Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frissítések listája
"Nulla tenaci invia est via"

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
A valóságban nem okoz a mûszereket leolvasni, itt igen. Nyilván torzít a valós tükör, de nem ennyire mint itt a játékban. Ezzel együtt jó szórakozás, szerethetõ szimulátor az ETS2 és amit sokan nem tudnak, hogy tanulni is lehet vele, belõle...
Mi lehet az oka? Miként tudom ezeket mûködésre bírni?
ui.: jogtiszta a Win8 és az ETS 2 is
Scania , John Deere FAN !!!
EZT
aztán pedig ami EZEN KÉPEN LÁTHATÓ kijelölöd és beteszed az írásodhoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Viccet félretéve fogalmam sincs.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
az Axor 12 sebességes váltójában az R4 (nem így írja ki,negyedik sebesség hátrafelé azthiszem) kicsit (vagyis nem kicsit) érdekes.padlón 50 körül megy,(szekvenciális váltóval tolom) és nyomom az S-t hogy fékezzek még tovább gyorsul..elértem ezt is , leállított motorral kicsit összetört kamionnal hátrafelé 227 km/h.
Képfeltöltés:
Feltöltési információk:
JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetût
Küldés után
A feltöltendõ kép maximális mérete 20 Kbyte!
<Új feltöltés>Új feltöltés>
és nem küldi
pedig válaszra nyomtam
Gondolkodóra vettem h patchelem a játékot 1.3.1-re! Mennyi igazság van abban h újrakezdi a játékot?
Ezekkel a modokkal mûködne?
Real Company v1.3
Skin Pack v1.3 (trailerre)
Daf alcoa wheel 50k
no speed limit
Paintjob Bartvan Ham v3.0
Real Logos v0.5 beta (gondolom ezt ki kell szedni a licenszek miatt)
scania dark diamond (skin)
Scritta Mascherina S-U-P-E-R Con Luci Pi¦ Paraspruzzi Stiholt By Alang7
zGPS - Mercedes Actros
Most jelen pillanatba 1.1.3-as a játékom!
Elõre is köszi: Gázfröccs
nálam csinált ilyet, másik festéssel,ha ez a baj akkor fesd vissza gyári szinre és utánna hátha nem csinál
ilyet.
nekem az van hogy eddig minden rendben ment 20-as szintnél vagyok és egyszer csak mikor betöltené a profilomat akkor kikapcsol most mar nem is tudok gamelni. kivettem a modokat ugy se megy de ha kiveszem a mentéseket akkor tökéletesen fut
a Schenkeres meg 670 Kbytes .Mert megosztanám veletek a Skinezett cuccaimat ,de azt se tudom
fájl hogy lehetne feltölteni?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ja és amúgy saját fizetésbõl van a gépem utolsó csavarja is 😉
Van valahol egy lista hogy mennyi fajta kamion van a játékban?
bezzeg amikor én voltam zöldfülû akkor ha jól emlékszem nekem diktáltak
na mindegy
kösz
///M I Love BMW. :)
Mellesleg én azt hittem hogy valami fejlesztõ módban van, ahol ilyen a graf. ^^
///M I Love BMW. :)