52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • barni1122
    Rutin tolatás a Tesco mögött:
  • snakegab
    AI forgalomban közlekedik-e az új Iveco? Én még nem láttam...
  • feketekereszt4
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy honnan tudok olyan dolgokat letölteni mint pl:Mischlein mester a kamion tetején vagy ADR illetve TIR tábla van a kamion elején.

Aki tud segíteni küldjön üzenetet privátba

Üdv:Tamás
  • fbalfonso
    Sziasztok!

Aki unja a TSM 3.5 map-en azt, hogy folyamatosan sérül Albánia és Görögország (és még ki tudja, hogy hol?) környékén a rakomány és a gépes is, az írja át térkép "game_data.sii" fájljában a következő sorok értékeit nullára:

truck_damage_coef
    trailer_damage_coef
    truck_to_trailer_dmg

Tudom, ez így egy kicsit "csalás", de legalább nem sérül a cucc az emelkedőkön ész nélkül beléd hajtó AI-tól...
    Amúgy ettől a kis módosítástól még a motor, a váltó és a gumi ugyanúgy kopik!
  • fagy53
    "Különösen ha olyan helyen mész, ami kész sincs. De igazából ez már százszor el lett mondva. Ott az OLVASS EL! -fájl. Csak azokból a városokból - városokba lehet fuvart vállalni amik ott fel vannak sorolva.

Nem mellesleg, ez egy BÉTA map. Egyedül csinálja Frank. Szóval, nem kell még tőle sokat várni. Folyamatosan javítja, bővíti, fejleszti ahogy ideje engedi, pár javítást már így is adott ki. Akárhogyan is nézzük, ez egy brutálisan jó map, és ha készen lesz majd, akkor ha az összes eddigi mapot összeraknánk is, simán elverné ez az egy Magyar térkép. Hangulatos, kidolgozott, részletes. Már most."

Ez egy nagyon lényegretörő, jól megfogalmazott hsz, kitettem mégegyszer. Grat!
  • Szabi #29640
    szia, elméletileg még csak egy X6-os jelent meg.. de ez még nagyon távol van a jótól.. :)
  • balintk
    Hali!
    Tudna esetleg valaki dobni nekem egy jó kis autó mod-ot ? (nem AI)

Előre is köszi!
  • frank007
    NO COMMENT! Ha valaki nem tud olvasni...
  • gyury1983
    Azt szeretném kérdezni,hogy milyen Grafikai módott használsz?
  • Drope

Egy röpke fuvar
  • hotwheels
  • Frequency
    Szedd ki az összes mod-ot (ha van)..és próbáld meg úgy,lehet valamelyik bekavar.
  • sirenato
    Hát betölti a profil válaszot kiválasztom a profilt elkezd tölteni és mikor teljesen betölt akkor kilép
  • Frequency
    Bővebb infó kellene,utána mit csinál?Kilép?Hiba üzenet?
  • sirenato
    Helló! http://users.atw.hu/eurotruck/downloads.php?cat_id=42&rowstart=15
    Itt van egy piros színű daf hosszú platóval. Azon hogy lehet szállítani?
  • sirenato
    Hali! Mi lehet a gond akkor,hogy ha a játék csak a profil választásig tölt be?
  • fs9pilot
    Különösen ha olyan helyen mész, ami kész sincs. De igazából ez már százszor el lett mondva. Ott az OLVASS EL! -fájl. Csak azokból a városokból - városokba lehet fuvart vállalni amik ott fel vannak sorolva.

Nem mellesleg, ez egy BÉTA map. Egyedül csinálja Frank. Szóval, nem kell még tőle sokat várni. Folyamatosan javítja, bővíti, fejleszti ahogy ideje engedi, pár javítást már így is adott ki. Akárhogyan is nézzük, ez egy brutálisan jó map, és ha készen lesz majd, akkor ha az összes eddigi mapot összeraknánk is, simán elverné ez az egy Magyar térkép. Hangulatos, kidolgozott, részletes. Már most.
  • Linux01
    Azért a Magyar mapban van bőséggel hiba, azt meg kell mondjam. Pl. egyetlen fuvart sem tudtam teljesíteni, mert autópályára nem lehet felhajtani, mert le van zárva, szemből fel tudtam menni pl, de mire a végére érek egy láthatatlan falnak ütközök...

• peti178
  • kamionos26
    Tudna valaki egy jó trailer mod-ot tsm-hez?
  • peti178
    Üdv mindenkinek!
  • vajo
  • hotwheels

• BigdaweM12
    fontos lenne:/ már 68-as vagyok, mentem eddig 260.000km-t.. nincs kedvem újra kezdeni
  • Rollerboy94
    én ugy emlékszek mint ha valahogy meglehetne oldani, d nem vagyok benne 100% biztos
  • BigdaweM12
    ha eddig 1.1.1-en játszottam és azon is van a mentésem akkor az 1.4.8-on semmiképpen nem fog menni?:/ legalábbis nekem nem ment.
  • fs9pilot
    Vigyünk a Scania -nak cuccokat! :)
    Jó éjt.

• Rollerboy94
    meguntam a fekete színt meg kapott a kicsike új fényszórót

• kisfüsi
    Köszöntem meg lesz! :D
  • fs9pilot
    Kézi mixer. :D De akkor legalább lenne valami "autósan" csengő neve. Mondjuk Peugeot Vitara vagy mit tudom én. De ne egy konyhai eszközre emlékeztessen már a neve. :DD
  • gordon 24
    Warez! Vedd meg vagy új crack.. De itt tiltott tessék átfáradni az off topikba!
  • Strim
    Sziasztok!

Az 1.4.8-as verziót használom és olyan hibákkal szembesültem, hogy fuvar közben a pótkocsi csak úgy eltűnik és a fuvar semmissé válik. Egy modot sem használok a játékban. Nem tudom mi lehet ennek a hibának az oka és mivel lehetne ezt a hibát orvosolni?

Válaszotok előre is köszönöm:

-Strim
  • gomze
    Lassan kész a DLC. Ami nekem tetszik benne, az az új AI. Platós peugeot boxer helyett peugeot mixer
  • Mandoki72
    Balesetmentes konténerhúzogatást.
  • kisfüsi
    Elkészült! :)
  • Ördögpalanta62
    kéne nekem 1 kis segítség
    hol tudom átírni,hogy egy színű legyen az AI kocsi
  • Mandoki72
    Megkaptam az új rendszámomat.
  • wollnerd #29608
    Köszi a tippet! Nekem is jó már a térkép! És mint mondtam kb. 2 hete is, tökéletesen működik a régi, azelőtt gyári mappal tolt profillal is. Tudok mindenhova fuvarozni.
  • XxXcsabi1987XxX
    köszönöm fs9pilot a választ,értem már :D
  • AttilaRO
    hat jobban ha,csak en romanul beszelek egesz nap es mar el szoktam... sry.csak egy kis infot kernek :-s