Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#25327: Egy ilyet azért Frank007-tõl is el tudnék viselni, hogy legalább 1 db képet beszúrna a térképrõl, hogy jelenleg hol tart. Még akkor is ha nincs kiadható állapotban! Ne legyen már õ is SCS, ha értitek mire gondolok!

Az igazság az, hogy amit a többség szeretne az bizonyos formában már most is megvan, hisz azért a hónapok alatt jelent meg szép számmal több típusú kamion, amerikai, eu-i, régebbi modellek is, pótok is jöttek ki, map is van ami bõvíti az alaptérképet (TSM, Satan féle), kint van a RED2 ami a kinézeten változtat, mégis összességében áll az egész topik, leült az egész!
Ezért nem értem ezt a dolgot, hogy mi lenne az ami ezen tudna változtatni. Lehet, hogy csak nekem tûnt ez fel és másokat ez nem is foglalkoztat, de gondoltam megkérdezek már másokat is errõl, hogy õk hogy látják ezt!

krissz1998: tedd fel a képed a http://www.kephost.com/-ra és az ottani linket szúrd be ide ahová írsz úgy, hogy megnyomod a kép beszúrása gombot elõtte és oda másolod be a kephost-os linket!

Sajnos kamionomat nem tudom beszúrni mert még kell várnom 30 napot 😞
Mi a RED2-be beletettünk egy ehhez hasonló textúrát, de voltak vele gondok, ezért bele sem került. De én már gondolkodtam rajta, hogy meg kéne, de nem egyszerû anélkül, hogy ne kéne újra mappolni a kamionokat. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
az elképzelés jó, csak ehhez vagy hatalmas fejlesztõcsapat kéne, vagy 5-6 év 😄

"Nulla tenaci invia est via"

gomze
Én úgy alakítottam volna ki a játék menetét a fejlesztõk helyében, hogy eleinte korlátoztam volna a lehetõségeket.
Pl.:
- A játék kezdetén még csak egy országban fuvarozhatnánk , és a tõbbi pénzbe kerülne, mint az ETS 1-ben

- Elõször csak 7,5 tonnás teherautókkal lehetne menni, késõbb pótosokkal 12 tonnáig, majd nyergesekkel, vagy tandemesekkel 40 tonnáig, végül dupla pótosokkal 60 tonnáig.

- A játékban lehetnének évek amik alapján eleinte régi kamionok lennének majd szép lassan megjelennének az újabb, és legújabb modellek a pótkocsikkal együtt. :-)

Szabi
a hivatalos tartalmak kellene végre megjelenjenek.. az új Iveco, új Volvo és keleteurópa dlc.. 😄

vagy legalább írjanak ki egy hírt, hogy bocsi srácok, lassan haladunk, ezértmegazért, de azért készülget szép lassan.. és itt egy kép, hogy hol tartunk jelenleg stb...

Akárhonnan nézem igencsak borús az ég.<#integet2>
Nekem most eléggé megdobta a játékélményt a RED2, plusz a 3D. Aki teheti próbálja ki, nagyon jó 3D-ben.

gomze
Hello mindenkinek! Tudja-e valaki hogy lehet megnövelni az emberek számát a városokban, mert vannak ugyan emberek elvétve az utakon, de még mindíg elég kihaltak a városok.

0Diaz0
Az a baj,hogy ezek sajnos mind gondolatok.. a fejlesztõk ennyire szerintem majd csak évek múltán,ahogy látják a sikert úgy dolgoznak majd a játékon.. de persze.. tervezgetni lehetne.. meg vágyakozni sok dolog után..
Pl. :

- Új kamionok
- Új országok
- Új utak
- Több,érdekesebb , részletesebb tájak
- Többféle pót
- Pótkocsi vásárlása
- Hosszabb fuvaridõk ( a realitás érdekében.. ami nemis lenne rossz.. én speciel simán elfuvarozgatnék 1 pótot 3-4-5órán keresztül is,akár 😊 )
- És mindezt többjátékos ( multiplayer ) módban..

Ez nekünk most,egy álom... Sajnos. Bár,nekem megérte ez a játék akkoris 7000ft-ért ( mikor még kiadták.. most 3000ftért adják,postával.. ) <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Helló

Én régóta játszom kamionos szimulátorokkal, inkább az európai széria jön be nekem, csak minden játék kicsit összecsapottnak tûnik számomra, mert szerintem lehetne még mit bõvíteni rajta, ha egy FPS- játékot megcsinálnak akár 12GB-ra is.
Amik nekem hiányoznak:

- a Hollandiában régóta használt "gigaliner"-ek minden féle verziója (pótos, dupla nyerges),
-minél szélesebb verziójú kamion paletta (lehessen venni pótost nyergest egyaránt)
-minél több város és további országok feloldása még akár skandinávia is (pl.: németbõl kompozni svédbe)
-csõrös gépek (scania T széria, volvo NH széria, iveco strator......)

csak egy-két gondolat esetleg a fejlesztõknek
Talán lesz egyszer ilyen igaziból is az egész országra kiterjedõen:

Frank007 lassan 2 hete anno azt mondta, hogy még rajta van a szeren és amit kiad majd abba kapásból 35-40 város lesz, nagyon sok úttal! Hát bízzunk benne, hogy lesz ilyen részletes úthálózat abban is, sõt...! <#ravasz1>

Épp azon gondolkoztam, hogy mi az a dolog ami egy kicsit felpörgetné a hazai közösséget, mert szinte nullára redukálódott az érdeklõdés a játék iránt.
Mi az a dolog amire vágyna a többség ami lázba hozná õket? Ami esetleg ésszerû ötlet és a modderek meg is tudnák valósítani és felpörögne az élet újból? Skinek, map építés, új modellek, mi kellene a többségnek?!
Tippek, ötletek, amit esetleg többen jó dolognak tartanák és megvalósulna?

