Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A térkép készül és bízunk Frankben, hogy lassan, de biztosan egy beta verziót kiad nekünk.<#taps>
valaki megtudná mondani hogy frank térképe hol tart? nyaraltam 2 hétig és nemtudok semmit:|
marko37

Ócson vettem fehér babát <#eplus2> megy a gumikhoz

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

akos25
Szedd le ezt a modot, és neked is menni fog... :-)
Link

Oliverius
Én hosszabb lejtõs részeken szoktam használni mert nekem jobban bevált mint ha fékezgetnék, fõleg ha a nyomorék ai feltart.

Nem kopnak a fékbetétek <#vigyor3>
Tikal
Amúgy van valami értelme a játékban a retarder használatnak vagy csak "dísz"? Megnyomom a féket aztán még 90rõl is meg áll 5 méteren 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hogyan tudod ilyen közelrõl nézni a mûszerfalat?
Oliverius
Retarder: http://www.delpestibusz.hu/ret.html

http://lmgtfy.com/?q=retarder

Elsõ link....
retarder erösitése meg gyengitése az mit jelent? meg mi az a retarder?
marko37
infók letöltések tippek trükkök

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

sziasztok tud valaki segite hogy melyik városokba van merci kereskedés
IGEN KIVETTEM A PHYSICS modot és mostmár müködik 😄 köszi szépen srácok! de e helyett van másik amugy?
köszi szépen 😄
akos25
Gondolom használsz valami Physics mod-ot... Akkor vedd ki és próbáld meg anélkül, mert én is hasonlóképp jártam, és nálam az csinálta a hibát... Utána kerestem egy másik Physics mod-ot. Ha hazaérek a munkából feltöltöm és küldök linket arról, amit én használok... :-)

Bakavar a physics mod amit használsz, töröld. 😉

sziasztok ! annyi lenne hogy amikor tolatok és fékezek egyszerüen nem ál meg a kamion hanem megy tovább ilyen 4-5-el és nem értem miért... és nagyon idegesitõ amikor tolatok hátra fékezek és nem ál meg hihetetlen-.-" nem tudjátok mi lehet a baja? köszi elöre a segitséget!
TSM 2.2.1
Misuka963
<#eljen><#eljen>

marko37

A power Tunis-ban

akos25
[/url][/img]

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sure
A 90 fokos kanyarok 90 km/órás sebességre lettek optimalizálva <#idiota>

Számomra valamilyen szinten érthetõ a gyári 90-es limit, 100 km/ó felett alap fizikával is könnyen borulnak mondjuk egy éjszaka uccsó pillanatba észrevett leágazásnál.

Ha tényleg lesz patch, remélem, fehozzák Scania Truck Driving Simulator 1.5.0-s szintre grafika és fizika terén.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Leo 1991
hali

egy kérdés,hogy tudok saját festést csinálni a kamionomra??
Elõre is kösz a segítsegét

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Ekkora kupit egy telephelyen <#vomit>
Tikal
melyik map ez??

Europe Rebuilding MAP-ot használja valaki? Hol vannak azok a speciális lerakó helyek, még nem találtam egyet sem 😊

Ma használtam utoljára a mapot, szerintem nem bírja a laptopom <#shakehead>

Dugó
maujuri
Azért tõle hallottunk már igéreteket😊

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

gigamen
v43 001
Lassan most már jelentkeznie kell frank barátunknak, hiszen a hónap végére ígérte a béta verziót 😊 Lehet izgulni 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

ok akkor a válaszom sztornó
jó de kicsit nem fura, hogy egy helyben álás és srül a kamion meg a rakomáy?
Nem peta19901010 kollégának szántam az idézést, hanem Tikal -nak. 😄 Az SG megint megtréfált.

///M I Love BMW. :)

Ugyan már! Ne legyél ennyire háziasszony felfogású! Így a király! Hát nem élvezetesebb este koromsötétben a közésõ sávban venni egy ilyen 90° -os kanyart, úgy, hogy mész 100-al és jobbra-balra melletted a két sávban pedig autók mennek?

Szerintem a legjobb feeling. Legalább felébredsz. <#idiota><#idiota>

///M I Love BMW. :)

Physics mod nincsen bent a verzió a legfrisebb és az ütközõ modok miatt se valószínû mivel eddig illyen probléma nem jelentkezett.
Tikal
90 fokos autópálya kanyarok lesznek javítva a patchben vagy továbrra is életveszély marad a közlekedés? 😄

Egy physics mod lehet a ludas. Vagy szimplán az, hogy a játékod nem a legfrissebb (1.3.1) verzióval rendelkezik. Esetleg a modok ütik egymást... Próbáld meg az alapjátékkal, 1.3.1 -en, modok nélkül !<#kacsint>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Üdv mindenkinek!

SOS kérdésem volna. Mitõl van az, hgy állok egyhelyben se elõttem se mögöttem senki és balesetet okozok és így sérül a kamion meg a trailer is.

Segítségeteket elõre is köszönöm
Ezt mar megtettem mielott ide fordultam volna.....ez volt a legutolso lehetoseg..eddig mindent kiprobaltam....Es semmi ezert fordultam ide a kerdessel...
Tikal
de ha már ilyen segítõkész vagy, akkor segítek neked én is: tegyél vissza minden modot ami leszedtél, és kapcsolgasd õket egyesével amíg megtalálod ami hiányzik. Ha meg már nincs meg akkor szerintem bukta 😊

Mivel probalkozzak....nem probalkozok en semmivel...csak csupan annyira okos valaszokat adok a kerdesedre mint amilyent te adtal az enyemre.....

Azt neked kellene tudni hogyan old meg a problemadat...tudtommal az eredeti jatekban minde oke...nincs nagy hang kulombseg amit modolni kellene...
Tikal
Próbálkozol? 😄D
Azért elmagyarázom, hogy te is megértsd: a külsõ hangokkal nincs bajom, a fülkét akarom csak halkabbá tenni.

Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy "Nagyon fontos lenne ha megtudnam oldani ezt a probelmat ..Elore is koszonom valaszaitokat."

Tikal
<#eplus2>

Persze hogy letezik...huzd le a geped hangerejet...nem ahoz mod hogy halkabban menjen valami....
Tikal
létezik mod halkabb fülkére meg halkabb tolató hangra? csak olyat találok ami hangosabbá teszi a fülkét, meg törli a tolató hangot 😊

Ha tudsz segiteni akkor segits...ha meg nem akkor azt jelenti hogy te sem tudod a valaszt a kerdesre. igy eleg okos problema...te nagykepu okoskodo barom..
Tikal
erossen okos probléma.....

Egy ideig biztos nem alszok el <#lookaround>
Erossen okos hozzaszolas volt.....persze hogy ha minden modot kiveszek akkor nincs problema a kamionnal...de betettem egy modot valamikor, es azzal vasaroltam egy kamiont. A mod kikerult es mar eleg reg nem hasznaltam azt a gepet es most mikor hasznalni akarom akkor nem mukodik...

Azert ennel okosabb dolgora szamitottam...