Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 mit csináljak,hogy ne boruljak fel? már 90él sõt 70él is borul nekem minden kamion :/
KÖSZÖNÖM elõre is a segítséget...
Nappal szinte akadás, szaggatás nélkül tudok menni a pályán, még Bp-en is, csak éjjel, ha világítanak a lámpák szaggat egy kicsit, de szódával elmegy. Szerintem a "gyári" városoknál jobban bírja az enyéimet.
Képeket rakok majd fel, de egyelõre még nincsenek feltáblázva és textúrázva az új részek, de majd intézkedem! <#vigyor2>#vigyor2>
2/Nézegetek több oldalt is ahol letöltések vannak onnan szedem le a különbözõ modokat , hajrá haver bátran keress te is azért van a net , van 1 olyan hogy alltrucktransmissionv 1.5 ebben vannak a váltok motort is tudsz letölteni az enyém 1000LE-rös . Nálam is felborul ovatosan kell kormányozni nekem nincs fent real fizika mod
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Én szerintem létezni létezik ez a map, mert ahhoz elég sok videó/kép jelent már meg róla, hogy hiteles legyen, csak épp ezzel is az a baj mint a hivatalos patch-el/DLC-vel, hogy csak a hitegetés megy vele.
Szó se róla, ha végig gondolja az ember azt amit az elején közölt a készítõ, hogy 320 várost akar megépíteni, és az ahhoz tartozó úthálózatot, hát minden tisztelet az övé, de szerintem jócskán túlvállalta magát ezzel!
Inkább kevesebb de az szépen kidolgozott legyen, mert az ismétlõdésnél nincs rosszabb, hogy bárhol jársz mindenhol ugyan az van, így nem se lehet ismerni képrõl, hogy épp hol is járhat az illetõ!
Célszerûbb lett volna Franknek kiadni fokozatosan a térképét, elõször egy "nagyobb" területtel amin már lehet játszani, és utána azt tovább bõvíteni, ergo mindig csak a térkép fájt kell kiadnia onnantól, ha nem használ egyedi objektumokat vagy ha használ is azt az elsõ kiadással kiadja.
Így nem laposodna el az egész "dolog", jönnének a visszajelzések neki is a térképpel kapcsolatban, tippek/ötletek, stb. egy tök pörgõs kis dolog is lehetett volna ebbõl az egészbõl, mert szerintem sokan szívesen segítenének neki akár csak ötletekkel is, nem feltétlen a módolásba!
De hát ez van...
neked hogy megy a kamionod 170-el? o.O
fõleg autópályán...
ráadásul fúl nyíl egyenesen (ha jól látom)
nekem csak ilyen 140 esetleg kicsivel többel,de egy 170-el nálam kizárt
esetleg valamiféle mód?
kössz elõre is a válaszod
viszont mit csináljak,hogy nagy sebességnél a kamionom ne boruljon fel? már 120-nál felborul
aki tud,segítsen nekem ebben,köszönöm elõre is azt is...
Közel 1 hónapja ismét semmi hír róla, lehet rég sütteti a hasát elvégre nyár van, itt a vakáció, meg maga a játék is totális szinten ellaposodott, már külföldi fórumokon is kihalt az egész szinte.
Mire kijön(ne) már alig követnék a játékot, pláne ha patch után adja ki, akkor meg lehet, hogy nem is lesz kompatibilis a játékkal a mapja, mivel az SCS teljesen átírja a térkép részét a játéknak, úgy mond szektorokra bontja, hogy ne egy bazi nagy térkép legyen benne hanem kisebb darabokból álljon ezzel is csökkentve a gép igénybevételt és nem utolsó sorban megkönnyítené a modderek és a saját maguk dolgát, hogy többen, egyszerre tudjanak a térképen dolgozni.
Írták ugyan, hogy dolgoznak azon, hogy kompatibilisek legyenek majd a korábbi térkép módok az új patch-el, de ezt még nem lehet készpénznek venni, lehet, hogy nem lesz ebbõl semmi és akkor ugrott Frank mapja vagy nem patch-el senki se majd, amit kötve hiszek!
Amúgy üdv Frank, bárhol is vagy a bolygón jelenleg!
Azért kár, h sorra jönnek/jöttek ki a különbözõ országok térkép módjai, csak pont Mo.-ból nem lett/lesz semmi mindezidáig se!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
EZ A MAX
mack vagy más ,és így elveszti a realitását a játék.
Jó játékot!
NAGYON-NAGYON szeretném én is, hogy legyenek forgózsámolyos szerelvények a játékban. Sokat dobna a játékélményen, a tolatás is kihívás lenne végre. Valaki meg tudja mondani, hogy mi kell ahhoz, hogy a játék képes legyen kezelni a két helyen való törést? Egy plusz sor a szerkesztõben a programírásnál? Vagy valami sokkal komolyabb?
neked az a kis szárny honnan van?
ezt nem vágom 😄
verseny?
Indulhat a menet

Fuvarban
- Viszont nem tudom, hogy a norvég alagúttal mivan
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
PSN-ID:SanyaBoss
PSN-ID:SanyaBoss
Az én gépem apukámnál ez a Scania.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*