Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
valaki tudna nekem segíteni hogyan lehet mod-okat átrakni ets 1-bõl vagy gts-bõl?
köszönet!
üdv!
Az biztos, hogy a vontatót Õ készítette, a félpótkocsi festése szintén az övé, de maga a félpótkocsi modell szerintem gyári ETS, de javíts ki ha tévedek 😊
Legalábbis, sem az egykori Hungaronak, sem a Tiszai Vegyi Kombinátnak nem volt a saját állományában ilyen félpótkocsija.
Azért is linkeltem be a kép alatt az eredeti albumot, ahonnan az általam berakott kép is származik, hogy gyûjteménybe szedve legyenek láthatóak ezek a csodás régi vasak.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

"Nulla tenaci invia est via"
Ezer hála! <#taps>#taps> További kellemes napot! <#vigyor2>#vigyor2>
Kár, hogy ez a szerelvény csak ETS 1 alatt létezik.
Forrás:Eredeti kép, illetve a készítõ további képei
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az ETS2 nem a tempóról szól, a címében is szerepel a szimulátor szó ami a valóság modellezését jelenti, próbálj úgy vezetni a játékban, mintha igazi kamiont vezetnél és még haza kell érned....
kössz
Ezért fog csak az egyik mûködni ha van Z ha nincs.
Scania , John Deere FAN !!!
Most ebben az esetben a No Damage üti ki a feloldást.
van berakva neked több mod...és te azt akarod, hogy megmondjuk, melyik a kakukktojás? 😊
- bepipálod és max 90.
- kiveszed a pipát és 120...
tudod mit jelent a no damage?...nincs sérülés...
miért függene össze a sebességgel?
mi a baj igazából?....
én azt vettem észre,hogy van ez a "no damage.scs" fájl,nos ha játékon belül bepipálom és megyek valamelyik kamionommal,akkor ugye csak 90 km/ha-val de ki veszem belõle a pipát akkor többel is bár raktam be több módot is,pl.azt a 120as limit bigyót na mindegy,szerintetek mi zavarhat be? melyik mód?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
[/url][/img]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)