Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kanyar ELÕTT fékezz és ne csavard alá nagyon a kormányt <#nevetes1>
Uhhhhh... Tényleg nem aprózta el a srác.... Nekem csak az ETS került a látókörömbe, a WOS nem, de most felkeltetted az érdeklõdésemet <#nevetes1>
1 én úgy látom ebbõl sose lesz M.ország 😊
2 mit csináljak,hogy ne boruljak fel? már 90él sõt 70él is borul nekem minden kamion :/
KÖSZÖNÖM elõre is a segítséget...
Nekem egy "õsrégi" 3 éves 4 magos AMD Phenom procim van 3000mhz-en, 1 gigás hd5850-es vidikártyám és 4 GB ram. Szóval nem mai gyerek már! <#vigyor2>
Nappal szinte akadás, szaggatás nélkül tudok menni a pályán, még Bp-en is, csak éjjel, ha világítanak a lámpák szaggat egy kicsit, de szódával elmegy. Szerintem a "gyári" városoknál jobban bírja az enyéimet.
Képeket rakok majd fel, de egyelõre még nincsenek feltáblázva és textúrázva az új részek, de majd intézkedem! <#vigyor2>
marko37
1/ Köszönöm Mandoki72 <#eljen>
2/Nézegetek több oldalt is ahol letöltések vannak onnan szedem le a különbözõ modokat , hajrá haver bátran keress te is azért van a net , van 1 olyan hogy alltrucktransmissionv 1.5 ebben vannak a váltok motort is tudsz letölteni az enyém 1000LE-rös . Nálam is felborul ovatosan kell kormányozni nekem nincs fent real fizika mod

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Hogyha már így felnéztél, akkor esetleg azt megtudhatnánk, hogy a gépigénye mekkora lesz?! A részletességbõl kiindulva sok lesz az objekt, de ha belegondolunk akkor egy normál városnál is csúnyán leesik az fps egy átlaggépen, sõt egy bivaly gépen is, ahogy olvasgattam ill tapasztaltam. Szóval csupán kíváncsiságból kérdezem, és hát hajrá a mappal!

mani13
Frank ez jó hír és egy pár kép jó lenne mapról , hogy hol tartasz<#eljen>

v43 001
Köszönjük! 😊 Szerintem most sok embernek feldobtad a napját! Esetleg pár képet kaphatunk a mostani állapotról? *.*

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

http://www.sendspace.com/file/ewnmxo a linkje
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok. Nem szoktam minden nap olvasgatni a fórumot, de szerencsére pont ma rászántam magam. 😊 Változó intenzitással tudom csak csinálni a pályát, van amikor napi 5-6 órát, van mikor egy percet sem. van amikor csak süttetem a hasam... <#vigyor2> Hatalmas munka, mivel nem csak azokat a városokat csinálom meg, ahova lehet szállítani árut, hanem minden közbensõ falut is, hogy élethûbb legyen. Tényleg nem haladok olyan tempóban, ahogy terveztem, de egyvalamit igérhetek! Még júniusban, (valószinûleg a vége fele ) kiadom a próbaverziót, akárhol is tartok. Tudom hogy hasonlót már igértem, de ez most komoly! Vehetitek készpénznek....vagy készpénzért?....csak vicceltem! <#vigyor2>
Csak annyira vagyok tájékozott amennyit itt olvashat bárki is a fórumon.
Én szerintem létezni létezik ez a map, mert ahhoz elég sok videó/kép jelent már meg róla, hogy hiteles legyen, csak épp ezzel is az a baj mint a hivatalos patch-el/DLC-vel, hogy csak a hitegetés megy vele.
Szó se róla, ha végig gondolja az ember azt amit az elején közölt a készítõ, hogy 320 várost akar megépíteni, és az ahhoz tartozó úthálózatot, hát minden tisztelet az övé, de szerintem jócskán túlvállalta magát ezzel!

Inkább kevesebb de az szépen kidolgozott legyen, mert az ismétlõdésnél nincs rosszabb, hogy bárhol jársz mindenhol ugyan az van, így nem se lehet ismerni képrõl, hogy épp hol is járhat az illetõ!

Célszerûbb lett volna Franknek kiadni fokozatosan a térképét, elõször egy "nagyobb" területtel amin már lehet játszani, és utána azt tovább bõvíteni, ergo mindig csak a térkép fájt kell kiadnia onnantól, ha nem használ egyedi objektumokat vagy ha használ is azt az elsõ kiadással kiadja.
Így nem laposodna el az egész "dolog", jönnének a visszajelzések neki is a térképpel kapcsolatban, tippek/ötletek, stb. egy tök pörgõs kis dolog is lehetett volna ebbõl az egészbõl, mert szerintem sokan szívesen segítenének neki akár csak ötletekkel is, nem feltétlen a módolásba!

