Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen. nekem is ugyanez van, és csak Gyõrnél csinálja, bármely másik várossal jó....
Jeleztem a hivatalos fórumon is remélem javítják...
Jeleztem a hivatalos fórumon is remélem javítják...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
meg van
http://restacar.hu/forum/index.php?threads/scania-mega-mod.828/ lenne egy problémám ezt hogyan tudnám leszedni mert nekem ezt írja : Please login or register to view links
Hát ez nem kis munka, nem hiszem, hogy sokan ezt bevállalnák. Bár nem vagyok szaki, de én így gondolom 😊
Ebben tudna valaki segíteni?
Valami nem stimmel a 2.1 es verzióval, nekem pl el sem indul vele, vagyis pontosabban a profilválasztás után meghal. Próbáltam új profil és csak ez a mod, majd mikor ki akartam választani Gyõrt kezdésnek, csak felé vittem az egeret és megfagyott a játék. Nekem így a 2.1 parkolópálya, marad a 2.0
"Leugrottál" tejért a közértbe, két fuvar között. 😊
///M I Love BMW. :)
Leestem a világ peremén! 😄

Küldenél letöltési linket ? a pótoshoz... elõre is kösz
CPU:Intel-i3 2100 3,10Ghz,Nvida Geforce GT220 Ikarus 412 BPO-259
Lefagyott a játék, ahogy majdnem beértem Gyõrbe. A város elején egy 50-es táblánál megállt a kép és leállt a játék...
Megvan a hiba! A Realistic Weather Sound v1.0 volt a gond azt töröltem és jó lett!!
Felraktam a bõvített térképet http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-2-1/
Lenne hozzá kérdéseim..
Madrid, Zaragosa, Barcelona.
Ezekre a helyekre is el lehet jutni, csak mert út nem vezet oda..
És Barcelona tényleg a vízen van(földközi tengeren? 😄)
Eddig a térképet 94,79%-ban bejártam most leesett 66,76%-ra. 😊
Észre vettétek hogy a térképen a vállalkozói fuvaroknál, Gyõrnél espana van írva?
És nem lehet ráközelíteni Olaszország alsó részére :S (még teljes ráközelítéssel sem.)
Lenne hozzá kérdéseim..
Madrid, Zaragosa, Barcelona.
Ezekre a helyekre is el lehet jutni, csak mert út nem vezet oda..
És Barcelona tényleg a vízen van(földközi tengeren? 😄)
Eddig a térképet 94,79%-ban bejártam most leesett 66,76%-ra. 😊
Észre vettétek hogy a térképen a vállalkozói fuvaroknál, Gyõrnél espana van írva?
És nem lehet ráközelíteni Olaszország alsó részére :S (még teljes ráközelítéssel sem.)
Engedélyezve van mind!
Feltettem közben az 1.3.1-es patch-et és az új térkép modot. Mûködik minden, csak egy nagy problémám van: a legjobban fizetõ fuvar sem éri el a 4000€-t. Mintha újra kezdõdött volna a játék, pedig megvan a pénzem, amennyi eddig is volt, a sofõrjeim, meg a képesítéseim is.
Akkor most kezdõdik elõlrõl??? :S
Akkor most kezdõdik elõlrõl??? :S
Egy kis tolakodás
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Szerintem elsõsorban nézd meg a 14:49-es hozzászólást!
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy már be van másolva Realistic Physics Mod v1.7 without limiter és a ETS2_speed_limit_120-ets2 de mégsem bírom átlépni a 90 km/h-es sebességet! Mi lehet a probléma? Elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy már be van másolva Realistic Physics Mod v1.7 without limiter és a ETS2_speed_limit_120-ets2 de mégsem bírom átlépni a 90 km/h-es sebességet! Mi lehet a probléma? Elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Igen, ez volt a probléma. Csomó várossal bõvelt a térkép. Magyarországon viszont csak Gyõrrel. Mikorra várható fejlesztés?
Amikor elindítod a játékot és kiválasztod a profilt alul van olyan, hogy szerkesztés azt megnyitod engedélyezed a módot és akkor menni-e kéne. Elsõre ezt gyanítanám hibának.
Elõször is köszi Nektek a gyors választ!
Letöltöttem a tömörített térképet. Kicsomagolva (scs) bemásoltam a Documents\Euro Truck Simulator 2\mod mappába, de a játékban a világtérképen nem mutatja Magyarországot. :S
Mit csinálok rosszul?
Letöltöttem a tömörített térképet. Kicsomagolva (scs) bemásoltam a Documents\Euro Truck Simulator 2\mod mappába, de a játékban a világtérképen nem mutatja Magyarországot. :S
Mit csinálok rosszul?
Kiegészítõket itt találsz szép számmal: http://restacar.hu/bit/index.php
Jó fuvarozást! <#eljen>#eljen>
Jó fuvarozást! <#eljen>#eljen>
Sziasztok!
Pár napja játszom ezzel a játékkal. Nagyon tetszik! 😊
Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarország térképet honnan lehet letölteni és telepíteni a játékba?
