52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Mandoki72
    A választható fuvarok között ott van Tata és oda vittem a fuvart,de mivel Fehérvárról vittem a fuvart
    ezért lovasberénynek indultam és utánna Csákvár és Oroszlány felé mentem. Benéztem egy két céghez
    ahova lehet vinni fuvart.És mielőtt Tatára mentem volna beugrottam a szervízbe Tatabányára.
    Te készítettél egy király térképet,(amiért mindenki hálás neked) mi meg próbáljuk felfedezni.
    Én is fényképeztem már le egy pár hibát, de nem fogok panaszkodni sőt, megosztom veled,amit találok
    csak írd le hova küldjem.
  • fs9pilot
    Szerintem már csinálni kellene javascriptben valami popupot, hogy ha a Magyar mappal kapcsolatban akarsz olyan hibát bejelenteni, hogy valamelyik városba nem lehet menni, fal van stb. akkor olvasd el először a "Nagyon Fontos" fájlt. :D Jobbat nem tudok. :D
  • frank007
    AZ HOGY NEM TUDJÁTOK LESZÁLLÍTANI A FUVART EGY ÚTLEZÁRÓ FAL MIATT AZ NEM A PÁLYA, HANEM A TI HIBÁTOK! Egyszerűen meg kellene tanulni olvasni!!! Áruld már el légyszives, hogy te mit keresel ott, ahol a kép mutat téged!!! Azok a falak a pálya jelenlegi határát mutatják, tehát azon kivül nem is lehetnétek! Olvassátok már el az a k.... "NAGYON FONTOS" fájlt! Bírom, hogy ezeket mindig a pálya hibájának tüntetitek fel, meg majd biztos javítani fogom! Nem fogom, mert nincs mit! Ilyen falak mindig lesznek, amíg el nem éri a pálya mindenhol az országhatárt! Bocs, ha ingerültebb voltam, de ez már a kb a kétszázadik eset, hogy hasonlókat írnak!
  • BBSTi
    Na igen, szép is a szélárnyék, csak a 85-90-es tempónál a satuféket 50-re nehezen kerülöm ki, sőt a múltkor 28 %-os sérülést szenvedtem, nem voltam felkészülve.
  • feketekereszt4
    Ment a válasz privát üzire (peti178) ezentúl mindíg nézd meg az üzeneteidet legalább egyszer egy nap.

PETI178

PETI178

PETI178

PETI178

PETI178

PETI178 FIGYELEM FELKELTÉSBŐL,
  • Mandoki72
    Rosszul fogalmaztam! Mielőtt elágazáshoz érsz, mentsd le a játékot mert ha láthatatlan falba
    ütközöl akkor hátha el tudsz menni másfelé is.
  • fagy53
    frank007 magyar mapja nemcsak hogy BÉTA de demo is. Ez azt jelenti, hogy a rengeteg sürgető érdeklődés hatására feltett egy részletet a készülő alkotásbol, demonstrálva azt, hogy milyen lesz a kész map.
    Most mindenki láthatta, hogy nem a levegőbe beszélt és hogy mennyire nekünk magyarokhoz szóló, hangulatiságú lesz a kész map. Most még nem igazán játék ez, hanem egy vázlat, piszkozat ha tetszik, érdemes ízlelgetni, de az igazi ebéd később jön, legalább is bízunk benne.
    Meg kell köszönni minden hibájával együtt ezt az eddigi munkát!
  • Mandoki72
    Ha láthatatlan falat látsz akkor arra ne menj keress más utat ha tudsz. Lezárásnál pedig itt egy alternatív megoldás, már ahol ki tudod kerülni. Ha viszek valahova valamit akkor az eágazás vagy letérés előtt lementem a játékot. Ne terheljük frank 007-et ilyen kis hibákkal.

