52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    Adok érte két zsemlét, meg 1 liter tejet!
  • Mandoki72
    Valaki azt írta a múltkor hogy nem művészi képeket csinálunk.
    Ezért csináltam eggyet.
    Iveco Hi Way olajfestmény portré. Kikiáltási ár 1 Ft.
  • fs9pilot
    Anno linkelt valaki nekem egy olyan progit, ami a jelszó védett scs fájlt ki tudja csomagolni. De nem találom, el tudná valaki nekem küldeni akinek megvan?
  • BlueMaster
    Sziasztok!

A TSM map nem tartalmazza a DLC-t csak működik vele.... A térkép leírásában világosan benne van, hogy a TSM map 4.1.x működik DLC-vel, és anélkül is. Tehát akinek megvan a DLC ott a 13 új város mikor játszik a TSM-el, akinek nincs meg, annak meg nincs... Hogy lenne benne a DLC tartalma, nem kalózok ők, hanem modderek! Győrt azért vették ki mert átkerült Ausztriába, így lett belőle St. Pölten.
  • Bohusek
    Szerintem Axtros az a kijelentése, mi szerint:
    "a DLC teljes tartalmát belerakják a fiúk a TSM map-ba" igaz, hiszen sem a Going East-ben sem a legújabb map modban nincs benne Győr, viszont minden új város (13), amit a DLC újat adott, azt a map 4.x is takarja. Vagy ha rosszul mondom, akkor bocs.
  • Axtros
    Valóban, Győr eltűnt és helyette St. Pöletn lett helyette, de ezen kívül nekem benne van a TSM map-ben a teljes DLC.
  • Bohusek
    Ó, pedig már reménykedtem. A helyzet az, hogy az eredeti volvót hajtom, az FH16-ot. így nincs mod, amit kiszedjek. :(
    Akkor majd. Az angol oldalakat egyébként böngészem, hátha előjön, de eddig még nem láttam, még a hiba felvetését sem.
  • peta19901010
    Meg találtam. Ha leszedted a linken található új volvo módot annak a New Volvo FH by Sib3rius.scs fájlnévre halgató fájlja okzza. ha azt ki veszed megszűnik a probléma, VISZONT azzal egyetemben az új volvót is elveszíted azaz vissza alakul a régivé. Én erre jöttem rá. Hgy az említett dokumentumon belül mi okozza azt sajnos nem tudom, mert nem másztam bele, mert hiába is másznék bele úgy se tudom mit és hogy kerressek, meg sajnos ehez amúgy se értek.
    Viszont ezután a tájékoztatás után ha ebben tudtam segíteni és te vagy más valaki ezutáán meg tudj oldani a problémát remélem tudtam segíteni.
    Ui.: elnzést a kicsit kusza lett, remélem a lényege érthető.
  • Bohusek
    Ha megvan a hibaforrás, kérlek jelezd. Előre is kösz!
  • peta19901010
    Az a verzió nem az. Jól tudom mert nekem az van fenn és nincs benne a DLC. Az úgyszolván csak előkészíti a területet annk aki megveszi, mert pl.: Győrt a DLC miatt kivették, és az ottanni garázst ha volt és nem adtad el akkor kompletten átköltöztette St. Pöletnbe. Ezt is jöl tudom, mert nekem ott volt a székhely és átpakolta.
  • Luspy

• vajo
  • Luspy
    Ennyire nem rugaszkodnék el a földtől. Újabb DLC? Ki tudja... Tandemek? Nem hinném jelenlegi játékban értelmetlen volna. Új modellek? Talán, de nem számíts sok mindenre.
  • Axtros
    Mondjuk a következő DLC újabb 3000 HUF-ért talán már tartalmazhatna tandem szerelvényeket, vagy ha ezt nem is, de legalább az új 2013-as kamion modelleket. Esetleg ezért már megérné megvenni.

Szerintem mindenki mehet nyugodtan a TSM-re:
    - Ingyen DLC,
    - Kibővített térkép,
    - Újabb térkép elemek,
    - Stb...

