52658
-
#31288 Holnap jön ez a DLC, nem? -
#31287 a videót elnézve, nekem már csak tényleg arra a jó a játék, hogy a blogomhoz képeket csináljak és az új MODDEREK által kreált cuccokat kipróbáljam.
13 új város.
- tökmind1 hogy London, vagy Győr...ugyan úgy néz ki mind1ik..nem hiszem el, hogy nem lehet kicsivel nagyobb várost betenni. életszagúvá tenni ezt a kicseszett játékot. Hol vannak a kurvák, a pénzváltók, a koleszterinbombás kisvendéglők, a faluk ahol áthaladsz..elővárosok...
alakulnak a térképek, de még így is hiányzik az életszag. Értem, hogy sok meló, egyszer majd csak elkészül. (lehet magyar, nem magyar...csak élvezzem a térképet ) :)
"valós" kamionok...örülök a moddereknek, hogy elkészítették a Scania R700at, a Kama3-z és a Volvo Fh16 2013-as modeljét. Az interiorra szarok rá, lényeg, hogy szép a járgány.
aki ezt az add-on-t megveszi, annak csak gratulálok...ezért pénzt kiadni..
ha lesz olyan térkép, amin az általam leírtak megvalósulnak, a készítőnek küldök pénzt. -
#31286 Részemről én inkább fizetek fél évente 3ezer ft-ot (bár ez a tokos ára lesz, kulcsot úgyis lehet majd olcsóbban is venni) és fejlesztgessék tovább ezt ameddig csak lehet, jöjjenek a hibajavítások és az új tartalmak (térkép, kamionok stb) minthogy évente kiadjanak valami félkész szart mint sokan mások.. -
fagy53 #31285 A trailer jó, de a DLC nem az én világom. 13 város...tudja valaki a TSM4x-ben mennyi van, vagy frank007 béta magyar mapjában? Kidolgozottság....sajnos még csak nem is ugatják a béta magyar map részletességét!
Viszont pénzt kérnek érte és nem is keveset, én anno 6000Ft-ért vettem a dobozos játékot és ehhez képest is sokallom a prognosztizált 3000Ft-ot, különösen a fent említettekkel összehasonlítva, a későbbi 3000Ft-os bolti ár az ETS 2-ért már csak a hab a tortán....
Kitartok a korábbi véleményem mellett a srácok inkább kiadtak volna egy utolsó javítást az ETS 2-hez, javítva a még megmaradt durva hibákat, és teljes gőzzel a következő játék fejlesztésével foglalkoztak volna.
-
#31284 na már csak néhány nap.. :)
-
kisfüsi #31283 Luxemburgba leraktam a volvo alkatrészeket és megálltam mára. Holnap irány haza Bratislava :) -
Mandoki72 #31282
Megpihentem Oroszlány felé menet. -
Mandoki72 #31281 Köszi szépen. -
kamionos dzsó #31280 Nagyon hálás lennék ha elküldenéd!
Köszi!
-
#31279 Üdv, gratulálunk a nemsokára érkező eredeti példányodhoz! :D
ha pecseled a játékod, akkor úgyis újra fogja kérni a kódot, ott megadod az egyedi eredeti kódod ami a tokban lesz és gond nélkül el kell fogadja és folytathatod a játékot a mentéseden is! -
Mandoki72 #31278
Long Vehicle
Hali fórumozók újak és régiek. Nemsokára megjön a hivatalos játékom Az a kérdésem hogy az
aktiválókódot a patchek után is elfogadja? Vagy ha megkezdett játékom van akkor aktiválhatom mert
az a kód csak az enyém? Minden csomagolt játékba más kód van? -
#31277 terv szerint majd csomagba lesz egybe kiadva, a trailers-pack-se-1.8.1-hez készülget, néhány nekem nem tetsző festést cserélgetek le :D
ha gondolod elküldhetem pm-be ahol most tartok -
kamionos dzsó #31276 Szia Szabi!
Eltudnád nekem küldeni ezt a pótot?
Előre is köszönöm! -
BreeZeRr #31275 :D Hát remélem nem kell nekik 5 év. -
#31274 a Volvo majd ingyenes frissítésben lesz benne... de hogy mikor... :-/ -
jocking #31273 Hamarosan itt a dlc. Az lenne a kérdésem, hogy mást is tartalmazni fog, vagy csak pár új várost? Az scs blogján volt sok kép egy készülő volvo kamionról, az esetleg nem lesz benne? -
#31272 5év múlva találkozunk, viszlát -
edem55 #31271 Sziasztok!
Beraktam a tsm 3.3-as mappot és mikor a menüben szeretném kiválasztani hogy milyen fuvart akarok vinni egyszerűen kifagy a játék. Megnéztem hogy zavarja-e valami más mód de nem mert akkor csinálja mikor be van kapcsolva a map. De régen működött nem rég kezdte el ezt csinálni. Tud ebben valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma? -
BreeZeRr #31270 Szerintem ezzel a játékkal akkor lesz érdemes "foglalkozni" amikor multiplayer lehetőség is lesz benne. -
#31269 És melyik az? -
#31268 Kell hozzá a külső zajok felerősítése mod is. -
AXmen #31267 -
#31266 jaja, így vagyok vele én is, jól esik egy kicsit szenvedni a lerakóknál :D -
fagy53 #31265 Ismerős helyzet, gondolom AWIBMAP effektus, azaz a kupleráj kinézetű lerakók és az eszetlenül parkolók világa. Szinte már csak ez tart életben, ill. játékban, mert az AI szötymögése és hiányos KRESZ tudása után, már csak ez jelent adrenalin emelkedést az ETS 2-ben, meg pesze a várakozás frank007 mapjára... -
#31264 -
fagy53 #31263 Látom nem érted, aki lop azt meglopják ebben a játékban, már leírtuk ezt egy párszor.
Warez az off topikban.... -
krisztian1329 #31262 Miért lopják el az ufók a pótót?
Értelmes választ kérek. -
#31261 Ezen túl vagyok:D -
#31260 Mielőtt betöltenéd a profilod azelőtt nyomj rá a szerkesztés és ott pipáld be jobb oldalt a modot és utána elméletileg jó lesz... -
#31259 pff, valós időben 10perc volt innen kijutnom :DD
-
#31258 tudna nekem valaki segíteni abba,hogy beraktam a valódi Ai autó hangokat,de nem lehet hallani.Csak ez az egy mód van bent. -
-
peti178 #31256 -
#31255 Mert nem fizettél nekik védelmi "PÉNZT". -
#31254 Szinesfém.. -
fagy53 #31253 Büntetésből!!! -
krisztian1329 #31252 Miért lopják el az ufók a pótót? -
kisfüsi #31251 Holnapi felrakás Sködvében a volvonál :) -
#31250 AttilaRO,Tsaba01:
-
frank007 #31249 Ha már ilyen titokzatosak vagyunk: egy halk igen!