Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

térkép hangulatos, de a videó botrányos.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

ronso
Online kamiovásárlásnál tudod megvenni mert kereskedésbe nem teszi be.

Sakkoo.......Baszkiiii

KÖSZÖNÖM !!!
Pl úgy, hogy telepítsd a Total Commander-t és a társításnál válaszd azt... attól kezdve minden .scs fájlt a TC-vel nyithatsz meg., elég a próba verzió is.
Isten látja lelkem hogy kerestem. Köszi szépen!

Ez a Hungarocamion-os pót elérhetõ valahol? Nagyon tettszik! 😊
Valaki tudna segíteni mert csináltam egy olyat hogy az ets fájlokat társítottam véletlenül jegyzettömbel és minden olyan fájlom átváltozott olyan jegyzettömbös fájlá és azt hogyan tudom visszaváltoztatni légyszíves segítsetek köszi
jaj és még egy kérdés, melyik mp4 es mercedes módot töltsem le, hogy jó is legyen? mert letöltöttem 2db ot is külön külön tettem be, de egyik sem jelenik meg a kereskedésben, csak az alap mercik vannak benne....

másik 😄

az ilyen cse-cse kiegészítõs v6 7 8 .... shopokat hogyan kell érvényesíteni? mert betettem annak is a fájlját a mod mappába de nincsen semmi extra a kamion felszerelés boltban
gordon 24
Szerintem ne a sima 1.3 at szedd le hanem az 1.31-et. Ezt pont azért adták ki, hogy ne legyen bibi. Én leszedtem az 1.31-et semmit nem kellett újra kezdeni.. Kb 2 módot kellett kivenni, amit nem szeretett, de tökéletes..

Downhill!!

legnagyobb alvázam van és közepes kabinom
TaRka0107
Reálisabb lett az irányíthatóság. Valóságban amúgy sem lehet menni 90-el többel. Fõleg ha csak sima alvázad van, akkor jó hogy alábukik a kamion nagy sebességnél való nagyobb kormányzásnál.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sziasztok

olyan kérdéssel zavarognék errefelé, hogy õõõõõ

amióta feltettem az 1.3 as frissítést azóta valami eszméletlenül rossz a kamion irányíthatósága

megyek sztrádán 120km/h val és egy kanyart amit eddig simán bevett a szerelvény, fogja magát és alábucskázik -nem tudom máshogy mondani- hirtelen ellenkormányzok akkor okés visszaáll, de így szinte alig merek kanyarodni 😄

próbáltam állítani a kormányzás észlelés érzékenységén, akkor pedig késõn kezdi el tekerni a kormányt
próbáltam a línearitáson is egyik véglet másik véglet, nem igazán vettem észre semmit

van erre valami megoldás? mert így szinte játszhatatlan a játék
Szabi

Emberek!
Hol lehet megvenni a játékot 3400 ft-ért?

gigamen

retoucher- jók a képek!
Hát ez zsákbamacska, attól függ hogy a játék hogy engedi majd . pl nekem a már játszott profilal, mikor betettem újra kellett kezdeni,zöldfülürõl, és 2000 euróról.

Tanker56
Csak mert szép. 😊

Azért jól látszik Vajo és a többiek munkája (RED) a jobb oldali visszapillantót nézve. Feljavított textúra vs. alap. Köszönjük RED Team! 😊

Nem szép? 😄

maujuri
Szia, háááát. magyarul jelent meg.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Sziasztok. Csak annyit szeretnék kérdezni hogy van e a játékhoz magyarosítás. Ha van tudnátok egy linket adni? Köszi mindenkinek.
Errõl lehetne információt kérni?

Csak már elég sokszor olvastam hogy újrakezdi a játékot! Ez mennyire igaz?? Mert nem szeretném újrakezdeni.
szép estét mindenkinek !

Tudd valaki tud segíteni mercedes actros mp4-be gps-t ?
1.3.1 verzióba?
ami mûködik és megjelenítõdik?

