Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Ez nem a Budapest TV 😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ennek örülök, csak remélem a lámpákat is rendesen meg fogják csinálni, úgy ahogy ezeket a képeken látszik, lesz normális helyzetjelzõ is... Meg beleraknak több kiegészítõt, motorhangot, normális váltóáttételeket, defektet, speciális vontatókat, tandem és forgózsámolyos pótkocsikat és és és..... Vége a kivánságmûsornak 😄
Szabi
én már ezeknek a kedvcsínáloknak is nagyon örülök, az meg nem titok hogy a térképbirizgálás és optimalizálás érdektelen fél játékot szétbszták és azt is javítgatják.. azzal is sok-sok idõ elmegy, de remélhetõleg hasznos lesz.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

kis kindertojás
sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni hogyan lehet mod-okat átrakni ets 1-bõl vagy gts-bõl?
köszönet!
üdv!

Igen, a második bekezdése a az eredeti hírnek tiszta mézesmadzag.....végül, de nem utolsó sorban, csak gyõzzük kivárni! Áprilisra ígérték korábban, de azt nem, hogy melyik áprilisra! Most belemásztunk a júniusba és az ilyen kedvcsinálókon kívül semmi...<#zavart1>
Igen, jól tudod, az Õ nagyszerû munkája ez a szerelvény (is).

Az biztos, hogy a vontatót Õ készítette, a félpótkocsi festése szintén az övé, de maga a félpótkocsi modell szerintem gyári ETS, de javíts ki ha tévedek 😊

Legalábbis, sem az egykori Hungaronak, sem a Tiszai Vegyi Kombinátnak nem volt a saját állományában ilyen félpótkocsija.

Azért is linkeltem be a kép alatt az eredeti albumot, ahonnan az általam berakott kép is származik, hogy gyûjteménybe szedve legyenek láthatóak ezek a csodás régi vasak.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Szabi
jön az új iveco a következõ frissítésben, utána pedig szép sorban jön a többi fészlift járgány is <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Éreztem, hogy valami ETS1-tõl eltérõ mod aktiválás lesz... csak azt hittem valami .cfg fájlban kell. Közben pedig misem volt egyszerûbb. <#circling>
Ezer hála! <#taps> További kellemes napot! <#vigyor2>
Akkor a profilodnál a szerkesztés gomb segíteni fog, pipa a modhoz!
Köszönöm a gyors választ 😊 de a helyzet az, hogy ez az elsõ mod amit beraktam. <#confused>
Misuka963
Ha jól tudom LezFiddler mûve.Álomszép<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

gomze
Eggyesével szedegesd ki a többi módot, ezt pedig hagyd bent. Mindegyik után próbáld ki, és amilyik után megjavul azzal a móddal akadt össze. Azt már vagy nem szabad vissza rakni, vags módosítani kell az összeakadt módok valamelyikét ami már bonyolultabb.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A "no speed limit" modot a netes leírások alpján a .../mod mappába másolom. Játék restart. Azonban 90-nél mégis tilt. Leszedtem már 3 különbözõ modot is erre, de egyik sem mûködöt, tehát nem ott lesz a bibi. Win7 32bit és 1.3.1patch amin játszani szeretnék. Ötlet valaki szakavatott sofõrtõl?
gomze
<#taps> <#eljen>

Kicsit nosztalgiáztam...
Kár, hogy ez a szerelvény csak ETS 1 alatt létezik.

Forrás:Eredeti kép, illetve a készítõ további képei

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

<#vigyor2>
Tikal
Most nézem, van valami Trucks and Trailers játékuk is, szóval miért adják ezt ki külön, miért nem gyurják bele a jelenlegi játékba, hogy sokkal tobb legyen a kihivás?? .... ez az ETS2 még mindig egy félkész játék, és az extra map sem segit ezen majd...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van, most jelent meg ez a mod "GRiD2"!<#wink>
Az ETS2 nem a tempóról szól, a címében is szerepel a szimulátor szó ami a valóság modellezését jelenti, próbálj úgy vezetni a játékban, mintha igazi kamiont vezetnél és még haza kell érned....
pff -.-
kössz
AudiQuattro
Van,uninstal.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

