Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen újabb map vagy trailer módot?
Én nem használok semmilyen map és trailer módot. Szóval nem tudom mire gondolsz.
Én nem használok semmilyen map és trailer módot. Szóval nem tudom mire gondolsz.
Scania R700+ Red Expert2

Axle lift <#ravasz1>#ravasz1>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Valaki tudna segíteni hogy kell skinezni?? Egy Man kamiont szeretnék skinezni.. <#help>#help>
tolem is 2 kep

Kipróbáltam az új DAF Euro6-ost...
Aki szeretne magyar rendszámos kamionnal csoszogni az aszfalton, az próbálja ki ezt a módot, mert ebbe skinezhetõ a rendszám! <#papakacsint>#papakacsint>
DAF XF Euro 6 standalone re-edit
Aki szeretne magyar rendszámos kamionnal csoszogni az aszfalton, az próbálja ki ezt a módot, mert ebbe skinezhetõ a rendszám! <#papakacsint>#papakacsint>
DAF XF Euro 6 standalone re-edit
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Sziasztok!
Van egy problémám, pótkocsi nélkül lementem Bologna-ig, de ott hiába van 2 cég, egyikben sincs pótkocsi. TSM 2.2 mapot használok, a hozzátartozó trailer pack-kal együtt.
Elõre is köszi
Van egy problémám, pótkocsi nélkül lementem Bologna-ig, de ott hiába van 2 cég, egyikben sincs pótkocsi. TSM 2.2 mapot használok, a hozzátartozó trailer pack-kal együtt.
Elõre is köszi
azért köszi de ha tudsz valami pechet küldeni kamionok trélerek esetleg map azt nagyon megköszönöm
a you tubon láttam magyar mapot játék közben még az ÉRDI város tábla is benne volt
+ cég
valaki segitsen hol tudom letölteni a magyar mapot?

Horváth Rudolf pótkocsi és kamion skin nincs??
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy az 1.3.1-es patchben van valami különbség az 1.1.1-hez képest?
azt szeretném megkérdezni, hogy az 1.3.1-es patchben van valami különbség az 1.1.1-hez képest?
sziasztok most keztem a játékot és ha valaki tudna küldeni pecset magyarországi térképhez meg a meci kamion eléréséhez megköszönném
Mûködik köszönöm Illetve az lenne a kérdésem még hogy: Egy újabb pótkocsit, illetve mapot tudnál linkelni?
Menny ki az utcára a kamionnal és jó lesz.
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy: Cheat Enginel átírom a pénzemet, mûködik, átírom az EXP (Szintet) és befagy a játék!
Ki tudna ebben segíteni? Esetleg olyan ETS2 letöltést linkelni ahol nincs ilyen probléma!
Elõre is köszönöm Zoli!
Olyan problémám van hogy: Cheat Enginel átírom a pénzemet, mûködik, átírom az EXP (Szintet) és befagy a játék!
Ki tudna ebben segíteni? Esetleg olyan ETS2 letöltést linkelni ahol nincs ilyen probléma!
Elõre is köszönöm Zoli!
<#worship>#worship>
Ismét egy fél off....
ETS2-nél jelentkezõ Appcrash hibára van valakinek megfejtése? (win7, directx 11)
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
ETS2-nél jelentkezõ Appcrash hibára van valakinek megfejtése? (win7, directx 11)
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Én is használom ezt a módot amióta megjelent, de nekem kifejezetten tetszik, hogy szûk helyre kell betolatni😊
Legalább nem az a sablonos érkezem / betolok, leakasztok, és ennyi, hanem érkezés után (a rámpalejáró jobbról legyen, tehát megkerülve a parkolót), egy szûk "Y"-ba állás a vontatóval félpót betörése nélkül, majd korrekció tolatással egyenesbe, és utána rámpa irányába betöröd a szerelvényt, majd folyamatosan korrigálva betolod.
Semmi bravúr, csak egy kicsit gyakorolni kell.
Az életben ettõl sokkal szívatósabb helyekre kell tudni beállni, hogy csak egy példát mondjak, tolatva kompolni, félspirál felhajtón. 😊 Nagy élmény, fõleg esõben, vagy hajnali párás ködös szutyokban...
Legalább nem az a sablonos érkezem / betolok, leakasztok, és ennyi, hanem érkezés után (a rámpalejáró jobbról legyen, tehát megkerülve a parkolót), egy szûk "Y"-ba állás a vontatóval félpót betörése nélkül, majd korrekció tolatással egyenesbe, és utána rámpa irányába betöröd a szerelvényt, majd folyamatosan korrigálva betolod.
Semmi bravúr, csak egy kicsit gyakorolni kell.
Az életben ettõl sokkal szívatósabb helyekre kell tudni beállni, hogy csak egy példát mondjak, tolatva kompolni, félspirál felhajtón. 😊 Nagy élmény, fõleg esõben, vagy hajnali párás ködös szutyokban...
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Nekem nagyon kicsinek tûnik. Legalábbis az igazihoz képest fele annyi hely sincs, ráadásul ahová le kell menni a póttal, ott igazából is jóval szélesebb.
///M I Love BMW. :)
én használom! 😉 szerintem jóó, nekem tetszik! am annyira nem pici a hely mennyire te elmondod!!
A képfeltöltõ oldal legyen a legkevesebb. 😄D
Inkább a sör, mint a hsz szerkesztés.. 😄 Na jólvan... csöndben maradok. 😊
Inkább a sör, mint a hsz szerkesztés.. 😄 Na jólvan... csöndben maradok. 😊
ha csak 500ft-al regelsz ami 4 hónapig Vipet biztosít, akkor napi 4ft-ot nem ér meg neked, hogy nem kell képfeltöltõ oldalakat használni, lehet hsz-t szerkeszteni...és 2 sör ára..
de ahogy érzed 😊
de ahogy érzed 😊
Szép és jó, csak a tököm fizet azért hogy tudjak hsz-t szerkeszteni. Hagyjanak már. Még ebbõl is pénzt csinálni.
Amúgy a patchrõl tudni, hogy kb. mikor fog kijönni? Június-Július?
Amúgy a patchrõl tudni, hogy kb. mikor fog kijönni? Június-Július?
van, nevezd át a no speed mododat, tegyél pl. egy z-t az elejére 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Tegnap feltettem a RED 2 öt nagyon szép csak anyi baj van vele hogy 90 nél leszabályoz a kamion hiába bent van a no speed limit mod mégis!
Van erre valami megoldás? Red 1 el müködött!!!
Van erre valami megoldás? Red 1 el müködött!!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
*Nyugató!!!!! Ez igen... Nyugtatót, akarom mondani! 😄
Ui.: Lehetne valami szerkesztési lehetõséget csinálni a HSZ-ekhez, mert így elég gané ha elír valamit az ember. 😞
Ui.: Lehetne valami szerkesztési lehetõséget csinálni a HSZ-ekhez, mert így elég gané ha elír valamit az ember. 😞
Nincs mit! Nyugatót vigyél az útra. 2-3 doboz elég lesz szerintem. <#zavart1>#zavart1>
Nekem nem kellett hozzá semmi... Legalábbis nem tudok róla.. Én más fajtát szedtem, nem azt amit itt linkelt valaki a 13. oldalon.
Feltöltöttem IDE
😊
Feltöltöttem IDE
😊
Még a patch-re is heteket kell várni, amibõl az következik, hogy a DLC még késõbb jelenik majd meg!
Addig ott a konzol aktíválása, majd "edit europe" és hajrá térkép szerkesztés! <#papakacsint>#papakacsint>
Addig ott a konzol aktíválása, majd "edit europe" és hajrá térkép szerkesztés! <#papakacsint>#papakacsint>
A sok szép kép után legyen egy csúnya is <#idiota>#idiota>
Ilyen sz*r idõt még sosem tapasztaltam a játékban...

