Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új patch mikorra várható, vagy nem tudni? Kíváncsi leszek, mennyivel fog jobban menni, hogy kihasznál majd több magot is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
nagyon örülök neki, hogy beindult a dlc gyártás is a javítgatásokkal együtt, készül a térkép bõvítés, készül a buszozás, készülnek új kamionok <#eljen>#eljen>
Steam-en szerencsére mindent belehet olcsóbban is szerezni.. szóval még az ára se lesz vészes majd a dlc-knek :))
"Nulla tenaci invia est via"
a másik srác meg jó kérdés, remélhetõleg még dolgozgat rajta :)
Azt írja , nyers forditásban hogy map a fájlok letöltése engedélye nélkül TILOS !!!
Ez a map az!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Elvileg a csatolt módból is könnyen lehetne csinálni, hisz gyönyörûen nyílik zmod2-be a trailer, és a busz teljesen le van texturázva. Csak idõ és türelem kell(ene) hozzá ami persze igencsak nem elhanyagolható tényezõ, de pl. az orosz modderek mindenre képesek azt már régóta tudjuk!
Magyar részrõl nem tudok nyilatkozni, nem ismerek egy moddert sem aki jelenleg aktív lenne ETS2-be!
Az egy másik dolog, h ennél van sokkal szebb Ikarus modell is!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
///M I Love BMW. :)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Magas vagy Ultar grafikai beállításnál igen csak darabossá válik a játék, mi a fenét lehet tenni ellene?
Felbontás 1920x1080
Frissítés 60 Hz
A gép:
I5 + 8 GB RAM + 120 GB SSD + NVidia GeForce GTS 450 (1 GB) + HD monitor Windows 8 64 bit
Gyári driverek vannak telepítve.
Szóval : Az egész müvelethez kell egy photoshop. Ezt valahonnan beszerzed ötleteket nem adok. Adobe cs3 elég jó fajta. Kell egy plugin hozzá, hogy DDs-ben tudj menteni.
Ha ez megvan akkor az alapokkal rendelkezel.
Ha nem akarsz külön modot kreálni, letöltesz egy olyan festést, aminek nem védettek a filéi. (én is így jártam el.
Ebben találsz egy Upgrade/paintjob/paintjob_car.dds filet.
Ez a kamion skine.
Felmész ide:
Restacar
Letöltöd ezeket. Itt láthatod, hogy hol vannak a kamion részei elhelyezve a játékban. Mindent kifestesz olyanra amilyenre akarsz.
De ugy, hogy ezt az alap filét ne fesd, tehát bármit festesz, vagy ráteszel külön layerként tedd fel. Amikor úgy gondolod hogy végeztél, akkor a legalsó layert átfested a kamion "alapszínére" egyesíted a layereket, elmented paintjob_car.dds -ként.
Majd berakod az Upgrade/paintjob/ mappába
Az egészet becsomagolod rar-ba majd átnevezd scs-nek.
Kb ennyi, bent látod megveszed rá, és örülsz:)))
Remélem érthetõ. De ha a PS hez nem értesz, akkor felejtõs, vagy sokat agyalsz rajta, megtanulod használni, és akkor menni fog..
Downhill!!
írtam neked privát üzit
Ma megbízott egy kisebb falu polgármestere, hogy szállítsak már le nekik , amit megvásároltak a BKV -tõl egy használt Ikarus buszt , és most ezt szállítom a megadott célállomásra , de már nem városi buszként fog mûködni hanem vidéki járatként. <#nevetes1>#nevetes1>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
ez se semmi
Hogy lehet kamiont festeni?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Amúgy: Sapphire HD7750 O.C. - 26.000 Ft körül van. Nekem is ez van, és 1440x900 -ban tökéletesen fut, max grafikán. :) - De fentebb sem szaggatna be, Full HD-ban, csak nekem 1440x900 a max.
///M I Love BMW. :)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)