Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik trailer pack van bent neked? :)

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

real physics honnan tudnek le tolteni elore is koszonom !!
TaRka0107
GPS-t tudnátok adni premiumhoz. Nekem egyik se mûködik. Berakja, de motor indításánál is fekete marad.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

SimaSuna
addig ajánlom a Kenguru filmet :)

BlackDog, Convoy, Didi Megõritesz, Kenguru, TIR sorozat, Duel...

orosz fórumokon már MAZ, új fajta Kama3 (kockalámpás) is elérhetõ..

dimre
Kellemes érzés viszontlátni a régmúltat. Már csak egy dögös Rába "hiányzik" elõre.

X universe Home, sweet home

Oliverius
Szia.

Ezek a pótok letölthetõek valamilyen formában vagy saját felhasználásra készültek?

Nagyon király igazi retropack! <#eljen>

jól néz ki. :))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Most épp a Volán Tefu szolgálatában... <#papakacsint>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

TaRka0107

TaRka0107
Profil --> szerkesztés -nél be kell kapcsolni.

maujuri

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Hali, hoztam egy képet az aktuális fuvaromból. Firenze és Róma között készült a kép.

TSM 2.0 map

gordon 24
No az elsõ teszt fuvar megvolt az R700-al. Ugyan nem tudom még mindig, hogy létezik.-e egyáltalán a közforgalomban:) De nagyon jó kis gép.

Nyugodtan viselkedik, erõs jól gyorsul, és nekem igazán tetszik. Hibát nem tapasztaltam rajta. Mûködik minden.

Szóval ajánlom.

De van?:))

Downhill!!

Sziasztok!
Feltettem ezt az 1.3.1-es patchot, és így elég sok módot nem ismer fel, amit beteszek a mod mappába. Esetleg tudjátok, hogy mi lehet ennek az oka?
Köszönöm!
joceruza

<#wave>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Luspy

TaRka0107

Benen van DANZ MP4-es Mercijében.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

üdv mindenkinek !

Egy kérdésem lenne felétek, persze aki tudja hogy,
honnan tudnám letölteni ezt : #23656
a felnit valahonnan a Manra?
segítségeteket elõre is köszönöm.

Szabi
szerintem is csak DLC lesz az ECS, teljesen fölösleges lenne ezért teljesen új játékot "csinálni" , na meg így aki buszozni akar, elõször a kamionos játékot kell megvegye majd utána a busz DLC-t és ha kishazánkba akar mászkálni, akkor majd Kelet Európa DLC-t stbstb.. <#eplus2>

ha már kiadott valaki 6-10ezret a játékra, utána 1-2 havonta valószínû 2-3ezreket is kiadna ha új és hasznos tartalom jön

restara került ki pár kép a belsõ tesztelõi verzióból, abba már alapból van "buszpályaudvar" :)

hivatalos plogon meg azt írják, hogy
" You will not see or hear this bus just YET in the world of Euro Truck Simulator 2, even though down the road it's not so hard to imagine." :)))

"Nulla tenaci invia est via"

Én csak unalmamban belenéztem az editorba, és benne volt. Gondolom én, hogy az 1.3-as patch rakta bele. És tuti, hogy ETS2-höz lesz a busz, hiszen ha új buszos játékot terveznek, minek rakták bele az összes pálya modelt? :D De lehet, hogy tévedek. :D

Szabi
ez a tesztelõi frissítéses buszmegálló ? :D

remélem hamarosan kiderül hivatalosan, hogy hova is készül az a Scania busz.. :DD

"Nulla tenaci invia est via"

gumikacsa
Nagyon jó képek.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ez pontosan így van! <#papakacsint>

Bevállaltam egy GLOBUS fuvart is... <#ravasz1>

tomi161996
helló tudnátok nekem abban segíteni hogy beraktam egy kögel pótkocsit és a forgalomba látom de vinni nem tudom mi lehet a gond?

gordon 24
Ez oké:)) De eredeti:)

Downhill!!

SimaSuna
gordon 24
R700 as Scania van egyáltalán? Nézegetem neten de eredetit nem találtam! Beraktam mert jól néz ki, csak fura, hogy igaz nincs:)

Downhill!!

