Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna mondani várost ahol van nagy MAN és nagy Mercedes shop?<#felkialtas>
Szabi

kényelmes lehet így vezetni.. <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
na végre egy kis infóóóó, jött ki új bétaverzió <#worship>

0Diaz0
Igaz... <#zavart1>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

maujuri
Például FRAPS, vagy BANDICAM.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Dijon és Zürich között lévõ A36-os autópályán.

SimaSuna
csak elvi kérdés volt. 😄

de a kamion (Formula Truck) miatt fáj a fogam 😞
Szabi
elméletileg megoldható, de macerás és szerintem nem fogja neked itt senki megcsinálni 😄

SimaSuna
volna lehetõség arra, hogy egy rFactor/rbr autó kerüljön az autószállító trélerre?
Tömöríteni kell!

Kérdés.rar <#banplz>

///M I Love BMW. :)

A fene, ez mellett én is elmentem egyszer...De már nem emlékszem hol is van, valaki meg tudná írni nekem?
Hello,aki jo map készítésben,megkérhetném hogy egy várost lemodellezen nekem ? 😄
SimaSuna
BANNER!!!
Lenne még a Hankook, Ferrobeton ,Momert,
Budai Nagy úton még ott van a Linde gáz telep.
Sziasztok az ETS 2-ben melyik városban van scania kereskedés? Köszi elõre!!
Retoucher, léccci áruld el, hogy csináltál magyar rendszámot az MP4-esedre!
Köszi
0Diaz0
Egy mondatba foglaltál 3 kérdõ mondatot,és még írásjelet se teszel? F.sza vagy <#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TGV Kiállítás "1 db"<#wilting>
ne nézzetek nagyon hülyének se vki elmagyarázná nekem hogy hogy kell videót csinálni?? 😄 <#conf> <#help>
Tappancs83
Ez jól néz ki. Ha kész lesz elérhezõ lesz? Engem is érdekel.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Tappancs83
Egy üzemképes magyarmap engem is érdekel. Remélem Frank pont egy ilyenen dolgozik. Sajnos részleteket nem ismerek.

Ki lakik kalocsán és melyik utcában vagy utón laksz és hanyas házban és meg van neked a simcity5 pc és a battlefield 3 pc

Király lesz az a magyar map.<#eljen>
0Diaz0
Sõt. Igazából ,amik vannak, azok igazából :

- Tesco/ Penny/Aldi/Lidl/Interspar
- Vasmû
- Papírgyár
- Grabarics kft ( Betonszerkezet )
- Seat/Mazda/Suzuki
- Shell/OMV

+ kikötõbe lehetne valamit csinálni akár( mert ott a ruhagyár.. )
+ Papírgyári úton ott a kamionos pihenõ
+ Budai Nagy Antal úton,ott a kamionszervíz

Én ennyit tudtam,most kapásból.. 😊

0Diaz0
Naigen.. végülis,ha gondoljátok ( Dunaújvárosiak.. 😄 ) akkor, összegyûjthetnénk Franknek hogy itt a városba milyen helyek vannak,ahova lehetne szállítani.. Nameg ,persze Frank is belemenne.. mert jópár hely van a városban ahova szállítanak a kamionok.. <#taps> Én speciel,most megpróbálok egy térképet csinálni a helyekrõl ( ami eszembejut.. 😄 ) De aki városi,az a nevét elküldhetné privátban,aztán bejelölöm fb-n,és akár ottis megbeszélhetjük a dolgokat! 😊

Mivel Németországban van a HQ, így minden kamion rendszáma, (amit külföldön vettél) németre fog változni, ha kiválasztod vezetésre.
Csak azt lehet tenni, hogy megveszed a kamiont (elvitellel) a kívánt ország rendszámával és nem váltasz másik kamionra.
Ha váltasz errõl egy másik kamionra és utána visszaváltasz erre, akkor fog németre változni a rendszáma, addig svájci marad.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok!

Egy számomra fontos kérdésem lenne!

