Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokan írják a videóhoz kommentbe hogy FAKE azaz hamis , pedig tök jó lenne a játékba. Legalább a stoppos emberkék, és a bajba jutottak.

Sziasztok!
Régen voltam itt fenn..
De ez az Auto Stop MOD akkor most nemlétezik? Nem is lesz?

Mást nem csináltam, csak a "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs"-t bemásoltam a mod mappába és renbetette a hibát.
http://www.youtube.com/watch?v=g3XeiSyVZWs

Ebben tud valaki segíteni?
TopGun
Hello! Nekem is ugyanez a hibam van! Mintha valaki regebben azt irta volna, hogy ha ez a mod bent van "Air Brake Sound Mod by JCV.scs", akkor jelentkezik ez a hiba, kivettem a modot, akkor is megvolt a hiba, most az uj "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs" van bent, megis ugyanaz a hiba meg mindig 😞 valaki tud ra megoldast?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TaRka0107
Kamionokról csinálok elõadást. Szerintetek pár hasznos cikket belinkelhetnétek.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Meg van, tökéletesen is mûködik már.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget ! <#worship>
Ezt az 1.7-es verziót honnan tudom leszedni?
macleody
Cabin phisycs, vagy régi real physics mod csinálta ezt. Az 1.7-es már jó.
Egyszerû autómata váltó, de probáltam valódi módban is de ott is ezt csinálja.

Esetleg MAN_Inertial mod nincs benn és Realphysics mod sincs benn.

A Realphysics mod-ot kéne betennem?
Nálam is jelentkezett ez a hiba, mióta ez a mod van bent:
Realistic Physics Mod v1.6 for 6x2 & 6x4 without limiter .scs
Helló mindenkinek
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen módon van-e arra lehetõségem, hogy a TSM 2.0-t és a magyar mapot kombibálja egy harmadik térképbe. (Szerintem kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem érthetõ volt.)
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Szabi
régi fizika mód

"Nulla tenaci invia est via"

H-váltó, vagy Valódi Automata? Esetleg szekvenciális?

Realphysics mod verziója? 1.7-es?
Esetleg MAN_Inertial mod nincs bent?

Vagy milyen modjaid vannak?

///M I Love BMW. :)

Na most üt meg a guta, modok nem lettek változtatva (új feltéve, törölve) de új idegesítõ hiba jelentkezett, tolatásnál nem lehet megálltani a vontatót, 1-4 km/h-val megy tovább kézifékkel, elõementbe nem engedi kapcsolni magát), csak ha valaminek neki koccan, de akkor meg magától kapcsol elõremenetbe.
Mi a fene lehet ez?
Sziasztok!
A Physics Testing groundba ha bemész, utána nem ad semmiféle fuvart! NE TEGYÉTEK BE!!!
Motoroj
Szerintem az csak dísz.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

kutizsolt
hello
ezeket a modokat valahonnan nem lehet leszedni.. hogy segiteni lehessen vagy feketezni, vagy stoppost felvenni..??
ha valaki tud egy linket kaphatok .. elore is koszonom 😄

V-Power Shell

SimaSuna
köze nincs a drifthez, ez csak burnout 😊

a drift itt kezdõdik 😊
Scania V-8 drift reggelire :-)

Eredeti a játék?
Mert ha nem akkor azért nem engedi, mert a legújabban van egy kulcs ellenõrzõ és csak az eredetieket engedi frissíteni.
Sziasztok,légyszí segítsetek nem tudom telepíteni a patch-et pedig már letöröltem és újra telepíttetem a játékot de igy se engedi mi lehet a problémám légyszíves segítsetek
Sziasztok valaki nem tud egy MP4 belsõt ?? <#help>

maujuri
Elvileg igen, de azért a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2 mappából csinálj biztonsági másolatot

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Nekem Renault Premium van jelenleg , és a 460LE van benne és a 120 km/óra -hoz , nekem bõven megfelel .