Ördögpalanta62
szia eltudnád nekem küldeni ezt a pótkocsi skint

Nagyon "betyár" :D
Igazi retró feelinget csempész a játékba a boldog békeidõkbõl, gratula:)

Külön pikantériája a dolognak, hogy sok ETS2 játékos még nem is élt, mikor a MERKÚR, és az ÁFOR már nem is létezett, így elképzelhetõ, hogy még csak nem is hallottak róluk, pedig a hazai autós/közlekedés történelem fontos elemei voltak :)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Hello mindenki ami azon a manon van felni az be tudnátok nekem linkelni mert nagyon tetszik elõre is kösz
Helló mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha leszedem a FaceTrack-et, meg ami lentebb található configot is leszedem utána mit kell beállítani és hol, hogy mûködjön a játékban.
Ha valakinek használható ötlete, javaslat, vagy bármije van várom válaszát ide vagy privátban, amelyik jobban tetszik.
Elõre is köszönöm.
joceruza
Esetleg tud valaki segíteni abban,hogy vam-e olyan opció a "Truck Shop v6"-ban hogy egyszerre tudjak ledet rakni a kabinra és ezzel együtt legyen elsõ tükröm is?
Eddig nem sikerült. Vagy tükör,vagy ledek.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Egy kis alkatrész szállítás a MERKUR-nak <#hehe> <#papakacsint>

Config - FaceTrack -hez, 1.0B: Letöltés

//A név ne tévesszen meg senkit, nem SHIFT2 -höz csináltam. :D Csak a neve az. :)//

///M I Love BMW. :)

Tanulj már meg írni. Nem kõssz. Hanem köszönöm, köszi, kösz.. Valahogy így írd nem úgy hogy kõssz. Jártál iskolába ember? Mert nem nagyon látszódik. Adok ingyen egy helyesírási tankönyvet ha az se jutott neked. :)
Te sem lehetsz egy agytröszt', az írásod alapján...
A HÛLYE' barátodnak meg mond meg, hogy veegye' meeg' a jáátééékooot!
Meg egy helyesírási szótárt. <#nezze>

Amúgy, kõssz' a hozzászólásod, feldobta a napom!
<#banplz>

kõssz a semmit
szabii98
vedd meg

I met God. She's black

sziasztok valaki segitsen a hûlye barátom letõltõt egy frissitést és kidobot a játék
Talán egyszer ez is publikus lesz! <#ijedt>

Elvileg egy nem használt kombinációval mûködnie kellene a gyorsbillentyûnek.
Próbáld ki az ALT+HOME -ot. :)

Gondolom azért nem mûködik, mert valamiért nem "ismeri fel" az ETS azt a kombinációt.

Persze! :)

Lásd alul a konfigom. :D
7750 -ból az O.C. - verziót vedd! 2-3 ezer forint a különbség a simához képest, de a húzott órajel 10-15%-os javulást ad mindenhol. + A gyári OC-re még te is rá tudsz pakolni 50-100MHz -et.

Sapphire hd6670 elbírja a játékot fullon?
Vagy a hd7750-es?
http://www.sendspace.com/file/23a4a6

Nekem ez a beállítás szerepel a legjobban a FaceTrackNoIR-ban. Magam csináltam, de nincs benne le-fel nézés, közelítés-távolítás, csak jobbra balra fordulásra reagál. Viszont alighanem, vagy az orrom kicsi, vagy a webcamom kaki, mert sûrûn elveszti az arcomat a progi.

Mind1, akkor is nagy élmény így játszani, úgyhogy nagyon köszönöm a segítséget fs9pilot-nak.
Apropó, arra nem tudsz megoldást, hogy mi a teendõ, ha a forróbillentyûk nem mûxenek az ets 2-ben? A Wings of prey-ben is leteszteltem és ott reagál a középreállítás gombjára, a traktoromból viszont gyakran kell kiszállnom, ha nem akarok nyakfájást.:)
köszi !! <#wink><#awink>
én ezt tudom ajánlani még , ami elég sokszor frissül valamivel.

ETS2 Fórum

Ui.: Holnap jön egy újabb verzió! :)
Akinek ez nem felel meg, ne szomorkodjon.. Csak aludjon egyet holnapig. :)))

Config, V 0.9B: Letöltés

Használat: Másold be a letöltött *.ini - fájlt x64 Windows esetén, a(z) XY://Program Files (x86)/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!
X86 Windows esetén: XY://Program Files/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!

1, Indítsd el a programot, a Profile - legördülõ menüben válaszd ki a bemásolt ini fájlt: default_ets2_new.ini.

2, A programon belül, menj az Options -> Keyboard Shortcuts -ra, és ellenõrizd, hogy a "CENTER" -hez be van -e állítva gyorsbillentyûnek az ALT+HOME kombináció! - Amennyiben nincs, állítsd be, ha pedig be van, akkor nem kell csinálnod semmit!

3, Kattints az OK -gombra, majd a Tracker Source -nál a Start gombra! - Indítsd el az ETS 2-õt, szükség esetén (hogy középre álljon az érzékelõ, nyomj ALT+HOME-ot!).

4, Play! :)

//Saját felelõsségre használd! - Nem mindenkinek jó ugyanaz a profil! Webkamera, számítógép konfig alapján is eltérõ lehet, kinek melyik beállítás jó! - Ezt leszámítva, elõfordulhat hogy megfelelõen mûködik ez a beállítás, több embernél is. Ez a profil még mindig béta verziós, igyekszem finomítani. Visszajelzéseket várom ide a fórumba!//