtam, ha használod a TSM 3.5-öt.
http://ets2.lt/en/traffic-sound-louder-tsm-map-3-5-only/
Ha nem játszol a TSM 3.5-tel, akkor ez.
http://ets2.lt/en/traffic-sound/
Egyiket se próbáltam még, úgyhogy nem tudok írni arról, hogy működnek-e. -
BhityHD #29027 Köszi a tippet! Addig is ott a magyar map. :D -
#29026 De Székesfehérvár nincs kész! Innen-oda nem lehet még szállítani. Olvasd el a mellékelt NAGYON FONTOS!.txt fájlt! -
Mandoki72 #29025 Először is ezer köszönet frank007 nek . Másodszor én fehérváron kezdtem
majd meglátjuk mi sül ki belőle. Első három kép a láthatatlan fal poziciója , anegyedik pedig
ahogy feljutottam Budapestre.Eddig nem fagytam ki.
-
frank007 #29024 Köszi!
1. Az úthálózatot teljes egészében a googleearth-ből másoltam. Ezek a kanyarok a valóságban is ott vannak. Csak mivel a mapom kb 1:3 arányú, ezért a valóságban háromszor ekkorák! Ezért sikerültek ilyen élesre! De kicsit majd letompítom őket!
2. A gazok direkt vannak a telephelyeken, hogy magyarosabb legyen! De majd ritkítom!
3. Ilyen "apróságokat" majd még tervezek berakni, egyelőre csak egy-kettőre volt időm a kiadás elött! -
rambóóxd #29023 Frank! A munkád valami elképesztő, rettentő nagy hangulata van. Csak így tovább!
Egy átlagos hétfő délután a Lágymányosi híd lehajtó után.
Bicajos.
Egy apró kis hibát találtam.:s De ez részletesség kérdése.
Zsámbékról ahogy Nyergesújfalura megyünk, van egy nem jelzett kereszteződés.:/ Se GPS nem jelzi, se tábla. és az AI se tudja kinek van elsőbbsége, és mindenki megy mindenkinek.
Köszönöm a munkád! Paks környékéről ha kell segítség, szólj! -
fs9pilot #29022 Frank! Nagyszerű munkát végeztél idáig is. Én is kipróbáltam a térképedet. Nagyon durva! :DD Tetszik. Nagyon feelingesek azok a kétsávos utak. Ténylegesen tükrözik az igazi hazai úthálózatot, azonban nem tudom hogy szándékosan -e, de egy-két helyen hajmeresztően éles kanyarok vannak. Majd nem belém is jött egy AI szemből a pót végével, mert átlógott a sávomba. Ez Zsámbék-Pilisvörösvár útvonal volt, az autópályáról kihajtva a 2 sávos útszakaszon. Ezen a vonalon sok helyen van túlságosan éles kanyar.
Ezen a részen van konkrétan (a pirossal bekeretezett rész csak.):
Továbbá Pilisvörösvárra érkezve, a Stokes cégnél fű nőtt az aszfaltba:
Illetve, ugyanez a fű probléma Biatorbágynál a Tradeaux cégnél:
De még ez felett is szemet hunytam, mert NAGYON ÁLLAT A MAP! :D Amikor Zsámbékon megláttam ezt, azt hittem behugyozok:
Így tovább! -
fagy53 #29021 Próbáltad mégegyszer leszedni őket? Ezeket töröld le és ismételd meg a letöltést akár máshonnan, majd az egyest bontsd ki a mod mappába, a kettessel ne foglalkozz! -
#29020 határ út :D -
Totoo #29019 Nem engedi letölteni a mapot Restacar mi lehet meddig várjak még???
-
#29018 Ez valahol Pesterzsébet Kőbánya körül van nem ?:D -
zsömi12 #29017 Frank007! Először gratulálnék a csodálatos munkádhoz!!! Sok kitartást kívánok a folytatáshoz, remélem még ez évben eljutok Zalaegerszegre is. A mostani fuvarban Érdről kell Pest közép-re szállítanom, és ha jól látom az M 0-ra való felhajtón láthatatlan akadály van, nem lehet tovább hajtani . -
BhityHD #29016 Szépen kérlek titeket, hogy ebben segítsetek, a winra -os fórum egy ideje kihalt:
-
-
#29014 jah bocsi már láttam az előző hozzászólásban -
BhityHD #29013 Tatabánya. -
#29012 helló tudnátok nekem segíteni letöltöttem frank mapját és azt szeretném kérdezni hogy melyik városban van man kereskedés? -
BhityHD #29011 Segítsetek, kérlek titeket:
! D:\Letoltesek\TSM_Map_3.5.part2.rar: TSM_Map_3.5.scs kibontásához a műveletet az előző kötettel kell kezdeni
! D:\Letoltesek\TSM_Map_3.5.part1.rar: Nincs mit kibontani
Ezt írja a winrar- om, és nem tudom miért.
Nem sikerül a Trucksim mapot bemásolni így.
-
#29010 Pest közép-en nem IVECO van hanem VOLVO. Valaki segítsen már, szúrjon be egy képet, hogy hol van mert lehet én vagyok ekkora vaksi. -
#29009 Igen, pilótára ment a célzás, elég agresszívan vezetem a kamionjaiamat :D
3 sávos úton még talán hátra fele is megyek mikor forgalom van, úgy előzgetek. -
#29008 pl.:F1 ,wtcc,etcc, pilóták,többek között csak gyakorlás kérdése -
Apocalipto #29007 Megnézem azt a sofőrt aki bal lábbal fékez :) -
#29006 nm örülök,hogy tudtam segíteni -
#29005 Aaaaaaa szemem verte ki :/
Köszönöm !