Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nulla tenaci invia est via"
Köszi mindeninek
ez a hiba minek az oka.ha tudtok segíteni.😊
00:00:28.500 : <ERROR>
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nézd meg a game.log fileban. (listázza a hibát)
Legörgetsz az aljára ott írja mi a gond.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Új patch mikorra várható, vagy nem tudni? Kíváncsi leszek, mennyivel fog jobban menni, hogy kihasznál majd több magot is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
nagyon örülök neki, hogy beindult a dlc gyártás is a javítgatásokkal együtt, készül a térkép bõvítés, készül a buszozás, készülnek új kamionok <#eljen>#eljen>
Steam-en szerencsére mindent belehet olcsóbban is szerezni.. szóval még az ára se lesz vészes majd a dlc-knek 😊)
a másik srác meg jó kérdés, remélhetõleg még dolgozgat rajta 😊
Azt írja , nyers forditásban hogy map a fájlok letöltése engedélye nélkül TILOS !!!
Ez a map az!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Elvileg a csatolt módból is könnyen lehetne csinálni, hisz gyönyörûen nyílik zmod2-be a trailer, és a busz teljesen le van texturázva. Csak idõ és türelem kell(ene) hozzá ami persze igencsak nem elhanyagolható tényezõ, de pl. az orosz modderek mindenre képesek azt már régóta tudjuk!
Magyar részrõl nem tudok nyilatkozni, nem ismerek egy moddert sem aki jelenleg aktív lenne ETS2-be!
Az egy másik dolog, h ennél van sokkal szebb Ikarus modell is!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
///M I Love BMW. :)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Downhill!!