Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akor kezdjük újra, tehát:
Megjártam Angliát 😄
Calais
Indulásra várva
Visszafelé már hajóval jöttem, mozdonyt hoztam
Egy kérés, ide valaki nem tud szerkeszteni vagy ajánlani egy kicsi, piros fehér méretjelzõt? Csak ezt a rudast tudtam feltenni, de ez hátrafelé sárga, elrontja az összképet, illetve én a lökhárítóra szeretnék egyet, ott ahol annak igazából helye van...
Köszönöm elõre is!
Megjártam Angliát 😄
Calais
Indulásra várva
Visszafelé már hajóval jöttem, mozdonyt hoztam
Egy kérés, ide valaki nem tud szerkeszteni vagy ajánlani egy kicsi, piros fehér méretjelzõt? Csak ezt a rudast tudtam feltenni, de ez hátrafelé sárga, elrontja az összképet, illetve én a lökhárítóra szeretnék egyet, ott ahol annak igazából helye van...
Köszönöm elõre is!
No, 3 kommentbõl egy segítõkész 😄 Nem rossz arány. Legutóbb az elsõ ETS idejében arról a bizonyos oldalról még lehetett képet feltölteni 😄
Rarma, köszi a segítséget<#eljen>#eljen>
Rarma, köszi a segítséget<#eljen>#eljen>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ezt nagyon fontos volt iderakni .Nem elég hogy egy rakás fos de még több mint egy órás.Barátom,nézd inkább a tévében Hajdú Pétert meg Sarka Katát .Aztán ha lesz valami jó sztori róluk mindenképpen illeszd ide .Gratulálok😊
Szép az új banner... Egy újabb utam és egy újabb sztori a nõkrõl...
Jó lett az új banner!<#eljen>#eljen>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Be is festheted,mármint a dds szerkesztõbe. Nincs levédve jelszóval,mert feketébe csak mintást választhatsz a játékba.
Tavaly a szomszédomnak ugyanilyenje volt.csak fekete axor. Jó gép <#eljen>#eljen>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Hali BBSTi !
Írtam neked privát üzit. <#integet2>#integet2>
Írtam neked privát üzit. <#integet2>#integet2>
Mondjuk ha hozzájön a szállítási díj (akár pick-pack), akkor mo-keys-nél nem olcsóbb.
Örülök neki, hogy sikerült ennyi korlátozást betenni, hogy egy képet sem lehet feltenni. Ezt nem fogadom el, ez túl nagy.... Valamit meg sem jelenít, óriási.<#mf1>#mf1>
Sziasztok!
Megjártam Angliát <#papakacsint>#papakacsint>
Calais
Visszafelé komppal jöttem, meg egy mozdonnyal
Valaki ide nem tud egy normális méretjelzõt szerkeszteni nekem?
Megjártam Angliát <#papakacsint>#papakacsint>
Calais
Visszafelé komppal jöttem, meg egy mozdonnyal
Valaki ide nem tud egy normális méretjelzõt szerkeszteni nekem?
Mondjuk ha jól látom az mo-keys-en még olcsóbb annál.
Jelenleg 14.99€ a játék Steamen.
Sokkal de sokkal jobb lett!
Köszi
Köszi
Elnézést a pofátlan kérdésért, de ehhez a fekte közepû felnihez hozzá lehetne jutni?
Ok, mert akkor Ilyen a javított verzió:

Tökéletes!
Köszönöm mégegyszer!
Köszönöm mégegyszer!
A kék szín jó, amilyenre csináltam? Ha nem jó, akkor tudnál valami konkrétabb kék színt adni?
Hungarykum!
Köszönöm szépen! A króm felni nagyon hasonlít arra amit eredetileg kerestem! Nagyon jó munkát végeztél vele!
Sokkal jobb mint az eredeti!
Köszönöm!
Köszönöm szépen! A króm felni nagyon hasonlít arra amit eredetileg kerestem! Nagyon jó munkát végeztél vele!
Sokkal jobb mint az eredeti!
Köszönöm!
A kéken még kicsit fogok módosítani, hogy olyan legyen, mint a képen, amit linkeltél, de a kék részt nem tudom változtatni, úgy, hogy szélesebb fehér sáv maradjon a peremétõl, mivel a letöltött felni nem ugyan az, mint a piros.
Mivel ugyan azt a felnit kell megcsinálni 2 különbözõ festéssel, így nem tudom egyberakni a kerekeket.
Csak külön-külön tudom megcsinálni, mert hiába nevezem át vagy rakom más mappába, nem akar jó lenni.
Szóval vagy az egyiket vagy a másikat tudod csak használni egyszerre.
A kéket így tudtam megcsinálni:
A fekete:

Csak külön-külön tudom megcsinálni, mert hiába nevezem át vagy rakom más mappába, nem akar jó lenni.
Szóval vagy az egyiket vagy a másikat tudod csak használni egyszerre.
A kéket így tudtam megcsinálni:
A fekete:

no, no

Szerelvény
http://postimg.org/image/dg6yh0v3l/
http://postimg.org/image/dg6yh0v3l/
Ezt a Hungarocamion-os pótkocsit le lehet szedni valahonnan? Nagyon jól néz ki!
2 képecske tölem.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
megpróbáltam,de semmi,azért köszönöm.
Melyik az az ezzel?
Valami linket adjál róla vagy küld el és ha nem védi jelszó és kivitelezhetõ, akkor megcsinálom.
Valami linket adjál róla vagy küld el és ha nem védi jelszó és kivitelezhetõ, akkor megcsinálom.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Hungarykum!
Esetleg tudsz ezzel is csodát tenni: Ezen is teccene ha króm lenne fekete csavarokkal!!
Kérlek még egyszer húzz ki a sz*rból!
Esetleg tudsz ezzel is csodát tenni: Ezen is teccene ha króm lenne fekete csavarokkal!!
Kérlek még egyszer húzz ki a sz*rból!
Ha eddig nem 1.3.x verziójú volt, most viszont az lett, akkor Profile könyvtár helyett Profiles-be tedd a mentett profilt!
Sziasztok.
Néhány napja újra kellett raknom a játékot,és törlés elõtt kivettem a profilom.Telepítés után visszaraktam,de a játék nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baj? hogyan tudnám visszaállítani a profilomat? A segítséget elõre is köszönöm.
Néhány napja újra kellett raknom a játékot,és törlés elõtt kivettem a profilom.Telepítés után visszaraktam,de a játék nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baj? hogyan tudnám visszaállítani a profilomat? A segítséget elõre is köszönöm.