52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • BhityHD
    2. kép lemaradt:
  • BhityHD
    Innen szép a kilátás Budapestre.

Na szép! Égve hagytam a lámpákat...
  • frank007
    Sajnos jelenleg ezek a kereskedők vannak, pedig Pest_közép-nek az iveco-t adtam meg, de olyan közel van Pest_északhoz (ahova meg a Volvo lett megadva), hogy volvósította!

Buda_észak - Scania
    Pest_közép - Volvo
    Pest_dél - Man
    Csepel - Renault

Budaörs - Daf
    Tatabánya - Man

De ha Iveco, vagy Mercedes kereskedőt szeretnétek, akkor a Def.zip-en belül ezek közül akármelyik város .sii fájlában írjátok át a vehicle_brands[] sort az adott márkára!

Bocsi, majd korrigálom!
  • bake05
    Így jár az aki nem tartja be a sebesség korlátozást
  • TaRka0107
    Itt kellene lennie az Iveco kereskedésnek? Nekem itt Volvo van.

• kecsa kamionos
    Ez már velem is megtörtént nem is egyszer!
  • wollnerd #29399
    Frank! Az Alvállalkozó fuvaroknak a lejárati idejét meg lehet növelni? Kissé idegesítő hogy kiválasztok egy alvállalkozói fuvart, látom hogy pl. Lejárati idő: 3 perc.. GPS mutatja az utat a fuvarhoz abba a iparba s 5 km-re van. De hiába siettem nagyon, mire odaértem, eltűnt az általam kiválasztott fuvar... S ez többször is előfordult.. :/
  • highdanger
    Milyen 4 tengelyes? A játékban alapból 3 tengelyes kamion a max.
  • jocking
    Az Iveco kamionokban a műszerfal nem jelzi ki, hogy hány km-re elég még az üzemanyag? Hiába nyomkodom az " I "-t, nem vált át a menüje.
  • kukubenko66
    Elkészült az afrikai videom, itt lehet megnézni akit érdekel.
    Lesz még egy a görög szerpentinekről, aztán egyelőre befejezem.

• Trd
    Stabilabb lesz az autó. Én főként a tartálykocsiknál tapasztaltam nagyobb stabilitást 4 tengely esetén. 2 tengelyesnél a tartálykocsi nagyobb sebességnél kanyarban nyomta el az autót (miután befejeztem a kanyarodást, az auto picit megdőlve kanyarodott tovább...legtöbb esetben fel is borultam). 4 tengelynél is fent áll ez, de csak jóval nagyobb sebességnél.
  • Carlos
    Bukta:
  • zozyk
    Reklámfotózás.

• Szabi #29392

• zozyk
    Mennyire utálhat az utolsó autó... :D:D

• szgabe
    Nem tudjátok, hogy lehet szélvédőre gravírozni? Láttam egy-két modban, hogy festve van az üvegre. Melyik dds-t kell megnyitni?
  • Master91
    2 mester lövész :D

----

Viszont, látom a képeiteken hogy pár kamionnak csak 2 tengelye van.
    Pont tegnap néztem a kis Scaniamon hogy ha 2 tengelyesre rakom vissz,a gyönyörű panelt tudok felrakni oldalra + kipufogókat.

De viszont nekem már 4 tengelyes, és csak annyit vettem észre hogy jobban fordul.

Van valami más szerepe is a tengelyek számának? ( Biztos van, de pontosan mi? )
  • kukubenko66
    Jaja, nekem is volt. :-)
    Ma pedig éjjel voltam a sivatagban és nem UFO jött, hanem helikopáter, de sajna lemaradtam róla.
  • Carlos
    UFO! Lányos zavaromban még fékezni se tudtam... inkább kamera váltás stb, hogy meglegyen örökítve:
  • VERESS 96
  • Carlos
    Én itt, ugyanigy "csattantam"... :)
  • Axtros
    Igen, a TSM map-en én is jártam már vízen, egészen be tudtam menni a konténereket szállító hajókig, sőt, mentem föld alatt és a nagy semmiben is. De ezek mind az utakon kívül lévő objektumok, amelyeknek nincsenek beállítva olyan láthatatlan panelek, amelyek az ütközésvizsgálatot tudják ellenőrizni. Ilyen a hegyed is.
    Ettől eltekintve - ha valaki a 'földön' marad, azaz úton - még egy jól sikerült map a TSM és játszható. A lényeg az, hogy az utakon, városokban, kikötőkben, illetve minden olyan helyen, ahová 'legálisan' lehet menni, ne forduljanak elő idegesítő bug-ok. Mint például láthatatlan útzárak.
  • Master91