Sziasztok!
Ha ASteam-en megveszem az eredeti játékot, akkor folytathatom majd a karrierem?
Stig95
nemúgytûnik... 😄
*hagyjátok (bocsi de ez engem szétcsinál)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

macleody
Lol. Ezek GTA-s figurák 😊 De nagyon jó 😊
Hoppá mégegy jó videó a módról . Az biztos, hogy egy idõ után nem lenne unalmas a vezetés, lenne mire figyelni.

Na akkor én is teszek fel egy videót , az autostop módról , a nõ csak úgy ijedezik,
és még beszél is a sofõrhöz. <#nevetes1>
Amúgy tök jók lennének ezek a módok a játékba amit eddig itt látam videókat.

Amúgy ugyanez a gond a Testing Ground is ilyen de én ahhoz csináltam külön mentést ("hülyeségre" néven😄), és ha unom a banánt akkor oda kimegyek hülyülni. 😄D

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Correction: *hiába mész a "*hiába még" helyett.. <#zavart1>

Javaslat:

A RestaBit -en található: Maneuvering Ground - ot, ami Poznan - Szczecin útvonalon található meg, NE töltsétek le, (ne csak innen, sehonnan), mert SZ@R! - Annyit csinál (amíg nem mész el oda, addig mûködik minden.) miután odaérsz, kiírja hogy "Felfedezted Plac_Manewrowy Városát" , onnantól kezdve nem lesz fuvar!!! Se alvállalkozói, se semmilyen, hiába még cégekhez személyesen, nem fog fuvart mutatni! Én speciel megszoptam vele. Annyit volt a szerencsém hogy elõzõ napról volt mentésem, így csak 1 fuvart buktam...

Az a videó kamu úgy ahogy van hadjátokmár, hogy nem tûnik fel hogy FAKE.<#hehe>

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Stig95
<#wilting>
Õ is linket kért elõbb írtam h nincs!!

Helló.
A volna a kérdése, hogy ezt meg a 2 korábbit honnan tudnám leszedni.
Ha linket tudnál küldeni azt nagyon megköszönném.
Segítségedet már elõre is köszönöm.
Stig95
oké most olvasd el a második mondatot 😉

de akkor se megy ha kiveszem az összes mod-ot !!
Stig95
Ha a descriptionban nincs link akk valszeg nincs link. Elég béta lehet még...

Stig95
Valószínûleg valami másik mod miatt. Nézd meg a game.log file-t ott listázza a hogy mi a gond.

sziasztok van egy problémám hogy ha beteszek map-ot akkor nem megy a játék !! <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

valaki tudja a linkét ?
Motoroj
A 120 km/óra eléréséhez sík úton nagyjából milyen erõs motor kell? Gondolom inkább 700 körül, mint 400 körül.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Nem akarok kötekedni, de az a pénz ilyen szinten, tiszta eszközökkel elérhetetlen. Még ha millió lenne, akkor TALÁN, de milliárd, ráadásul majd nem 1,5 az kicsit durva. Szerintem ehhez minden nap, legalább 12 órát kellene játszani, napi 70 fuvarral. - A felvett sofõrök sem hoznak annyit, hogy ennyi pénze legyen. Ez logikus hogy cheat. - De jól van az, nem bûntett. Csak szerintem így semmi értelme nincs a játéknak. - Hitelt pedig max 500.000 Eurót tudsz felvenni, egyszerre maximum. Ugye a 400.000 Euró a legtöbb, és még hozzá 1 százas. - Az sem lehet, hogy fuvaroz annyit hogy visszafizeti, majd újból felveszi, mert ugyanott vagy akkor mint elõtte.

A videó amúgy nem rossz. 😊

joceruza
Ha élõben is így vezetsz (nem a billentyûzetes irányításra gondolok),remélem a büdös életben soha nem találkozunk forgalomban...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ezt én sem értem... én is egérrel játszom az elsõ rész óta és nagyon jól lehet kormányozni. Csak meg kell szokni.
joceruza
<#wow1>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Luspy
Ezek az Oroszok 😄

TaRka0107
Az Isten szerelmére, miért kell billentyûzettel játszani?😄
Egérrel olyan szépen lehet kormányozni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94