52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • frank007
    https://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=XVV9Pyc-
  • Ördögpalanta62
    franki honnan tudnám letölteni a mappot,mert a restcarra nem enged be a rendszer
  • frank007
    Szerintem te is olyan részen mentél, ami nincs benne a "NAGYON FONTOS" fájlban!

1. A növényzet szerintem sűrűbb, mint a valóságban. A googleearth streetview alapján csináltam! Ennél többet nem is bírna a legtöbb gép!

2. Olyan utak ,amiket JELÖL A TÉRKÉP és nem vezetnek sehova, csak és kizárólag olyan részen vannak, ahol nem is lehetnél, mert még nincs kész!

3. Az útjelző táblák is csak ott nincsenek rendesen feliratozva, ami MÉG NINCS KÉSZ!

Egyszerüen nem értem, miért nme lehet elolvasni a "NAGYON FONTOS" fájlt !?
  • frank007
    Te miről beszélsz?????????,
  • frank007
    MÉG 11-IG RAKHATTOK FEL HIBAJELENTÉST ESETLEGES BUGOKRÓL, utána már csomagolom, aztán még ma felrakom a javítást! Biztos, hogy mindent nem tudok kijavítani, de igyekeztem!
  • jocking
    Nah, sikerült beüzemelni a mapot. Az észrevételeim:
    - Kevés a fa, 1-2 úton amerre járok a valóságban ennél sokkal több van. De ha eltekintünk a valóságtól, akkor is sokkal hangulatosabb lenne több/változatosabb növényzet.
    - Van, hogy egy út térkép szerint vezet valahova, de a valóságban ha arra megyek, leesek a semmibe.
    - Növények nőnek ki az aszfalton.
    - Néhány kanyar túl éles, az AI hajlamos ütközni a szembeforgalommal.
    - Nem működik a GPS.
    - Az útjelző táblák alapján lehetetlen közlekedni, mert ami rájuk van írva, az nem arra van.:D

Jelezném ez nem fikázás, hanem építő jellegű kritika. A map tetszik, sok lehetőség van benne, így tovább! :)
  • frank007
    A Hungárián nem tudom miért tervezi mindig újra, én még nem vettem észre!

A "defektes" busznál nem tudom mi történhetett, sokszor mentem arra, de még nem láttam ilyet! A játék hibája lehet...

A benzinkutak meg nem tudom miért nem írnak ki semmit, semmit nem ákkítottam át velük kapcsolatban! Örülök, hogy nem fagy le már tankolásnál, de majd átnézem.

És köszi!
  • mani13
    Amugy a MODBOX-on is fent van franknak a mapja nemtom ,h ez gond csak most látam.
  • mzsolti21
    Ha jól látom eltűnt a map,mert hozzá akartam szólni és nem lehet.
    Hoztam még pár apróságot a mapodról.
    Itt elég érdekesen megy a navigáció. Mentem tovább egyenesen és többször megszakad, újrakezdi a tervezést, olyan,mintha meg lenne szakadva az út. A Hungária körúton majdnem minden kereszteződés ilyen.

Beesett az útba a busz és se ki se be. Remélem látszik a térképen, ez is Pest.

Ingyé van a benzin, teletankoltam és a mennyiséget se írta ki :S
    M1 Biatorbágy környéke.

Egyébként az M0-ról mentem rá az M1-re Győr fele, és csak az volt kiírva hogy Székesfehérvár.
    Mára asszem ennyi :)

• frank007
    Irtam nekik egy barátságos mailt !
  • Szabi #29075
    három böngészőben és mobilon is látom :D
  • barni1122
    Nem találja azt amit linkelsz...
  • jocking
    Fura, leszedtem a belinkelt oldalról a map modot, de nálam nincs Székesfehérvár meg hasonlók, hanem az eredeti map alatt van egy magyar háttér az eredeti európai városokkal. A kezdőváros is wien az alföld közepén...
  • Szabi #29072
    vagy nem
  • barni1122
    Szerencsére leszedték az ets2.lt-ről Frank mapját ahogy nézem.
  • kis kindertojás
    sziasztok valaki tudna nekem abban a problémában segíteni hogy a svarzis felirat egymással szembe kerüljön:

• wollnerd #29069
    Azt mondod hogy ez nem tartalmazza a hungary.mbd-t?
  • barni1122
    Írtam egy kommentet lehet, hogy nyelvtanilag nem helyes , de ti is tegyetek így!
  • I73770K
    Szomorú ami történt, legközelebb tegyél bele valami kis furfangot,hogy ne tudják mondjuk kicsomagolni csak kóddal és azt te adnál mindenkinek vagy valami ilyesmi!
    Amúgy van itt olyan aki törökből nézi a fórumot annyit megtudtam nézni :)
  • danyr
    Frank: Minden tiszteletem téged illet! Elképesztő munka...

