Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia!
Ennek a kamionnak és pótkocsinak eltudnád küldeni a letöltési linkjét?!
Ennek a kamionnak és pótkocsinak eltudnád küldeni a letöltési linkjét?!
http://kephost.adatbazis.eu/images/97259465071271680301.jpghttp://kephost.adatbazis.eu/images/14175038447822199480.jpg Made in France
Sziasztok!
Bocsi az offért de nem találom sehol a 18 wos haulin nevû játékot! Valaki esetleg tudna küldeni egy linket a fullos játékról! Az volt az elsõ kamionos játékom de sehol sem találom! Kérlek segítsetek!
Elõre is köszi!
Bocsi az offért de nem találom sehol a 18 wos haulin nevû játékot! Valaki esetleg tudna küldeni egy linket a fullos játékról! Az volt az elsõ kamionos játékom de sehol sem találom! Kérlek segítsetek!
Elõre is köszi!
Ez remek hír. 😄
szép, de a szöveg is érdekes 😊
- többféle új teherautó készül
- az új teherautók fokozatosan kerülnek be az ingyenes frissítésekkel
- de azért a dlc tartalmak is készülnek 😄
- jelentõs átalakításokon dolgoznak ami a játék egész motorját megváltoztatja
- többféle új teherautó készül
- az új teherautók fokozatosan kerülnek be az ingyenes frissítésekkel
- de azért a dlc tartalmak is készülnek 😄
- jelentõs átalakításokon dolgoznak ami a játék egész motorját megváltoztatja
"Nulla tenaci invia est via"
Telepítés után elöszõr peatch-eld fel a játékot, majd indítsd el, ekkor létrejön még néhány szükséges állomány a user könyvtáradban, majd utána írd felül a régi profiloddal az újat.
Ez ezért rossz, mert a gumi nem puha.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az új vasam, egy kicsi photoshop után....unatkoztam na....
Ez nagyon rossz. El van redesen túlozva a kabinmozgás...)
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Hello! Ez a tartaly nagyon jol nez ki! Toltheto? vagy privat?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ahm de én konkréten a térképre gondoltam <#smile>#smile>
szeva.hónap fo megjelen a magyar mapa 😊)
Tekerj vissza én már raktam sokat.
Hát... mindjárt leesik a fülke aztán alig megy a kamion <#idiota>#idiota> Még hogy Real... <#schmoll2>#schmoll2>
Ti használjátok a no speed limit modot?
szevasztok a magyar mapa mikor fog meg jeleni a
hali 😊
az lenne a kérésem, hogy aki roman mapot használ az tegyen már föl 2 képet róla! nagyon kösz elõre is 😄
az lenne a kérésem, hogy aki roman mapot használ az tegyen már föl 2 képet róla! nagyon kösz elõre is 😄

egy gyors kérdés! hogyan lehet a kerekek csillogását/krómos hatást lejjebb venni esetleg teljesen kikapcsolni? aki ért hozzá esetleg látta már valahol azt kérem szépen segítsen! kösz elõre is...
Sziasztok!
Kérdés: ezzel a -mm poolsize 1200-zal mennyi memóriát rendelünk a játékhoz, mert megnéztem, és csak 2,9 GB eszik. Na de ennél nem lehet többet hozzárendelni, hisz akkor minek van 8 GB? 😊
Kérdés: ezzel a -mm poolsize 1200-zal mennyi memóriát rendelünk a játékhoz, mert megnéztem, és csak 2,9 GB eszik. Na de ennél nem lehet többet hozzárendelni, hisz akkor minek van 8 GB? 😊