Mi a megoldás kulcsa annak, hogy az újonnan vett kamionon amit zürichi garázsba tettem svájci rendszámmal vezethessem?
Mert a játékot Hannoverbe kezdtem, de szeretném, ha az új gépek országtól függõ rendszámokat kapjanak!

Elõre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok!
Tudtok egy olyan Hungarocamion-os pótkocsiról linket adni, amit a játékba én is tudok húzni?
wollnerd
Csodálatos a napkelte. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gigamen

frank007-kitartást a térképhez. jól haladsz!
Tappancs83
Nincs mit, szívesen.

Végül a sötétebb módba állítás nem oldotta meg, de a dxtbmp-nek köszönhetõen észrevettem, hogy az alpha channelben van a probléma 😊

Köszönöm szépen a segítséget! <#worship>
Tappancs83
Nekem kellene segítség, modellezésrõl volna szó, kérekk mindenkit aki ért hozzá, lépjen velem kapcsolatba priviben, úgy könyebb volna a kép kûldés. 6 képrõl volna szó, kissé kellemetlen volna a számomra felrakni mind a 6-ot, mivel tartok tõle, hogy tele floodolnám az oldalt, azt meg nem szeretném. Köszi a segítséget.

Tappancs83
DXTBMP-t már próbáltad? Az segíthet. Betöltöd a képet, majd sötétebb módba állítva tudod ezt a problémát orvosolni egyszerû mentéssel.

Sziasztok!

Skin-ezésnél a rendszámot, hogy lehet megváltoztatni? Megcsináltam magyarra, de amint megvettem osztrák lett.

Üdv.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott lakom 😄

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Bocs, csak most látom, hogy nem látszik a képem...

Itt egy jpg reupload képhosztra:

maujuri
Én ebben a játékban láttam már annyi fake videót és képet, hogy Frank007 térképét is akkor hiszem el hogyha látom. Bocsánat Frank, ezzel nem akarlak megbántani. Ha igaz hogy létezik akkor iszonyat nagyot alkottál a minõséget elnézve. csak nehogy nyugdíjas legyek mire megjelenik😊

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Sziasztok!

Festés készítésével próbálkozom, de akadt egy kis problémám:

Az ajtó mögötti részen látható ferde "vonal" ott marad, akármit csinálok. Az ajtó tetején is láthatóak kisebb fekete részek, és a kamion más részein is ugyanezt tapasztalom.

Mi lehet a probléma?

Nem akarok várni!!!😊

Láttam retoucher képein, hogy egy magyar rendszámos MP4-es Actross-szal tolja(vagy inkább húzza). Valaki árulja el hogy tudnám mod-olni a gamét, hogy saját rendszámmal mehessek!

Egyébként én már mondtam, hogy Frankie az isten, csak attól tartok egy kicsit, hogy mindig talál majd javítanivalót a térképen mielõtt megosztaná a rajongókkal. Én már azt se bánnám ha Dunaújvárosban lenne az Eiffel torony, csak már láthatnám.
Luspy
Jól néz ki <#eljen>

Frank007 gyönyörû !!!!!<#wink> <#eljen> Dunaújvárosban a Pospeed az új papírgyár, a régi pedig az ITTCC és a FCP ?? Mert goldolom a Sell Plan a Tesco-t képviseli. Amúgy én is Újvárosi vagyok és azért kérdem. Amúgy a Vasmû (DUNAFERR) , a vámudvar(ahonnan behívnak a vasmûbe rakodni) és a Betonelem gyár rajta van? Bocs a tudatlanságomért!<#pardon1>
Szabi

Minden városban lesz garázs, tehát akármelyiket választhatod fõhadiszállásnak, Dunaújvárost is.
TNT
[/img]
v43 001
De jó lesz!!! Ügyes! 😊 <#worship>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Sziasztok!

Van egy hatalmas gondom.Tegnap este beraktam a Tsm 2.2 majd egy órát játszottam és semmi gond nem volt.
Ma reggel elindítottam és percenként kifagy.Még a scania mega vanben.Szerkesztésnél kivettem mind kettõt így is csinálja.

Segítség!!!