Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
"Nem pihent sokat az SCS az 1.3.1-es peccs kidobása után, ugyanis már gõzerõvel készítik a következõ tapaszt! Az elmúlt napokban ismét beindult a hibajavítás és -tesztelés, ami már most egy igen terjedelmes belsõs changelogot eredményezett. Hogy mikor érkezik a következõ tapasz, még nem tudni, egy azonban biztos: ha ilyen tempóban és ilyen mértékben foltozzák a játékot, akkor a következõ peccs szintén elég masszív darab lesz..."

frissítések listája

"Nulla tenaci invia est via"

akos25
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Új Volvo-t még nem látott valaki a játékhoz?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Stig95
Nem az oldal URL-jét kell beszúrni, hanem a képnek URL-jét!!!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

<#hawaii>

Probléma megoldva !<#eljen>
Szép estét mindenkinek !<#wave>[/img]
Na igen, de nem is azt látja a tükörben amit én! Kicsit más ez a játék mint a valóság, nehezebb...
A valóságban nem okoz a mûszereket leolvasni, itt igen. Nyilván torzít a valós tükör, de nem ennyire mint itt a játékban. Ezzel együtt jó szórakozás, szerethetõ szimulátor az ETS2 és amit sokan nem tudnak, hogy tanulni is lehet vele, belõle...
akos25
Szép napot mindenkinek!!! <#integet2>
[/url][/img]

Segítséget szeretnék kérni, régen játszottam ETS2-vel Win7-en, most Win8 64 biten újra kezdtem a játékot, de nem mûködnek a mod könyvtárba másolt dolgok, ilyenek a logo, no speedlimit, stb.

Mi lehet az oka? Miként tudom ezeket mûködésre bírni?

ui.: jogtiszta a Win8 és az ETS 2 is
Nem tudjátok, meg tudom valahol nézni a kamionok tulajdonságait? tehát pl. nincs egy lista, ami írja, hogy egyes kamionoknak mennyi LE-jük van, mekkora a tömegük, stb?
Én úgy gondoltam hogy a ETS 2 játékkal kapcsolatos képeket itt fel lehetne rakni ,vagy lefagyna a chat tõle?
A debug camera mozgását le lehet lassítani?

Scania , John Deere FAN !!!

én ezt használom képfeltöltésnek.
EZT
aztán pedig ami EZEN KÉPEN LÁTHATÓ kijelölöd és beteszed az írásodhoz.

Ördögpalanta62
köszike

Szabi
<#worship>

Szerintem még sehonnan. A videó végén febr. 22 . az ígért dátum. Jónak tûnik, de én a magyar mapokat jobban várom, azt is, amelyet január eleje óta ígérnek, meg azt is, amelyrõl annyi ígéretes videót láttunk karácsony környékén, de kétkedve hittük, hogy megvalósítható. Igazunk lehetett...
A valóságba se száll helikopterre a sofõr, hogy beálljon. 😊 <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ördögpalanta62
szia

Honnan lehet letölteni ezt a mapot?

szerintem jó map lesz <#eljen>

Az "A" és "B" tengelynél eltörtek a laprugók cuppántjai, a "C" tengelyen pedig kivan a V panhard. 😄

Viccet félretéve fogalmam sincs.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

amúgy egy-két modnál, mint pl. a Volvo FH12 és FH 440 amit Dejv csinált miért nem jó helyen van a kerék?mod hibája?

na lehet utánozni <#wow1>
az Axor 12 sebességes váltójában az R4 (nem így írja ki,negyedik sebesség hátrafelé azthiszem) kicsit (vagyis nem kicsit) érdekes.padlón 50 körül megy,(szekvenciális váltóval tolom) és nyomom az S-t hogy fékezzek még tovább gyorsul..elértem ezt is , leállított motorral kicsit összetört kamionnal hátrafelé 227 km/h.