én legalábbis azt az eredeti profilt, ami bak-kal végzõdik, eddig mindig töröltem, és így simán csak az maradt a profil mappában, amit elõzõleg is használt az ember.
az (1.3.1)bak be van téve,meg az eredeti is és mégsem mûködik
Nincsen valami olyan mód ami magyarosítja a játékot?pl.: eredeti logók,skinek,rendszám stb...
A választ a banner alatt lévõ legördülõ menü rejti.
lenyitod a letöltések link fölötti részt (infók, Letöltések. trükkök stb) és ott a Kamionkereskedõk, ott mindent megtalálsz!
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hol találok az ETS 2 ben scania kereskedõt? Elõre köszi
az nem lehet hogy csak az eredeti profilt raktad be és az 1.3.1-et (ha az van) kihagytad!??
Ben66
Ben66
Bocsi a kép lemaradt! 😄

Helló"kollégák"!
Azt szeretném kérdezni,hogy van e ez az Iveco tandem fajta az Ets2-be?Ha nincsen akkor milyent ajánlotok?Válaszokat Köszönöm!
Azt szeretném kérdezni,hogy van e ez az Iveco tandem fajta az Ets2-be?Ha nincsen akkor milyent ajánlotok?Válaszokat Köszönöm!
Sziasztok.
Tegnap elõtt újra kellett raknom a játékot,és törlés elõtt kivettem a profilom.Telepítés után visszaraktam,de a játék nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baj? A segítséget elõre is köszönöm.
Tegnap elõtt újra kellett raknom a játékot,és törlés elõtt kivettem a profilom.Telepítés után visszaraktam,de a játék nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baj? A segítséget elõre is köszönöm.

Néhány kép mai utról:
szembe velem záróvonalon😊
tábla bánta a fordulást:

szembe velem záróvonalon😊
tábla bánta a fordulást:

Sakkoo.......Baszkiiii
Heló rarma
Köszi szépen a sgítséget
Köszi szépen a sgítséget
Üdv. Ezért lép ki a játékom, valaki meg tudná mondani, hogy mi ez?:
00:16:51.564 : <ERROR> Failed to allocate vertex buffer of 4194304 bytes (pool: default). <0x8007000e>0x8007000e>
00:16:51.564 : <ERROR> .\dx9_buffer.cpp(117): ??0vertex_buffer_t@dx9@prism@@QAE@QAVcontext_t@12@I_N@Z: Failed to allocate vertex buffer
00:16:51.564 : <ERROR>
00:16:51.564 : <ERROR> .\dx9_buffer.cpp(117): ??0vertex_buffer_t@dx9@prism@@QAE@QAVcontext_t@12@I_N@Z: Failed to allocate vertex buffer
Helló rarma
Ezer köszönet <#nevetes1>#nevetes1>
Ezer köszönet <#nevetes1>#nevetes1>
Szia Gábor 1992 !
Írtam neked privát üzenetet ! <#integet2>#integet2>
Írtam neked privát üzenetet ! <#integet2>#integet2>
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. Felnit kellene készíteni, csak nemtudom van- e valaki aki tudja kezelni a z- modeller programot. Jelenleg készül a makett, a felnirõl, amit az ETS2- be szeretnék csináltatni a kamionomra. Ha elkészültem a maketemmel, lefényképezem és megosztom a fórumon a képeket. Elõre is köszönöm a segítséget.
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Sziasztok ! Danyr a #24874-es hozzászólásodban linkelt képeiden a vontató felnijeit honnan szerezted be? Nagyon jól néznek ki (y) Tudsz esetleg linket adni hozzájuk? Vagy ha vannak még más jó felnik is.. Amiket Én találtam azok nem ilyenek 😞 Elõre is köszönöm Neked a segítséget ! 😊 A "Just_Play_SS_TSM2" mindenkinek ki fagy? Akkor is ha csak az van a mod mappában.. Abban vannak jó felnik meg kocsira tuning cuccok, de jelszós igy nemlehet kivenni belöle sajnos ... 😞 A színjavitás graf opció egyáltalán minek van benne? Mert csak fakóbb és komorabb lesz tõle a game.. <#levele>#levele>. Na egyenlöre csak ennyit akartam 😊
Kössz azt tudom.De valami olyan pénz mod nincs hozzá?
bármilyen meglepõ, fuvarok teljesítésével
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!