amúgy nem lehet valamit beállítani,hogy ne boruljon fel az ember? xx sebességnél,vagy talán arra is van valami mód? o_O
meg így úgy vettem észre,mint ha jobban menne 😄 így csúcs komoly lett nálam a game 😄
na megoldottam azt a problémát egy másik móddal (az is azt fejti ki,hogy ne legyen sérülés) sõt amit találtam,eddig úgy néz ki nem zavar be a másik módnak szóval így szuper minden 😄
Az teljesen mindegy, hogy mi a mod neve, mivel a 2 modban megegyezik a fájl. Emiatt nem töltheti be mindkettõt.
Ezért fog csak az egyik mûködni ha van Z ha nincs.

akkor az egyiket kiüti

Scania , John Deere FAN !!!

SimaSuna
akkor írjon Z betût a mod neve elé...elméletileg megoldja..
Azért kavar be, mert a sérülést és a sebességlimitet ugyan abban a fájlban kell módosítani.
Most ebben az esetben a No Damage üti ki a feloldást.

Schmitz-et cseréltem.
TaRka0107
Van ilyen, hogy teljesen más mód kavar be egy másiknak, szóval ...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

nagyon jól tudom mi az,és az a mód be kavar a sebességnek,csak tudnám miért... :/
SimaSuna
Te, ugye a 87 ugye nem a születési éved?...

van berakva neked több mod...és te azt akarod, hogy megmondjuk, melyik a kakukktojás? 😊

- bepipálod és max 90.
- kiveszed a pipát és 120...

tudod mit jelent a no damage?...nincs sérülés...
miért függene össze a sebességgel?

mi a baj igazából?....
sziasztok
én azt vettem észre,hogy van ez a "no damage.scs" fájl,nos ha játékon belül bepipálom és megyek valamelyik kamionommal,akkor ugye csak 90 km/ha-val de ki veszem belõle a pipát akkor többel is bár raktam be több módot is,pl.azt a 120as limit bigyót na mindegy,szerintetek mi zavarhat be? melyik mód?
Norby646
Másold be az scs_extractor.exe-t a játék fõkönyvtárába, és húzd bele a base.scs fájlt az scs_extractor.exe-be. Várd meg amíg kicsomagolja és kész.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Luspy
Valaki segítene hogyan is kell az Scs Extractor-t?

Norby646
TSM 2.2 map-ot használok de az új városokba/ból nem tudok árut vinni. Van erre vmi megoldás?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Ikarus412

Szunyálok egy kicsit 😊

CPU:Intel-i3 2100 3,10Ghz,Nvida Geforce GT220 Ikarus 412 BPO-259

[/url][/img]
[/url][/img]
Pár kép 😊
[/url][/img]
É és Á billentyû. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hali. retardert azt h tom használni??? mert a billentyûk kiosztásánál se tom beállítani...köszike

Leporoltam egy körre.<#wow1>
Tikal
Controller-rel még mindig nem lehet tolatni, vagy már javították?! ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hehe, még a játék megjelenésekor felhoztam ezt, akkor mindenki azt mondta, jóóóó ez így, nézzem a táblákat, örülök, hogy végre többeknek is leesett hogy ez igy rohdtul nem jó egy olyan játékban ami szimulátornak hívja magát!

Luspy
<#eljen>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Boxer HUN
Én kb. a hetedik profilomnál tartok, mármint teljesen új, de egyszer sem bántam meg, hogy újakat kellett készítenem... Aktív béta információkért látogass el a RestaCar fórumára...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

De ha így sem ez, akkor a bekeretezett részek és a hûtõrács is festhetõvé lett téve (elvileg egy .mat fájlban) és azért zöld mindenhol.

Akkor is az, mert a SCANIA hûtõrácsát csak a color.dds-fájlban lehet átfesteni és amiket bekereteztél, azokat is csak abban lehet átfesteni.