Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

0Diaz0
Dunaújvárosba,dobsz egy fõhadiszállást? Vagy ezt az európatérképhez csatolod? :)
Mert ha a második opció él,akkor nemszóltam,de ha csak MO térkép lesz,akkor pedig itt lakok.. azért kéne.. <#zavart1>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

...ez még lemaradt! <#wink>

Sziasztok! Hoztam pár képet a térképrõl. Csak mert hiányoltátok. <#wink> A már meglévõ területeken kivül (Bp, Budaörs, Törökbálint, Érd, Szigetszentmiklós) a többi részen kész az úthálózat, a domdorzat, a telephelyek, garázsok, szervizek stb., és most objektumozok. Legközelebb már képekkel jövök! <#wink>

A rendszámnál az számít, hogy hol van a fõhadiszállás. Nekem németben van.
Vettem saját részre más országokban is kamiont.
Mikor megvettem, akkor az adott országhoz tartozó rendszám volt rajtuk.
Kamionváltásnál a rendszám németre változott mindegyiknél, függetlenül attól, hol és hogy váltottam kamiont.
Fõhadiszállást nem lehet változtatni, így annyit lehet tenni, hogy Magyarországon veszel kamiont, de ha lesz több kamionod (magyar rendszámmal) saját részre és váltogatni fogod, akkor amelyik országban van a fõhadiszállás, olyan rendszámra fog váltani. Ahányszor kamiont váltasz, annyiszor lesz más rendszáma.

Sziasztok!
Tud valaki egy olyan Hungarocamion-os pótról linket adni, amit a játékba én is tudok húzni?
maujuri
Várj egy kicsit,Amint megjelenik a hivatalos DLC. Vegyél garázst magyarországon, és tuti magyar rendszámod lesz.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Fake mind. :) Egyszerû számítógépes trükkök. Szerintem Studio Max :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gomze
Nem tudom, szerintem sehol, mert csak videókat találtam.<#falbav>

Ezeket hol lehet letölteni?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Misuka963
Brutális.Minden elismerésem.<#taps><#eljen><#wow1>

Frikus of the Road <#wave>
gomze
Van még!

http://www.youtube.com/v/fgkoT_ULMJY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/-O4Old_aoVA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Misuka963
<#eljen><#eljen><#eljen>

gomze
Egy kis hangulat keltõ!

http://www.youtube.com/v/PwWXUCMDUmc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Hogy tudnám magyarítani a rendszámomat? Nem az ablak mögöttire gondolok:).
Köszi a segítséget.
RED 1 vs. RED 2

London felé...
Nekem is kifagyott, de ezeket csináld:
Kezdj teljesen új profilt
Eleinte ne használj modot, max a RED-et
Utána folyamatosan rakj be modot, egyesével próbáld ki
Nekem a tailer pack-kal kifagy, gondolom azért mert 1-es verzióhoz van és 2.2-t használok.
Nekem kifagy a játék,ha a TSM map 2.2-t használom(vki ötlet)???
Tikal
engem az hozna lázba, ha végre tudnám használni a kontrolleremet, ugyanis a legutolso patch óta nem tudom, kapják be. az is lázba hozna ha javitanák a sok hibát, finomitanának a térképen, utakon és nem küls fejlesztõkre kéne várni, de ehelyet valami buszos szaron dolgoznak, ami ugyanez lesz csak más skin-ekkel....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gomze
Az új gépem !

my new skin Frikus - Hungarocamion <#taps>
Pauze Austria <#hamm>
HAli lenne olyan kérdésem hogy 2013 modelek lesznek majd az ets2?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

#25327: Egy ilyet azért Frank007-tõl is el tudnék viselni, hogy legalább 1 db képet beszúrna a térképrõl, hogy jelenleg hol tart. Még akkor is ha nincs kiadható állapotban! Ne legyen már õ is SCS, ha értitek mire gondolok!

Az igazság az, hogy amit a többség szeretne az bizonyos formában már most is megvan, hisz azért a hónapok alatt jelent meg szép számmal több típusú kamion, amerikai, eu-i, régebbi modellek is, pótok is jöttek ki, map is van ami bõvíti az alaptérképet (TSM, Satan féle), kint van a RED2 ami a kinézeten változtat, mégis összességében áll az egész topik, leült az egész!
Ezért nem értem ezt a dolgot, hogy mi lenne az ami ezen tudna változtatni. Lehet, hogy csak nekem tûnt ez fel és másokat ez nem is foglalkoztat, de gondoltam megkérdezek már másokat is errõl, hogy õk hogy látják ezt!

krissz1998: tedd fel a képed a http://www.kephost.com/-ra és az ottani linket szúrd be ide ahová írsz úgy, hogy megnyomod a kép beszúrása gombot elõtte és oda másolod be a kephost-os linket!

Sajnos kamionomat nem tudom beszúrni mert még kell várnom 30 napot :(
Mi a RED2-be beletettünk egy ehhez hasonló textúrát, de voltak vele gondok, ezért bele sem került. De én már gondolkodtam rajta, hogy meg kéne, de nem egyszerû anélkül, hogy ne kéne újra mappolni a kamionokat. :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
az elképzelés jó, csak ehhez vagy hatalmas fejlesztõcsapat kéne, vagy 5-6 év :D

gomze
Én úgy alakítottam volna ki a játék menetét a fejlesztõk helyében, hogy eleinte korlátoztam volna a lehetõségeket.
Pl.:
- A játék kezdetén még csak egy országban fuvarozhatnánk , és a tõbbi pénzbe kerülne, mint az ETS 1-ben

- Elõször csak 7,5 tonnás teherautókkal lehetne menni, késõbb pótosokkal 12 tonnáig, majd nyergesekkel, vagy tandemesekkel 40 tonnáig, végül dupla pótosokkal 60 tonnáig.

