Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedem berakom a játékba 5 percenként kilépked, akad szarakodik. Aztán felkutatom a tettest, kiveszem megint stabil és tök jó.
van olyan mód pl a scania wheels beraktam akad tõle, nem tudod kivenni, mert a kamiont eladni nem tudod szervizelni nem tudod kb semmit. Mindenre kifagy, ha városba érsz akad leáll.
Szóval van ezzel is gond. Ki kell találni melyik modot bírja melyiket nem stb stb...
Downhill!!
Nálam is akadozik piciket , bár originált játék , nem tudom pontosan miért , mert eddig nem csinálta , de a beállitásoknál én levettem minden olyan mellékes dolgot, ami magas-ra van állitva , vagy közepes-re
vagy alacsony-ra . De sajnos ígyis megmaradt az akadozás , hogy mitõl makacsolta meg magát némely helyen
mikor játszok vele , tudom kicsit idegesítõ benne ez számomra is , de ettõl eltekintve lehet játszani vele .
<#help>#help> Apropó !! tudja valaki hogy mitõl lehet ez a hiba ? Mert eddig nem csinálta a játék , mikor megvásároltam origináltan , egyik esetben sajnos újra kellett telepítenem a játékot , egy kiegészitõ miatt ,
ami elcseszte , és azóta jelentkezik némely helyen akadozva picit .
A két kedvenc
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Köszönöm a belefektetett idõdet, munkádat, türelmedet, és kitartásodat.
Félelmetesen gyönyörû lett a sim, a RED E-tõl.

Valaki tudna nekem segíteni Logitech Momo Racing pontos beállításában?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

A mesternek

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
mentéssel meg elméletileg nem lehet probléma
"Nulla tenaci invia est via"
Egy fontos kérdésem lenne!
Feltelepítettem a játékot és utána a patcheket!
Ugye minden egyes patchnek megvolt az a verziója amit az elõzõ patch-ez telepíteni lehet!
Tehát itt van pl az 1.3.1-es 7MB-os veriója amit az 1.3.0-ra telepíthetõ!
Na már most az alapra feltettem az 1.1.1-et majd jött az 1.1.3(34,8M😎 majd jött rá a 1.2.5.1-es(61,7M😎 az 1.3.0 (106M😎 így játszottam 1 hétig. Tegnap viszont feltelepítettem a 7MB-os 1.3.1-est!
Látható hogy mindegyik patch méreténél fogva közvetlenül az elõzõ patch-ez tartozik!
Jól csináltam?
Illetve ha netán wint telepítenék újra és feltelepíteném a játékot majd rátenném a legújabb patch-et közvetlenül a legnagyobb méretben ami még nem jött ki és bemásolnám az elõzõ játék mentésemet nem lenne probléma?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Tudnál ebben segíteni (pontos letöltési linket)?
Segítségedet elõre is köszönöm.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Segítségeteket elõre is köszönöm.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
www.envsimstudio.blogspot.hu -n lelehet tölteni. 😄
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Egy kisebb pihenõ , aztán indulás tovább.