52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • frank007
    ETS2
  • krisztian1329
    Frank milyen programmal csinálod a térképet?
  • fagy53
    Nekem DFGT van és semmi bajom vele. Az LOGITECH driver 100/ 30 /30%-on van, 900° az elford.szög. A játékban a menű játékvezérlő részében a motor, út, és ütközés effektek kb 10-20% körül vannak, a default kb 50%.
  • kukubenko66
    Nálam most valami nagy gebasz lett hirtelen. TSM és 1.4.8-as verzió.
    Nem tudom megnézni a fuvarlistát, mert kidob a játék és resetelni kell a gépet. Biskra nevű afrikai városba érkeztem és azóta csinálja ezt. Átraktam a kamiont másik garázsba, de már ott sem működik a fuvarlista. Ha rákattintok bármelyik fuvartípusra, kis gondolkodás után kivág és lehet resetelni a gépet. Mi a nyavalya baja lett hirtelen ? Semmilyen új modot nem raktam be, csak azok vannak, amikkel már sokezer km-t levezettem keresztü-kasul Afrikában és Európában.
    Van valakinek valamilyen ötlete ?
    Köszi előre is
  • CamelX
    Hát, köszi, ezt még valóban nem próbáltam. Azért reménykedem hogy megoldható a probléma a FFB teljes kikapcsolása nélkül is. Majd írok ha rájövök vmire.
  • vajo
  • frank007
    Az M0-ásnak nem lesz többi része, mivel én a 2000-2002-es állapotok alapján csinálom a mapot! Pont, hogy ne legyen annyi autópálya! Tehát az M0-ás az M5-ösnél ér véget, az M7-es Zamárdinál, az M3-as Füzesabonynál és az M5-ös Kiskunfélegyházánál!
  • jutiput
    Sziasztok!
    Tudtok segíteni abban, hogy a TSM 3.5 -böl az scs fájl bemásolásakor miért ír ki hibát és nem lehet bemásolni? Úgy tudom, hogy csak egy helyről lehet letölteni vagy van máshol is ahol esetleg nem hibás a fájl? Köszi, ha segítetek! Üdv.
  • jutiput
    Szia!
    Én úgy oldottam meg a kormány rángást, hogy kikapcsoltam az " erő-visszacsatolás" opciót! Van , amikor csak többszöri kapcsolgatásra oldja ki, de utána könnyű lesz a kormányzás, mintha szervóval mennél!
    Talán segítettem ? Üdv.
  • frank007
    SZABI! A forintra váltáshoz vmit még át kell írni? Az országok def-jében nincs semmi ezzel kapcsolatban.
  • frank007
    Táblákat most nem tudok átírni, mert ez a patch teljesen megváltoztatta az egészet! Majd újra írom mindet a következő verzióban!
  • Petyaarc
    Pilisvörösvár Sandbuilder cégen belül még áll a fal...
    És még egy észrevétel! Annahegyi pihenőnél dél felé (M5 irányában) "Szigetszentmiklós" van a táblára írva.
  • CamelX
    Sziasztok!

Legújabb patch óta eszeveszetten vibrál a kormányom (G27), szinte akár teljesen levehetem az effekteket, akkor is. Külföldi fórumokat nézegetve nem igen találtam egyértelmű megoldást. Valaki?
  • frank007
    A pilisvörösvári már javítva van, még mindig nem jó??
  • sewy21
    pilisvörösvár lkw-tól nem lehet kijönni (láthatatlan fal), dél-pest-en a waberer's magasságában, csak az m5-ös túloldalán a cégtől nem lehet kijönni a bekötőútra...:)...bocsánat ha ezek már voltak, nincs időm visszatekerni elolvasni mindent...:)
  • wollnerd #29190
    HUF-ra? Na, akkor eldobom a harderocsim modot (nehéz üzlet mod)...
  • frank007
    Hali! Azt a pótkocsis dolgot én csesztem el, nem tettem be egy mappát a csomagba! Átírom SZABI ötlete alapján HUF-ra a lóvét és feltöltök egy legeslegutolsó javítást ehhez a verzióhoz!
    Még gyorsan tudtok valami komoly hibát (láthatatlan fal, oszlop az úton stb)?

10 percetek van!
  • BigdaweM12
    okés köszi:)
  • Szabi #29187
    a .scs lényegében egy átnevezett .zip.. a két zip-et másold a mod mappába, profilválasztónál pipáld be őket és kész.. :)
  • BigdaweM12
    most biztos hülyeségnek fogjátok tartani amit kérdezek de lehet csak nekem nem egyértelmű az egész.. leszedtem a mapot kaptam 50ezer mappát azokban még több fájl.. most ezt mind be kell másolni a MOD mappába? mivel a DEF és a MAGYAR mappán belül is vannak ezért bonyolult de aztán lehet csak szerintem..:/

a NAGYON FONTOS leírásban ennyit írt: Másoljátok a magyar.zip és def.zip fájlokat a mod mappába!
    most akkor az ÖSSZES fájlt ami a mappákban van?!
  • krisztian1329
    Ezt nem kötekedésből írtam!
  • vajo
    Kerekek.
  • avus
    Én nem használtam előtte a 3.3-at és nem kellett új profilt kezdenem.
  • I73770K
    Menni megy, csak fuvarokat nem lehet vinni/hozni az új helyekről...
  • Csabi2007
    NEmhasználtam előtte TSM-et csak a gyárit! Beraktam a 3.5-öt és ennyi megy:D
  • avus
    Köszi pont oda tartok Tuniszból, majd megkeresem.
  • avus
    Még mindig nem működik a rádió, pedig megpróbáltam modok nélkül hátha valamelyik bezavar, de semmi ugyan úgy néma maradt. Gondoltam hogy újra rakom a játékot, de ahhoz de semmi kedven. Nem értem mi lehet vele.
  • ntex
    Valaki nem tudna adni egy map szerkesztő tutorialt? Nem nagyon vágom az editor működését és jól jönne némi alapozó vagy útmutató. Előre is köszi
  • Kudawudashuda
    http://www.trucksim-map.com/index.php?page=LexiconItem&id=8
  • Trd
    Én kettőről tudok: Hollandia-Amsterdam (nagy) , Svájc-Zürich (kicsi)
  • joceruza
    Azon nincs....
  • avus
    A TSN mapon hol találok DAF kereskedést?
  • gyury1983
    Mercedes kereskedő már van benne? Ha igen merre....
  • joceruza
    Még levegőt sem fog venni,csak hogy tudjatok játszani.....
  • krisztian1329
    Már Frank kijavította nagyjából a hibákat és most már csinálhatná a székesfehérvári részt meg az M0-ás többi részét.
  • krisztian1329
    Frank térképbe még egy hiba.Leraktam a pótot és utánna nem volt hang.Egy ki-be lépées megoldotta.Csak jelzem.
  • fs9pilot
    Új profil csak akkor nem kell, hogy ha előtt használtad a 3.3-at. Ha erre másolod fel a 3.5-öt akkor nem kell az előző mapnál használt profilt újra kezdeni.
  • Csabi2007
    Sziasztok egy hülye kérdés!
    A TSM mod tartalmazza a bicikliseket és az útra futó vadállatokat? Mert tegnap láttam itt olyan képeket amin voltak és tök megörültem meg annak is hogy csak bekellet másolni és nem kellett új profil meg semmi se!
  • avus
    Tuniszban ttüntetnek.

• TaRka0107
    Iveco kereskedésről képet tegyen már be valaki legyetek szívesek. Mármint térképről és hogy hol van, mert én nem találom.:D