Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi nincsen benne ami miatt a program kikerülné az általad betett valamilyen no speed limit modot.
A mod mappában nem lehet két azonos fájlban különbség, mert a progi nagy valószínûséggel az eredeti fájlt használja és nem a mod mappában lévõket, ezért érdemes megnézni a modokat és kigyomlálni az azonosakat.
Ha eddig mûködött a no speed limit, akkor ezután is kell, hogy menjen, szerintem más miatt szûnt meg és nem a RED expert okozta..
azt akarom kerdezni hogy ha felteszem a modot akkor a regi grafikat amit hasznalok akkor foge laggolni (akadni) a jatek???
elore is koszi
V-Power Shell
///M I Love BMW. :)
Nincs ilyen lehetõség a játékban, az elsõ részében sem volt ha jól tudom. Alapból gyárilag nincs elkészítve az animáció, vagy videó hozzá. Több mint valószínû hogy kamu az a videó amit néztél, vagy csak egyszerûen "parasztvakítás", és videószerkesztõvel valahogy összedobták.
SZERINTEM! De lehet hogy én vagy lemaradva. 😊
Mert eddig nem találkoztam ilyen lehetõségel , hogyha pl beállok a vonat vagonra, vagy éppen egy hajóra,
és mi idõ alatt utazik a célállomás felé, mutatja azt hogy megy a vonat és látható rajta a kamionom, vagy ugyanez a hajónál, s nem egy jelenleg elsötétülõ kép van és már ott is vagy a másik oldalon.
Mert én is láttam már ilyesmi videót , de szerintem az ilyen videók, csak kamu , és videószerkesztõvel lett elkészítve , hogy jobb benyomást keltsen az emberben, hogy ilyen is van a játékban.
Így nem csak õ #23514 , erre én is kiváncsi lennék , tényleg van-e ilyen lehetõség a játékba,
vagy csak kamu az egész.
Real Environment Dimension: Expert
Itt a végleges nyári verzió. A régit törölni. Leírás, útmutató bele van csomagolva.
Full, Teljes Verzió: Letöltés
Sima, .exe-s: Letöltés
Patch 1.1: Letöltés
Telepítés:
1: Nyisd meg a redexpert10s_ess2013.exe-t. Telepítsd fel a C:/Program Files/Environment Simulating Studio/Real Environment Dimension mappába.
2: Nyisd meg a RED - Expert 1.0S 2013 mappát a telepítési mappába.
3: Másold az EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs fájlt a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába.
4: Nyisd meg a config.cfg fájlt az Euro Truck Simulator 2 mappában és add hozzá a következõt:
uset g_texture_hd_enabled "1"
5: Indítsd el a játékot. Vezess egy kicsit, majd ESC és lépj ki.
6: Ellenõrizd a config.cfg fájlt. Ha az uset g_texture_hd_enabled "1" sor eltûnt, a RED rendben van, beolvasta az új effektet. A játék használni fogja a HD effekteket.
7: Ha tetszik és megvagy elégedve, írd meg élményeidet email-ben nekünk.
Köszönjük.
Environment Simulating Studio(C) 2013
-----------------------------------------
[email protected]
[email protected]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
és a Hajóra kompra hogy lehet felmenni ??, látnoi végig hogy mész a vonaton ??, vagy ??,
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Találtam egy névnélküli kamiont , aki leszeretné tölteni és kiprobálni , az megteheti ezen a linken .
Scania helyén válaszható ki ! ! 1.3.1 mûködik .
NÉVTELEN KAMION

Próbálgatom még azért köszönöm a választ.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A mód mappába csak az .scs fájl végzõdésü fájlokat kell beletenni.
LINK
Probáld meg INNEN letölteni valamelyik 1.3.0. s 1.3.1 patch-t .
Ami meg a féket illeti, a beállitásoknál találsz egy fékerõ címszót ahol mellette a csúszkát tudod állitani .
Itt a többi.
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670
Ez most mér az bocsi!
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670
Követtem a lépéseket,kicsomagoltam a mod mappába de nem mûködik,ugyanúgy leszabályoz 90-nél.
Steames verzióm van,eddig semmi modot nem raktam még fel,ez lenne az elsõ.
Mai fuvar Angliába
Köszi a választ majd kipróbálom!
Gázfröccs
Lenne pár kérdésem.Eredeti játékra miért nem tudom feltelepiteni az összes patchet?Az 1.3.0 és az 1.3.1 nem telepiti fel.A másik az hogy az mitõl van hogy kamionnal tolatok és hiába nyomom a féket gurul tovább?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
dokumentumok->ets2->config.cfg fájlt megnyitod wordpad-el és ott átírod a uset g_developer "0" erre -> uset g_developer "1"
játékban "ö" betût nyomsz és a 8-elõre, 5-hátra, 6-jobbra, 4-balra, és egérrel forgatod. 😊
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Illetve még az érdekelne,hogy kb hányas szinten oldja fel az összes fejlesztést,vagy ez kamiontól függ?
tehát így nézzen ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
{
game_data : .game.data {
truck_speed_limit: 200.0
"Nulla tenaci invia est via"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hogy tudtál beállni abba a parkolóba?(ami ha jól látom a Carrefour mögött van) Már régóta gondolkodom rajta, hogy hogyan tudnék oda bejutni!
Elõre is köszi!
Tied is szép! 😉
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
nem tölt be semilyen oldalt,
így senki nem tudd arra az oldala látogatni.
Szeretném segítségeteket kérni! Igaz az hogy újra kezdi a játékot ha patchelem 1.3.1-re?
Elõre is köszi
csillagozott / jelszós / .dds fájlt ?
mert ha csak simán rákatintok, akkor jelszót kér.
kép róla :