Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok véletlen, hogy 12 sebességes váltónál megosztott felezõvel hogy lehet 12-esbe váltani? Nekem csak 11-ig engedi, pedig múltkor vhogy 12-esben volt, de nem csináltam semmit. Hogy tudom beállítani, hogy azt is beváltsa?
Találkozó...

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

szabii98
gyönyörû géped van! 😊

I met God. She's black

Szép napot mindenkinek.

Megérkeztem Angliába:

Picit rosszul állt fel a játék a vonatra ezért el kellet "repülni" egy szervizbe, de rosszul sikerült a leszállás:

tomi161996
helló azt szeretném kérdezni hogy tudok saját zene csatornákat csinálni?

VERESS 96
Sziasztok! 😊

1280X720

sziasztok

sziasztok!

valaki meg tudja mondani hogy lehet beállítani a "szabad kamera" mod-ot?

Köszi! 😊 Ja, láttam a mûszerfal színeket, jól néznek ki, csak elég kevés kamion kereskedõt találok, és még egyelõre nem találtam meg a nekem legkedvesebb márkát, amivel be szeretném járni Európát. Mindenesetre vezetek és vezetek, majd csak meg lesz a szívem választottja 😊
jutiput
Ez olyan kérdés, amire neked kell megtalálni a választ, mert szerintem mindegyik pofásan nézki, de mivel különbözõek vagyunk , így az izlésünk is különbözõ! Legegyszerûbb, ha mindegyikbõl veszel és a saját ízlésed szerint a különbözõ modokkal, amit majd letöltesz , csinosítgatod, ahogy neked tetszik! Lehet letölteni különbözõ mûszerfal színeket és más megoldásokat is! Csak rajta bátran próbálkozz és sokat dolgozz, hogy legyen pénzed kialakítani a legpofásabb saját kamionodat! Sok sikert hozzá! Üdv.<#integet2>

Srácok, szerintetek melyik kamiont érdemes megvenni? nem rég kezdtem a jáékot, sok helyre nem jutottam még el, van egy Volvom, ami bika erõs, de engem az érdekelne, hogy melyik a legszebb belül. 😊 A Volvora ez annyira nem lenne igaz. Szerintetek melyik a legpofásabb kamion?
Meg lesz valósítva ne aggódj.De neked nem lessz elérhetõ. Ennyi
Szabi
és ezzel a kóddal GMG20-P4DLK-FKYRS

csak 10 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok! ma játszottem és egy mókás bug-ot találtam. kell hozzá egy 4x2-es kamion és egy hûtõtrailer.
1. megállsz behúzod a parkolóféket
2. R-be teszed és megvárod amíg a hátsó kerék kipörög
3.nyomd a mtorféket(nem retarder) amíg a hátsó kerék fel nem meyg és az eleje felemelkedik
4. kinyomod a parkolóféket és hátramenetben fog menni amíg csak akarod
(4x2 730-as scaniaval próbáltam 1.2.5-ös patchben)
Husikám:

Holnapi fuvarral a háttérben:

3:

4:

Ezeket megelõzõ fuvarom indulása:

Ezt meg csak úgy:

///M I Love BMW. :)

Hellosztok ami azon a kék renault magnumon rajta van felni azt be tudná nekem valaki linkelni megköszönném
TaRka0107
Nincs mit!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Köszi!
TaRka0107

Szia!
A bal tükörben látszik valami szerviz szerû! Az vmi mod? Ha igen linked tudnál adni légyszíves!
TaRka0107
Még jó hogy ezért nem büntet a játék😄 (Bocs a szar képminõségért!)

Stig95
Jah, azt hittem te is új vagy erre. <#wave>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

http://ets.modhoster.de/mods/volvo-vnl-780
Tudom-tudom, csak nem figyeltem oda, bocsi.😊

Szabi
"Nem pihent sokat az SCS az 1.3.1-es peccs kidobása után, ugyanis már gõzerõvel készítik a következõ tapaszt! Az elmúlt napokban ismét beindult a hibajavítás és -tesztelés, ami már most egy igen terjedelmes belsõs changelogot eredményezett. Hogy mikor érkezik a következõ tapasz, még nem tudni, egy azonban biztos: ha ilyen tempóban és ilyen mértékben foltozzák a játékot, akkor a következõ peccs szintén elég masszív darab lesz..."

frissítések listája

akos25
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Új Volvo-t még nem látott valaki a játékhoz?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Stig95
Nem az oldal URL-jét kell beszúrni, hanem a képnek URL-jét!!!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

<#hawaii>

Probléma megoldva !<#eljen>
Szép estét mindenkinek !<#wave>[/img]
Na igen, de nem is azt látja a tükörben amit én! Kicsit más ez a játék mint a valóság, nehezebb...
A valóságban nem okoz a mûszereket leolvasni, itt igen. Nyilván torzít a valós tükör, de nem ennyire mint itt a játékban. Ezzel együtt jó szórakozás, szerethetõ szimulátor az ETS2 és amit sokan nem tudnak, hogy tanulni is lehet vele, belõle...
akos25
Szép napot mindenkinek!!! <#integet2>
[/url][/img]

Segítséget szeretnék kérni, régen játszottam ETS2-vel Win7-en, most Win8 64 biten újra kezdtem a játékot, de nem mûködnek a mod könyvtárba másolt dolgok, ilyenek a logo, no speedlimit, stb.

Mi lehet az oka? Miként tudom ezeket mûködésre bírni?

ui.: jogtiszta a Win8 és az ETS 2 is
Nem tudjátok, meg tudom valahol nézni a kamionok tulajdonságait? tehát pl. nincs egy lista, ami írja, hogy egyes kamionoknak mennyi LE-jük van, mekkora a tömegük, stb?
Én úgy gondoltam hogy a ETS 2 játékkal kapcsolatos képeket itt fel lehetne rakni ,vagy lefagyna a chat tõle?
A debug camera mozgását le lehet lassítani?

Scania , John Deere FAN !!!

én ezt használom képfeltöltésnek.
EZT
aztán pedig ami EZEN KÉPEN LÁTHATÓ kijelölöd és beteszed az írásodhoz.

Ördögpalanta62
köszike

Szabi
<#worship>

Szerintem még sehonnan. A videó végén febr. 22 . az ígért dátum. Jónak tûnik, de én a magyar mapokat jobban várom, azt is, amelyet január eleje óta ígérnek, meg azt is, amelyrõl annyi ígéretes videót láttunk karácsony környékén, de kétkedve hittük, hogy megvalósítható. Igazunk lehetett...
A valóságba se száll helikopterre a sofõr, hogy beálljon. 😊 <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ördögpalanta62
szia

Honnan lehet letölteni ezt a mapot?

szerintem jó map lesz <#eljen>

Az "A" és "B" tengelynél eltörtek a laprugók cuppántjai, a "C" tengelyen pedig kivan a V panhard. 😄

Viccet félretéve fogalmam sincs.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

amúgy egy-két modnál, mint pl. a Volvo FH12 és FH 440 amit Dejv csinált miért nem jó helyen van a kerék?mod hibája?

na lehet utánozni <#wow1>
az Axor 12 sebességes váltójában az R4 (nem így írja ki,negyedik sebesség hátrafelé azthiszem) kicsit (vagyis nem kicsit) érdekes.padlón 50 körül megy,(szekvenciális váltóval tolom) és nyomom az S-t hogy fékezzek még tovább gyorsul..elértem ezt is , leállított motorral kicsit összetört kamionnal hátrafelé 227 km/h.