Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen voltam itt fenn..
De ez az Auto Stop MOD akkor most nemlétezik? Nem is lesz?
Mást nem csináltam, csak a "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs"-t bemásoltam a mod mappába és renbetette a hibát.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget ! <#worship>#worship>
Esetleg MAN_Inertial mod nincs benn és Realphysics mod sincs benn.
A Realphysics mod-ot kéne betennem?
Realistic Physics Mod v1.6 for 6x2 & 6x4 without limiter .scs
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen módon van-e arra lehetõségem, hogy a TSM 2.0-t és a magyar mapot kombibálja egy harmadik térképbe. (Szerintem kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem érthetõ volt.)
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Realphysics mod verziója? 1.7-es?
Esetleg MAN_Inertial mod nincs bent?
Vagy milyen modjaid vannak?
///M I Love BMW. :)
Mi a fene lehet ez?
A Physics Testing groundba ha bemész, utána nem ad semmiféle fuvart! NE TEGYÉTEK BE!!!
ezeket a modokat valahonnan nem lehet leszedni.. hogy segiteni lehessen vagy feketezni, vagy stoppost felvenni..??
ha valaki tud egy linket kaphatok .. elore is koszonom 😄
V-Power Shell
Mert ha nem akkor azért nem engedi, mert a legújabban van egy kulcs ellenõrzõ és csak az eredetieket engedi frissíteni.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ha ASteam-en megveszem az eredeti játékot, akkor folytathatom majd a karrierem?
és még beszél is a sofõrhöz. <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy tök jók lennének ezek a módok a játékba amit eddig itt látam videókat.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
A RestaBit -en található: Maneuvering Ground - ot, ami Poznan - Szczecin útvonalon található meg, NE töltsétek le, (ne csak innen, sehonnan), mert SZ@R! - Annyit csinál (amíg nem mész el oda, addig mûködik minden.) miután odaérsz, kiírja hogy "Felfedezted Plac_Manewrowy Városát" , onnantól kezdve nem lesz fuvar!!! Se alvállalkozói, se semmilyen, hiába még cégekhez személyesen, nem fog fuvart mutatni! Én speciel megszoptam vele. Annyit volt a szerencsém hogy elõzõ napról volt mentésem, így csak 1 fuvart buktam...
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
A volna a kérdése, hogy ezt meg a 2 korábbit honnan tudnám leszedni.
Ha linket tudnál küldeni azt nagyon megköszönném.
Segítségedet már elõre is köszönöm.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Ki mondta, hogy f??det rám?!
valaki tudja a linkét ?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A videó amúgy nem rossz. 😊
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI