Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jutiput
Szia! Köszi a segítõ szándékot , megoldódott a TSM problémám, igaz döcög egy kicsit és összeakad némelyik móddal, de hát valamit valamiért! Köszi és üdv.<#wave>

Az új vas

Elég nyomi lett <#idiota>
Úgy néz ki, mint valami japán kamion.

akos25
Nem rossz, de nekem valahogy a mostani jobban bejön... :-p

TaRka0107
Ez kell nekem a leghosszabb😄 Köszi!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

AudiQuattro
Vajon ilyet is kapunk majd?😮

Érdekesen néz ki az uj premium.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Laerdal alagút - Norvégia
Én ezt találtam. Igaz, hogy ez a leghosszabb a világon, de Európában van.
TaRka0107
meg az vasúti, de közútira keresek direkt.

TaRka0107
Üdv!

Melyik Európa leghosszabb közúti alagútja? (geci google a gotthárd alagutat hozza ki, de az a 2. leghosszabb)

És megkérdezhetem, hogy miket mondtak? Nekem is jó lenne némi segítség fagyással kapcsolatban.
A Trucksim map készítõi segítettek a kifagyásokkal kapcsolatban, így erõsen próbálgatom a játékot 😊
Eddigi leghosszabb utam lesz ~ 3100 km

Bemelegítésnek egy kis hegymászás.

Na csak sikerült 😄
Sziasztok!

Tegnap lenulláztam a játékot, mert eltûntek a fuvarjaim 😄 Kb. 40 ezer km és 23 szint ment a levesbe a TSM 2.2.1 fix miatt, amíg nem tettem be, minden oké volt. Most újabb modot kellett kiszednem, mert ütötték egymást a TSM trailer pack-kal.

A truckshop mod viszont tartalmazott ilyen gumilámpákat:

Ha valaki tudna egy olyan modot, amiben van ilyen méretjelzõ, tudná linkelni? Jó lenne, ha találnék olyat, ami nem ütközik a TSM mappal....
Elõre is köszi

Német visszfuvarba rám esteledett
ETS2-ben akkor lesz Magyarország, ha Frank elkészül a mapjával, vagy amint az SCS kihozza a Kelet-Európai DLC-t. Hogy ezek mikor lesznek kész, nem tudom, de amint megtudjuk a becsült megjelenési idejüket, megosztjuk veletek!

RestaCar-hu-t érdemes olvasgatni, ott rendszeresen beszámolunk az érdemleges infókról. 😉

akos25
Mivel gondolom nem eredeti játékról van szó, így az ilyen jellegû kérdéseket az off topikban tedd fel... :-)
Off Topik

Helló mindenkinek!

Azokhoz lenne egy kérdésem akik a TSM 2.2.1 használják menyivel másabb illetve tud többet mint a 2.2
nekem benn van még mellé Trailer Pack aafor All Trailers with just play trucsim map 2.2 és együtt nagyon jó

Üdv.
jutiput
Szia! Köszi a segítséget, Avast nevû vírus irtóm van! Más modoknál nem szirénázott itt ebben a játékban!
Üdv.

Elsõ kérdés az lenne milyen vírus irtód van?
Mert nekem ESS6-om de az még sose szirénázott ha módokat szedtem le a játékba. Ha valami más vírusirtód van esetleg próbáld meg ezt innen tudod letölteni: www.eset.hu illetve amivel kapsz licenszet itt találod: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056 | #11770 hsz! Nem kell kód jobb gomb másolás katt regisztráció feliratra ott bemásolod a kódot egy név nem kell teljes meg email cím és 1 percen belül kapsz emailt amibe ott lesz a licenszkulcsod! Remélem tudtam segíteni! <#vigyor0>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

jutiput
Sziasztok "zorba3333" és " metaxx" ! Köszönöm szépen a tanácsokat és segítségeteket, de még az a bajom, hogy bárhonnan próbálom letölteni a TSM 2,2 -õt szirénázik a vírus irtó és hát nem szívesen tiltanám le a tûzfalat, hogy le tudjam tölteni, mert már az ilyenbõl volt már elég bajom! Nem tudtok valami megoldást?
Bármelyikõtök segítségét elõre is köszi! Üdv.<#worship>

TSM mapnál új profilt kell kezdeni, hogy legyenek fuvarok. Nem lehet folytatni a régivel, mert egy deka fuvar se lesz sehol.

Az összes városból eltûntek a fuvarok, a példa a legdurvább eset volt, a lejárati idõ még nem telt le.
Mikor nézed a fuvarokat a listában, akkor a pótkocsik alatt van egy lejárati idõ.
Ha ez lejár, akkor tûnik el a pótkocsi, ha kiválasztottad leszállításra, hanem.

