Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok,teszek en is egy par kepet

Megnéztem mégegyszer úgy, hogy ismét telepítettem, hátha az elsõnél belemókoltam egy kicsit és azért jó nekem, de nem...
Semmi nincsen benne ami miatt a program kikerülné az általad betett valamilyen no speed limit modot.
A mod mappában nem lehet két azonos fájlban különbség, mert a progi nagy valószínûséggel az eredeti fájlt használja és nem a mod mappában lévõket, ezért érdemes megnézni a modokat és kigyomlálni az azonosakat.
Ha eddig mûködött a no speed limit, akkor ezután is kell, hogy menjen, szerintem más miatt szûnt meg és nem a RED expert okozta..
kutizsolt
hello...
azt akarom kerdezni hogy ha felteszem a modot akkor a regi grafikat amit hasznalok akkor foge laggolni (akadni) a jatek???
elore is koszi

V-Power Shell

Hali hali 😞 nekem nem müködik a pénz kod 😞 eredeti játékom van mégmeg 😞😞😞
Nem semmi, hogy csak sikerült feltörniük az 1.3.1-es javítást.... Szegény SCS... 😞(

///M I Love BMW. :)

Akkor nem értem miért van ez... Tisztán hallom hogy 90-nél "elveszi a turbót", aztán leszabályoz, és vége. Minden más mod ugyanaz, csak a RED az új. Mindegy, ha hazaértem még megnézek valamit, de ha addig van ötlete valakinek szívesen veszem! 😊

Nincs ilyen lehetõség a játékban, az elsõ részében sem volt ha jól tudom. Alapból gyárilag nincs elkészítve az animáció, vagy videó hozzá. Több mint valószínû hogy kamu az a videó amit néztél, vagy csak egyszerûen "parasztvakítás", és videószerkesztõvel valahogy összedobták.

SZERINTEM! De lehet hogy én vagy lemaradva. 😊

Erre módra vagy esetleg beállitásra, én is kiváncsi lennék hogy megoldható-e a játékba.
Mert eddig nem találkoztam ilyen lehetõségel , hogyha pl beállok a vonat vagonra, vagy éppen egy hajóra,
és mi idõ alatt utazik a célállomás felé, mutatja azt hogy megy a vonat és látható rajta a kamionom, vagy ugyanez a hajónál, s nem egy jelenleg elsötétülõ kép van és már ott is vagy a másik oldalon.
Mert én is láttam már ilyesmi videót , de szerintem az ilyen videók, csak kamu , és videószerkesztõvel lett elkészítve , hogy jobb benyomást keltsen az emberben, hogy ilyen is van a játékban.
Így nem csak õ #23514 , erre én is kiváncsi lennék , tényleg van-e ilyen lehetõség a játékba,
vagy csak kamu az egész.

Real Environment Dimension: Expert

Itt a végleges nyári verzió. A régit törölni. Leírás, útmutató bele van csomagolva.

Full, Teljes Verzió: Letöltés
Sima, .exe-s: Letöltés
Patch 1.1: Letöltés

Telepítés:

1: Nyisd meg a redexpert10s_ess2013.exe-t. Telepítsd fel a C:/Program Files/Environment Simulating Studio/Real Environment Dimension mappába.

2: Nyisd meg a RED - Expert 1.0S 2013 mappát a telepítési mappába.

3: Másold az EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs fájlt a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába.

4: Nyisd meg a config.cfg fájlt az Euro Truck Simulator 2 mappában és add hozzá a következõt:

uset g_texture_hd_enabled "1"

5: Indítsd el a játékot. Vezess egy kicsit, majd ESC és lépj ki.

6: Ellenõrizd a config.cfg fájlt. Ha az uset g_texture_hd_enabled "1" sor eltûnt, a RED rendben van, beolvasta az új effektet. A játék használni fogja a HD effekteket.

7: Ha tetszik és megvagy elégedve, írd meg élményeidet email-ben nekünk.

Köszönjük.

Environment Simulating Studio(C) 2013

-----------------------------------------
[email protected]

[email protected]

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

köszönöm 😊
és a Hajóra kompra hogy lehet felmenni ??, látnoi végig hogy mész a vonaton ??, vagy ??,
wollnerd
Inkább tölts le ezt a modot! Jóval több pénzt ad a fuvarokra, és a sofõrök is több bevételt hoznak és olcsóbbak a dolgok.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nekem megy, idáig minden általam használt moddal is mûködik!
Hali hali 😊 Valki meg tudná nekem mondani hogy hogy lehet felmenni a vonatra vagy a kompra ??? mer sehogy se tudok 😞 légyszives irjátok meg köszi 😊😊 pénzkodot át lehet irni valahogy hogy több lovém legyen ??? légyszi irjátok meg elöre is köszönöm 😊 jó játékot mindenkinek 😊😊 <#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#rinya><#rinya><#rinya>
Most csak én vagyok hülye, vagy másnál is van ez? Amióta felraktam a RED Expert -et, azóta nem visz többet a kamion 90-nél.. ? <#conf> Elõtte semmi gond nem volt...