Küldés elõtt

Képfeltöltés:

Feltöltési információk:
JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetût

Küldés után

A feltöltendõ kép maximális mérete 20 Kbyte!
<Új feltöltés>

és nem küldi

pedig válaszra nyomtam
válasz gombot használd

Sziasztok!
Gondolkodóra vettem h patchelem a játékot 1.3.1-re! Mennyi igazság van abban h újrakezdi a játékot?
Ezekkel a modokkal mûködne?
Real Company v1.3
Skin Pack v1.3 (trailerre)
Daf alcoa wheel 50k
no speed limit
Paintjob Bartvan Ham v3.0
Real Logos v0.5 beta (gondolom ezt ki kell szedni a licenszek miatt)
scania dark diamond (skin)
Scritta Mascherina S-U-P-E-R Con Luci Pi¦ Paraspruzzi Stiholt By Alang7
zGPS - Mercedes Actros
Most jelen pillanatba 1.1.3-as a játékom!
Elõre is köszi: Gázfröccs
Lehet hogy egy kamiont kicseréltél másikra és ha változtattál rajta,és kivetted a változtató scs fáljt akkor
nálam csinált ilyet, másik festéssel,ha ez a baj akkor fesd vissza gyári szinre és utánna hátha nem csinál
ilyet.
sziasztok
nekem az van hogy eddig minden rendben ment 20-as szintnél vagyok és egyszer csak mikor betöltené a profilomat akkor kikapcsol most mar nem is tudok gamelni. kivettem a modokat ugy se megy de ha kiveszem a mentéseket akkor tökéletesen fut
Hali mindenkinek.Hogy lehet berakni ilyen nagy képet amikor nekem a 197 Kbytes képet nem engedi
a Schenkeres meg 670 Kbytes .Mert megosztanám veletek a Skinezett cuccaimat ,de azt se tudom
fájl hogy lehetne feltölteni?
Jó reggelt!Azt szeretném megkérdezni,hogy a játékba nincsen tandem??

akos25
Szép jó estét!!! :-)
[/url][/img]

hotwheels
Estét! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ezt a felsõnézetes tolatást nem tudom igazán kárhoztatni, mert éjszaka, esõben én is így teszem a helyére a pótot. Szinte semmit nem lehet látni ilyenkor a tükrökben, már gondoltam rá, hogy megváltoztatom a tükrök látószögét, de sajnos ingyen ebéd itt sincs....<#shakehead>
Szabi
kormányrángatás, civil tologatás, videó nagyrészében felsõnézetben tolatás 😄

Attól még lehet igényes munkát csinálni. Meg a videó alá valami zenét bevágni, hogy az ember ne unja meg 30 másodperc után. Mert nincsen izomgéped, még nem kell összegányolt munkákkal villogni. Ráadásul a videó végén az a sustorgás eléggé egy bekapcsolva maradt mikrofon gyanúját kelti azokban, akik elbírtak jutni addig. Egy ilyen videónak negatív hatása van. De ez már marketing és off lenne 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hanem akkor mire?
Szabi
nem a képminõségre gondoltam, sõt még nem is az akadozásokra 😄

ja és amúgy saját fizetésbõl van a gépem utolsó csavarja is 😉

nyugi a végén ugy is lesz átjavítás
nem vagyok gazdag modern gépet vegyek mint ahogy egyeseknek az apuci anyuci megveszi.
mindegyikbõl 1 van,kivéve renault,mert abból van premium meg magnum

A Scania-ból csak 1 fajta kamion van a játékban?
Van valahol egy lista hogy mennyi fajta kamion van a játékban?

Oliverius
Kegyetlen az élet. <#smile>

sajnálatos hír, pedig mennyivel jobban dübörögne a biznisz 😊

bezzeg amikor én voltam zöldfülû akkor ha jól emlékszem nekem diktáltak

na mindegy

kösz
Nincs ilyen lehetõség benne... Csak a képzésüket tudod változtatni, hogy mire költsék a tapasztalati pontukat. De fuvarokat maguktól keresnek.

///M I Love BMW. :)

Az amúgy hh nincs benne a játékban, hogy ha nekem vannak sofõrjeim, akkor mint fõnök, én mondhassam meg nekik, hogy mit és hova szállítsanak? vagy nagyobb fokozatban lesz már erre lehetõségem? mert ha jól emlékszem valamely kamion szimulátorban volt ilyen, hogy én jelöltem ki számukra, hogy mit fuvarozzanak
Luspy
<#worship>

Azt sem teheti meg mindenki hogy megvegye a játékot, mégis basztatva vannak, és voltam én is amikor még warez volt.. 😉 Errõl ennyit.

Mellesleg én azt hittem hogy valami fejlesztõ módban van, ahol ilyen a graf. ^^

///M I Love BMW. :)

jungelharcos
Csodás! <#wave>

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!