Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Aham! Akkor valamivel akadhat... Nahh majd kiderítem mi a tettes. Köszi..

Downhill!!

Az én modom, annyi, hogy berakod mod mappába, mert én csak a modelfájlhoz tartozó mat és dds- fájlt módosítottam és így színezhetõ. Viszont nem tetszés szerint, mert ahhoz új külön modot kellett volna csinálni. Az enyém egyszerûen az alap festéssel, vagy mintázatos festések Elsõ színét használja fel a hûtõmaszkhoz. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
a modellfrissítés elsõ ránézésre csak új hûtõmaszk meg lámpák, szóval még lemodellezni se lenne túl nagy munka 😄

"Nulla tenaci invia est via"

gordon 24
De a te modod az, hogy mûködik? Mert próbáltam régebben azt. Nálam a következõ történik. Berakás után ezüst lesz a maszkja a kamzinak.

De ezt ezek után sehol nem tudom megváltoztatni. Illetve lehet béna vagyok és nem találom meg😊 De se a festésnél, se az alkatrész hozzáadásnál nem kínál fel lehetõséget erre..

Ez a skin ami megcsinálja a maszk színezését jó, és mûködik is rendesen, ami nem tetszik, hogy megint nem világítanak a kis fényeim, Persze ez nem nagy dolog, meg foglalkozzak már mással mi?😊 Csak gondoltam rákérdezek.

Downhill!!

A pmg az modelj fájl. Zmodelerrel tudod megcsinálni, de ha nem használtad nem is fog menni. a pmd pedig a model fájlnak az adatait rögzíti tömören. Ha kiveszed ezt az egészet a mod mappából és alap a kamion, akkor pl berakod az enyémet és mûködni fog.

De lehet, hogy az a kamion akad össze valamivel.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gordon 24
Igen elég szép. Ezért néztem utána, mert nem láttam még ilyet😊 Remélem én is, hogy lesz frissítés, meg esetleg tandem?😊 Nah jó sokat ne várjak mi?

Downhill!!

gordon 24
Vajo te modolgatsz sokat. Nincs erre valami ötleted?:

Downhill!!

Szabi
ezért nincs nálam se, bár tény hogy jobban néz ki mint az eredeti.. 😄

viszont remélem, hogy majd egyszer lesz modelfrissített kamion csomag a játékhoz hivatalosan 😊

2013-as DAF
2013-as Iveco
2013-as MAN
2012-es Mercedes
2013-as Volvo

Scania meg nincs új 😄

Ha jók az értesüléseim, és igazak a hírek a neten, akkor a Scanianak valóban van közel 1000 lóerõs prototípusa, de tény, hogy még utcai kamionba nem látott olyant senki. 😄

gordon 24
Nahh ez a lényeg😊) Az igazi mánia nálam az, hogy utálom a fiktív dolgokat-- Tehát nem használok olyan kamiont sem ami nem létezik😊) Tehát ha ilyen nincs, akkor nálam sincs. Éted?😊

Downhill!!

Szabi
mi ez az igazi mánia nálad ? bármi meglepõ azért nem találtál mert nincs igazi Evo meg 1000lóerõs verzió se 😄

gordon 24
Akarok látni egy ilyen igazit!! Mutasson már valaki. Kb 1 hete túrom a scania oldalait, de sehol😊

Downhill!!

tomi161996
helló privátba betudnád nekem linkelni azt az alap hûtõs pótót!

Szerintem tök jó lett a festés , gratula <#taps> csak így tovább .

maujuri
Én is kipróbáltam. Véleményem hasonló mint Szabié. Megvárom a hivatalos DLC-t, Igaz csak 2 magyar város lesz benne, de igényes. Ezzel nem akarok senkit megbántani.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

tomi161996
helló kész lett a pótkocsim véleményeket kérek!!!😄

Szabi
próbáltam pozitívan hozzáállni, de végigmentem egyszer a térképen és ment is a törlés..

idegesítõ dolgok a felfedezés sorrendjében:
- menüzene
- gps ikon lecseréllése egy AUTÓRA... <#wilting>
- irreális pénzjutalom leszállításnál, irreális tapasztalat jutalom ami le is nullázza a tapasztalat pontokat
- borulékonyabbak lettek a kamionok
- nincsenek fuvarok az új városokban, de a régiekben is harmadolodott a fuvarok száma
- nem lehet profilt törölni mert kifagy azonnal a játék
- új profilnál fél europát be kell járni az elsõ szállítmánynál, akárhol kezdek
- 1db új pótkocsi festést találtam, az is pont olyanon aminek a két oldala csak tükrözve van... így tényleg sok értelme volt berakni 😄D

az úthálózat nem vészes, bár még nem túl bõséges.. de ez idõvel változhat még... viszont az épületek teljesen logikátlanok, az objektumok nagy része is, olyan érzésem van, mintha még csak fényképet se láttatok volna a városokról 😄

összességeben nálam 10bõl 1pont, az is csak a kerékpárosért 😄

Ördögpalanta62

egy kis sebesség túl lépés

https://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator-Hungary/255098227903256
Lájkoljátok a nsf hungary team képet és akkor lesz magyar map
Teszteltem új profilal, csak a kamion volt bepipálva, és mûködik .
KÉP
De viszont hiányosságokat véltem felfedezni, a mûszerfalon.

