Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Mostanság hanyagoltam a játékot,de most újra visszanézek,fõleg,hogy jön a magyar map!😊
Egy kérdésem lenne,mégpedig az,hogy van-e mód,vagy valami program,a mûszerfalhoz közelebbi pozícióhoz?
pedig WRC 3-nak ezerszer kisebb gépgénye van. Nekem az elmegy fullon (élsimítás nélkül) 60FPS körül ets 2 pedig közepes-magas beállításon ...
Kiprobáltam kiváncsiságként a WRC 3-mat, hogy ott is jelentkezik-e az akadozás, mint a ETS2-ben, és ott is jelentkezik többször kicsiket , kicsit megakad és hírtelen nekilódul . de nem olyan sürün, mint a ETS2-ben.

v43 001
Nem lenne rossz 😊 Retoucher nagyon jó modelleket gyárt, illene a mapba ez a sok jó dolog 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Akadni nekem is akadt, de most újra raktam a Win 8-at mert lehatl a VGA kárta cserétõl, most szuper nem akad és gyönyörû a játék. Bár lehet ennekl oka az új kártya is lehet. <#rolleyes>
Misuka963
Faintos<#eljen><#eljen><#eljen>

<#boxer><#falbav>
Hát már tényleg nem értem mi baja , vagy a játék, vagy szgépnek. Mert játszanék de most mégjobban akadzik mint eddig, már kiprobáltam mindenféle módszert, kivettem mindent a mód mappából, csak a renault kamiont hagytam benne, de így sincs változás , mi a franc lehet vele?
Eddig tökéletesen futott, tegnap telepítettem újra a játékot hátha jobb lesz, de ahogy írtam egyre rosszabb.

Szabi
nincs kedved Frank-nek besegiteni a modellekkel ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Test build... <#ravasz1>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Szabi
tudunk persze, elballagsz egy boltba és megveszed

A Keresztúri, Kerepesi, Fehér, Jászberényi utak se piskóták, benne az Élessarokkal pláne. egyébként az élessarkon az egy kátyú volt ami döccent?
Egyébként én is jelentkezek tesztelõembernek😊
üdv.
Tudna valaki segíteni ebben, hogy ezt a kerék módott , máshonan hol tudnám letölteni?
KERÉK MÓD

Sziasztok!tudna nekem kicsit segíteni valaki a játékkal kapcsolatban??megköszönném 😊 privbe
Egyáltalán nem gond, feltúrták az nélküled is nemegyszer, sokat jártam autóval a bazaltkockás szakaszokon is, ez a videó úgy jó ahogy van és sajnálom, hogy egyelõre még csak Te mehetsz végig kamionnal ezen a szakaszon!
tomi161996
okés köszi

nem szedtem le sehonan,csinalva van ...es irtam Privat,sajnalom !
3-4 hét kb.
tomi161996
oké és még annyi hogy sok idõ amire kiadod az elsõ próba verziót?

Remélhetõleg, az már a próbaverzióban is benne lesz, de nem igérek semmit. 😊
tomi161996
azt szeretném kérdezni hogy Ráckeve is benne lesz a mapba?

Pótló buszok járnak helyette, ne kérdezd hol...😊
Köszi mindenkinek! A Hungária körutat kényszerbõl kellett "feltúrnom" végig, mert nincs olyan lámpás keresztezõdés, ahova csatlakoztathatok 2x3 sávos (+villamos sin) utat, ezért 2x2 sávossal vittem végig és rátereltem forgalmat a villamos sinre, a szélén két sáv meg le van zárva. Ez a magyar buhera, hozott anyagból dolgoztam. 😊
tomi161996
és akkor lenne a még jobb ha járna az 1-villamos😄D

Kösz, csodálatos! Kellemes perceket szereztél.....<#worship>
Szerencsére a Könyves K krt és a Hungária út már nem így néz ki, de volt ilyen is!<#wink>
Tökéletesen fel lehetett ismerni a lényeges objektumokat és a többi videó is abszolút realisztikus volt olyannyira, hogy az eredeti elbújhat mellette, gratulálok!<#taps>
valaki esetleg #24347

Tudsz dobni egy linket ahonnan leszedted? Egyébként nagyon szép! jó az ízlésed 😊
Misuka963
Nagyon fasza.<#eljen><#taps><#wow1><#worship>

tomi161996
<#worship><#worship><#worship><#eljen>

Tudd valaki erre valami orvoslást .

gumikacsa
Nem ismerem Pestet, de engem meggyõzött.
Bár ódzkodok a módoktól, de ezt várom.

