Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Megérkeztem Angliába:
Picit rosszul állt fel a játék a vonatra ezért el kellet "repülni" egy szervizbe, de rosszul sikerült a leszállás:

valaki meg tudja mondani hogy lehet beállítani a "szabad kamera" mod-ot?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. megállsz behúzod a parkolóféket
2. R-be teszed és megvárod amíg a hátsó kerék kipörög
3.nyomd a mtorféket(nem retarder) amíg a hátsó kerék fel nem meyg és az eleje felemelkedik
4. kinyomod a parkolóféket és hátramenetben fog menni amíg csak akarod
(4x2 730-as scaniaval próbáltam 1.2.5-ös patchben)
Holnapi fuvarral a háttérben:
3:
4:
Ezeket megelõzõ fuvarom indulása:
Ezt meg csak úgy:

///M I Love BMW. :)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A bal tükörben látszik valami szerviz szerû! Az vmi mod? Ha igen linked tudnál adni légyszíves!
frissítések listája
"Nulla tenaci invia est via"

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
A valóságban nem okoz a mûszereket leolvasni, itt igen. Nyilván torzít a valós tükör, de nem ennyire mint itt a játékban. Ezzel együtt jó szórakozás, szerethetõ szimulátor az ETS2 és amit sokan nem tudnak, hogy tanulni is lehet vele, belõle...
Mi lehet az oka? Miként tudom ezeket mûködésre bírni?
ui.: jogtiszta a Win8 és az ETS 2 is
Scania , John Deere FAN !!!
EZT
aztán pedig ami EZEN KÉPEN LÁTHATÓ kijelölöd és beteszed az írásodhoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Viccet félretéve fogalmam sincs.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
az Axor 12 sebességes váltójában az R4 (nem így írja ki,negyedik sebesség hátrafelé azthiszem) kicsit (vagyis nem kicsit) érdekes.padlón 50 körül megy,(szekvenciális váltóval tolom) és nyomom az S-t hogy fékezzek még tovább gyorsul..elértem ezt is , leállított motorral kicsit összetört kamionnal hátrafelé 227 km/h.