• hotwheels
  • wollnerd #29676
    Ezt meg hogy?? :DDD
  • volvooo
    de olvastam, csak azt nemtudom h megvan az út is meg a gps-is arra vinne, de nem lehet arra menni
  • Szabi #29674
    mert nem olvastad el a leírást.. :(
  • volvooo
    Sziasztok :) Frank007 mapjában miért van az hogy megvan az út, meg minden egy városhoz, mégsem tudok oda fuvart vinni mert egy fal van az úton?
  • Szabi #29672
    ajaj.. valahol rossz irányba fordultam... :DD
  • hotwheels
  • Könnyű Fokozat
    Kikötőben
  • wollnerd #29669
    Vicces. :) :D
  • RiCSi1234
    Jót tettem ma a forgalommal, de csak mert megérdemelte. És még csak büntit sem kaptam érte. Rögtön a fuvar elején ilyen hülyeségbe ütköztem. :)

Szar gépem van, azért nem csili-vili a graf. :D
  • kcsbubi
    Szélárnyékban kevesebbet fogyaszt. De fárasztó is állandóan a féklámpát figyelni.

• Könnyű Fokozat
    Sziasztok!
    Miért van az, hogy a legutolsó patch óta egy mod sem működik, pedig olyanokat töltöttem le amik tesztelve voltak már vele?
    Gyakorlatilag semmilyen mod nem müködik az 1.4-es patchel :(
  • hotwheels
    RED2 + HDR mod :)
  • ntex
    Ha állítottál a tükörre vonatkozó grafikai beállításokra az nálam csak játék restart után lépett életbe
  • Lolluki
    Sziasztok lenne nekem 3 problémám 1.4.8s alatt..

Iveco High Way Nem tudok középen a visszajelzőn álligatni az "i" betűvel!!!
    Nagyon csúnya a tükör hiába van minden max grafikán olyan pixeles a tükör olyan homályos csúnya!!!
    Amikor kiakarok választani valami fuvart a kamionok bele csúsznak a térképbe!!!
  • Lolluki
    Miért ilyen szépek a színek?
  • Szabi #29661

• sirenato
    Kiszedtem de ugyanúgy kidob. Amúgy van egy kamion valami daf akármi hosszú platós http://users.atw.hu/eurotruck/downloads.php?cat_id=42&rowstart=15
    A neve DAF WIND FIX NO TRAILER (piros színű). Ezzel hogyan lehet szállítani?
  • gyury1983
    Helló.
    Azt szeretném kérdezni,hogy a Scania R700 kamionnak a belsejét nem lehetne valahogy megcsinálni az összes Scaniára?

• Szabi #29658
    vagy közelítsük meg másképp, azt tölti be utolsónak, így az lesz az érvényes :D
  • hotwheels
  • wollnerd #29656
    Én kipróbáltam és bevált.
    Mert így a játék annak modnak a game_data.sii fájlját "legelső" prioritásban fogja használni, amelyik a leghosszabb a fájlneve van...
  • kukubenko66
    Ez most holt komoly, hogy a sok "z" megoldja, hogy a teljes térkép látható legyen ?
  • wollnerd #29654
    Alap térkép megváltoztatva, sok nehezebb-könnyebb kihívásokkal, új városok nélkül: AbiMap
    Nagy, kibővített térkép, sok-sok új városokkal. Különlegessége,folytatható a régi, eddig gyári mappal tolt profillal, Vagyis tudsz új városokba is szállítani a többi mappal ellentétben! (ha nem tudod a térkép minden részletét nézni a fuvarválasztásnál, világtérképen, akkor tedd a fájlnév elé sok "z"-t pl. TSM_Map_3.5.scs ---> zzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzTSM_Map_3.5 és aktiváld újra a profil szerkesztésben) TSM 3.5 -----> Én ezt ajánlom. :)
  • gordon 24
    Van egy olyan map aminek az a neve, hogy Europa rebuilding vagy valami hasonló. Ez feltupírozza kicsit a térképet, és egy két várost tesz hozzá. Keress rá..
  • avus
    Jó éjt!

• Drope
    Valaki tudna ajánlani egy mapot ami jól kivan dolgozva,szép helyek vannak benne,és nem lecseréli az eredeti mapot hanem csak hozzáad?:)
  • hotwheels

• Drope
    Mondanál egy jó mapot ami hozzáad,és nem bugos?:) ÉS szép?
  • peti178
    Ment Privát üzi!
  • Szabi #29647
    van ami hozzáad, van ami lecserél :D
  • Drope
    Srácok hogy megy ez a map berakás?:D pl ha berakok egy mapot akkor az lecseréli az egész mapot vagy csak hozzáad az alaphoz? Bocsi ha hülye kérdés de ilyet még nem csináltam