Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szeretném megkérdezni, hogy az 1.3.1-es patchben van valami különbség az 1.1.1-hez képest?
Olyan problémám van hogy: Cheat Enginel átírom a pénzemet, mûködik, átírom az EXP (Szintet) és befagy a játék!
Ki tudna ebben segíteni? Esetleg olyan ETS2 letöltést linkelni ahol nincs ilyen probléma!
Elõre is köszönöm Zoli!
ETS2-nél jelentkezõ Appcrash hibára van valakinek megfejtése? (win7, directx 11)
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Legalább nem az a sablonos érkezem / betolok, leakasztok, és ennyi, hanem érkezés után (a rámpalejáró jobbról legyen, tehát megkerülve a parkolót), egy szûk "Y"-ba állás a vontatóval félpót betörése nélkül, majd korrekció tolatással egyenesbe, és utána rámpa irányába betöröd a szerelvényt, majd folyamatosan korrigálva betolod.
Semmi bravúr, csak egy kicsit gyakorolni kell.
Az életben ettõl sokkal szívatósabb helyekre kell tudni beállni, hogy csak egy példát mondjak, tolatva kompolni, félspirál felhajtón. 😊 Nagy élmény, fõleg esõben, vagy hajnali párás ködös szutyokban...
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
///M I Love BMW. :)
Inkább a sör, mint a hsz szerkesztés.. 😄 Na jólvan... csöndben maradok. 😊
de ahogy érzed 😊
Amúgy a patchrõl tudni, hogy kb. mikor fog kijönni? Június-Július?
"Nulla tenaci invia est via"
Van erre valami megoldás? Red 1 el müködött!!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ui.: Lehetne valami szerkesztési lehetõséget csinálni a HSZ-ekhez, mert így elég gané ha elír valamit az ember. 😞
Feltöltöttem IDE
😊
Addig ott a konzol aktíválása, majd "edit europe" és hajrá térkép szerkesztés! <#papakacsint>#papakacsint>
Ilyen sz*r idõt még sosem tapasztaltam a játékban...

Úgy tudom, kell hozzá valami még.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Sz*kadjak meg, valamelyik nap fuvar után kimentem a Lidl -be és megnéztem hogy real-ban mennyi hely van... <#nyes>#nyes> Egy "hangyaf*sznyit" több... de csak egy picivel! 😄D (8x annyi kb.) Mondom a kamionsofõrök hozzám képest kukik! 😄D ETS 2 -be rakjátok be a pótot öcsém a Lidl-be, elsõre. <#idiota>#idiota>
Oké, hogy direkt bonyolítva van.. De hogy ennyire. Ez már a "fos" kategóriát súrolja.
Már annyit b*szkódtam a tolatással hogy már egyszerûen röhögtem rajta... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
Srácok, mikor lesz valami hivatalos kiegészítés a játékhoz? Új helyekre gondoltam, illetve a meglévõ országokban új városokra.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szükségem van a kettõre, mert nem akarom folyton a térképet nézegetni a kutak és pihenõk miatt. Mindkét kijelzõ más felbontásban dolgozik, ezt tudom állítani, az gyárit nem...

http://abload.de/img/ets2_000063nakh.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Route advisor simplification and relocation v1.2