Köszönöm! Ez volt a hiba, a hülye pipa!
😄

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Profil szerkesztésénél ki kell pipálni, hogy benne legyen a profilban.
Köszi a segítséget de sajna egyik mod sem megy...ugyan úgy tilt 90-nél! 😞
Mi a jó franc baja lehet? 😞

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Oliverius
Köszi!

Az szerencsére még nem kell hívni, <#nevetes1> bár eléggé a szélére álltam a kamional .

SimaSuna
sajnos még a gyári Scania-é :/
probáld ki ezt is, hátha ez mûködik
200 km/h speed mod

vagy ezt
No speed limit mod

A Lidl szolgálatában .

Lerobbant egy személyautó, és megáltam, hátha tudok segíteni .

Sziasztok!

Olyan hibával találkozott már valaki, hogy egyik fajta no speed limit mod sem mûködik? Mert sajnos nekem most ezt a hibát hozza . 1.31s a játék verziója, magyar nyelvû a dokumentumok mod mappába teszem és mégsem megy a mod. 90km/h mindig tilt. Iveco a mostani kamionom típusa.A tempomat nyilván nincs belõve erre is figyeltem.
Valami ötletet tudnátok adni, hogy miért nem megy a mod?

Igen ezeket én csinálom sajátkezüleg, úgyahogy. tesztelésként, persze csak az egyszerûbbeket.
De még ezekkel is megszenvedek néha, így látszik is egy ici picit, némely helyen a festés illesztése.

Oliverius
Szia.

Ennek a gépnek a belseje ugyan az mint a régieké vagy újítottak azon is?

SimaSuna
Próbaúton..
A jó öreg Füszért-nek is elvállaltam egy fuvart! <#ravasz1>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

maujuri
Emelkedõn kicsit küszködik, de már kezd erõsödni. (560 lovas)
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

tomi161996
helló az elsõ pótkocsi skinezésem 😄D (mobil trans) még egy kicsit azért alakítgatok rajta😄

rarma!
Ezeket a skineket te csinálod? Mert elég sok ütõsre sikeredett!
gordon 24
Érdeklõdnék😊

Szóval van egy skin.Ami hozzá magával a színezhetõ hûtõmaszkot, illetve az ablak mögötti vak ablak színezhetõségét.

De hoz olyan dolgokat is amit nem szeretnék.. Pl a ledeket, illetve azt, hogy a headlights modot felül írja. A kis lámpák nem égnek.

megtaláltam, hogy ezt a Truck pmg, és a Truck pmd filék csinálják. Ha ugye törlöm a skinbõl ezt a 2 filét, akkor vissza áll a rend, de megint eredeti maszk, és nem színezhetõ vak ablak lesz.

Kérdezem ezek után azt, hogy ezeket a fileket hogy ehet megnyitni, hogy ki tudjam szedni a nem kívánatos dolgokat belõle. Illetve ha ez nem lehetséges, van-e olyan mod Scaniahoz ami a maszkot, és a vak ablakot színezhetõvé teszi?

A Vajo féle maszk színezést én nem tudom mûködésre bírni, de ez sem színezi a kis vak ablakot.

Tudtok segíteni?

Downhill!!

Szabi
off: az Extreme Trucker 2 is szavazható, hogy elérhetõ legyen steamen 😄

Sziasztok ! Senki sem tud segíteni Nekem a #23757 -ban? Szeretném már végre kormánnyal tolni, nem a billentyüvel bohockodni :S

gera995
Sziasztok! Hol lehet átírni azt hogy egy kamion hanyas szintõl érhetõ el?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

De ha letöltöd EZT ez az ami a videón is látható, akkor mûködnie kell , ahogy az illetõ is mutatja a videón.

Hello!

Be tudnád linkelni ezt az Mercit, nem a skinre gondolok, hanem magára a modellre, mert én sehol nem találok olyat, ami normálisan mûködne.

igen ez az
csak annyi a problémám vele hogy a piros karikák megvannak csak üres mind
Ha erre a fajta lámpa módokra gondoltál, ezekben vannak ( Truck Shop ) néven , van belõle több kiadás is .
És mikor egyszer kiprobáltam, a visszapillantó tükörre kattintottam, így jelent meg a sok piros karika.

LINK

videó alatt találsz letöltõ linket is .

VIDEÓ

Újabb alvállalkozói fuvar, ezúttal a COMPACK-nak... <#papakacsint>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

helló

hogy lehet a kamionra olyan kis lámpákat rakni???
köszi
Szép zõd'... 😊

///M I Love BMW. :)