Próbáljátok ki, megéri.
  • Axtros
    Mondtam én, hogy a DLC teljes tartalmát belerakják a fiúk a TSM map-ba. Nem is szórakoztak vele sokáig, a megjelenés után három nappal. Ennyit a 3000Ft-ról.
  • sewy21
    sziasztok, vki tud olyan truck sim mapot linkelni, ami 1.04es alap verzióval működik? nem nekem kell, hozzáteszem...:)
  • maujuri #31638
    Ezt neked kell eldöntened megéri e. Két tábor van, aki elégedett a tartalmával, és aki nem. Szerény véleményem szerint megérte. Nekem nagyon bejön.
  • Bohusek
    mod könyvtár
  • Bohusek
    Mod-ról van szó, azaz a 4 darab scs kiterjesztésű file-t bemásolod a c:user*név*dokumentumokeuro truck simulator 2mos könyvtárba, majd a program indításakor a profilnál nem folytatást, hanem szerkesztést választasz, ahol az ablak jobb oldali sávjában mind a 4 filenév előtti mezőt kipipálva aktívvá teszed és go.
  • Luspy
    Nem hátrány.
  • BhityHD
    Szerintetek a DLC -t érdemes megvenni?
  • hotwheels

• edem55
    Sziasztok!
    A tsm map 4.1-et hogyan kell telepíteni?
  • olimano2222
    Igaz! :DD
  • Kudawudashuda
    Az azért érdekes, hogy hogyan csináltál videot a DLC-ről azon az útvonalon
  • snakegab
    Érdekeset kerülhettél akkor.
  • olimano2222
    ETS2 Go East DLC -röl én is készítettem egy 40-perces videót ha gondoljátok nézzétek meg ahogyan Hannoverből-Southamtonba mentem :)

• peta19901010
    Elolvastad rendesen az írásomat? Mert a zárójelben direkt írtam ("(azon kívül, hogy kapcsoljam ki az eső szimulálását)"), hogy azon kívül van-e megoldás rá. Ja és még annyi, hogy tudomhol lehet ki kapcsolni.
    Ennek ellenére kössz.
    UI.: Nem várok rá negatív választ.
  • peta19901010
    Kössz a tippet. Csere előtt megnéztem a bosztottak kamionját a fejlesztés menüpontban, hogy a belsőn akarok változtatni ott is ott van a "lekötés", szóval ez sajnos nem jöhet szóba. Viszont sejtem mi/melyik mód okozza ezt a problémát, mert a más márkájú gépeknél (pl: Iveco, Scania) nem látni ezt a problémát. De ezt még ellenőriznem kell.
  • jutiput
    Szia!
    Az eső módot a menüben tudod kikapcsolni , ahol a fékerőt, és még egyéb dolgot is tudsz állítani!Üdv!
  • pxxl
    na akkor én is egy klisét... :P

• Bohusek
    Én vagyok még majdnem ugyanebben a cipőben. Nálam a jobb oldali lapát a rossz, ami eső esetén nem annyira zavaró, mint esetleg a te esetedben. És eddig nem találtam megoldást. Van egy tippem, most jött elő: cserélj kamiont beosztottal. hátha ott jó.
  • CroweTV
    Megnéztem a DLC-t... háááát, lehetett volna picit "több" magyar rész, de nem panaszkodom. :)
  • hotwheels
  • peta19901010
    Nem megy. Az előzőt ha lehet kérném, hogy valaki aki tudja töröle.
    Most jó lesz.

• peta19901010
    Bocs a második rossz lett.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kephost.adatbazis.eu/images/65094012314217821466.jpg
  • peta19901010
    Segítséget szeretnék kérni.
    Korábban olvastam itt egy bizonyos ablaktörlő problémáról (spoilerben van rólla kép) és azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tud-e rá valami megoldást (azon kívül, hogy kapcsoljam ki az eső szimulálását)?
    Válaszotokat előre is köszönöm.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Képek a problémámról:

http://kephost.adatbazis.eu/images/65094012314217821466.jpg
  • peta19901010
    Írtam privátben.
  • Bohusek
    Bocs a hibákért, figyelmem már lankad...
  • Bohusek
    Üdv!

Köszönöm a megértést, amit a ledegradáló megjegyzésre tett válaszom kapcsán tettetek.

