52658
-
SirCaesar #31614 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az egyik profilom az magyar mappon van, csak ugye a fuvardíjak elég alacsonyak, és megnéztem, a kamion árak változatlanok. És itt láttam egyedi gépeket Magyarországon, ti beraktatok valami pénznövelő modot, vagy egy idő után már elkezd majd jobban fizetni a meló? :O -
theconvicted #31613 Hello!
Nemrég feltelepítettem a Going East-et az ETS2 mappájába (ahol a többi .scs fájl is van), majd felpatcheltem a játékot 1.5.2-ös verzióra, hogy a minimum követelménye meg legyen a játéknak. Ehhez képest már az elején azt írja, mikor elindítom a játékot, hogy a kiegészítő nem kompatibilis a játék verziójával, holott ha a "Folytatás"-ra megyek, utána a menü alatt ott van, hogy "1.5.2s"...
Mit lehetne ilyenkor tenni? Az újratelepítés sokáig tartana, mert van még TSM és jó pár plusz mod... -
peta19901010 #31612 pont azért tettem spoilerbe és írtam oda, hogy mi van benne, hogy akit érdekel az megnézze akit meg nem az mennjen rajta tovább -
Mandoki72 #31611 Üdv. Ha Vajo a házigazda nem problémázik a képek miatt, akkor mi sem tesszük.
Egyébként ha jól megnézed a netes felületek kb 50%-a kép (a facebook-tól kezdve a hírportálig) -
Tsaba01 #31610 Ide ne tegyél fel képet, mert tégedet is megszólnak... :) -
peta19901010 #31609 Üdvözlök mindenkit,
gondoltam teszek fel pár képe a gépemről amit most hajtok. (Megpróbálom Spoilerbe tenni, ha nemsikerülne elnézést kérek érte.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jelenlegi gépem
-
#31608 Bocs de már magad égeted... -
Tsaba01 #31607 Teljesen hidegen hagy a dolog, és a véleményed is.
Tulajdonképpen van jobb dolgom is, mint hogy, ilyen "problémákon" fennakadjak.
Biztosan igazad van, de 2-3 kép jobban feldobja a csoport hangulatát.
DE, megértettem és a közeljövőben nem fogok ide posztolni több képet.
További szép napot!
-
fagy53 #31606 Holnap ki foglalkozik a képeddel? Nézz vissza, hogy egy hét alatt hány képet tettek fel és minek? Nem művészi foto egyik sem, kevés az amelyik megismételhetetlen, kis hányaduk hordoz ugyan információt, de legtöbbjük csak helypazarló.
Ettől függetlenül lehetne úgy kezelni a dolgot ahonyan mások, máshol már megtették, külön topikot nyitottak a képeknek, mint itt pl az OFF topik. Képeket csak ide lehetne tenni és a foto iránt érdeklődőt könnyen át lehetne irányítani.
Vannak un. informatív képek, ahol pl egy probléma demonstrációjaként szerepel a kép, ezek is ide kerülnének úgy, hogy a jelen topikban egy utalás lenne róluk. -
Tsaba01 #31605 Sokkal jobb lenne, ha inkább értelmetlen balesetes, textúrahibás, és sorolhatnám képek lennének ezen a fórumon? :) Mert gondolom, hogy Te abban látnál fantáziát. :)
-
fagy53 #31604 Már raktál fel ennél sokkal jobbat korábban és mit gondolsz hányan emlékeznek rá? Kevesen...
Ahogy gyűlik ez a sok kép, egyre kevésbé számít, pillanatnyi öröm annak aki felteszi és annak aki imád lájkolni ha kell, ha nem. A másodperc törtrészei ezek, ezért kapod fel a vizet? -
#31603 Nem kell nézni a topikot,senki nemfog hiányolni.
Különben meg jó kép/gép. -
Tsaba01 #31602 Én kérek elnézést akkor, hogy felraktam a képet!
Remélem nem okoztam ezzel neked semmilyen problémát... :)
Egyébként téged ez miért zavar? :) -
fagy53 #31601 Lassan döntetlen lesz a meccs. ezt a képet, vagy nagyon hasonlót, ami egyébként elég semmitmondó, sablonos, kb. annyiszor lehet látni ebben a topikban ahányszor szerepel az - eltűnik a pót fuvar közben, ilyenkor mi van? - bejegyzés.....
