Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CPU:Intel-i3 2100 3,10Ghz,Nvida Geforce GT220 Ikarus 412 BPO-259
Lenne hozzá kérdéseim..
Madrid, Zaragosa, Barcelona.
Ezekre a helyekre is el lehet jutni, csak mert út nem vezet oda..
És Barcelona tényleg a vízen van(földközi tengeren? 😄)
Eddig a térképet 94,79%-ban bejártam most leesett 66,76%-ra. 😊
Észre vettétek hogy a térképen a vállalkozói fuvaroknál, Gyõrnél espana van írva?
És nem lehet ráközelíteni Olaszország alsó részére :S (még teljes ráközelítéssel sem.)
Akkor most kezdõdik elõlrõl??? :S
Egy kis tolakodás
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Egy olyan problémám lenne hogy már be van másolva Realistic Physics Mod v1.7 without limiter és a ETS2_speed_limit_120-ets2 de mégsem bírom átlépni a 90 km/h-es sebességet! Mi lehet a probléma? Elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Letöltöttem a tömörített térképet. Kicsomagolva (scs) bemásoltam a Documents\Euro Truck Simulator 2\mod mappába, de a játékban a világtérképen nem mutatja Magyarországot. :S
Mit csinálok rosszul?
Jó fuvarozást! <#eljen>#eljen>
Pár napja játszom ezzel a játékkal. Nagyon tetszik! 😊
Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarország térképet honnan lehet letölteni és telepíteni a játékba?
Illetve, hogy további kiegészítõket honnan lehet szerezni (minden érdekel, ami nem csalás).
Köszi,
Norbi
Régen voltam itt fenn..
De ez az Auto Stop MOD akkor most nemlétezik? Nem is lesz?
Mást nem csináltam, csak a "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs"-t bemásoltam a mod mappába és renbetette a hibát.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget ! <#worship>#worship>
Esetleg MAN_Inertial mod nincs benn és Realphysics mod sincs benn.
A Realphysics mod-ot kéne betennem?
Realistic Physics Mod v1.6 for 6x2 & 6x4 without limiter .scs
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen módon van-e arra lehetõségem, hogy a TSM 2.0-t és a magyar mapot kombibálja egy harmadik térképbe. (Szerintem kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem érthetõ volt.)
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Realphysics mod verziója? 1.7-es?
Esetleg MAN_Inertial mod nincs bent?
Vagy milyen modjaid vannak?
///M I Love BMW. :)
Mi a fene lehet ez?
A Physics Testing groundba ha bemész, utána nem ad semmiféle fuvart! NE TEGYÉTEK BE!!!
ezeket a modokat valahonnan nem lehet leszedni.. hogy segiteni lehessen vagy feketezni, vagy stoppost felvenni..??
ha valaki tud egy linket kaphatok .. elore is koszonom 😄
V-Power Shell
Mert ha nem akkor azért nem engedi, mert a legújabban van egy kulcs ellenõrzõ és csak az eredetieket engedi frissíteni.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ha ASteam-en megveszem az eredeti játékot, akkor folytathatom majd a karrierem?
és még beszél is a sofõrhöz. <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy tök jók lennének ezek a módok a játékba amit eddig itt látam videókat.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|