52658
-
jocking #31368 Felénk a "motoros" pedig nyergesvontató. A traktor az az, ami a szántóföldön húzza az ekét. :D -
#31367 Erdélyben akkor is utánfutó marad :) -
#31366 még én se kaptam semmit, de írtam nekik hogy mikor kapjuk meg a kódokat.. remélhetőleg délig jön rá valami válasz :D
szerintem a játék inditáskor úgyis kérni fogja a kulcsot, tehát nem kell majd hozzá steam, de mint már írtam jónéhányszor.. beregisztrálhatod a bolti játékod is steam-re.. :D -
jocking #31365 Na remek... Én is megvettem greenmangaming-on a játékot, és a megjelenés óta megjelent "download" gomb egy olyan oldalra visz, ahol elmagyarázzák, hogy hogy tudom steammel letölteni a DLC-t... Ami azért gond, mert egyrészt nem kaptam tőlük semmilyen serialt, másrészt meg az alapjátékom se steames... -
#31364 Aha értem :D -
#31363 volt pár beválható bónuszom régebbről GMG-n :) -
#31362 5 euró?? Az jó ár! -
#31361 én GMG-ről vettem meg reggel 5euróért, még nem érkezett meg a kód.. biztos alszanak még az ügyintézők.. :D -
Blackdog #31360 Greenmangaming-es az CSAK steam-es vagy steam nélkül is használható? Valahogy úgy szeretném megoldani, mint ahogyan a dobozos verzióval sikerült. Lehet telepíteni simán cd-ről (kieg esetén egy fájlból, ami letölthető/frissíthető valahonnan), de steamen is be van regisztrálva a kulcs, így onnét is fel tudom tenni. :) Lehetséges ez valahogyan? -
#31359 miért ne?
greenmangaming-es az steam-es például -
Blackdog #31358 Honnét szerezted be? Steamről véve gondolom nem működik a dobozos verzióval, illetve a nem steamről letöltött kieg nem regisztrálható steamen, vagy rosszul gondolom? -
vajo #31357 És kint van! :D
-
#31356 Sziasztok. Valaki meg tudná mondani hogy ha veszek egy kamiont, és Budapesti telephelyre szállíttatom, hogy tudom megoldani hogy magyar rendszáma legyen?
-
#31355 Nekem is ez a legnagyobb problemam a játékkal... Fantáziátlan a terkep, nincs benne elet, es most nem az emberekre gondolok... -
Axtros #31354 De jó lenne - ha már nagy kamionosoknak tartjátok magatokat - akkor legalább a legalapvetőbb szakmai zsargont elsajátítanátok. A pótkocsi - vagy félpótkocsi, esetleg trailer - az nem "utánfutó", a "motoros" pedig traktor, gépes, esetleg vontató.
A 4x2, 6x2, 6x4 stb.-t pedig tengelyképletnek vagy ritkábban kerékképletnek szokás mondani.
Az a "nagy doboz, vagy nagy valami" a SCHMITZ pótkocsikon pedig raklaptartó, Krone-okon pedig olyan nincs, azokon aláfutás gátlók vannak.
-
#31353 Steam-re is felkerült a DLC 9,99EUR -
jocking #31352 Azért remélem, hogy a DLC használatához nem kell majd új játékot kezdeni... :S -
#31351 Igenis mester! -
#31350 Meg kell venni a játékot avagy off topikban megkérdezni ugyan ezt... -
#31349 Sziasztok.A kérdésem a követkető..:
Nemrég kezdtem el a játékot,de mostanában egyre gyakrabban azt csinálja,hogy ha a vállalkozásommal vállalok fuvart,és elindulok vele,valamennyi km után eltünik az utánfutó.
Ha gyors fuvart vállalok,akkor is enged valamennyit menni,és utána visszadob az én saját kamionomba.Mitől lehet ez? -
Lack #31348 Sziasztok! Nálam mostanában (meg régebben is) elég gyakran crash-el a játék. A game.log fájlban rengetegszer az alábbi sor szerepel.
<ERROR> Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
Valamelyik mod-ra gyanakszom, de lehet más a probléma. Ötlete van valakinek?
A játék eredeti, korábban is volt ilyen gondom, nem az új patch miatt van. -
#31347 elméletileg nem kell steam, viszont a dobozost is beírhatod steambe és ott szépen lehet választani hogy mikor-milyen verziószámmal akarsz játszani :)
ha még nem regiztél be GMG-re akkor kérlek itt regizz be és utána vedd meg -
jocking #31346 Szabi, a greenmangaming-es honlapon ha megveszem a DLC-t, akkor le is tudom tölteni onnan, vagy steames játék kell hozzá? Csak mert nekem dobozosan van meg az ETS2, nem steamben. -
kisfüsi #31345 Szép estét! :) -
Shimo #31344 Per pillanat eddig csak ezt a típust. De csak a Hi-Way -ből. -
Hungarykum #31343 6x2-est is láttál vagy csak 6x4 van?
Amúgy új betöltőképek is vannak. -
Shimo #31342 A kép, most készült ingame nem fake: -
Hungarykum #31341 Nem szükséges.
Frissítés után úgyis kibontom a játékot és megnézem mik változtak a fájlokban. -
#31340 [IMG][/IMG] -
Shimo #31339 Iveco Hi-Way volt az amit a gép vezetett. Ha látok még 1et akk print screenelem és feltöltöm. (Köln - Szczecin útvonalon) -
#31338 -
Hungarykum #31337 Mód nélkül láttál olyat benne?
Amúgy én megcsináltam a forgalomba mindegyik alvázfajtával mindegyik kamiont (amelyiknél lehet, azt aláfutásgátlóval) -
Shimo #31336 Még 1 dolog az 1.5.2-es javítással kapcsolatban, hogy volt szerencsém végre olyan kamionokkal találkozni, amik 6x4-es alvázzal voltak ellátva. -
Hungarykum #31335 DLC megrendelve. Hétfőn felavatás. -
Rollerboy94 #31334 eddigi legjobb ötlet ezek a kis "munkás" kocsik :D -
#31333 Egy kép a 1.5.2 javításból
-
Shimo #31332 *bocsi javítanám az Ivecot, az Hi-Way :) sry :) -
#31331 hello
valaki egy mukodo mercedes axor-t tudna linkelni, vagy egy volvo fh 13 mat ? -
peti178 #31330 Egész jó patch lett 1.5.2 -
zbalazs2 #31329 Igen 2-3 hét.Mivel az ismerősöm Pesten én pedig az ország másik felén lakok és csak akkor jön haza.Így most már érthető?