Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küldés elõtt

Képfeltöltés:

Feltöltési információk:
JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetût

Küldés után

A feltöltendõ kép maximális mérete 20 Kbyte!
<Új feltöltés>

és nem küldi

pedig válaszra nyomtam
válasz gombot használd

Sziasztok!
Gondolkodóra vettem h patchelem a játékot 1.3.1-re! Mennyi igazság van abban h újrakezdi a játékot?
Ezekkel a modokkal mûködne?
Real Company v1.3
Skin Pack v1.3 (trailerre)
Daf alcoa wheel 50k
no speed limit
Paintjob Bartvan Ham v3.0
Real Logos v0.5 beta (gondolom ezt ki kell szedni a licenszek miatt)
scania dark diamond (skin)
Scritta Mascherina S-U-P-E-R Con Luci Pi¦ Paraspruzzi Stiholt By Alang7
zGPS - Mercedes Actros
Most jelen pillanatba 1.1.3-as a játékom!
Elõre is köszi: Gázfröccs
Lehet hogy egy kamiont kicseréltél másikra és ha változtattál rajta,és kivetted a változtató scs fáljt akkor
nálam csinált ilyet, másik festéssel,ha ez a baj akkor fesd vissza gyári szinre és utánna hátha nem csinál
ilyet.
sziasztok
nekem az van hogy eddig minden rendben ment 20-as szintnél vagyok és egyszer csak mikor betöltené a profilomat akkor kikapcsol most mar nem is tudok gamelni. kivettem a modokat ugy se megy de ha kiveszem a mentéseket akkor tökéletesen fut
Hali mindenkinek.Hogy lehet berakni ilyen nagy képet amikor nekem a 197 Kbytes képet nem engedi
a Schenkeres meg 670 Kbytes .Mert megosztanám veletek a Skinezett cuccaimat ,de azt se tudom
fájl hogy lehetne feltölteni?
Jó reggelt!Azt szeretném megkérdezni,hogy a játékba nincsen tandem??

akos25
Szép jó estét!!! :-)

hotwheels
Estét! :)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ezt a felsõnézetes tolatást nem tudom igazán kárhoztatni, mert éjszaka, esõben én is így teszem a helyére a pótot. Szinte semmit nem lehet látni ilyenkor a tükrökben, már gondoltam rá, hogy megváltoztatom a tükrök látószögét, de sajnos ingyen ebéd itt sincs....<#shakehead>
Szabi
kormányrángatás, civil tologatás, videó nagyrészében felsõnézetben tolatás :D

"Nulla tenaci invia est via"

Attól még lehet igényes munkát csinálni. Meg a videó alá valami zenét bevágni, hogy az ember ne unja meg 30 másodperc után. Mert nincsen izomgéped, még nem kell összegányolt munkákkal villogni. Ráadásul a videó végén az a sustorgás eléggé egy bekapcsolva maradt mikrofon gyanúját kelti azokban, akik elbírtak jutni addig. Egy ilyen videónak negatív hatása van. De ez már marketing és off lenne :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hanem akkor mire?
Szabi
nem a képminõségre gondoltam, sõt még nem is az akadozásokra :D

ja és amúgy saját fizetésbõl van a gépem utolsó csavarja is ;)

nyugi a végén ugy is lesz átjavítás
nem vagyok gazdag modern gépet vegyek mint ahogy egyeseknek az apuci anyuci megveszi.
mindegyikbõl 1 van,kivéve renault,mert abból van premium meg magnum

A Scania-ból csak 1 fajta kamion van a játékban?
Van valahol egy lista hogy mennyi fajta kamion van a játékban?

Oliverius
Kegyetlen az élet. <#smile>

sajnálatos hír, pedig mennyivel jobban dübörögne a biznisz :)

bezzeg amikor én voltam zöldfülû akkor ha jól emlékszem nekem diktáltak

na mindegy

kösz
Nincs ilyen lehetõség benne... Csak a képzésüket tudod változtatni, hogy mire költsék a tapasztalati pontukat. De fuvarokat maguktól keresnek.