Valaki segítene? Feltettem a TSM 2.2.1-es fixet és most eltûntek a fuvarjaim. A legdurvább az volt, hogy elindultam egy kicsit messzebb lévõ pótkocsiért és mire odaértem, eltûnt 😄
Szabi
szép letisztult <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

akos25
[/url][/img]
[/url][/img]

A kolléga csak abban akart segíteni, hogy ne fogyjon el a memória, és emiatt ne vagdaljon ki a bugos engine. <#duhos2>

TaRka0107
<#wow3><#sniffles>

na nee ez komoly? ha ezeket be írom meg minden,akkor tényleg benne lesz az ETS 2ben egész Magyarország? neem,az lehetetleenn!! 😄
Bár nem engem szólítottál meg, de hátha tudok segíteni...

Hozzárendelted a szükséges memóriát a játékhoz?

Amennyiben még nem, akkor így teheted meg:
Indítóikon --> Jobb klikk --> Tulajdonságok --> és itt a cél mezõben lévõ indítási útvonalban szereplõ exe után nyomj egy szóközt, majd írd be ezt:
-mm_pool_size 1200

Ha csak 4Gb, vagy ettõl kevesebb memóriád van, akkor az 1200 helyett csak 400-at írj az érték helyére!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

hát az nem sok,jó lenne a teljes Magyarország 😊
csak gyõr

nincs bent a 2.2 akkor csinál ilyet. a 2.2.1 csak update, önmagában nem elég

metaxx,köszönöm a letöltéseket 😊 csak gyõr van benne? van van több magyar város is?
jutiput
Köszi a válaszodat, de tudom, hogy mit kell csinálni , hogy aktív legyen a mod és csak a TSM Map van benne, nem 16000, csak 1 db mod és új profil , de csak félig megy a betöltés és vissza ugrik a profilokhoz!
Szerinted? Kösz!

1. Ha nem jelenik meg, akkor a profil szerkesztésénél be kell pipálni, hogy aktív legyen.
2. Ha kifagyogat, akkor minden modot ki kell venni, és egyesével visszatenni, megnézni, hogy hol fagy.
3. Nem kell és nélkül 16.000 modot berakni, és akkor nem fog fagyni.

Mindösszesen ennyi van nekem is, és bõven elég:

jutiput
Valami gáz van ezekkel, mert az alsót le lehet tölteni ugyan ,de nem jelenik meg a játékban, még új profillal sem, a másikat meg nem lehet letölteni sem! Bocsesz, hogy közbe kotyogok, de valami nem stimmel ezzel
a TSM Mappal, mert már több helyrõl próbálkoztam, de vagy ki fagyott tõle a játék vagy meg sem jelent!<#csodalk>

Tényleg Gyõr. A TSM Map tartalmazza. Új profilt kell létrehozz, különben nem lesz fuvarod a városban. Ez fontos.

Itt eléred a 2.2-t: http://ets2.lt/en/trucksim-map-v2-2/
Itt meg a fix-et 2.2.1: http://www.ets-2.com/tsm-map-fix-to-2-2-1/

te metaxx,az a Gyõr vagy látszat,vagy tényleg valahol ott mászkáltál? bakker az kell nekem is,az valamelyik mod vagy map? a lényeg,hogy ha kettõ közül valamelyik,elküldöd nekem? kössz elõre is...
Boxer, Bart!

Ti mint béta teszterek, tudtok valamit arról, hogy a DLC-t is ki fogják majd adni nektek tesztelésre?
Csak azért mert ha igen akkor abból lehetne saccolni, hogy onnantól kezdve még legalább 1 hónap mire kiadnák hivatalosan, kb. nem?!

Amúgy a patch tesztelése, hogy áll? Hanyadik béta build van már kint az uccsó 1.3.1 patch óta? A béta tesztnek mikor lesz vége?

Gondolom a tesztereknek van egy saját belsõ fórumuk, ahol egymás közt tudnak kommunikálni, hogy ki mit vett észre a játékba, stb, ott nem zúgolódnak a többiek, hogy mi a péló van már?!

Legalább ti adjatok valami infót a játékról, ha már a fejlesztõ szarik tájékoztatni a közösséget, csak képeket dobálnak egy olyan dologról, amirõl lassan fél éve tud mindenki, pff...

Köszi! <#papakacsint>

Amikor még tudtam játszani:

Fent katt a Letöltésekre, ott találod a "No speed limit 120km/h" modot.
Ricsi234

Esti kör.

http://kismenyus.picturepush.com

Misuka963
Ez nem Need For Speed 😄
Elég oda a 90 km/h<#idiota>