Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Real Environment Dimenson-t 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

melyik modot használod hogy ilyen szépek a kamionok ??<#kerdes><#wilting>
Errõl tud valaki valamit?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok!
Tudja esetleg valaki azt, hogy ez melyik mod? Elõre is köszi!
ronso
Tud már valaki megoldást a forgalom növelésére? Nem lehet valamit átirn?

Hozok pár képet a mai reggelröl...

Sakkoo.......Baszkiiii

Sikerült! már ismét a gáz pedál meg szállottja vagyok! 😄 Tényleg a magyar map mikortól érhetõ el számunkra! Tud valaki valami infot?
Honnan lehet letölteni a magyar mappot ?

sziasztok kinek müködik a nagyar map ?
gordon 24
Ez fura. Én is Win7-el nyomom..

Downhill!!

Sziasztok! Lenne egy problémám Win7-en nem megy a Játék! Mi lehet a probléma! Tudna valaki segíteni! A xp-n nagyon jó volt és tökéletesen ment is de itt nem bírom életre kelteni! 😞 Elõre is köszönöm a segítségeteket!
ronso
Én letöltöttem a mapot de nem is találkoztam vele az utakon...viszont a pótom kerekeit elba...a..

Sakkoo.......Baszkiiii

Boxer HUN
Sõt... rengeteg kátyú. Tiszta Magyarország... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Szabi
a lengyel része biztos jó lesz, van kátyú és trafi is... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Boxer HUN
Nagyon belemerült az EU mapba... Viszont az talán nem "összetákolmány" lesz. <#ravasz1>

Szabi
naja, csak a v3ból sokminden hiányzik ami a v4be jó, viszont a v4be sok bug van, hát még a v5ben.. ezért is pakoltam össze õket magamnak, kiegészitve néhány egyéb textúracserével 😄

Boxer HUN
... a sátánkáé... 😄

Szabi
szerintem legalább egy jó trailer pack van fent... 😄

Boxer HUN
Járj utána elõbb, hogy miért nincs árnyék a magyar utakon...

Ui.: A RestaCar oldalán a letöltésre legméltóbb modok vannak publikálva. Szerintem ezt bizonyítani már nem kell...

Olvasgattam Facebook-on a magyar map hozzászólásait, hát szerintem nem pocsékolom rá a sávszélt 😊
Ahhoz képest, hogy be volt harangozva, zúg a nép...
Tanker56
Hello!
Valaki tudna mutanti egy jó trailer packot, ami olyan trailereket tartalmaz amit a magyar utakon is látni? 😄
Pl. DHL, FedEx stb...

Tudom hogy van 1 milliónál is több restacaron, de valahogy egyik pakk se jön be...

Elõre is köszönöm annak aki mutat! 😊

Ezzel kapcsolatban az a kérdésem lenne, hogyha most leszedem, és majd a "bõvített verziót is" annál is elõrõl kell majd kezdenem vagy valahogy meg lesz oldva ez a probléma?
2013.04.03
Kész lesz az M7 és M3(Eger-Miskolc) autópálya ez áll a mapban
tud valaki olyan modot,hogy legyen légterelõ/spoiler a kis és középfülkés kamionokon?fõként scaniára kéne,mert amit találtam,attól nem lesz árnyéka a kamionnak.

Scania , John Deere FAN !!!

nincsmit 😊 naponta egyszer szoktam ránézni a topikra hogy minden rendben. Ha nagyon kelle RestaCar-on elér bárki, vagy face. 😊

gordon 24
Aham! Akkor valamivel akadhat... Nahh majd kiderítem mi a tettes. Köszi..

Downhill!!

Az én modom, annyi, hogy berakod mod mappába, mert én csak a modelfájlhoz tartozó mat és dds- fájlt módosítottam és így színezhetõ. Viszont nem tetszés szerint, mert ahhoz új külön modot kellett volna csinálni. Az enyém egyszerûen az alap festéssel, vagy mintázatos festések Elsõ színét használja fel a hûtõmaszkhoz. 😊

Szabi
a modellfrissítés elsõ ránézésre csak új hûtõmaszk meg lámpák, szóval még lemodellezni se lenne túl nagy munka 😄

gordon 24
De a te modod az, hogy mûködik? Mert próbáltam régebben azt. Nálam a következõ történik. Berakás után ezüst lesz a maszkja a kamzinak.

De ezt ezek után sehol nem tudom megváltoztatni. Illetve lehet béna vagyok és nem találom meg😊 De se a festésnél, se az alkatrész hozzáadásnál nem kínál fel lehetõséget erre..