///M I Love BMW. :)

Az amúgy hh nincs benne a játékban, hogy ha nekem vannak sofõrjeim, akkor mint fõnök, én mondhassam meg nekik, hogy mit és hova szállítsanak? vagy nagyobb fokozatban lesz már erre lehetõségem? mert ha jól emlékszem valamely kamion szimulátorban volt ilyen, hogy én jelöltem ki számukra, hogy mit fuvarozzanak
Luspy
<#worship>

Azt sem teheti meg mindenki hogy megvegye a játékot, mégis basztatva vannak, és voltam én is amikor még warez volt.. ;) Errõl ennyit.

Mellesleg én azt hittem hogy valami fejlesztõ módban van, ahol ilyen a graf. ^^

jungelharcos
Csodás! <#wave>

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

Ricsi234
Nem teheti meg mindenki hogy normál graffal játszon,úgyhogy nem kéne leszólni...errõl ennyit;)

"grafika" <#banplz>

Luspy

TaRka0107
az biztos<#hehe>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Az a grafika büntet :D
megas

Don\'t worry, be HOPI!

Faterx
Ez balesetveszélyes...<#nevetes1>
TaRka0107

üdv mindenkinek !
Az új MAN skin , és interior .

hát mindeféleképen meg kell hogy jelenjen a profil készítésekor , legalább a Majestic-nél a piros kamionnál.
Ha ott nem, akkor külön kell hogy megjelenjen azzal a merci képpel , úgy mint példaként a merci mp4 amit látol a mellékelt képen.
itt egy példa ha új profilt kedenék, felül a merci mp4 látható, alatta a piros Majestic.
KÉP

Aztán a logót kell kiválasztani a D3S DESING-et.
errõl is itt a kép
KÉP

nem úgy értettem, hanem a játékban hol találom meg? mivel ezt sem találom a shopban, ezt is csak onlány? :D találom meg
TaRka0107
Célállomás Metz!

hali zsOoCaa !

ITT találod is megtalálható a merci , és a
mbxxrdzz_v1002523fdyherh szövegre kell kattintani a letöltéshez.

truck shop v6-al éred el...:)...viszont egy 30-40 percet szánnod kell a fellámpázására...nekem is kb annyi idõbe telt...:)

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

1:10-nél az a vonat elég érdekes :DDD Feljebb kéne emelni a Mover-t :DD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ezt

http://ets2.lt/en/tuning-mercedes-axor-ii/

a mercit hol találom meg? vagy 1.3 on nem megy?
Szabi
remélhetõleg hó vége :)

van valakinek egy jó ötlete erre , hogy mért nem mûködik a piros led lámpa felrakása hátul ?
A videón a narancssárga tábla felettire gondolok.
a MAN-nál, nincs benne a tuning módba, pedig a videón ott van. De ugyan ez a helyzet a DAF tuning mód-nál is .

http://www.youtube.com/v/EO_jxYVse-c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

1000 bocs csak nem sikerült felraknom rendesen itt van erre a felnire gondoltam tudna valaki küldeni egy linket ahonnan le tudom tölteni http://kephost.adatbazis.eu/viewer.php?file=54621744247733014531.png
hello szeretnélek titeket megkérni arra hogy tudna valaki nekem errõl a felni módról egy linket belinkelni vagy ez a kamionnal együtt van ?? bocs az elözõ képért az nem lett jó

hello szeretnélek titeket megkérni arra hogy tudna valaki nekem errõl a felni módról egy linket belinkelni vagy ez a kamionnal együtt van ??

LÁtom árt van fen videó a Magyarország térképrõl mikor lesz végleges vagy márt le lehet tölteni ??
Sziasztok ! Tudna valaki olyan modot csinálni hogy több billencs legyen a játékba?
Az se számít milyen fuvart ír hozzá a játék.
Köszi.