Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem van hozzá módom 😄
Hello! Hogyan lehet beállítani azt,hogy a kamion ne csak 90km/h-val menjen?
Nekem sokszor eszembe jut, hogy repkedek kicsit, aztán mégis mást kezdek csinálni 😄

Na jóvan' gyerekek... Én azt hiszem elrugaszkodom a földtõl egy picit. Megyek Szolnokra reppenni egyet.
Ha benne leszek a kékfényben, akkor nem tudtam leszállni ahogy akartam. <#banplz>

....Az úton lévõ kollégáknak addig is balesetmentes vezetést!

///M I Love BMW. :)

És ez sem jó. Bemegyek egy városba és kilép. Már kivettem a RED-et is, csak egy fizika mod van bent. <#falbav><#falbav><#boxer><#boxer>
Van olyan kibõvített térkép mod, amit úgy is tudnék használni, hogy ne kelljen új mentést nyitnom?
köszi jó lett
Csak annyit kell csinálni, hogy az egyik kamiont 1 hellyel arrább kell rakni.
Az egyik kamiont kicsomagolod és lesz egy ilyen könyvtár:

def\vehicle\truck_dealer\daf\daf_0.sii (0-7-ig valamelyik)

A daf_0.sii fájl nevében lévõ számot átírod másra:

PL.: daf_4.sii

Utána megnyitod ezt a fájlt és az elején lesz egy ilyen sor:

tdealer.daf_0

Itt is átírod a számot erre:

Pl.: tdealer.daf_4

Ennyi. Elvileg jó lesz.

sziasztok.

ritkán szoktam ide irni,mivel álltalában nem szokott oly méretû gondom lenni amivel nem tudok mit kezdeni ,de azonban most egy dolog kifogott rajtam.
hosszas nézelõdés után,olvasgatás után,úgy döntöttem hogy felteszem a tsm mapot a 2.2-es verziót.ezzel nem is lett gondom,minden meglett,meegtudtam oldani ahhoz hogy megindúljon,menjen a játék.
a gondom abban van,azzal lett,hogy az egyik amcsi kamion pont ott van ahol nekem eddig az euro 6-os dafom volt,és most azt nem jeleniti meg a játékban,mivel annak a helyén,azoon a helyen egy amcsi csõrös kamion van.

a kérdésem az lenne hogy esetleg ha valaki Közületek játszott ezzel a térképpel és kiegészitéseivel,abban az esetben tudnátok e segiteni abban hogy hogy lehet a dafom megjelenési jelét átirni hogy egy másik helyén jelenjen meg,vagy esetleg fõleg ha le lehet cserélni,nem az van hogy le van tiltva ez a lehetõség.

a válaszotok elõre is köszönöm,és bizom benne hogy tud segiteni valaki ebben a problémámban...
Szabi
kedd délután

"Nulla tenaci invia est via"

Misuka963
<#taps><#taps>

sziasztok mikor lesz bent az ETS 2ben Magyarország? valaki tud valamit?
Hali!

Létezik olyan kamera mód,ahol a mûszerfal nem látszik,tehát közelibb?

Lecserélték a biciklimet, azt mondták lassú vagyok <#whatever>

Pár Trailert beraktam a játékba eddig szerencsére nem ütköztek a modok!

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Ha zavar, akkor tessék elolvasni ezt a topikot, és az ott leírtaknak megfelelõen eljárni...😉

Sziasztok!!
Ezt már próbáltam én is, megy egy másik pack-ot is, mikor megnyomtam az "m"-et összeomlott. 😊
Szerintem a gépem gyenge már hozzá, más ötletem nincs.
Az elsõ képen a kukoricást hogyan csináltad meg olyan kafára? Sokkal jobban néz ki, mint az eredeti.
Jó ideje próbálok egy normális textúrát betenni az SCS-féle "zõdség" helyett, de valahogy nem akar sikerülni.
(Csak annyit árulj el kérlek, hogy a dds méretét is megnövelted valahogy, vagy csak a textúrát változtattad meg?)

Jók a képeid, már csak az MI autókat és a kamionokat kellene lecserélni a 80-as évekbõl valókra, és teljes lenne a retro érzés a játékban. <#eljen>
Jól néz ki a félpóton ez a kopottas színvilág 😊
<#eljen>

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Nos, szerintem szegény DAF-al jól elbántak, már ami a külsõt illeti... Nem tetszik sem õ, sem az új Actros, sem pedig az új SCANIA... De ízlések és pofonok<#fejvakaras>
Bepattantam a sárga hintóba, oszt gyite... <#bohoc>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

na itt egy tök jó meredek lejtõs út 😛
Jah, kis LED égõ való oda, de lámpa már van elég elõl, a DAF-on jobban néz ki 😄
az autópályán az X elágazásban a belsõ kijáratnál is veszélyes!!!
Szabi
jól néz ki a hûtõrácsba épített tábla.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Indulás Reims-be

Misuka963
Nagyon szép<#wow2><#eljen><#taps><#wow1>

Az AI hirtelen, minden ok nélküli blokkfékjeirõl és felelõtlenül mellékútról való kifordulásairól ne feledkezzetek meg 😄
Hello!
Pihenõ Svájcban.

http://kismenyus.picturepush.com

ezt én is észre vettem 😄
Engem egy dolog zavar különösen a játékban. Mégpedig az, hogy elég sok helyen az autópályán , ha elágazik, a külsõ sáv visz át a másik autópályára lehajtósáv helyett, ami az életben szerintem sehol nem fordul elõ...
az nekem is van 😄 am a kamionban h kell az ablakod leengedni?
Ezt a kék fényt hogy szerezted?

Scania Opticruise majdnem ahogy a filmen <#nyes>
[/img]
A TSM saját Trailer Packját, RED-del, nekem nem fagy ki... Egy Truck Shop-ot még elviselnék, mert abban láttam elõre, a lökhárítóra is feltehetõ piros-fehér méretjelzõt, de az ütközik a trailer pack második részével... Na most vagy trailer pack, kismillió igazi Schmitz, Kögel, stb. pótkocsikkal vagy méretjelzõ 😄 Az elõbbit választottam, mert a mappaszinkronizálós módszer nem megy, mert jelszót kér a piszok disznó trailer pack 😄

Itt a link:

TSM Trailer Pack

Lehet össze fog akadni pár mod-dal, erre figyelj.
Sziasztok!
Ahhoz lenne kérdésem, aki a TSM map 2.2 vagy 2.2.1-es verzióját használja, hogy melyik trailer pack-ot használja hozzá, illetve milyen modokkal?
Megont nem tudok 5 percnél tovább játszani... <#falbav>

Renault Magnum Reklám
Véleményem szerint, "párszor" használni kellene az AI -k miatt.... <#zavart1><#zavart1>

///M I Love BMW. :)

Scania Opticruise Reklám
i robot

Szûkösen, de kifért.
i robot
Elsõ Matchbox kamionom pont ilyen volt színre is.

Misuka963
<#eljen><#taps><#wow1>

Luspy
De vagány!! <#whatever>

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Új gépezet!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Sláger Tibo? Vagy a Bunyós Pityu? 😄 Csak azt szeretném, hogy rendes szimulátor legyen, egy igazán élvezhetõ játék... Nincs messze tõle, mint mindig, most is az apróságok piszkálják a csõrömet 😄