És valóban nem művészi, hanem inkább rövidre kanyarított bejegyzésekkel éltem, ugyanis nem akartam senkit hosszú szövegekkel fárasztani, és koncentráltam korábbi érdeklődésekhez, hozzászólásokhoz csatlakozva beírni, kvázi segítségnyújtás szándékával. Egyébként az SG fórum age of Pirates 2 fórumba írtam olyan rövid történeteket, jellemzően kikötői matrózkocsmákban beszélgetős szituációkat (korábbi kérdésekre válaszokat beleszőve), amelyek hangulatában magával ragadták az olvasókat abba a korba és környezetbe - mindezt a fórumozók nagy közörvendésére, ugyanis egyszer megjegyezték, hogy ezeket összegyűjtve ki kellene adni. Továbbá észrevehetően a fórum lankadása esetén egy-egy ilyen beírásom kedvet csinálhatott, mert fellendült a fórumbeszélgetés.

Az 1.5.x verzióval készült változat + Going east változatot, amint megszereztem, leszedtem a korábbi példányomat és a mentések megtartása mellett újratelepítettem. Ez még nem volt nagy kiterjesztése a térképnek, és úgy általában igazán észrevehető változásokat sem találtam az utakon és mentén, viszont a lentebb belinkelt új map kifejezetten ehhez az új verzióhoz és a DLC-hez hangolva készült - ezt még a játékon belüli töltőfelületen is reklámozza, így egy cseppet sem haboztam feltenni. És egyáltalán nem csalódtam. Én sok apróságot észre szoktam venni, és a DLC-t nagyban feltuningolta. És most nem a térképre gondolok - mondjuk az hatalmas bejárható területet ad -, hanem az itazás során látható nüansznyi elemekre, amelyek sokkal ingergazdagabb környezetet kínál, amelyeket még ha nem is feltétlenül veszünk észre, mégis más érzéssel vezethatünk. Már nem érzem unalmasnak az utazást, mint ahogy korábban bennem is volt egy szikrája ilyen gondolatnak. E mellett akkora szabadságot kínál, hogy csak na. Már akkor, amikor fuvart választ az ember. Most éppen Lyon-bol szállítok árut Bengáziba úgy, hogy Olaszországon át komppal átmegyek görögbe, ott szintén végigmegyek a part mentén délre, majd szintén komp az Afrikai kontinensre. És mivel a több település nagyobb úthálózatot is jelent, sokkal több, időveszteséggel nem igazán járó, alternatív útvonalat is lehet szinte minden esetben választani. Nyilván a legrövidebben kínálja fel, de szerencsére a leszállítás véghatárideje majd' minden esetben tartalékkal kerül meghatározásra. Már csak a pihenőhelyeket kell jól eltalálni. Szóval engem megvett kilóra, csak ajánlani tudom. Megjegyzés: Elképzelhető, az új map mod teljes egészében magába foglalja a DLC tartalmát, de persze az is, hogy ami a DLC-ben benne van, azt az új map mód csak kiegészíti. Ezt a feltupírozott verzióba rakott térkép mod-dal egyszerűbb letesztelni, mint pénzt kiadni.

A képekről: Elég toleráns vagyok, csak a bunkóság és az értetlenség akaszt ki úgy általában, egyébként tényleg azt gondolom, hogy mindenkinek van egy általa kedvelt kommunikációs formája. Ilyen a kép közlése is, nyilván ha nem is tetszik mindenkinek, őt valahogy megfogta és érdemesnek tartotta megosztani, hátha más is meglátja benne azt, amit ő. És gondolom érthető módon büszkeséggel tölti el kedvence, amelynek kialakításába időt és figyelmet fordított. Persze ezek sem feltétlenül művésziek, de hát istenem. Én is csak karcolom a verseimmel, novellácskáimmal a téma felületét. :) Az már más tészta, hogy a képek megosztására, közzé tételére milyen módszert választ, gondolok itt az általatok említett OFF-topikra vagy linkre, mit tudom én. Ehhez igazodó mottóm: Nem várok el senkitől olyat, amit nem szeretném, hogy tőlem elvárjanak, azaz pl.: ha nem szeretném, hogy kritizáljanak, én sem teszem másokkal.

Üdv