52658
-
#29965 FDT Trans? :D -
kisfüsi #29964 Na skacok a napokban meg lesz az új volvo ets2-ben :') -
fs9pilot #29963 Csak hogy egy példát hozzak, még ha a Crysis 3-at nem akarja valaki megvenni tizenezrekért, amiből demó sem volt, ráadásul atomerőmű kell neki, azt megértem. De ezt. Ennyi pénzért ajándék. -
#29962 #29654
"ha nem tudod a térkép minden részletét nézni a fuvarválasztásnál, világtérképen, akkor tedd a fájlnév elé sok "z"-t pl. TSM_Map_3.5.scs ---> zzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzTSM_Map_3.5 és aktiváld újra a profil szerkesztésben" -
#29961 Nem értem, ez a játék 3000 forintba kerül, és ráadásul meg is éri. Miért kell ezt is warezolni???? Nem 15000 es játék ez, Nem hiszem el hogy nincs szaros 3000 forint rá, Még demo is van hogy kipróbálja az ember, és eldöntse hogy kiad e ekkora összeget érte. -
#29960 Az a baj hogy bármilyen moddal ezt csinálja! -
Shimo #29959 Szedd ki a profilod alol az összes modot, töltsd be a tsm 3.5-öt és mellé egyesével azokat a modokat amit használni akarsz. Azért esik szét a tréképed, mert vmelyik moddal akad. Ergo, ha egyesével töltöd be a modokat, akk kiderül, hogy melyik a ludas. -
#29958 Truck Sim Map v3.5-nél nem tudjátok hogy lehet megoldani azt hogy az egész térképet lássam, mert sajnos pl spanyolországot nem tudom megnézni, mert nem tudom tovább húzni? -
matusz09 #29957 Hali nem tudom megoldódott-e már a kidobálgatós problémás, de ha nem, akkor jobb klikk az ikonra, cél mező végére ütsz egy space-t majd beszúrod ezt a sort: -mm_pool_size 1200
szóval kb így nézzen ki: "D:\game\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200 -
szotyi12 #29956 Én próbáltam nekem nem működött egyáltalán :( -
fs9pilot #29955 Kisebb virtuális tükrök: Link
Scania Real Mirrors: Link
Mirror for Mercedes MP4: Link
Valamelyiket csak eltaláltam amelyik kell. :D -
Rollerboy94 #29954 kicsit pontosabban -
Lolluki #29953 sziasztok állítólag van valamilyen tükör mod én azt honnan tudom leszedni? -
Rollerboy94 #29952 ezt a modot próbálta már valaki ?? mert nekem azt mutatja amit a "rámpatükörbe" is annak meg ugy nem sok haszna van -
Dévid112 #29951 A képet nem rakta föl! -
Dévid112 #29950 Gondoltam egy 45-ötösbe bele fér egy cigi! Meg ha itt vagyok veszek cigit is!
-
#29949 1.4.x frissítés óta nem...vedd meg, 3k + postaköltség egyáltalán nem sok érte. -
#29948 gondolom a boltban is megebédelsz, majd kimész fizetés nélkül.. -
#29947 Hát de ha már nem veszed meg eredetibe akkor már nem is lehet vele játszani? -
barni1122 #29946 A probléma az, hogy nem vetted meg a játékot és így nincs jogod vele játszani...
-
#29945 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy letöltöttem az 1.4.8-as patchet és kéri a játék az aktiváló kódot és akármilyet írok be nem fogadja el.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#29944 Szia!
Azt próbáld meg, hogy kiveszed belőle a kiegészítő modokat, ha van a szerkesztésben ilyened! Ha egy sincs benne és mégis kidob, akkor lehet RAM probléma! Nekem más térképnél volt olyan gondom! Persze, ha új profillal kezded és a legfrissebb javítással, akkor nem lehet ilyen gond! Üdv! -
feketekereszt4 #29943 Sacania-t -
feketekereszt4 #29942 Aki tud segíteni küldjön privátba üzit. -
feketekereszt4 #29941 Halihó! valaki tudna kamiont szerkeszteni nekem?
Elküldöm a képeket és megszerkeszti a kamiont.
Köszönöm.
Tamás -
koppi2 #29940 Sziasztok, Jó Reggelt mindenkinek. Valaki tudna nekem olyan dologban segíteni hogy a magyar térképen az elő írt városokban kezdek, és amikor ki választok egy fuvart , el indulok és kb rá egy pár percre még ki sem érek a városból ki dob a játékból hogy az Euro Truck Simulator 2 exe müködése le állt. Legyen pl: Csepelről indulok valahova ki dob egy pár perc után :// Előre is köszönöm a segítséget. -
Könnyű Fokozat #29939 Illetve jó! -
Könnyű Fokozat #29938 Ez jő! -
fs9pilot #29937 Tuningolt AI kamion! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#29936 Na jól van,nyugi értem semmi gond de mondom máskor jobban legyél észnél amikor ilyeneket írkálsz -
Könnyű Fokozat #29935 Nekem nincs problémám!
Tudtam mi lesz a vége ha megírom, mégis megírtam!
Már 1 nap után megtalált(ak), sokat vezettem fórum nélkül is, sokat fogok utána is :D -
Könnyű Fokozat #29934 Belementem had örüljön! -
#29933 Erre van egy okos szólás:
Okos enged szamár szenved :D
Máskor egy kicsit gondolkodj mielőtt válaszolsz és nem lesz ilyen problémád -
Rollerboy94 #29932 már bocsi de te meg voltál olyan h***e hogy belementél....... -
Könnyű Fokozat #29931 Direkt provokált, hogy trágárul válaszoljak a bannolás végett... -
#29930 szóval az anyja egy ázsiai népcsoport tagja, aki Kurdisztánból származik? -
#29929 Sziasztok!
Szerintetek kezdésnek milyen kamiont vegyek? -
kisfüsi #29928 Így jó :) -
#29927 Ezt a cigányos beszédet pedig be lehet fejezni mert a gárdisták nem szeretik a cigányokat -
Könnyű Fokozat #29926 Meg tudtam volna állni!
De a kedvedre tettem!