Illetve, hogy további kiegészítõket honnan lehet szerezni (minden érdekel, ami nem csalás).
Köszi,
Norbi
Pár napja játszom ezzel a játékkal. Nagyon tetszik! 😊
Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarország térképet honnan lehet letölteni és telepíteni a játékba?
Illetve, hogy további kiegészítõket honnan lehet szerezni (minden érdekel, ami nem csalás).
Köszi,
Norbi
Kár, tényleg jól néznek ki...
Legalább a stoppos emberkék, és a bajba jutottak lennének módban .
sokan írják a videóhoz kommentbe hogy FAKE azaz hamis , pedig tök jó lenne a játékba. Legalább a stoppos emberkék, és a bajba jutottak.
Sziasztok!
Régen voltam itt fenn..
De ez az Auto Stop MOD akkor most nemlétezik? Nem is lesz?
Régen voltam itt fenn..
De ez az Auto Stop MOD akkor most nemlétezik? Nem is lesz?
Mást nem csináltam, csak a "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs"-t bemásoltam a mod mappába és renbetette a hibát.
http://www.youtube.com/watch?v=g3XeiSyVZWs
Ebben tud valaki segíteni?
Hello! Nekem is ugyanez a hibam van! Mintha valaki regebben azt irta volna, hogy ha ez a mod bent van "Air Brake Sound Mod by JCV.scs", akkor jelentkezik ez a hiba, kivettem a modot, akkor is megvolt a hiba, most az uj "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs" van bent, megis ugyanaz a hiba meg mindig 😞 valaki tud ra megoldast?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kamionokról csinálok elõadást. Szerintetek pár hasznos cikket belinkelhetnétek.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Meg van, tökéletesen is mûködik már.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget ! <#worship>#worship>
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget ! <#worship>#worship>
Ezt az 1.7-es verziót honnan tudom leszedni?
Egyszerû autómata váltó, de probáltam valódi módban is de ott is ezt csinálja.
Esetleg MAN_Inertial mod nincs benn és Realphysics mod sincs benn.
A Realphysics mod-ot kéne betennem?
Esetleg MAN_Inertial mod nincs benn és Realphysics mod sincs benn.
A Realphysics mod-ot kéne betennem?
Nálam is jelentkezett ez a hiba, mióta ez a mod van bent:
Realistic Physics Mod v1.6 for 6x2 & 6x4 without limiter .scs
Realistic Physics Mod v1.6 for 6x2 & 6x4 without limiter .scs
Helló mindenkinek
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen módon van-e arra lehetõségem, hogy a TSM 2.0-t és a magyar mapot kombibálja egy harmadik térképbe. (Szerintem kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem érthetõ volt.)
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen módon van-e arra lehetõségem, hogy a TSM 2.0-t és a magyar mapot kombibálja egy harmadik térképbe. (Szerintem kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem érthetõ volt.)
Segítségeteket elõre is köszönöm.
H-váltó, vagy Valódi Automata? Esetleg szekvenciális?
Realphysics mod verziója? 1.7-es?
Esetleg MAN_Inertial mod nincs bent?
Vagy milyen modjaid vannak?
Realphysics mod verziója? 1.7-es?
Esetleg MAN_Inertial mod nincs bent?
Vagy milyen modjaid vannak?
///M I Love BMW. :)
Na most üt meg a guta, modok nem lettek változtatva (új feltéve, törölve) de új idegesítõ hiba jelentkezett, tolatásnál nem lehet megálltani a vontatót, 1-4 km/h-val megy tovább kézifékkel, elõementbe nem engedi kapcsolni magát), csak ha valaminek neki koccan, de akkor meg magától kapcsol elõremenetbe.
Mi a fene lehet ez?
Mi a fene lehet ez?
Sziasztok!
A Physics Testing groundba ha bemész, utána nem ad semmiféle fuvart! NE TEGYÉTEK BE!!!
A Physics Testing groundba ha bemész, utána nem ad semmiféle fuvart! NE TEGYÉTEK BE!!!
hello
ezeket a modokat valahonnan nem lehet leszedni.. hogy segiteni lehessen vagy feketezni, vagy stoppost felvenni..??
ha valaki tud egy linket kaphatok .. elore is koszonom 😄
ezeket a modokat valahonnan nem lehet leszedni.. hogy segiteni lehessen vagy feketezni, vagy stoppost felvenni..??
ha valaki tud egy linket kaphatok .. elore is koszonom 😄
V-Power Shell
Scania V-8 drift reggelire :-)
Eredeti a játék?
Mert ha nem akkor azért nem engedi, mert a legújabban van egy kulcs ellenõrzõ és csak az eredetieket engedi frissíteni.
Mert ha nem akkor azért nem engedi, mert a legújabban van egy kulcs ellenõrzõ és csak az eredetieket engedi frissíteni.
Sziasztok,légyszí segítsetek nem tudom telepíteni a patch-et pedig már letöröltem és újra telepíttetem a játékot de igy se engedi mi lehet a problémám légyszíves segítsetek
Sziasztok valaki nem tud egy MP4 belsõt ?? <#help>#help>