Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
lehet h már elhangzott ez a kérdés nem tudom elnézést a félre értések véget ez lenne a problámám most raktam ujra az XP-t és ezt a hibát irja feltettem a 2010-es meg a 2008 a Visulat is ugy sem jó már probáltam h a régit le töröltem és ugy is ezt irja :S ha vki szenvedet ilyen problémával és sikerült meg oldania vmi ötletett adhatna h én is nyomjam ujra a játékot 😄😛 köszi elöre is és bocsi mé1szer ha volt már ez a kérdés!!
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Már elég jól felfejlõdtek így sok pénzt hoznak.
Kb. 50-es szintemre már annyi pénzem volt, hogy az összes garázst fejleszteni tudtam, minden sofõrömnek maxra feltudtam tuningolni a kamionját és még magamnak is tudtam venni mindegyik kamionból 1-et.
Ennyi pénzköltés után is még maradt 2-3 millió.
Most vagyok 56-os szinten és már megint 17 millió van a számlán, ami már csak nõni fog a végtelenbe 😄
ami kölcsönt ad abból fejleszted a garázst meg 4 legolcsóbb kamion sofõrrel és ennyi
azok még alig hoznak valamit
inkább még visz mert javítás + üzemanyag + egyéb költség
csalás kell hozzá az tuti
én voltam már 40 es szinten de csak 25 embert tudtam alkalmazni
ez csalások nélkül szerintem nem lehet
INNEN letöltheted .
Kösz az ötlete, hogy nézzek meg számokat is, meg a segítséget is.
és az ottani könyvtárszerkezetet kell újra megcsinálni és belerakni a helyére a fájlokat és azt bezippelni 😊
"Nulla tenaci invia est via"
def mappa hol a picsába van?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
SiiNunit
{
game_data : .game.data {
truck_speed_limit: 100.0
Kiprobáltam ezt a Poland mappát , na kezdtem örülni hogy egy kis vidéki útszakaszok,
vidéki házak stb...
Ez mind jó, csak szerintem 98% -ba van kész , mert egyik városban sincs fuvar , se oda,se onnan .
Elkocsikáztam Krakow-ba , ha mondhatom úgy több kisebb város? vagy falun keresztül.
Poland Map
Format Factory
Vagy lehet a mp3-mal van probléma , hogy nem adja le a lejátszó, probálj meg több mp3 betenni és kiprobálni lejátszani.
<#nemtudom>#nemtudom>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Mert nem indítja el, úgy hogy mp3 a formátuma.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Helló
FreemakeVideoConverter
próbáld ezt
ezzel mindenféle förmátumból lehet bermilyet csinálni
Mivel Youtube link kell neki.
Válaszodat elõre is köszönöm.
Ezek szerint úgy van újabban mint az egyben. Ez egy kicsit meg lep, mert korábban ez (vagy is a 2) vitte az mp3-at.
Azért kösz még egyszer a választ.
Az a baj hogy a játék csak OGG formátumú fájlokat fogad el! Töltsd le a Free Youtube MP3 convertert, ott a formátumot állítsd át OGG-re és a zenét úgy tedd a music mappába!
Úgy sikerülni fog!
Abból lehet nyesni is! 😊
Végül úgy oldottam, meg hogy egy korábbi automatikus mentésre visszaraktam (amikor még nem a Scania volt) akkor visszaállt az összes mod delete, majd egyesével be, kiszûrtem mivel van baja, és folytattam onnan.😊
Downhill!!
Mi lehet ennek az oka, és hogy tudnám megoldani?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ets2-nél minden maxon csak a renderelés van 200%-on!Természetesen próbáltam variálni, de semmi haszna nem volt!
Ellenben az ets2 lett a kedvenc játékom!Ösz visz 250000 km-ert mentem!Warezoltam is úgy mentem 120000-et eredetivel meg 130000km-t!
Félreértés ne essék nem dicsekvésbõl írtam hanem azért mert ennyi km nem kis idõbe kerül már ami a valós idõt jelenti és még mindig nem untam meg!Ráadásul jön az új patch is ami tartalmaz rengeteg újítást!Pl nem lesznek halottak a kijelzõk!Ez óriási és megint hozott valamit az scs ami miatt nem lehet letenni a játékot!
Minden elismerésem az Scs software-nek!
Ja és majd elfelejtettem az ETS 2 -ben pedig csak a textúrák vannak maxon, 125% render, minden más közepesen, 1920x1080 felbontás.
Szóval itt szerintem optimalizálási problémák lesznek
Jó idõ😊
[/url][/img]
Kis pihenõ.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
amúgy azt próbáltad, hogy új kamiont venni és a régire becserélni ?