Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Europe Rebuilding MAP-ot használja valaki? Hol vannak azok a speciális lerakó helyek, még nem találtam egyet sem 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dugó
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
///M I Love BMW. :)
Szerintem a legjobb feeling. Legalább felébredsz. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
///M I Love BMW. :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
SOS kérdésem volna. Mitõl van az, hgy állok egyhelyben se elõttem se mögöttem senki és balesetet okozok és így sérül a kamion meg a trailer is.
Segítségeteket elõre is köszönöm
Azt neked kellene tudni hogyan old meg a problemadat...tudtommal az eredeti jatekban minde oke...nincs nagy hang kulombseg amit modolni kellene...
Azért elmagyarázom, hogy te is megértsd: a külsõ hangokkal nincs bajom, a fülkét akarom csak halkabbá tenni.
Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy "Nagyon fontos lenne ha megtudnam oldani ezt a probelmat ..Elore is koszonom valaszaitokat."
Azert ennel okosabb dolgora szamitottam...
Már nagyon rég jártam erre gondoltam felteszem a játékot és megyek vele pár fuvart...<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ha egy kamionra raclickelek akkor kidob a jatek, valami mod hianyzik...es sajnos nem tudom melyik.
Nincs olyan lehetoseg hogy a jatekon kivul valahogyan megtudjam szerezni a kamionok listajat es onnan tudjam kitorolni az adott kamiont, es igy torlodjon a jatekbol is?
Nagyon fontos lenne ha megtudnam oldani ezt a probelmat ..Elore is koszonom valaszaitokat.
Ideje volt váltani kicsit másra is a Scaniaról <#vigyor0>#vigyor0>
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
You can drive this car!
And you can use passenger trailer.
Author: FurkanSevke
ets2.lt
Olyan összeállítás, amiben minden eddigi kiegészítõ egybegyûjtve elérhetõ lenne, nincs. Léteznek különbözõ modpakkok, de ezek korántsem tartalmaznak mindent.
A módosítások általában mindig a legújabb frissítéshez vannak optimalizálva, ezért azok a régebbi verziókkal általában nem kompatibilisek. Ez különösen igaz az 1.3.0 elõtti változatokra.
Amennyiben az alapjáték feltelepítése után még nem frissítetted a játékot, akkor mindenképp tedd meg, mert lehetséges, hogy ezért ad különféle hibaüzeneteket.
A jelenleg elérhetõ utolsó javítást itt találod:
1.3.1 patch
(A legelsõ 179Mb-os fájlt töltsd le abban az esetben, ha még egyáltalán nem volt frissítve a játékod. Amennyiben már valamilyen frissítést eszközöltél, akkor értelemszerûen a verziószámodtól felfelé esõ konverziót kell választanod a linken szereplõ listából.)
Frissítés után ismét bekéri majd a szériaszámot, amit kaptál a játékhoz, biztonsági ellenõrzés céljából. Indítás után a "Szerkesztés" menüben tudod majd be, illetve kikapcsolni a különbözõ módokat.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Örülök, hogy segíthettem.
nevezz át !
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu