Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hááát ... inkább idézem magát a szerzõt:
Sziasztok. Nem szoktam minden nap olvasgatni a fórumot, de szerencsére pont ma rászántam magam. 😊 Változó intenzitással tudom csak csinálni a pályát, van amikor napi 5-6 órát, van mikor egy percet sem. van amikor csak süttetem a hasam... Hatalmas munka, mivel nem csak azokat a városokat csinálom meg, ahova lehet szállítani árut, hanem minden közbensõ falut is, hogy élethûbb legyen. Tényleg nem haladok olyan tempóban, ahogy terveztem, de egyvalamit igérhetek! Még júniusban, (valószinûleg a vége fele ) kiadom a próbaverziót, akárhol is tartok. Tudom hogy hasonlót már igértem, de ez most komoly! Vehetitek készpénznek....vagy készpénzért?....csak vicceltem!
Vagyis ha tartja a szavát, akkor most hétvégén kiadja! <#papakacsint>#papakacsint>
Meglátjuk...
És, hogy kb. mire lehet számítani:
Nem mellesleg ha a DLC tényleg szept. 20-án jelenik meg ami még 3 hónap, akkor az SCS beka....!
Egyre inkább azt látom, hogy egyre több ellenséget szerez magának az SCS mintsem rajongót!
Szerintem qrvára nem jó marketing stratégia az, ha arra számítanak, hogy nyáron most mindenki elhúz nyaralni, így úgy se játszik senki, és ezért nem is adják ki a DLC-t õsznél elõbb, mert nem mindenki tudja végig utazgatni az egész nyarat, max. 1-2 hetet a 12-bõl!
Szal Frank várunk mint a Messiást! <#hehe>#hehe> <#vigyor1>#vigyor1>
Érdeklõdni szeretnék,hoy most telepítettem újra az ETS2 1.3.1 patch játékot.
Azelõtt fent volt és tökéletetesen müködött csak tegnap akkartam volna egy kicsit játszani,
de sajnos nem tudtam. Azért mert mikor meg nyomtam játék közben az "Esc" billentyût és
kiléptem a játék menûbe akkor jobb oldalon a sarokba nem jelenítette meg a Kamionokat,
mennyi pénzem van,stb. Tehát hiányos volt a menû.
Hiába telepítetem újra a játékot modok nélkül ugyan ezt csinálja,de miért?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
[/url][/img]
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
[/url][/img]
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Van rá lehetõség hogy ezekben a modokban elhelyezett statikus pótokon cserélni a skin-t?? Vagy ezt csak valami térkép szerkesztõben lehetne?
az új fészlift Iveco meg sok-sok javítás és frissítés, pontos listát még nem tudni, de remélem hogy az egyedi logó és rendszám is jön végre 😄
"Nulla tenaci invia est via"
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Nulla tenaci invia est via"
Ócson vettem fehér babát <#eplus2>#eplus2> megy a gumikhoz
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Link
Elsõ link....
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
A power Tunis-ban
Számomra valamilyen szinten érthetõ a gyári 90-es limit, 100 km/ó felett alap fizikával is könnyen borulnak mondjuk egy éjszaka uccsó pillanatba észrevett leágazásnál.
Ha tényleg lesz patch, remélem, fehozzák Scania Truck Driving Simulator 1.5.0-s szintre grafika és fizika terén.
Isten nem bottal, hanem VMware.