Renault magnum http://kamionszim.hu

ronso
<#worship><#worship><#eljen>

Sakkoo.......Baszkiiii

zoliii
nekem miért nem jelenik meg a magyar maps? valaki segítene? elõre is köszönöm 😊

Szabi
<#worship>

Hali, Hoztam pár videót! A Vezetésem borzalmas, éjjel vettem fel õket, bocsi! 😊

Köszi
A envsim blogján is fentvan az 1.1-es patch, amivel nem kell semmitsem csinálni, csak felülírni a régit. 😊

itt

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nincs fent véletlenül a JohnBart féle mega mod, a TSM map 2.1 + scania mega mod? Nekem azzal csinálta ezt egy kis idõ után...Bár nekem most olyan van, hogy a TSM map 2.0-val játszok, meg pár apróbb kis mod, semmi komolyak, és menetrend szerûen olyan 15 perc játék után megfagy a játék olyan 10 másodpercre. Addig stabil 60 fps városon kívül, most leesik nullára, majd 10 mp eltelte után visszaugrik 60 ra, és utána semmi gond. Ha több órát játszok akkor sem jön elõ még egyszer. Nem olyan idegesítõ mint Rarma kollégának, de furcsa 😊

gordon 24
Nem tudjátok, hogy meg lehet-e tíltani, hogy a mi használjon-e egy potkocsit?

Azért kellene, mert ugye a Tandem pot nem jól néz ki egy nyergesen..😊 Tehát azt kéne elérni, hogy címként ott, legyen de a mi kamzikra ne kerüljön.

Ötlet?

Downhill!!

Szabi
<#pias>

Köszi a közzé tett gyüjteményed, nagyon jó. <#worship>
Bocs még egy sor kimaradt, amit át kell írni a config-ban. Tehát a 2 sor:
uset g_console “0″ —> uset g_console “1″
uset g_developer “0″ —> uset g_developer “1″
Szabi
nincs is túl sok értelme szerintem eu térképen magyar pótokat nézegetni, viszont ha az egész térkép Magyarország lesz..... 😊

csak elõbb tudni kell majd, hogy melyik alap céget hova helyezi el Frank 😄

helló

ha már alakul a magyar map akkor valaki készíthetne hozzá magyar céges pótokatis
mert olyanokat nem nagyon lehet letölteni
Ennek örülök, mert nagyon igényes a munkád, de a nép már nagyon várja a próbaverziót, sikerült étvágygerjesztõre megcsinálni a képeket és videót. Jelenleg nincs használható magyar map és a csehek sem törik össze magukat, hogy legyen magyar földön fuvar ezért különösen értékes a munkád és elszántságod. A kézzelfogható eredmény érdekében járj két lábbal a földön és a kevesebb is elég elvvel láss a munkához, amit már eddig is széles körben üdvözöltünk. Köszönet az eddigiekért is!<#worship>
Sziasztok dobok en is fel egy par kepet,kesz let vegre a BDF Magnum a masikot fere hoztum a karazsba es meg vetem egy tarsamal 2 db ot 0 km el.asztan meg fel tetuk eszt aszt.Bocs a sok kepert,PS :privat !

Misuka963
<#wow1><#eljen><#taps>

kis kindertojás
köszi ugyanígy megcsináltam de az "ö" gombbal nem enged kiszállni és azután mozogni... 😞

Sziasztok! Köszi a hozzászólásokat! A próbaverzióba tényleg szeretnék legalább 20 várost beletenni. Elöször a Bp környéki településeket csinálom meg, aztán lehet, hogy megcsinálom a megyeszékhelyeket, a lényeg, hogy utána már nem körkörösen fogok haladni az országgal. Csak Bp-en akartam már végre túllenni, mert ez elég nagy falat volt. Innentõl gyorsabban haladok majd...remélem. Egyébként Bp legalább 12-15 gyári városnak felel meg, méretben. 😊
TaRka0107
Mentünk hétfõn Gyõrbe az Audi gyárba, oda felé úton annyi kamiont láttam. Jó volt látni élõben is a vasakat. Sok Mercedes, volt Scania is, Reanult Premiumból meg Man-bõl csak párat. Daf is volt rengeteg😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94