Waczkor
Így már mûködik,köszi szépen még egyszer<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ha 1.3.0 vagy 1.3.1. verzió van fent neked , akkor a profilban ki kell pipálni a módott .

Szép estét mindenkinek !

Találtam egy névnélküli kamiont , aki leszeretné tölteni és kiprobálni , az megteheti ezen a linken .
Scania helyén válaszható ki ! ! 1.3.1 mûködik .

NÉVTELEN KAMION

Luspy

Waczkor
Elvileg így csináltam mindent,ezért sem értem miért nem megy.Csak ez az egy scs kiterjesztésû fájl van a mod mappában.

Próbálgatom még azért köszönöm a választ.

Van itt egy video, és az alatt találsz linkeket , probáld meg azt a speed limit módot , hátha mûködik.
A mód mappába csak az .scs fájl végzõdésü fájlokat kell beletenni.

LINK

Fel kell hogy menjen a patch a játékra , pláne akkor ha eredeti originált .
Probáld meg INNEN letölteni valamelyik 1.3.0. s 1.3.1 patch-t .
Ami meg a féket illeti, a beállitásoknál találsz egy fékerõ címszót ahol mellette a csúszkát tudod állitani .

Itt a többi.

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

Ez most mér az bocsi!

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

Waczkor
Srácok a no speed limit moddal mit kell csinálni?
Követtem a lépéseket,kicsomagoltam a mod mappába de nem mûködik,ugyanúgy leszabályoz 90-nél.
Steames verzióm van,eddig semmi modot nem raktam még fel,ez lenne az elsõ.

http://kephost.adatbazis.eu/images/50948393039659841469.jpg

Mai fuvar Angliába

hotwheels!
Köszi a választ majd kipróbálom!
Gázfröccs
én csak ezt az egyet tudom.

ITT

Jó estét!

Lenne pár kérdésem.Eredeti játékra miért nem tudom feltelepiteni az összes patchet?Az 1.3.0 és az 1.3.1 nem telepiti fel.A másik az hogy az mitõl van hogy kamionnal tolatok és hiába nyomom a féket gurul tovább?
TaRka0107
Scaniahoz színezhetõ hûtõmaszk módot tudtok adni? Vagy olyan nincs hogy én kiválasztom milyen legyen a színe?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

hotwheels
Gázfröccs!

dokumentumok->ets2->config.cfg fájlt megnyitod wordpad-el és ott átírod a uset g_developer "0" erre -> uset g_developer "1"

játékban "ö" betût nyomsz és a 8-elõre, 5-hátra, 6-jobbra, 4-balra, és egérrel forgatod. 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Waczkor
Nem rég vettem meg a játékot,most 16-o szinten vagyok,az érdekelne,hogy felsõbb szinteken milyen pénzeket lehet kapni,illetve hogy lesznek e majd spéci szállítások,tehát kell e majd olyanokat szállítani amiket még nem láttam,esetleg ilyen extra hosszúságú gépeket,tartályokat stb.

Illetve még az érdekelne,hogy kb hányas szinten oldja fel az összes fejlesztést,vagy ez kamiontól függ?

Szabi
viszont felülírja a speedlimitet kiszedõ fájlokat 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ördögpalanta62
hidd el nekem nincs benne a speed limit

Szabi
próbakép kihúzattam a salakon a DAF-om 😄

TaRka0107

TaRka0107
Köszi!

Szabi
vagy csak van zz-vel kezdõdõ sebességlimit kivevõ módod 😄

Ördögpalanta62
nekem nem írta felül 100 felett mutat az óra

Szabi
zLIGHTS fix HALOGEN.scs\def\game_data.sii elejére másold be ezt: "truck_speed_limit: 200.0"

tehát így nézzen ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SiiNunit
{
game_data : .game.data {

truck_speed_limit: 200.0

TaRka0107
zLIGHTS fix HALOGEN.scs --> Ez a fajta mód visszakorlátoz 90 km/h-ra. WHYY??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hotwheels!
Hogy tudtál beállni abba a parkolóba?(ami ha jól látom a Carrefour mögött van) Már régóta gondolkodom rajta, hogy hogyan tudnék oda bejutni!
Elõre is köszi!
hotwheels
Köszi! 😊
Tied is szép! 😉

gigamen

hotwheels - jó kép/gép !
hotwheels
Sziasztok! 😊

Csak egy baj van vele azzal topical , hogy hiába kattintasz rá,
nem tölt be semilyen oldalt,
így senki nem tudd arra az oldala látogatni.

TaRka0107
Nem eredeti a kód. Gondolom többször nem vetted meg a játékot. Tessen átfáradni a banner alatti off topikba, kicsit visszaolvasol és van megoldás!<#integet2>

Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni! Igaz az hogy újra kezdi a játékot ha patchelem 1.3.1-re?
Elõre is köszi
Szabi
nem véletlenül van a mód jelszavazva 😊

nem tudja valaki mivel lehet feltörni a .scs fájlban lévõ ,
csillagozott / jelszós / .dds fájlt ?
mert ha csak simán rákatintok, akkor jelszót kér.

kép róla :

TaRka0107
Végül is igaz.