Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szépen 80-nak cammogok Nagyvárad közelében, a bekötõútról meg kivágódik elém a Ford, én meg felrepültem a betonkorlátra 😄

Írtam neked privát üzenetet ! <#integet2>#integet2>
Amíg a blogon ki nem írják, addig szerintem felesleges a multiról álmodozni.
4 hónapja játszok ezzel a játékkal és teljesen a szívemhez nõtt. 😄 Hallottam, hogy a multi junius körül jön ki tud valaki errõl valamit <#conf>#conf><#conf>#conf> Ja meg pár a kép a géprõl <#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>

Szeretnék elkezdeni egy mapot, méghozzá, egy MO mapot. a kérdésem az lenne, hogy be tudnék-e illeszteni a háttérnek egy google térképet, akkora méretben, amilyenben én akarok. Tudom, hogy az A betûvel tudom berakni, de nekem csak MO kellene.
Remélem érthetõ volt a fogalmazásom, még nekem nagyon reggel van 😊
Mivel alapba kellene rajt lennie így újra telepítettem, elindult egybõl aktiválás némi játék és kiléptem.
Az említtet fájlok sehol,vissza raktam az 1,3,1 és az automatán elmentet állást hozta vissza,
A kicsomagolóval látom a mappákat, de nem tudok betenni oda semmit.
Valami egyéb ötlet meg oldás?
Elõre is Köszi
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én ezzel a DAF XF-el gurulok
Azt sajnálom, hogy a nyillal jelölt helyre nem lehet elõre fehér, hátra piros fényû kiegészítõ lámpát tenni, így jobb híján ezt a fehér lámpát tettem oda 😊 Remélem majd egy késõbbi frissítés tartalmazni fogja 😄
Köszönöm a segítséget Matusz09, ma egy hosszabb utat is kibírt kilépés nélkül!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Köszönöm segítségedet! Még annyi ha vmit átalakítok a térképen akk utána már nem lehet visszavonni?
Elõre is köszi!
Én is kérdeznék, elnézést, ha volt már szó róla, nem nyálaznám át visszamenõleg a topikot.
Elsõ körben hozzátenném, hogy jó ideje nem foglalkoztam a játék módosításával, de most úgy alakult, hogy van egy projekt, ami érdekes lehet (igaz, nem az ETS2-be).
Szóval kezdjük a programoknál, mit kell beszereznem.
Scs extraktor azt hiszem megvan, illetve zmodelerbõl talán a 2.2.2-es verzió az utolsó ami megvan.
Talán kell valami program a 3d fájlok zmod kompatibilissé tételéhez is.
Ha jól emlékszem, tõled fõleg tereptárgyakat láttam, így fõként arról kérdeznék.
Elsõként az érdekelne, utakat keresztezõdéseket lehet-e a játékba exportálni?
Az oszlopokat, kerítéseket lehet-e széthúzható objektumként beletenni, vagy mindent egyesével kell lepakolni? Új ként lehet a modelleket berakni, vagy valamit felülírva? Illetve a fizikai tulajdonságait normálisan meg lehet adni (lod-azt hiszem), mert ez ETS1-nél nem mûködött.
Úgy hirtelen ennyi jutott eszembe. Elnézést, hogy téged zaklatlak ezzel, de eddig egyedül tõled láttam saját tereptárgyak játékba exportálását.
Üdv: Kacsa
Renault magnum http://kamionszim.hu
1:Nem olvasol vissza 1 pár oldalt
2:A profilodnál be kell pipálni a berakott modokat
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Azt írja hogy harmadik személytõl származó módosítás sz scs nem támogatja v.mi ilyesmit irki
pl : peterbilt 379-es kamion nincs ott a iveconál
mi lehet a baj légy szí segítsetek hogy hol kel mit át allitani.
elöre is kösz mindenkitõl
@Drope: valszeg van mellette olyan mod ami szintén használja a DAF dashboard.dds-t és nem érvényesül a tied. Próbáld meg mindig csak a te mod-od elõször betölteni, h ne legyen mellette semmi, ha úgy jó akkor ütközött vmi más mod-dal. Ha úgy se jön be a telód, akkor nézd meg, h jó-e a mappa szerkezet a te scs fájlodba, vagyis: vehicle\truck\daf_xf\interior\dashboard.dds, ha így van betömörítve akkor mennie kell.
ill. ha már itt vok, összeollóztam magamnak sok-sok interior mod-ból egy sajátot!
Kék fülke világítással:
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@Gázfröccs: ha az alap objektumokkal építesz hozzá a térképhez és nem használsz egyedi objektumokat,akkor bármelyik profiloddal menni fog, nem kell új hozzá! Egyébként csak ismételni tudom magam, h ha vki szeretne térképet csinálni akkor hajrá, mert csak idõ és képzelõerõ kell hozzá, mert segédlet, videotutorial bõven van hozzá a neten. ITT és ITT már írtam ezekrõl, de ugyebár az ismétlés a tudás anyja, szal mki hajrá, csinálgasson utakat, tájat, mert úgy látom nagyon ellaposodott a játék már fél évvel a megjelenés után, még nemzetközi szinten is!
@Drope: a kamionok interior texturái mindig a vehicle mappán belül vannak az interior mappában.
Tehát ha kicsomagoltad a játék mappájában lévõ base.scs fájlt, akkor azon belül itt vannak, pl. a daf-é:
x:\mappa\Euro Truck Simulator 2\base\vehicle\truck\daf_xf\interior\ és ezen belül a dds fájlok a texturák.
Már a nevük is árulkodó, ha tudsz angolul akkor egyértelmû, h mi-micsoda, pl. a dashboard.dds a mûszerfal.
Ha kiegészítõket szeretnél a fülkéba ahhoz modellezni kell, amihez zmod2/zmod3 kell, az nem egyenértékû a sima skinezéssel, sokkal bonyibb dolog. Itt egy videó róla csak, h lásd a folyamatát!
Remélem tudtam segíteni, ill. másoknak felkelteni az érdeklõdését a map editorral kapcsolatban és vki esetleg nekiugrik utakat, tájat csinálni! <#papakacsint>#papakacsint>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem e tudna készíteni egy hasonló gigaliner-t
http://www.youtube.com/watch?v=ibjKwYpn-sg
meg most próbáltam egy benzinkutat

Köszi a segítséget elõre is.Mivel melózok így csak holnap tudom ki probální.
Amúgy gyári dobozos
És Köszi
Ha én szeretnék egy plusz utat berakni map editorral, akk utána nekem kell új játékot kezdeni vagy nem? Nem város szeretnék beletenni hanem csak vmi kis mellékutat, ami késõbb visszatér a fõútra!
Elõre is köszi!
Köszönöm szépen, egyenlõre szépen fut a tanácsoddal, még nem lépett ki így, hogy a modok benne vannak 😊