52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • jocking
    Felénk a "motoros" pedig nyergesvontató. A traktor az az, ami a szántóföldön húzza az ekét. :D
  • sovatalevi
    Erdélyben akkor is utánfutó marad :)
  • Szabi #31366
    még én se kaptam semmit, de írtam nekik hogy mikor kapjuk meg a kódokat.. remélhetőleg délig jön rá valami válasz :D

szerintem a játék inditáskor úgyis kérni fogja a kulcsot, tehát nem kell majd hozzá steam, de mint már írtam jónéhányszor.. beregisztrálhatod a bolti játékod is steam-re.. :D
  • jocking
    Na remek... Én is megvettem greenmangaming-on a játékot, és a megjelenés óta megjelent "download" gomb egy olyan oldalra visz, ahol elmagyarázzák, hogy hogy tudom steammel letölteni a DLC-t... Ami azért gond, mert egyrészt nem kaptam tőlük semmilyen serialt, másrészt meg az alapjátékom se steames...
  • TaRka0107
    Aha értem :D
  • Szabi #31363
    volt pár beválható bónuszom régebbről GMG-n :)
  • TaRka0107
    5 euró?? Az jó ár!
  • Szabi #31361
    én GMG-ről vettem meg reggel 5euróért, még nem érkezett meg a kód.. biztos alszanak még az ügyintézők.. :D
  • Blackdog
    Greenmangaming-es az CSAK steam-es vagy steam nélkül is használható? Valahogy úgy szeretném megoldani, mint ahogyan a dobozos verzióval sikerült. Lehet telepíteni simán cd-ről (kieg esetén egy fájlból, ami letölthető/frissíthető valahonnan), de steamen is be van regisztrálva a kulcs, így onnét is fel tudom tenni. :) Lehetséges ez valahogyan?
  • Tikal #31359
    miért ne?

greenmangaming-es az steam-es például
  • Blackdog
    Honnét szerezted be? Steamről véve gondolom nem működik a dobozos verzióval, illetve a nem steamről letöltött kieg nem regisztrálható steamen, vagy rosszul gondolom?
  • vajo
    És kint van! :D

• maujuri #31356
    Sziasztok. Valaki meg tudná mondani hogy ha veszek egy kamiont, és Budapesti telephelyre szállíttatom, hogy tudom megoldani hogy magyar rendszáma legyen?
  • Tikal #31355
    Nekem is ez a legnagyobb problemam a játékkal... Fantáziátlan a terkep, nincs benne elet, es most nem az emberekre gondolok...
  • Axtros
    De jó lenne - ha már nagy kamionosoknak tartjátok magatokat - akkor legalább a legalapvetőbb szakmai zsargont elsajátítanátok. A pótkocsi - vagy félpótkocsi, esetleg trailer - az nem "utánfutó", a "motoros" pedig traktor, gépes, esetleg vontató.
    A 4x2, 6x2, 6x4 stb.-t pedig tengelyképletnek vagy ritkábban kerékképletnek szokás mondani.
    Az a "nagy doboz, vagy nagy valami" a SCHMITZ pótkocsikon pedig raklaptartó, Krone-okon pedig olyan nincs, azokon aláfutás gátlók vannak.
  • Skypack
    Steam-re is felkerült a DLC 9,99EUR
  • jocking
    Azért remélem, hogy a DLC használatához nem kell majd új játékot kezdeni... :S
  • sovatalevi
    Igenis mester!
  • gordon 24
    Meg kell venni a játékot avagy off topikban megkérdezni ugyan ezt...
  • sovatalevi
    Sziasztok.A kérdésem a követkető..:
    Nemrég kezdtem el a játékot,de mostanában egyre gyakrabban azt csinálja,hogy ha a vállalkozásommal vállalok fuvart,és elindulok vele,valamennyi km után eltünik az utánfutó.
    Ha gyors fuvart vállalok,akkor is enged valamennyit menni,és utána visszadob az én saját kamionomba.Mitől lehet ez?
  • Lack
    Sziasztok! Nálam mostanában (meg régebben is) elég gyakran crash-el a játék. A game.log fájlban rengetegszer az alábbi sor szerepel.

<ERROR> Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.

Valamelyik mod-ra gyanakszom, de lehet más a probléma. Ötlete van valakinek?

A játék eredeti, korábban is volt ilyen gondom, nem az új patch miatt van.
  • Szabi #31347
    elméletileg nem kell steam, viszont a dobozost is beírhatod steambe és ott szépen lehet választani hogy mikor-milyen verziószámmal akarsz játszani :)

ha még nem regiztél be GMG-re akkor kérlek itt regizz be és utána vedd meg
  • jocking
    Szabi, a greenmangaming-es honlapon ha megveszem a DLC-t, akkor le is tudom tölteni onnan, vagy steames játék kell hozzá? Csak mert nekem dobozosan van meg az ETS2, nem steamben.
  • kisfüsi
    Szép estét! :)
  • Shimo
    Per pillanat eddig csak ezt a típust. De csak a Hi-Way -ből.
  • Hungarykum
    6x2-est is láttál vagy csak 6x4 van?
    Amúgy új betöltőképek is vannak.
  • Shimo
    A kép, most készült ingame nem fake:
  • Hungarykum
    Nem szükséges.
    Frissítés után úgyis kibontom a játékot és megnézem mik változtak a fájlokban.
  • akos25
    [IMG][/IMG]
  • Shimo
    Iveco Hi-Way volt az amit a gép vezetett. Ha látok még 1et akk print screenelem és feltöltöm. (Köln - Szczecin útvonalon)
  • hotwheels
  • Hungarykum
    Mód nélkül láttál olyat benne?
    Amúgy én megcsináltam a forgalomba mindegyik alvázfajtával mindegyik kamiont (amelyiknél lehet, azt aláfutásgátlóval)
  • Shimo
    Még 1 dolog az 1.5.2-es javítással kapcsolatban, hogy volt szerencsém végre olyan kamionokkal találkozni, amik 6x4-es alvázzal voltak ellátva.
  • Hungarykum
    DLC megrendelve. Hétfőn felavatás.
  • Rollerboy94
    eddigi legjobb ötlet ezek a kis "munkás" kocsik :D
  • Ördögpalanta62
    Egy kép a 1.5.2 javításból
  • Shimo
    *bocsi javítanám az Ivecot, az Hi-Way :) sry :)
  • kutizsolt
    hello
    valaki egy mukodo mercedes axor-t tudna linkelni, vagy egy volvo fh 13 mat ?
  • peti178
    Egész jó patch lett 1.5.2
  • zbalazs2
    Igen 2-3 hét.Mivel az ismerősöm Pesten én pedig az ország másik felén lakok és csak akkor jön haza.Így most már érthető?