De hát ez van...

marko37...
neked hogy megy a kamionod 170-el? o.O
fõleg autópályán...
ráadásul fúl nyíl egyenesen (ha jól látom)
nekem csak ilyen 140 esetleg kicsivel többel,de egy 170-el nálam kizárt
esetleg valamiféle mód?
kössz elõre is a válaszod
viszont mit csináljak,hogy nagy sebességnél a kamionom ne boruljon fel? már 120-nál felborul
aki tud,segítsen nekem ebben,köszönöm elõre is azt is...
Nem tudom , mennyire vagy jól tájékozott, mindegy,nekem erõsen úgy tûnik, beigazolódnak az év eleji megérzéseim, vagyis hogy ilyen pálya vagy project egyáltalán nem létezik , elemis színvonalú szívatás az egész. Ha létezne, egy 1.O verziót már rég kiadott volna, ahogy ezt a tisztességes modderek rendre megteszik. Azért kár, álomnak szép volt.
Frank007 nem fog dátumot mondani (tanulva a korábbi ilyesfajta hibáiból), így nem fogja ezt neki senki felróni, ha esetleg nem adja ki a mapját!
Közel 1 hónapja ismét semmi hír róla, lehet rég sütteti a hasát elvégre nyár van, itt a vakáció, meg maga a játék is totális szinten ellaposodott, már külföldi fórumokon is kihalt az egész szinte.
Mire kijön(ne) már alig követnék a játékot, pláne ha patch után adja ki, akkor meg lehet, hogy nem is lesz kompatibilis a játékkal a mapja, mivel az SCS teljesen átírja a térkép részét a játéknak, úgy mond szektorokra bontja, hogy ne egy bazi nagy térkép legyen benne hanem kisebb darabokból álljon ezzel is csökkentve a gép igénybevételt és nem utolsó sorban megkönnyítené a modderek és a saját maguk dolgát, hogy többen, egyszerre tudjanak a térképen dolgozni.
Írták ugyan, hogy dolgoznak azon, hogy kompatibilisek legyenek majd a korábbi térkép módok az új patch-el, de ezt még nem lehet készpénznek venni, lehet, hogy nem lesz ebbõl semmi és akkor ugrott Frank mapja vagy nem patch-el senki se majd, amit kötve hiszek!

Amúgy üdv Frank, bárhol is vagy a bolygón jelenleg!
Azért kár, h sorra jönnek/jöttek ki a különbözõ országok térkép módjai, csak pont Mo.-ból nem lett/lesz semmi mindezidáig se!

maujuri
3000 forintba kerül ez a játék. Szerintem áldozz rá ennyit, nem egy nagy összeg és nem lesz gondod.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Luspy
Az hogy letöltötted.

marko37
ment a privát

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

sziasztok valaki tud abba segiten hogy nem eredeti a játékom és leszedtem hozzá a 1.3.1 pach és kéri ujbol a serial kodot beírom amit eddig és azt már nem fogadja el mi lehet a gond ?

mani13
Frank007 dátumot tudsz mondani , hogy mikor jön ki a map<#conf>?Mert jó lenne már rajta játszani.

marko37

EZ A MAX

marko37
zzz super tuning kitt erre keres rá

marko37
A vízfüggöny nálam nem látszik ilyen nagyon miért?

Ez gyönyörû,de az a baj hogy ennyi terhet 3 mozdony húz még az ilyen vidékeken is nem egy 1000 Le
mack vagy más ,és így elveszti a realitását a játék.
Miért nem játszol akkor a 18 WOS ET-vel? Ott van kihívás bõven, még tolatás szempontjából is, pl. ezzel tolassál! <#papakacsint>
Jó játékot!

Ha csak a 33-ik ETS-ben lesz forgózsámoly, addigra vagy eltemetnek már, vagy veszek egy saját kamiont <#nevetes1>
NAGYON-NAGYON szeretném én is, hogy legyenek forgózsámolyos szerelvények a játékban. Sokat dobna a játékélményen, a tolatás is kihívás lenne végre. Valaki meg tudja mondani, hogy mi kell ahhoz, hogy a játék képes legyen kezelni a két helyen való törést? Egy plusz sor a szerkesztõben a programírásnál? Vagy valami sokkal komolyabb?

Kihoztam belõle a maxot . http://borsosfi.hu/media/szmajlik/thumbsup.gif
Rakodás 😊
marko37
neked az a kis szárny honnan van?
verseeny? o.O
ezt nem vágom 😄
ja, ha végeztem a fuvarral
marko37

verseny?

Rakodás kész

Indulhat a menet
marko37
Úgy hallotam hogy az eurotruck 33 ban márt fordulni fog a zsámoly <#wink>

Húz mint a barom Scania R730 <#eljen>
Nem radiroz kicsit a pótod gumija,hogy nem fordul a zsámoly?
marko37

Fuvarban

Olyan táblát is lehetne írni hogy Orbán Bánya <#phone>
Ez a "San Gottardo" alagút a maga 17 kilóméterével. És ez Európa leghosszabb alagútja, ami közúton van. Lista
- Viszont nem tudom, hogy a norvég alagúttal mivan

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

AudiQuattro
Egybe van nekik kiirva,csak itt nem fért ki 😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Árvíz - Védelem névtábla 😄

AudiQuattro

AudiQuattro
Homokhordás a Dunához Bajánál😊

De ha nem tévedek akkor ez a Gotthárd-alagút.

PSN-ID:SanyaBoss

Ez nem tudom melyik lehet,de ez is jó hosszú és jó a zene 😊

PSN-ID:SanyaBoss

Bocsánat hogy nem a képhez írtam a szöveget, elfelejtettem.
Az én gépem apukámnál ez a Scania.
[/img]
Misuka963
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

ejnye ejnye.... neked se Kalashnikov volt a jeled oviban.. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*