Hali balint8507 !

probáld meg ezt telepíteni

1.3.0. patch

bár nekem mindekttõ fel van téve, 1.3.0 és a 1.3.1. , de teszteltem már azokat amit használtam a 1.2.5.1 verzióba, majdnem mindegyik mûködik benne , egyedül az erõsebb fékmódom nem mûködik vele azzal az eggyel lefagy, szerintem probálgasd a kiegészitõket , mert lehet jók , és mûködnek az 1.2.5.1 verziósok is benne.

sziasztok!!segitsen valaki!!letöltöttem az 1.3.0-s verziot és nem telepiti fel a frissitést!!azt irja hogy a hibakeresés megszakadt!!miért lehet??
én is örülnék neki megpróbáltam de a katasztrófa nem kifejezés rá amit okoztam sosem értettem az ilyesmihez csak kezdõ vagyok a számítógép kezelésben... <#hamm>
Sziasztok!
1.3.1-es verzióhoz milyen modok jók? Gondolom a real logos nem jó mert ugye van két új licenszelt kamion.
Mert szeretném frissíteni a játékot!
Elõre is köszi
Én díjaznám, ha valaki megcsinálná!<#vigyor2>

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

üdv mindenkinek, valaki tud segíteni mercedes actros mp4-be gps-t ? 1.3.1 verzióba? ami mûködik és megjelenítõdik?

Szabi
remélhetõleg hónap végén lesz rajongói mód (egész Magyaroszág sok-sok várossal), hivatalos dlc (Budapest és Gyõr) talán majd tavasszal megjelenik

én ezeket a módokat használom 1.3.1en

Sziasztok! Van már olyan map, amiben Magyarország benne van? Milyen modokat érdemes letölteni a játékba?
megas
Kereskedõnél megveszed a következõkkel: -Fülke: "cabina A fullpaint"
-Alváz: "tandem 6x6+bigapaintjob"
Elmented, kilépsz, visszalépsz, játék betölt és kész is.

Don\'t worry, be HOPI!

Gis80s
Nekem is kéne egy kis segítség ezzel a moddal kapcsolatosan. Nálam abszolút semmi sem történik...nem tölt be semmi extra kiegészítõt....1.3.1-et használok.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

megas
#23308; #23309: A leírásába ott van, hogy mit kell vele csinálni. Megveszed a kereskedõnél a gépet, elmented a játékot, kilépsz, visszalépsz és voálá, kész a csodajárgány...

Don\'t worry, be HOPI!

Üdv akinek kell a Mecedes Benz Actros MP4 Waberer's skín az itt meg találtja
<#smile>

TaRka0107
Viszem már tovább a DHL-es 25 tonnányi rizst a Dachser-nak!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gomze
Nekem nem mûködik rendesen a mód a kerekek is ott maradnak elõl, ahol a nyergesnél vannak, a kapcsolási pont is ott marad elõl, ráadásul a kis nyerges utánfutó sem fordul.

helló ezt a modot hogy lehet meg csinálni ?
Csak 1 kérdés nem kapjátok fel egybõl a vizet. Nem gondolkozott el valaki azon hogy révészes skint csináljon? Mert elég sok meghatározó cég skinje megtalálható waberer's horváth rudi lkw walter stb...Én szívesen látnám a révészes dafokat csak én béna vagyok hozzá. Ti mit gondoltok?
Szia Szabi!
Estetleg ezt a skint is át tudbád konvertálni ets 2-be? Mert van vagy 3 Scaniaám és mindet külön színre festeném!
Ez lenne az:
http://www2.picturepush.com/photo/a/5719770/640/5719770.jpg
Elõre is köszi: Ádám

megas

Don\'t worry, be HOPI!

Tudtok ebben segíteni?
gomze
Ezt hogy csináltad?

Nem tudjátok nincs tervbe egy MP4 belsõ ??

Ja. Csak ezt nem írtad. 😊
Legalábbis az elsõ hozzászólásodban.

A felsorolt háromnál komolyabb nem történhet.

///M I Love BMW. :)

Ja és a fekete hûtõrácsról má sokszor láttam képet a játékból, de sehol se találom!
Hát egyszer már betettem és jól is ment csak kiszedtem mert nem voltam biztos benne! Azt hittem elrontja a játékot!
Próbáld meg. Két eset szokott bekövetkezni, max 3:

1, Meg sem jelenik a játékban
2, Kifagy
3, Megjelenik de hibásan

😊

///M I Love BMW. :)

Akk merjem beletenni?