Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///M I Love BMW. :)
Lehet azzal vmi gond ha nekem V 1.1.3-am van, de a Longline-os Scania 1.2.5.1-hez jó?? Mi történhet ha a a verziószám nem egyezik? Vagy történhet valami komolyabb is??
de a youtubeon is van jó pár videó a témában.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
A többi képzettség meg szerintem ide nem érdekes. Alvállalkozói fuvarokat szoktam vállalni, ott vannak ilyen nagy értékû és "különleges" fuvarok.
Valaki tud valami olyan modot, ami feketére váltja a Scania hûtõrácsát??
Vagy ha nem valaki tud csinálni?
Légyszi segítsetek!
U.i.: Bocs a sok képért.
Don\'t worry, be HOPI!
"Nulla tenaci invia est via"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
skin
beleértve a hûtõmaszk is... nagyon komoly az a kis krómozás rajta. elõre is köszönöm annak aki segít benne, vagy megcsinálja
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
"Nulla tenaci invia est via"
A futó az alapból benne van a játékban, vagy valahonnan leszedted?
Ha töltötted el tudnád küldeni a lnket ahonnan szedted?
Válaszodat és segítségedet elõre is köszönöm.
90.000 eurós fuvar (lõszerek):

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A kérdésem az volt, hogy a retardert hogyan tudom használni? A növelést és csökkentést beállítottam a kormányon két gombra, de nem történik semmi. A beállításokban az automata retarder és motorfék ki van kapcsolva.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ki mondta, hogy f??det rám?!
ETS2 Classic Vehicles DLC
Van az oldalon magyar és angol leírás is!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
jelenleg mercedes benz actros mp4-em van a játékba,és csak ennyit tudok vele elérni, ahogy itt a képen is látható .
<#help>#help>
Valaki nem tudja hogyan lehetne ezt a korábbi 1.2.5.1 ben mûködõ rendszám módott mûködésre bírni a 1.3.0 vagy a 1.3.1- ben ?
<#help>#help>
ui.: majd még meg látom milyen és akk talán meg veszem( de úgy látom nincs kiírva hogy nem szabad ilyenel ide fordulni és irogatni)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Itt a link: Interior
Ehhez a fülkéhez társul az, hogy led világítást rak körbe a lámpánál. Úgy, ahogy nálam az utolsó képen. Hogy a többi kamionon cseréli -e az interiort, nem tudom, de MAN -on megváltozott. 😊
A skinezéshez használhatsz DXTBmp -nevû progit, vagy Photoshop -ot is, ha leszeded hozzá az nVidia DDS pluginját.
Amúgy találsz videót is:
Kamion Skinezés
Trailer Skinezés
Igaz német, de a videó alapján le lehet követni. 😊
Viszont egy kis furcsaságot vettem észre..a bal irányjelzõ hangja kicsit mélyebb,mint a jobb-é..ti ezt nem tapasztaltátok?
Egyébként nehéz dolog ez a skinezés? Photoshop kell hozzá vagy hogy lehet megoldani ezt, hogy olyan feliratot teszel rá, amilyet akarsz?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
TNT 2:
Mert szép:
Drágaszág' sötétben:

elsõ proba festésem 1.3.1. verzió alatt .
Csak a döglött halak úsznak az árral!