Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Nulla tenaci invia est via"
Kérdés.rar <#banplz>#banplz>
///M I Love BMW. :)
Budai Nagy úton még ott van a Linde gáz telep.
Köszi
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
- Tesco/ Penny/Aldi/Lidl/Interspar
- Vasmû
- Papírgyár
- Grabarics kft ( Betonszerkezet )
- Seat/Mazda/Suzuki
- Shell/OMV
+ kikötõbe lehetne valamit csinálni akár( mert ott a ruhagyár.. )
+ Papírgyári úton ott a kamionos pihenõ
+ Budai Nagy Antal úton,ott a kamionszervíz
Én ennyit tudtam,most kapásból.. 😊
Csak azt lehet tenni, hogy megveszed a kamiont (elvitellel) a kívánt ország rendszámával és nem váltasz másik kamionra.
Ha váltasz errõl egy másik kamionra és utána visszaváltasz erre, akkor fog németre változni a rendszáma, addig svájci marad.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Egy számomra fontos kérdésem lenne!
Mi a megoldás kulcsa annak, hogy az újonnan vett kamionon amit zürichi garázsba tettem svájci rendszámmal vezethessem?
Mert a játékot Hannoverbe kezdtem, de szeretném, ha az új gépek országtól függõ rendszámokat kapjanak!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Tudtok egy olyan Hungarocamion-os pótkocsiról linket adni, amit a játékba én is tudok húzni?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Köszönöm szépen a segítséget! <#worship>#worship>
Skin-ezésnél a rendszámot, hogy lehet megváltoztatni? Megcsináltam magyarra, de amint megvettem osztrák lett.
Üdv.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Itt egy jpg reupload képhosztra:

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Festés készítésével próbálkozom, de akadt egy kis problémám:
Az ajtó mögötti részen látható ferde "vonal" ott marad, akármit csinálok. Az ajtó tetején is láthatóak kisebb fekete részek, és a kamion más részein is ugyanezt tapasztalom.
Mi lehet a probléma?
Nem akarok várni!!!😊
Láttam retoucher képein, hogy egy magyar rendszámos MP4-es Actross-szal tolja(vagy inkább húzza). Valaki árulja el hogy tudnám mod-olni a gamét, hogy saját rendszámmal mehessek!
Egyébként én már mondtam, hogy Frankie az isten, csak attól tartok egy kicsit, hogy mindig talál majd javítanivalót a térképen mielõtt megosztaná a rajongókkal. Én már azt se bánnám ha Dunaújvárosban lenne az Eiffel torony, csak már láthatnám.
[/img]
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Van egy hatalmas gondom.Tegnap este beraktam a Tsm 2.2 majd egy órát játszottam és semmi gond nem volt.
Ma reggel elindítottam és percenként kifagy.Még a scania mega vanben.Szerkesztésnél kivettem mind kettõt így is csinálja.
Segítség!!!