Tyűűű, üres üzemanyagos tartájjal megyek !!!! :D
  • Stig95
    MSIAfterburner vagy a Fraps
  • kukubenko66
    Egyszer nálam is előfordult ez. Újraindítottam a játékot és azóta nem jelentkezett ez a hiba.
  • kristóf497
    Tud valaki valamilyen fps mérőt.Ha van akkor dobjatok egy linket.A Frapson kivül.Ne privátba!!!
  • kristóf497
    Tud valaki valamilyen fps mérőt.Ha van akkor dobjatok egy linket.A Frapson kivül.Privátba.
  • tyran
    Csak ez az egy mod van fent...
  • gordon 24
    Mit lehet tenni a fel nem nyíló sormpóval?:-) Leszedtem ezt az europa reworked modot, tök jó, de nem nyílik a sorompó..

Ki lehet valahogy iktatni? Vagy bele nyúlni a térképbe és kivenni onnan?
  • ProSipinho
    Az egyik afrikai szerpentinen gurultam le de túl gyors voltam kisodródtam az út szélére vártam a csattanást mikor nekimentem a hegynek de helyette ez történt:
  • Trd
    Szia!

Tuti, hogy valamelyik mod kavar be. Szerintem szedd ki az egészet (profil szerkesztésnél vedd ki a pipát) és majd egyenként tedd vissza. Minden visszarakott mod után nézd meg a térképet, ezzel ki lehet szűrni a bekavaró mod-ot/mod-okat!
  • kamionos26
    A magyar térképpel kapcsolatban én is találtam egy hibát miközben próbáltam megfordulni. Egy láthatatlan falba ütköztem, ami leterelt a felhajtóról a fűre, de nem lehet kikerülni, az AI viszont lazán átmegy rajta.
  • zozyk
    TSM 3.5

@Axtros
    Én sem erre mentem,csak a fura útvonal volt érdekes ;-)

De ide visszajövök még tankolni:

• Axtros
    Mert rossz a Realistic Physics Mod-od. Nekem is pont ez volt. Nekem is úgy mutatták meg itt a többiek.

Ezt szed le és jó használd:

http://www.mediafire.com/download/dd8lx5pdj15wg33
  • maujuri #29371
    Fraps
  • tyran
    Sziasztok!

TSM 3.5-van fent 1.4.8 as verzióval és nem jó a teljes térképnézet. Nem fér bele a képbe és görgetni sem tudom, nem látom pl a Spanyol, afrikai és a Görög részeket sem.
    Minden más működik, de elég macerás pl fuvar vállalásnál.
    Miért?
  • Axtros
    Én egy 320-as mercivel mentem le Krétára. Valós időben három és fél órát ültem a monitor előtt egyhuzamban. Kettesbe mentem fel az Albán hegyekbe, aztán még a Görögországban is volt, hogy csak négyesben sikerült 10 percig.
  • Axtros
    Hát igen, a TSM alatt a GPS navigátor néha eléggé furcsa útvonalak tud kitalálni. Megmondom őszintén engem nem nagyon érdekel, hogy Ő merre javasolja az utat. Minden fuvar előtt megnézem, hogy Ő merre irányítana, de általában - főleg a hosszabb utaknál - saját útvonalat dolgozok ki és azon megyek végig. Sokszor a hajókat is kikerülöm, és inkább "lábon" teszem meg az utat. Nagyjából ugyan annyi idő, vagy rövidebb ha közúton megyek, mint hajóval. A hajónak csak akkor van értelme ha másképp nem lehet eljutni egy adott helyre, illetve az, ha 'holtfáradtan' érek be a kikötőbe, akkor nem kell külön pihenőidőt kivenni, a hajón pihenek, aztán kikötés után indulok is tovább. Persze a pihenő idő a hajó útjának a hosszától függ, de a leggyakrabban elég szokott lenni.

A te utadnál zozyk például én Afrikába hajóznék le, aztán végig nyugatra az úton. A valóságban sem hiszem, hogy egy ilyen fuvar esetében először fel kellene menni egészen észak Olaszországig dél Görögországból, aztán onnan újra le Afrikába. Ez hülyeség. Még a programban is, nemhogy a valóságban. Nem kell mindent elhinni a GPS-nek.
  • avus

• Debilon
    és nem lett volna egyszerűbb azt leírni, hogy big dealert keressek, ne kicsibe menjek ahelyett, hogy linkelgetsz okosságot?