Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Kérdés: ezzel a -mm poolsize 1200-zal mennyi memóriát rendelünk a játékhoz, mert megnéztem, és csak 2,9 GB eszik. Na de ennél nem lehet többet hozzárendelni, hisz akkor minek van 8 GB? 😊

én legalábbis azt az eredeti profilt, ami bak-kal végzõdik, eddig mindig töröltem, és így simán csak az maradt a profil mappában, amit elõzõleg is használt az ember.

kutizsolt
Danyr hozod a formadat nagyon szep kepek/ gep 😄

V-Power Shell

az (1.3.1)bak be van téve,meg az eredeti is és mégsem mûködik
Nincsen valami olyan mód ami magyarosítja a játékot?pl.: eredeti logók,skinek,rendszám stb...

ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

A választ a banner alatt lévõ legördülõ menü rejti.

lenyitod a letöltések link fölötti részt (infók, Letöltések. trükkök stb) és ott a Kamionkereskedõk, ott mindent megtalálsz!
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hol találok az ETS 2 ben scania kereskedõt? Elõre köszi
az nem lehet hogy csak az eredeti profilt raktad be és az 1.3.1-et (ha az van) kihagytad!??
Ben66
Bocsi a kép lemaradt! 😄

Helló"kollégák"!
Azt szeretném kérdezni,hogy van e ez az Iveco tandem fajta az Ets2-be?Ha nincsen akkor milyent ajánlotok?Válaszokat Köszönöm!

Sziasztok.
Tegnap elõtt újra kellett raknom a játékot,és törlés elõtt kivettem a profilom.Telepítés után visszaraktam,de a játék nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baj? A segítséget elõre is köszönöm.

ronso
Néhány kép mai utról:

szembe velem záróvonalon😊

tábla bánta a fordulást:

Sakkoo.......Baszkiiii

Heló rarma

Köszi szépen a sgítséget
Üdv. Ezért lép ki a játékom, valaki meg tudná mondani, hogy mi ez?:
00:16:51.564 : <ERROR> Failed to allocate vertex buffer of 4194304 bytes (pool: default). <0x8007000e>
00:16:51.564 : <ERROR> .\dx9_buffer.cpp(117): ??0vertex_buffer_t@dx9@prism@@QAE@QAVcontext_t@12@I_N@Z: Failed to allocate vertex buffer
Helló rarma

Ezer köszönet <#nevetes1>
Szia Gábor 1992 !

Írtam neked privát üzenetet ! <#integet2>

Tappancs83
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. Felnit kellene készíteni, csak nemtudom van- e valaki aki tudja kezelni a z- modeller programot. Jelenleg készül a makett, a felnirõl, amit az ETS2- be szeretnék csináltatni a kamionomra. Ha elkészültem a maketemmel, lefényképezem és megosztom a fórumon a képeket. Elõre is köszönöm a segítséget.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Sziasztok ! Danyr a #24874-es hozzászólásodban linkelt képeiden a vontató felnijeit honnan szerezted be? Nagyon jól néznek ki (y) Tudsz esetleg linket adni hozzájuk? Vagy ha vannak még más jó felnik is.. Amiket Én találtam azok nem ilyenek 😞 Elõre is köszönöm Neked a segítséget ! 😊 A "Just_Play_SS_TSM2" mindenkinek ki fagy? Akkor is ha csak az van a mod mappában.. Abban vannak jó felnik meg kocsira tuning cuccok, de jelszós igy nemlehet kivenni belöle sajnos ... 😞 A színjavitás graf opció egyáltalán minek van benne? Mert csak fakóbb és komorabb lesz tõle a game.. <#levele>. Na egyenlöre csak ennyit akartam 😊

SimaSuna
trélert megkaphatom? 😊
Kössz azt tudom.De valami olyan pénz mod nincs hozzá?
bármilyen meglepõ, fuvarok teljesítésével

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Egyetlen nagy baj van még ezzel a játékkal, mégpedig ahogy kikanyarodnak elém.
Szépen 80-nak cammogok Nagyvárad közelében, a bekötõútról meg kivágódik elém a Ford, én meg felrepültem a betonkorlátra 😄
Sziasztok egy kis segítséget kérek. Hogyan lehet pénzt csinálni a játékba?

Szia Tonno Szabi !

Írtam neked privát üzenetet ! <#integet2>

TaRka0107
Új patch mikor lesz, meg dlc? Vagy együtt jönnek?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Korábban volt egy oldal belinkelve, hogy ETS2 Multiplayer, de az SCS blogján én még nem láttam kiírva, hogy lesz multi.
Amíg a blogon ki nem írják, addig szerintem felesleges a multiról álmodozni.

Sziasztok! 😄
4 hónapja játszok ezzel a játékkal és teljesen a szívemhez nõtt. 😄 Hallottam, hogy a multi junius körül jön ki tud valaki errõl valamit <#conf><#conf> Ja meg pár a kép a géprõl <#hamm><#hamm>

IVECO kereskedésben keresd.
letöltöttem, beraktam a modba, de nem találom, egyik volvo kereskedésbe se..ilyenkor mivan??😄
Misuka963
Gyönyörû<#wow1><#eljen><#taps><#wow2>

köszönöm
Sziasztok! segítségeteket szeretném kérni, tudtok vmi oldalt, linket küldeni ahol tudok letölteni csõrõs volvo-t. nem találtam sehol, azért kérném a segitségeteket! Köszi!!

Klassz, tetszenek a színek, összességében élethû /kerékpáros, gyalogosok és épületegyüttesek/. Olyan mint a RED winter mod, életszerû....<#wink>
Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni egy mapot, méghozzá, egy MO mapot. a kérdésem az lenne, hogy be tudnék-e illeszteni a háttérnek egy google térképet, akkora méretben, amilyenben én akarok. Tudom, hogy az A betûvel tudom berakni, de nekem csak MO kellene.
Remélem érthetõ volt a fogalmazásom, még nekem nagyon reggel van 😊

Örülök, hogy segíthettem 😊

üDv rarma!!

Mivel alapba kellene rajt lennie így újra telepítettem, elindult egybõl aktiválás némi játék és kiléptem.
Az említtet fájlok sehol,vissza raktam az 1,3,1 és az automatán elmentet állást hozta vissza,
A kicsomagolóval látom a mappákat, de nem tudok betenni oda semmit.

Valami egyéb ötlet meg oldás?

Elõre is Köszi
Köszönöm! Ezt tudtam de akkor se tölti be és nem tudom miért. Próbáltam de nem jó!

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Elfelejtettem, hogy a vontató végére is jó lenne, ha lehetne piros-fehér méretjelzõt tenni <#wink>
Sziasztok!
Én ezzel a DAF XF-el gurulok

Azt sajnálom, hogy a nyillal jelölt helyre nem lehet elõre fehér, hátra piros fényû kiegészítõ lámpát tenni, így jobb híján ezt a fehér lámpát tettem oda 😊 Remélem majd egy késõbbi frissítés tartalmazni fogja 😄

Köszönöm a segítséget Matusz09, ma egy hosszabb utat is kibírt kilépés nélkül!!!
Nagyon ott van! <#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Retoucher!
Köszönöm segítségedet! Még annyi ha vmit átalakítok a térképen akk utána már nem lehet visszavonni?
Elõre is köszi!