Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltöltöttem IDE
😊
///M I Love BMW. :)
Addig ott a konzol aktíválása, majd "edit europe" és hajrá térkép szerkesztés! <#papakacsint>#papakacsint>
Ilyen sz*r idõt még sosem tapasztaltam a játékban...

Úgy tudom, kell hozzá valami még.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Sz*kadjak meg, valamelyik nap fuvar után kimentem a Lidl -be és megnéztem hogy real-ban mennyi hely van... <#nyes>#nyes> Egy "hangyaf*sznyit" több... de csak egy picivel! 😄D (8x annyi kb.) Mondom a kamionsofõrök hozzám képest kukik! 😄D ETS 2 -be rakjátok be a pótot öcsém a Lidl-be, elsõre. <#idiota>#idiota>
Oké, hogy direkt bonyolítva van.. De hogy ennyire. Ez már a "fos" kategóriát súrolja.
Már annyit b*szkódtam a tolatással hogy már egyszerûen röhögtem rajta... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
Srácok, mikor lesz valami hivatalos kiegészítés a játékhoz? Új helyekre gondoltam, illetve a meglévõ országokban új városokra.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szükségem van a kettõre, mert nem akarom folyton a térképet nézegetni a kutak és pihenõk miatt. Mindkét kijelzõ más felbontásban dolgozik, ezt tudom állítani, az gyárit nem...

http://abload.de/img/ets2_000063nakh.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

"Nulla tenaci invia est via"
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Route advisor simplification and relocation v1.2
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Kérdés.rar <#banplz>#banplz>
Budai Nagy úton még ott van a Linde gáz telep.
Köszi
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22