Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Ezt tudtam kihozni belõle! <#papakacsint>

Próbáltam keresni neten free MÁV-os modelleket, h betegyem ETS2-be, de nem találtam, így marad az eredeti
SCS modell, amivel ilyen lett:

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Misuka963
<#eljen><#eljen>
Veress96:szintén<#wow1><#eljen><#taps>

AudiQuattro
Ez ki lett számolva😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

v43 001
Hehe, nem rossz 😛 Amúgy nekünk van ilyen típusú mozdonyunk (Traxx), így néz ki valójában:
KÉP

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Megy a gõzös, megy a gõzös, Kanizsára..., Kanizsai, kanizsai állomásra... <#hehe>

VERESS 96
Szabi
a kamionokért is dupla árat kell fizetni 😄

VERESS 96
be is b*szna ha 1500 km után 500 eurós kár keletkezne a kamionokba... 😄

Szabi
kopik a gumi és az alkatrészek, csak mivel a távolságok nagymértékben csökkentve lettek, hogy ne legyen 15 valódi óra egy fuvar, így a gumikopás is túl gyorsnak tûnik 😄

VERESS 96
Sziasztok! Nem tudjátok hogy miért keletkezik több eurós kár a gumiban (na meg persze a motorban és váltóban) néhány kilométer megtétele után 40 50-el megyek akkor is... Egy hosszú út során mire a célállomáshoz érek már 500 eurós kár van az autóban ami számomra nagyon zavaró! (nem én zúzom a kamiont mindenre oda figyelek és mégis) Erre valami javító mod nem létezik?

jah énis arra gondoltam de jóólenne ha olyan lenne mint Germán truck nál
Hát, elvileg csak úgy lehet hogy ha az alvállalkozói fuvaroknál kiválasztod azt a pótot állandóan és akkor azt húzod. Máshogy szerintem nem lehet. 😊

///M I Love BMW. :)

Olyan kérdésem lenne hogy nemtudok olyan mod ról amikor pl 1 cégnek kamionozól és mindig ugyan azt a trailert húzod? skin és trailer is ugyan ollyan skin mint a valóságban arra gondolok.
Legfrissebb ETS2 és Totalcar Podcast (Tetõig hóban, nepper a pácban)
Az elõzõt töröljétek mert, rossz linket illeszett be.

Felraktam a 2 képet hogy lássátok az alsóban nem mûködik a GPS a másikba meg a küldõ hangokat behozza.
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van 2 interiorom és az eggyikkel az a baj hogy behozza a kabinba a kinti hangokat ezt nemtudom hogy lehet korrigálni a másikba nemmûködik a GPS ezzel mit tudnék csinálni hogy jóólegyen valamelyik?
Nemzavarbe más mod megnéáztem.
Nagyon örülnék ha valaki segítene már írtam lejjebbis a problémámról meg másholis de nemsegít senki.
Szabi
Norc 😄

Fehercsoki
És milyen módszerrel? Esetleg google térképek alapján?

v43 001
Az alap játékban szinte egész Európa benne van, de Magyarország nincs.
Frank007 pályaszerkesztõben készíti egy teljesen új alapra egész Magyarországot 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Fehercsoki
És ebben így egész Mo. benne lesz? Vagy miért kell külön megcsinálni? Alapból nincs benne egész Európa?(bocsi a kérdésekért csak most ismerkedek a játékkal és rákerestem googlen a modokra, de elég nagy a káosz)

Faterx
+1
Frequency
Májusban én is betöltöm a 39. életévemet,comodore 16-al kezdtem,végig éltem a pc fejlõdését.Rengeteg MOD-okkal találkoztam ezen idõ alatt.De a tiéd kimagaslóan viszi a pálmát!Kicsit irigyellek is,nem semmi érzés lehet valami olyasmit alkotni,amivel több száz (és meg merem kockáztatni hogy több ezer) embernek maradandó élményt és szórakozást nyújtasz,ha közzé teszed a munkád.Ezennel megemelem a nem létezõ kalapom elõtted és kitartást kívánok a munkához!Van egy olyan érzésem hogy nem ez lesz az utolsó stuff,ami a neved alatt fog futni...<#awink><#worship>

46 éves Budapestimádó vidéki vagyok,és leesett az állam. Ha ezt tényleg játszhatóan kiadod, a cseh srácok felköthetik a gatyát, de a modderek is! Arról nem is beszélve, hogy a legjobb mod pont Budapest lesz.Jaj, nem akarom beleélni magam, nehogy csalódás legyen a vége....De még így is jó nézni...
Sziasztok!

