52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szgabe
    Szia Attila! Régebben már jobban ment a magyar nyelv, és arra sem emlékszem, hogy Warezoltál volna.
  • AttilaRO
    Sziasztok,lenne egy kerdesem hallotam meg jelent a 1.4.8 van ebbe a verzioba problemak ?van heza jo crack is,meg a TSM map megy vagy van ujab verzio.Varok valaszt PM be es linkeket heza.Koszonom nem voltam ithon egy darabig es azert vagyok le maradva.Varok valaszt!
  • The Best
    Köszi megnézzem.
  • Toby0501
    Van egy másik modod, amiben szerkesztve van a game_data.sii fájl és az rontja így el. Gondolom, valami fizika babrálós mod lehet. A legegyszerűbben úgy tudod megoldani, hogy a TSM fájljának elejét telerakod z betűkkel, hogy a végére kerüljön. Persze meg van rá az esély, hogy akkor a másik mod hülyül be.
  • The Best
    Hali ez mitöl van? TSM 3.5

[IMG][/IMG]
  • Mandoki72
    Hali Szabi. Ajánlok kettőt, hátha jó.

PL : Munkagépes cég - Strabag http://www.strabag.hu/
    Fa szállítós cég - Erdért Tuzsér ZRT http://www.erdert.hu/
  • mrtcsapat
    oké értem nincs mit :)
  • Frequency
    Mint sok mindenben,ebben is a Magyarok az elsők
  • Pelsodriver
    Kipróbáltam a román mapot, hát szerintem nagyon felejthető. Nyomaiban sem érzékelhető semmi az ottani útvonalak hangulatából, de a készítőnek még arra sem volt energiája, hogy a német útjelzőtáblákat eltávolítsa, annyira rókabőrözött. Elképesztő! Egyébként sehol sem találok Frank mapjához akár megközelítő minőségűt, pedig Frank műve még csak béta...
  • fs9pilot
    Ha az adott fuvar másik városban van, és úgy mész el érte, akkor valószínűleg lejárt a felvételre szánt idő. Minden fuvarnak van egy lejárati ideje, amíg oda kell érned. Legyen az 15 óra vagy több (általában nem sűrgős fuvaroknál), vagy akár 30 perc (sürgős fuvaroknál). Ha ez alatt az idő alatt nem érsz oda, akkor "elviszi más" a pótot. Ezért célszerű megnézni a lejárati idejüket mindig, és nem ajánlatos fuvart választani messzi városból, ha arra 25 perced van. :)

Pl.:
    A képen, a keretezett részeken látod a lejárati időt.
    A zölddel bekeretezett a sűrgős fuvar, ezekre láthatóan sokkal kevesebb időd van odaérni, mint a narancssárgával bekeretezett "csak" fontos fuvarokhoz:

• XxXcsabi1987XxX
    te vótáá az xD
  • Hungarykum
    Valaki gyósabb vóót és eecsóóta
  • frank007
    Köszi! Megpróbálok írni nekik!
  • XxXcsabi1987XxX
    sziasztok
    de rég jártam itt:D
    na de én raktam be yacht-os trailert
    a gond az,hogy az egyik fuvar választásnál ugye ott van a cucc és rá megyek meg minden,elmegyek érte a célállomáshoz és egyszerűen nincs ott pedig mindent jól csináltam (bár kétszer szálítottam azt a yacht-ot) :D mi lehet a gond? o.O
    valaki tudna segíteni? remélem értitek a próblémám xD
  • HosszúGábor
  • mrtcsapat
    http://playtruck.2bb.ru/viewtopic.php?id=2581
  • mrtcsapat
    tudod nem engem fog idegesíteni ..
    http://playtruck.2bb.ru/viewtopic.php?id=2581
    itt van a Hun Map ... de nem a magyar nevével :(
  • Robertoo21
    Sziasztok!

Régen jártam már erre!
    Jóéjt mindenkinek
  • peta19901010
    Írtam privátban.
  • Szabi #29586
    huh, MOL táblán picit túl erős lett a logó árnyéka, majd javítom a következő verzióban, az már remélhetőleg nem béta lesz.. :D

viszont még mindig várom az ötleteket, hogy mi legyen a neve pl. a fa szállítós cégnek, illetve a mindenféle munkagépes pótokat szállító cégnek
  • hotwheels
  • barni1122
    Azt hittem forgózsámolyos, de az csak egy másik pót mögötte!
  • barni1122
    WTF!!!
  • hotwheels
  • fagy53
    Az 1.41 patch óta igaz csak ez, ha korábbi a játék peccselése, akkor csak mod segítségével lehet.
  • barni1122
    Játékmenet...
  • sirenato
    Pontosabban hol is, mert én nem találtam sehol
  • avus
    Igen, az optionsban kikapcsolod a limitert. :)
  • sirenato
    Van valami mód arra, hogy a kamionom ne 90km/h-val menjen?
  • hotwheels
    Nem! :/
  • sirenato
    Hali ! Lehetséges olyan a játékban,hogy ül mellettem egy váltó sofőr?
  • Mandoki72
    Hali mindenkinek fórumozónak. Nekem frank007 az isten

Oroszból hozattam a premiumot ott olcsóbb volt, csak még vámoltatni kell.

Sofőr: Kéne egy jó fuvar srácok.
    A fuvarszervező: Ez jó lesz?
    Sofőr: Igen köszi. Viszlát holnap.

• kirpill75
  • fs9pilot
    Pikcsőrz.

• gepesz89
    sziasztok valaki tudja hogy frank map mikor lesz a követközö bövités mikór lesz kiadva ?
  • BhityHD
    Azért ez a Magyar map még nem 100- as. Lehetetlen helyekre generálja a játék az 1. fuvart.
  • barni1122
    "Holland Ifa-val" csapatom:
  • barni1122
    Elvileg az 1.4.8-as patchel megoldották ezt a problémát tehát csak az lehet a gond, hogy nem eredeti a játékod...
  • Hunarnold
    Sziasztok,engem is érdekelne,hogy lehet átkonvertálni egy ETS-es kamiont ETS2-be?
  • dutchvictor
    A sima 1.4.8 at használom. Nincs letöltve extra térkép. Túl sincs modolva. Pót pack van letöltve, de nem az a gond, mert kiszedtem és uyg is rosz volt. :(