Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lerobbant egy személyautó, és megáltam, hátha tudok segíteni .

Olyan hibával találkozott már valaki, hogy egyik fajta no speed limit mod sem mûködik? Mert sajnos nekem most ezt a hibát hozza . 1.31s a játék verziója, magyar nyelvû a dokumentumok mod mappába teszem és mégsem megy a mod. 90km/h mindig tilt. Iveco a mostani kamionom típusa.A tempomat nyilván nincs belõve erre is figyeltem.
Valami ötletet tudnátok adni, hogy miért nem megy a mod?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
De még ezekkel is megszenvedek néha, így látszik is egy ici picit, némely helyen a festés illesztése.
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Ezeket a skineket te csinálod? Mert elég sok ütõsre sikeredett!
Szóval van egy skin.Ami hozzá magával a színezhetõ hûtõmaszkot, illetve az ablak mögötti vak ablak színezhetõségét.
De hoz olyan dolgokat is amit nem szeretnék.. Pl a ledeket, illetve azt, hogy a headlights modot felül írja. A kis lámpák nem égnek.
megtaláltam, hogy ezt a Truck pmg, és a Truck pmd filék csinálják. Ha ugye törlöm a skinbõl ezt a 2 filét, akkor vissza áll a rend, de megint eredeti maszk, és nem színezhetõ vak ablak lesz.
Kérdezem ezek után azt, hogy ezeket a fileket hogy ehet megnyitni, hogy ki tudjam szedni a nem kívánatos dolgokat belõle. Illetve ha ez nem lehetséges, van-e olyan mod Scaniahoz ami a maszkot, és a vak ablakot színezhetõvé teszi?
A Vajo féle maszk színezést én nem tudom mûködésre bírni, de ez sem színezi a kis vak ablakot.
Tudtok segíteni?
Downhill!!
"Nulla tenaci invia est via"
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Be tudnád linkelni ezt az Mercit, nem a skinre gondolok, hanem magára a modellre, mert én sehol nem találok olyat, ami normálisan mûködne.
csak annyi a problémám vele hogy a piros karikák megvannak csak üres mind
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
hogy lehet a kamionra olyan kis lámpákat rakni???
köszi
///M I Love BMW. :)
Az 1.2.5-höz készült modok jók 1.3.1-hez?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Azt szeretnem kerdezni, hogy valakinek sikerult -e beallitani a H-Shiftert (G25/27) 12-nel tobb sebessegu valtoknal?? Ugyanis en nem tudom elerni a 12 utani fokozatokat az istenert sem.
Ahogy észrevettem, az ai sofõrök nem vontatnak mindenféle rakományt, mindig csak tartályt meg zárt dobozt, meg néha nyitottat, de a többi félét egyáltalán nem. Van erre valami mod, hogy õk is vontassanak pl. magasnyomású tartályt, targoncákat meg ilyeneket?
új céghez társultam, az amerikában lévõ, létezõ usps-hez, azaz United States Postal Service.
Szállítom a levelekt csoamgokat szerte a világban . <#wave>#wave>
Most éppen takarítom a benzinkútnál a kocsi belsõjét.

😊
Elfordulni el is fog. Ahogy bemásoltam az elõzõ írásomból, ezek egyszerû webkamerák. Nem LED -eket figyelnek, kizárva minden más fényforrást , vagy egyéb mozgást. - Ennyibõl jobb a LED, azok közül is az infra, és hozzá egy PSEye. - Sajnos, még max. 1-2%-al tudom mérsékelni... Talán. Túl nagy "holtjátékot" adni neki, megint csak nem lehet, hiszen az sem lenne jó, ha már 20 fokot fordult a fejed, de a kép még mindig középen van. 😊 - Sajnos ez a megoldás kompromisszumokkal mûködik csak... De még megpróbálok optimalizálni rajta. De "kérem a fentiek szíves tudomásul vételét". 😄D - Nem ígérek semmit.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Mert én teljesen másról írtam...
Késöbb ugyanúgy visszarakhatod az eredeti helyére...
A középsõ állást pedig nagyon nehéz vele megtalálni, akkor is a legkisebb - szinte észrevehetetlen- mozgásra elmozdul a nézet.