- A játékban lehetnének évek amik alapján eleinte régi kamionok lennének majd szép lassan megjelennének az újabb, és legújabb modellek a pótkocsikkal együtt. :-)

Szabi
a hivatalos tartalmak kellene végre megjelenjenek.. az új Iveco, új Volvo és keleteurópa dlc.. :D

vagy legalább írjanak ki egy hírt, hogy bocsi srácok, lassan haladunk, ezértmegazért, de azért készülget szép lassan.. és itt egy kép, hogy hol tartunk jelenleg stb...

Akárhonnan nézem igencsak borús az ég.<#integet2>
Nekem most eléggé megdobta a játékélményt a RED2, plusz a 3D. Aki teheti próbálja ki, nagyon jó 3D-ben.

gomze
Hello mindenkinek! Tudja-e valaki hogy lehet megnövelni az emberek számát a városokban, mert vannak ugyan emberek elvétve az utakon, de még mindíg elég kihaltak a városok.

0Diaz0
Az a baj,hogy ezek sajnos mind gondolatok.. a fejlesztõk ennyire szerintem majd csak évek múltán,ahogy látják a sikert úgy dolgoznak majd a játékon.. de persze.. tervezgetni lehetne.. meg vágyakozni sok dolog után..
Pl. :

- Új kamionok
- Új országok
- Új utak
- Több,érdekesebb , részletesebb tájak
- Többféle pót
- Pótkocsi vásárlása
- Hosszabb fuvaridõk ( a realitás érdekében.. ami nemis lenne rossz.. én speciel simán elfuvarozgatnék 1 pótot 3-4-5órán keresztül is,akár :) )
- És mindezt többjátékos ( multiplayer ) módban..

Ez nekünk most,egy álom... Sajnos. Bár,nekem megérte ez a játék akkoris 7000ft-ért ( mikor még kiadták.. most 3000ftért adják,postával.. ) <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Helló

Én régóta játszom kamionos szimulátorokkal, inkább az európai széria jön be nekem, csak minden játék kicsit összecsapottnak tûnik számomra, mert szerintem lehetne még mit bõvíteni rajta, ha egy FPS- játékot megcsinálnak akár 12GB-ra is.
Amik nekem hiányoznak:

- a Hollandiában régóta használt "gigaliner"-ek minden féle verziója (pótos, dupla nyerges),
-minél szélesebb verziójú kamion paletta (lehessen venni pótost nyergest egyaránt)
-minél több város és további országok feloldása még akár skandinávia is (pl.: németbõl kompozni svédbe)
-csõrös gépek (scania T széria, volvo NH széria, iveco strator......)

csak egy-két gondolat esetleg a fejlesztõknek
Talán lesz egyszer ilyen igaziból is az egész országra kiterjedõen:

Frank007 lassan 2 hete anno azt mondta, hogy még rajta van a szeren és amit kiad majd abba kapásból 35-40 város lesz, nagyon sok úttal! Hát bízzunk benne, hogy lesz ilyen részletes úthálózat abban is, sõt...! <#ravasz1>

Épp azon gondolkoztam, hogy mi az a dolog ami egy kicsit felpörgetné a hazai közösséget, mert szinte nullára redukálódott az érdeklõdés a játék iránt.
Mi az a dolog amire vágyna a többség ami lázba hozná õket? Ami esetleg ésszerû ötlet és a modderek meg is tudnák valósítani és felpörögne az élet újból? Skinek, map építés, új modellek, mi kellene a többségnek?!
Tippek, ötletek, amit esetleg többen jó dolognak tartanák és megvalósulna?

Vajo csinált már pár videó tutorialt ami segíthetne, de szemmel láthatóan nem nõtt meg a topikban az érdeklõdés az iránt sem. Mitõl halt meg ennyire ez a játék alig 3/4 év alatt?!

Bocsi a dupla képért:)
0Diaz0
kepkezelo.com-ra felrakod a képet,és a kép linkét bemásolod a "kép beszúrása" menüpontba. Onnan remélem már menni fog a fórumba való képfeltöltés! <#vigyor0><#eljen>

Sajnos nem tudom felrakni az én gépem mert nagyobb 20 KB-nál
Sziasztok új vagyok.
Gis80s
Sziasztok!

Részben off....
Win7-tel volt már másnak is appcrash az ETS2-nél? Nem tudja rá valaki a megoldást?
Elõre is köszönöm!

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Szabi
régivel is müködik

Ha bekopíroztam a RED2-ot akkor új játékot kell kezdenem vagy a régi mentéssel is mukodik?

Gurul a nehéz "kõ"fuv<#lookaround>
Misuka963
<#eljen><#eljen><#eplus2><#hehe>

Like a boss! <#eljen> <#vigyor1>

Misuka963
Gyönyörû a Scania<#eljen><#eljen><#wow1><#taps><#szeret>

kösz