• jocking
    Szerintem a térkép alapján itt csak a városnevek vannak cserélve. Látszik rajta, hogy ez az alap európai map magyar háttérrel.
  • BhityHD
    Ohh, köszi. Akkor innen szedd le! A másik a vita tárgya.
  • BhityHD
    Sajnos itt fent van. Csúnya dolog, de ezt tudom mondani.
    Egyébként erről folyik itt most a vita... Hogy ellopták...
  • barni1122
    Innen tudjátok regisztráció és minden nélkül letölteni a Frank által készített (szándékosan hangsúlyozott) magyar térképet.
  • jocking
    Ja, és természetesen az 1. linken regisztrált név nem működik a 2. linken, amikor meg ott regisztrálni akarok, akkor hibát ír ki.
  • Master91
    savaº -a háború állítólag :D
  • jocking
    Kérdésem lenne.
    Le szeretném tölteni ezt az új magyar mapot, de restacaron nem találtam. Google kiadta, hogy a restacaron van... de ez egy tök másik oldal, ide be sem enged a "rendes" restacaros regisztrációmmal.
    Itt kéne lennie
    Itt találtam meg, ami egy tök másik oldalnak tűnik

Most akkor wtf? Az 1. link oldaláról hogy tudnám elérni a 2. oldalt?
  • Kicsimokus
    Lehetne több ilyen baleset de inkább a közúton vagy munkálatok stb. én ezek nagyon hiányolom személy szerint:

Illetve amit még nagyon hiányolok és szerintem sokan mások is az pedig az 1 sávos és technikás kanyargós pályák mint ami a képen is látható ebből kellene több és kevesebb autópálya egyből nem lenne olyan monoton a játék:

• frank007
    Az ETS2.lt-seknek írtam egy mail, hogy azonnal szedjék le, de törökül nem tudok, és az egész oldalon nincs egy angol szó!
  • BhityHD
    Ezek a -ök feltöltötték egy saját profillal, nem a Frank-féle feltöltést linkelték be. Így aligha tudunk valamit csinálni.
  • wollnerd #29054
    "És időre rá fognak jönni a hungary.mbd-re" ezt nem mondtam, hisz van angol readme....
  • Norby646
    *"Aki leszedi és elolvassa a txt-t az láthatja..."

Bocsi!
  • wollnerd #29052
    Pont ugyan az a fájl amit a restacarról is leszedtem...
    És időre rá fognak jönni a hungary.mbd-re...
  • Norby646
    Aki leszedi és elolvassa az láthatja hogy ki az eredeti készítője a térképnek. Sajnos előfordul az ilyen, nekem is feltöltögették pár tdu-s modomat, a sajátjukként. Hát vannak ilyen gyökér emberek. :/
  • RalphWald
    Kommentben lehet panaszkodni, hogy legalább a szerző nevét javítsák Frank007-re, ha már az engedélye nélkül felrakták oda. Ennyit megérdemel Frank a magyar közösségtől szerintem. Ha sokan írnak, talán valamilyen adminszerű lény veszi a fáradtságot, és kijavítja (bár belátom, ennek kicsi az esélye.
  • BhityHD
    Ez kérlek szépen az, hogy megsértették a jogaid. TE vagy a map szellemi birtokosa, és ők elcsórták! A link igazi, tényleg a te mapod lehet ott leszedni.
  • wollnerd #29048
    4shared? Oda nem került az új verzió, igaz? Csak a régi...?
  • vajo
    Nem tehetsz ellene semmit.
  • frank007
    Ez MI A F.SZOM???? De úgy látom csak a háttér térképet és a városok listáját nyúlták le, a úthálózat az európai alap!
  • fagy53
    150 évig ez akár igaz is lehetett!
    Lehet, hogy egy itt maradt?