Ez a skin ami megcsinálja a maszk színezését jó, és mûködik is rendesen, ami nem tetszik, hogy megint nem világítanak a kis fényeim, Persze ez nem nagy dolog, meg foglalkozzak már mással mi?😊 Csak gondoltam rákérdezek.

Downhill!!

A pmg az modelj fájl. Zmodelerrel tudod megcsinálni, de ha nem használtad nem is fog menni. a pmd pedig a model fájlnak az adatait rögzíti tömören. Ha kiveszed ezt az egészet a mod mappából és alap a kamion, akkor pl berakod az enyémet és mûködni fog.

De lehet, hogy az a kamion akad össze valamivel.

gordon 24
Igen elég szép. Ezért néztem utána, mert nem láttam még ilyet😊 Remélem én is, hogy lesz frissítés, meg esetleg tandem?😊 Nah jó sokat ne várjak mi?

Downhill!!

gordon 24
Vajo te modolgatsz sokat. Nincs erre valami ötleted?:

Downhill!!

Szabi
ezért nincs nálam se, bár tény hogy jobban néz ki mint az eredeti.. 😄

viszont remélem, hogy majd egyszer lesz modelfrissített kamion csomag a játékhoz hivatalosan 😊

2013-as DAF
2013-as Iveco
2013-as MAN
2012-es Mercedes
2013-as Volvo

Scania meg nincs új 😄

Ha jók az értesüléseim, és igazak a hírek a neten, akkor a Scanianak valóban van közel 1000 lóerõs prototípusa, de tény, hogy még utcai kamionba nem látott olyant senki. 😄

gordon 24
Nahh ez a lényeg😊) Az igazi mánia nálam az, hogy utálom a fiktív dolgokat-- Tehát nem használok olyan kamiont sem ami nem létezik😊) Tehát ha ilyen nincs, akkor nálam sincs. Éted?😊

Downhill!!

Szabi
mi ez az igazi mánia nálad ? bármi meglepõ azért nem találtál mert nincs igazi Evo meg 1000lóerõs verzió se 😄

gordon 24
Akarok látni egy ilyen igazit!! Mutasson már valaki. Kb 1 hete túrom a scania oldalait, de sehol😊

Downhill!!

tomi161996
helló privátba betudnád nekem linkelni azt az alap hûtõs pótót!

Szerintem tök jó lett a festés , gratula <#taps> csak így tovább .

maujuri
Én is kipróbáltam. Véleményem hasonló mint Szabié. Megvárom a hivatalos DLC-t, Igaz csak 2 magyar város lesz benne, de igényes. Ezzel nem akarok senkit megbántani.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

tomi161996
helló kész lett a pótkocsim véleményeket kérek!!!😄

Szabi
próbáltam pozitívan hozzáállni, de végigmentem egyszer a térképen és ment is a törlés..

idegesítõ dolgok a felfedezés sorrendjében:
- menüzene
- gps ikon lecseréllése egy AUTÓRA... <#wilting>
- irreális pénzjutalom leszállításnál, irreális tapasztalat jutalom ami le is nullázza a tapasztalat pontokat
- borulékonyabbak lettek a kamionok
- nincsenek fuvarok az új városokban, de a régiekben is harmadolodott a fuvarok száma
- nem lehet profilt törölni mert kifagy azonnal a játék
- új profilnál fél europát be kell járni az elsõ szállítmánynál, akárhol kezdek
- 1db új pótkocsi festést találtam, az is pont olyanon aminek a két oldala csak tükrözve van... így tényleg sok értelme volt berakni 😄D

az úthálózat nem vészes, bár még nem túl bõséges.. de ez idõvel változhat még... viszont az épületek teljesen logikátlanok, az objektumok nagy része is, olyan érzésem van, mintha még csak fényképet se láttatok volna a városokról 😄

összességeben nálam 10bõl 1pont, az is csak a kerékpárosért 😄

Ördögpalanta62

egy kis sebesség túl lépés

https://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator-Hungary/255098227903256
Lájkoljátok a nsf hungary team képet és akkor lesz magyar map
Teszteltem új profilal, csak a kamion volt bepipálva, és mûködik .
KÉP
De viszont hiányosságokat véltem felfedezni, a mûszerfalon.

Köszönöm! Ez volt a hiba, a hülye pipa!
😄

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Profil szerkesztésénél ki kell pipálni, hogy benne legyen a profilban.
Köszi a segítséget de sajna egyik mod sem megy...ugyan úgy tilt 90-nél! 😞
Mi a jó franc baja lehet? 😞

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Oliverius
Köszi!