Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ASteam-en megveszem az eredeti játékot, akkor folytathatom majd a karrierem?
és még beszél is a sofõrhöz. <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy tök jók lennének ezek a módok a játékba amit eddig itt látam videókat.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
///M I Love BMW. :)
A RestaBit -en található: Maneuvering Ground - ot, ami Poznan - Szczecin útvonalon található meg, NE töltsétek le, (ne csak innen, sehonnan), mert SZ@R! - Annyit csinál (amíg nem mész el oda, addig mûködik minden.) miután odaérsz, kiírja hogy "Felfedezted Plac_Manewrowy Városát" , onnantól kezdve nem lesz fuvar!!! Se alvállalkozói, se semmilyen, hiába még cégekhez személyesen, nem fog fuvart mutatni! Én speciel megszoptam vele. Annyit volt a szerencsém hogy elõzõ napról volt mentésem, így csak 1 fuvart buktam...
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
A volna a kérdése, hogy ezt meg a 2 korábbit honnan tudnám leszedni.
Ha linket tudnál küldeni azt nagyon megköszönném.
Segítségedet már elõre is köszönöm.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Ki mondta, hogy f??det rám?!
valaki tudja a linkét ?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A videó amúgy nem rossz. 😊
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Egérrel olyan szépen lehet kormányozni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
lehet h már elhangzott ez a kérdés nem tudom elnézést a félre értések véget ez lenne a problámám most raktam ujra az XP-t és ezt a hibát irja feltettem a 2010-es meg a 2008 a Visulat is ugy sem jó már probáltam h a régit le töröltem és ugy is ezt irja :S ha vki szenvedet ilyen problémával és sikerült meg oldania vmi ötletett adhatna h én is nyomjam ujra a játékot 😄😛 köszi elöre is és bocsi mé1szer ha volt már ez a kérdés!!
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Már elég jól felfejlõdtek így sok pénzt hoznak.
Kb. 50-es szintemre már annyi pénzem volt, hogy az összes garázst fejleszteni tudtam, minden sofõrömnek maxra feltudtam tuningolni a kamionját és még magamnak is tudtam venni mindegyik kamionból 1-et.
Ennyi pénzköltés után is még maradt 2-3 millió.
Most vagyok 56-os szinten és már megint 17 millió van a számlán, ami már csak nõni fog a végtelenbe 😄
ami kölcsönt ad abból fejleszted a garázst meg 4 legolcsóbb kamion sofõrrel és ennyi
azok még alig hoznak valamit
inkább még visz mert javítás + üzemanyag + egyéb költség
csalás kell hozzá az tuti
én voltam már 40 es szinten de csak 25 embert tudtam alkalmazni
ez csalások nélkül szerintem nem lehet
INNEN letöltheted .
Kösz az ötlete, hogy nézzek meg számokat is, meg a segítséget is.
és az ottani könyvtárszerkezetet kell újra megcsinálni és belerakni a helyére a fájlokat és azt bezippelni 😊
"Nulla tenaci invia est via"
def mappa hol a picsába van?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
SiiNunit
{
game_data : .game.data {
truck_speed_limit: 100.0
"Nulla tenaci invia est via"
Kiprobáltam ezt a Poland mappát , na kezdtem örülni hogy egy kis vidéki útszakaszok,
vidéki házak stb...
Ez mind jó, csak szerintem 98% -ba van kész , mert egyik városban sincs fuvar , se oda,se onnan .
Elkocsikáztam Krakow-ba , ha mondhatom úgy több kisebb város? vagy falun keresztül.
Poland Map
Format Factory
Vagy lehet a mp3-mal van probléma , hogy nem adja le a lejátszó, probálj meg több mp3 betenni és kiprobálni lejátszani.
<#nemtudom>#nemtudom>
Mert nem indítja el, úgy hogy mp3 a formátuma.

Helló
FreemakeVideoConverter
próbáld ezt
ezzel mindenféle förmátumból lehet bermilyet csinálni
Mivel Youtube link kell neki.
Válaszodat elõre is köszönöm.