Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Tudja esetleg valaki azt, hogy ez melyik mod? Elõre is köszi!

Hozok pár képet a mai reggelröl...
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
"Nulla tenaci invia est via"
Ui.: A RestaCar oldalán a letöltésre legméltóbb modok vannak publikálva. Szerintem ezt bizonyítani már nem kell...
Ahhoz képest, hogy be volt harangozva, zúg a nép...
Valaki tudna mutanti egy jó trailer packot, ami olyan trailereket tartalmaz amit a magyar utakon is látni? 😄
Pl. DHL, FedEx stb...
Tudom hogy van 1 milliónál is több restacaron, de valahogy egyik pakk se jön be...
Elõre is köszönöm annak aki mutat! 😊
Kész lesz az M7 és M3(Eger-Miskolc) autópálya ez áll a mapban
Scania , John Deere FAN !!!
De ezt ezek után sehol nem tudom megváltoztatni. Illetve lehet béna vagyok és nem találom meg😊 De se a festésnél, se az alkatrész hozzáadásnál nem kínál fel lehetõséget erre..
Ez a skin ami megcsinálja a maszk színezését jó, és mûködik is rendesen, ami nem tetszik, hogy megint nem világítanak a kis fényeim, Persze ez nem nagy dolog, meg foglalkozzak már mással mi?😊 Csak gondoltam rákérdezek.
Downhill!!
De lehet, hogy az a kamion akad össze valamivel.
Downhill!!
viszont remélem, hogy majd egyszer lesz modelfrissített kamion csomag a játékhoz hivatalosan 😊
2013-as DAF
2013-as Iveco
2013-as MAN
2012-es Mercedes
2013-as Volvo
Scania meg nincs új 😄
Downhill!!
Downhill!!

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
idegesítõ dolgok a felfedezés sorrendjében:
- menüzene
- gps ikon lecseréllése egy AUTÓRA... <#wilting>#wilting>
- irreális pénzjutalom leszállításnál, irreális tapasztalat jutalom ami le is nullázza a tapasztalat pontokat
- borulékonyabbak lettek a kamionok
- nincsenek fuvarok az új városokban, de a régiekben is harmadolodott a fuvarok száma
- nem lehet profilt törölni mert kifagy azonnal a játék
- új profilnál fél europát be kell járni az elsõ szállítmánynál, akárhol kezdek
- 1db új pótkocsi festést találtam, az is pont olyanon aminek a két oldala csak tükrözve van... így tényleg sok értelme volt berakni 😄D
az úthálózat nem vészes, bár még nem túl bõséges.. de ez idõvel változhat még... viszont az épületek teljesen logikátlanok, az objektumok nagy része is, olyan érzésem van, mintha még csak fényképet se láttatok volna a városokról 😄
összességeben nálam 10bõl 1pont, az is csak a kerékpárosért 😄
Lájkoljátok a nsf hungary team képet és akkor lesz magyar map
KÉP
De viszont hiányosságokat véltem felfedezni, a mûszerfalon.
😄
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Mi a jó franc baja lehet? 😞
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936