Ilyen sz*r idõt még sosem tapasztaltam a játékban...

Ezt a módot linkeld már nekem. Amik szükségesek hozzá, azokat is legyél szíves! 😊
Úgy tudom, kell hozzá valami még.
Úgy tudom, kell hozzá valami még.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ui.:
Sz*kadjak meg, valamelyik nap fuvar után kimentem a Lidl -be és megnéztem hogy real-ban mennyi hely van... <#nyes>#nyes> Egy "hangyaf*sznyit" több... de csak egy picivel! 😄D (8x annyi kb.) Mondom a kamionsofõrök hozzám képest kukik! 😄D ETS 2 -be rakjátok be a pótot öcsém a Lidl-be, elsõre. <#idiota>#idiota>
Oké, hogy direkt bonyolítva van.. De hogy ennyire. Ez már a "fos" kategóriát súrolja.
Sz*kadjak meg, valamelyik nap fuvar után kimentem a Lidl -be és megnéztem hogy real-ban mennyi hely van... <#nyes>#nyes> Egy "hangyaf*sznyit" több... de csak egy picivel! 😄D (8x annyi kb.) Mondom a kamionsofõrök hozzám képest kukik! 😄D ETS 2 -be rakjátok be a pótot öcsém a Lidl-be, elsõre. <#idiota>#idiota>
Oké, hogy direkt bonyolítva van.. De hogy ennyire. Ez már a "fos" kategóriát súrolja.
Van még rajtam kívül olyan állat aki használ Aldi és Lidl modot? - Szvsz irreálisan nehézre lett megcsinálva, annyi helyem nincs hogy köpjek egy jóízût a fülkébõl. Nálunk is van Lidl a városban de hát, legalább 8x annyi hely van tolatásra mint ebben a modban. Vicc. Nagyon higgadt ember vagyok alapjában véve, de ez feltornázta a nyugalmi 60-as pulzusomat olyan 110 köré. Ha igazából is ennyi hely lenne tolatni, szerintem még a tartós tej is megromlana mire kirakodnák. Gondolkodom hogy kiveszem.
Már annyit b*szkódtam a tolatással hogy már egyszerûen röhögtem rajta... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Már annyit b*szkódtam a tolatással hogy már egyszerûen röhögtem rajta... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Ha már Dunaújváros... Én meg Tiszaújvárosi vagyok, lehetne benne a TVK 😊 😄 😄