Vajo csinált már pár videó tutorialt ami segíthetne, de szemmel láthatóan nem nõtt meg a topikban az érdeklõdés az iránt sem. Mitõl halt meg ennyire ez a játék alig 3/4 év alatt?!

Bocsi a dupla képért😊
0Diaz0
kepkezelo.com-ra felrakod a képet,és a kép linkét bemásolod a "kép beszúrása" menüpontba. Onnan remélem már menni fog a fórumba való képfeltöltés! <#vigyor0><#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Sajnos nem tudom felrakni az én gépem mert nagyobb 20 KB-nál
Sziasztok új vagyok.
Gis80s
Sziasztok!

Részben off....
Win7-tel volt már másnak is appcrash az ETS2-nél? Nem tudja rá valaki a megoldást?
Elõre is köszönöm!

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Szabi
régivel is müködik

Ha bekopíroztam a RED2-ot akkor új játékot kell kezdenem vagy a régi mentéssel is mukodik?

Gurul a nehéz "kõ"fuv<#lookaround>
Misuka963
<#eljen><#eljen><#eplus2><#hehe>

Like a boss! <#eljen> <#vigyor1>

Misuka963
Gyönyörû a Scania<#eljen><#eljen><#wow1><#taps><#szeret>

kösz
Hali innen le tudod tölteni.

http://envsimstudio.blogspot.hu/p/red-expert-2-download-letoltes.html

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

sziasztok egy kérdés !!
a RED 2 hol lehet letölteni ??
chase
Meg is van! Köszi! <#eljen>

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Hello!
Egy kis pihenõ Németországban.

http://kismenyus.picturepush.com

Szabi
igen, az scs file-okat kell a mod mappába rakni és igen, a játékban a profilválasztó résznél aktiválni kell õket 😊

fuszhi
Sziasztok emlékeztek erre a hozzászólásra ? #11225 nos itt retoucher jól szemléltette kábáé milyen lehetne ha kicsit koszos lenne a szélvédõ. Ennek egy enyhébb valaki elkészíthetné mint szélvédõ módot. Ugyan is nincs szükség rá hogy fokozatosan koszolódjon, elég szerintem ha csak eleve kicsit koszos a szélvédõ, és nem tünik el jó az úgy állandóra. Annyi ember csinál módokat, nem hiszem el hogy ez úgy feledésbe merült. Emlékszek rá hogy annak idején felvetõdött be terjeszti valaki a készítõknek levélben mi lenne ha ? ám ettõl független bár nem történt ezzel kapcsolatban semmi , még sem gondolta újra a dolgot egyik módot készítõ emberke se pedig egyáltalán nem rossz ötlet szerintem. Üdv.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

chase
Sziasztok!
Kezdõ vagyok még nagyon ebben a játékban, de nagyon bejön, járom Európát keresztül-kasul.
Eddig még semmilyen mod-ot nem használtam, de olyan szép képeket linkeltek, hogy nem bírtam ellenállni és feltettem a RED2-t (.zip file kilazítva a Docu…\mod folderbe).
Kérdésem a következõ: ahhoz, hogy ez mûködjön a .zip-ben levõ könyvtárszerkezetet meg kell tartani v. az .scs file-okat kell közvetlenül a mod folderbe tenni?
A játékon belül valahol „be kell kapcsolni” a mod-ot v. automatikusan észleli és használja?
Egyelõre a könyvtárszerkezetet megtartva tettem a mod folderbe és így nem látok semmi változást.
Help!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Sziasztok!
Hogy feldobjam kicsit az ellaposodott játékot, újrakezdtem mindent, TSM map 2.2-t kezdtem el használni. De a gyári cégek vannak benne gyári pótokkal.
Szükségem lenne pár modra, aki tudja legyen szíves linkeljen:
1. TSM 2.2-höz trailer pack
2. Valamilyen realistic mód hogy mozogjon a fülke.
3. 90 km/h feloldó, az se baj ha 100 a plafon
4 Bármi, ami a mappal biztonságosan elmegy 😊
Azért nem keresgélek, mert az rengeteg idõ, és nem tudom melyik mod mûködne rendesen.
Köszi.
Red 2

Indulás 25t rakománnyal

[/url][/img]

Elindult a konvoly

[/url][/img]

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Van már az ets 2 ben is busz, asszem az 1.2.5-ös patchel került bele a játékba.

Az elsõ RED-es képek

Beszereztem egy Magnum-ot is
fuszhi
Mert látom hogy módolgat itt mindenki gondolom másra nem figyel fel senki. Jó mondjuk én is csak teljesen véletlen vettem észre.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Biztos emlékszik rá egy két ember erre: #25216 a lényeg az hogy az ets 2 ben ezek szerint még nincs busz. A Scani Truck szimulátorra igaz a dolog. Már mint forgalom tekintetében.

Red expert 2<#eljen><#taps> Még a repülõnek is xenon lámpája van.
DOBERMAN1993
Jármûparkom bõvült 1 gépcsodával <#taps>

Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!

Misuka963
Nagyon ott van a Premium<#eljen><#eljen><#eljen>

Nem tudom kaptál e már választ de új játék indításával nekem már mûködik a város régi mentéssel nekem se ment 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Koppenhágai kikötõ:

Varsó után a 8-on egy kis kpm paradicsom:

Egy kis pihi+Meki az A229-en:

DHL logisztik:

http://ets2.lt/forums/ pontosabban
Ez TSM 1.3 map, nekem 1.2.5 van fenn. Már nem tudom honnan szedtem lehet hogy az ETS.LT rõl