Mostanság hanyagoltam a játékot,de most újra visszanézek,fõleg,hogy jön a magyar map!😊
Egy kérdésem lenne,mégpedig az,hogy van-e mód,vagy valami program,a mûszerfalhoz közelebbi pozícióhoz?
pedig WRC 3-nak ezerszer kisebb gépgénye van. Nekem az elmegy fullon (élsimítás nélkül) 60FPS körül ets 2 pedig közepes-magas beállításon ...
Kiprobáltam kiváncsiságként a WRC 3-mat, hogy ott is jelentkezik-e az akadozás, mint a ETS2-ben, és ott is jelentkezik többször kicsiket , kicsit megakad és hírtelen nekilódul . de nem olyan sürün, mint a ETS2-ben.

v43 001
Nem lenne rossz 😊 Retoucher nagyon jó modelleket gyárt, illene a mapba ez a sok jó dolog 😊

Akadni nekem is akadt, de most újra raktam a Win 8-at mert lehatl a VGA kárta cserétõl, most szuper nem akad és gyönyörû a játék. Bár lehet ennekl oka az új kártya is lehet. <#rolleyes>
Misuka963
Faintos<#eljen><#eljen><#eljen>

<#boxer><#falbav>
Hát már tényleg nem értem mi baja , vagy a játék, vagy szgépnek. Mert játszanék de most mégjobban akadzik mint eddig, már kiprobáltam mindenféle módszert, kivettem mindent a mód mappából, csak a renault kamiont hagytam benne, de így sincs változás , mi a franc lehet vele?
Eddig tökéletesen futott, tegnap telepítettem újra a játékot hátha jobb lesz, de ahogy írtam egyre rosszabb.

Szabi
nincs kedved Frank-nek besegiteni a modellekkel ? 😄

Test build... <#ravasz1>

Szabi
tudunk persze, elballagsz egy boltba és megveszed

A Keresztúri, Kerepesi, Fehér, Jászberényi utak se piskóták, benne az Élessarokkal pláne. egyébként az élessarkon az egy kátyú volt ami döccent?
Egyébként én is jelentkezek tesztelõembernek😊
üdv.
Tudna valaki segíteni ebben, hogy ezt a kerék módott , máshonan hol tudnám letölteni?
KERÉK MÓD

Sziasztok!tudna nekem kicsit segíteni valaki a játékkal kapcsolatban??megköszönném 😊 privbe
Egyáltalán nem gond, feltúrták az nélküled is nemegyszer, sokat jártam autóval a bazaltkockás szakaszokon is, ez a videó úgy jó ahogy van és sajnálom, hogy egyelõre még csak Te mehetsz végig kamionnal ezen a szakaszon!
tomi161996
okés köszi

nem szedtem le sehonan,csinalva van ...es irtam Privat,sajnalom !
3-4 hét kb.
tomi161996
oké és még annyi hogy sok idõ amire kiadod az elsõ próba verziót?

Remélhetõleg, az már a próbaverzióban is benne lesz, de nem igérek semmit. 😊
tomi161996
azt szeretném kérdezni hogy Ráckeve is benne lesz a mapba?

Pótló buszok járnak helyette, ne kérdezd hol...😊
Köszi mindenkinek! A Hungária körutat kényszerbõl kellett "feltúrnom" végig, mert nincs olyan lámpás keresztezõdés, ahova csatlakoztathatok 2x3 sávos (+villamos sin) utat, ezért 2x2 sávossal vittem végig és rátereltem forgalmat a villamos sinre, a szélén két sáv meg le van zárva. Ez a magyar buhera, hozott anyagból dolgoztam. 😊
tomi161996
és akkor lenne a még jobb ha járna az 1-villamos😄D

Kösz, csodálatos! Kellemes perceket szereztél.....<#worship>
Szerencsére a Könyves K krt és a Hungária út már nem így néz ki, de volt ilyen is!<#wink>
Tökéletesen fel lehetett ismerni a lényeges objektumokat és a többi videó is abszolút realisztikus volt olyannyira, hogy az eredeti elbújhat mellette, gratulálok!<#taps>
valaki esetleg #24347