Az élménybeszámoló, ha nem irodalmi műről van szó, nem hülyeség és hiányzott is eddig. Én pl még hezitálok a DLC megvételén, mert az eddigi infók alapján ez is döntetlen. -
Tsaba01 #31600 -
Shimo #31599 Szia,
A pótos eltűnését már kérdezték a forumon egy párszor, és a megolás 99%-ban az volt, hogy nem eredeti a játékod és amiatt tűnik el, mert az 1.3.x-es patchnél (lehet nem pont ennél a verziószámnál) vmi hiba volt és az eredeti játéknál is előfordult, de azt gyorsan javították is. -
#31598 Szia! Bocs, hogy megszólítalak, de nem arról van szó, hogy mit szabad és mit nem , de a rengeteg kép feltöltése ide nem igazán jó ötlet és a fórum szerintem erre való, amit most Te is tettél , mégpedig az, hogy leírod a problémádat, hát ha van olyan fórumtárs , aki tud segíteni! Én úgy tudom, hogy kamionba utas mód nincs, csak buszhoz, ha valakinek kedve van busszal utasokat szállítani a változatosság kedvéért! A pót eltűnése az már nem egyszerű kérdés, mert lehet , hogy attól van, hogy lejár a fuvar idő, bár ez nem biztos!Üdv! -
#31597 Na, mivel se képet, meg úgy látszik, "élménybeszámolót" sem szabad már betenni a topikba, ezért szeretnék két kérdést feltenni, hátha valaki tud segíteni.
1. Az mitől van, hogy eltűnik a pótos?
2. Utas mód van? -
#31596 Üdvözletem!
Csatlakozok az előttem szólóhoz! Sok kis primitív emberke van itt, ne idegesítsd magad! De egy biztos , hogy ezt a fórum oldalt sokan összetévesztik a képcsarnokkal, mint már írtam párszor, de a fülük botját nem mozdítják! Miért nem lehet a képeket máshova felrakni és ott kedvére nézegetheti, aki akarja! Nagyon unalmas már, hogy van aki inkább a hozzád hasonló szöveget olvasná, mint azt nézni, hogy ki hányszor és hol ment vécére vagy kávézni! Nagyon uncsi már!!!! És azt hiszem, hogy nem az én, vagy a Te beírásod nem ide való, hanem a képek inkább! Kár hogy némelyik annyira korlátolt, hogy nem érti ezt meg! EZ EGY FÓRUM ÉS NEM KÉPTÁR! Üdv. -
Bohusek #31595 Had világosítsalak fel korlátolt fórumtársam:
1. Mind az, hogy sok és hogy rizsa, ait teszek, csak nézőpont kérdése. Téged, úgy tűnik, speciel zavar, de másoknak esetleg érdekes informácókkal szolgálhat, esetleg elősegíti egy döntésében, akármiben.
2. az, hogy mitől hülye, azt valószínüleg te sem igazán tudod megmagyarázni, ugyanis ahogy valakik képekkel fejezik ki tetszésüket a játékban kifejlesztett kamionjáról, a szép tájról, stb. úgy valaki egy leírásban teszi meg ezt.
3. Tehát ezeket nem látva, csak saját magadból kiindulva inkább korlátolt, buta és másokat bántó megjegyzést, tahó beszólást teszel, semmint, hogy egyszerűen tovább lapozol és nézegeted a színes képeket.
Megjegyzem, ha vissza akarok görgetni egy korábbi megjegyzéshez, nyilván a fórumtársak által megosztott képeiken keresztül kell megtegyem. És tettem én akár egy szót is az esetleges kényelmetlenség miatt? Nem, hanem magamban elismeréssel néztem a kamionjuk kialakítását, fényezését, a tájat és a beállítást, ahogy megörökítették kedvenceiket.
Javaslom, ha fórumokon, társaságban, bárhol megfordulsz, próbáld kicsit a szociális érzékeidet, a türelmedet és alkalmazkodóképességedet kicsit előtérbe helyezni. Megéri. Ha moderátor vagy, jobb, ha most kitiltasz, ilyen ember által kezelt fórumban részt venni nem akarok.
És ha idáig volt türelmed és ráadásul el is tudtad végig olvasni - bocs, hogy képet nem tedtem be lazításként - akkor -
vajo #31594
Első vidi a DLC-ből. -
#31593 Magyarország
-
highdanger #31592 Nem unod még a sok hülye rizsát? -
kisfüsi #31591 Új szerelvény :) -
#31590 -
Bohusek #31589 Nem tudom, mennyire megy neked az angol, de a linkelt oldalon - köszönet Zozyknak a 31539 bejegyzés miatt -, de mintha azt olvastam volna, hogy a korábbi ilyen mod-okat ki kell szedni/nem elfogadni a továbbiakban. Bocs a pontatlanságért, de mivel nekem semmilyen nem volt fenn, így nem szenteltem nagyobb figyelmet a leírás ezen részének.
Aki izgalomra vágyik, erősen ajánlom Észak-Afrikát. Távol vannak a pihenőhelyek, tele van sebességcsökkentő táblákkal - és hozzá trafikpaxokkal - a távolságok nagyok, amit a fáradtság gyorsabb eljövetele eredményez, tehát ahol lehet, hajtani kell, mint a barom, de az idióta előzgetők és lassan haladók, valamint a táblák keményen közbeszólnak. Én két fuvarból kétszer épp, hogy elértem a pihenőt, de így is beszereztem bírságot. Az emelkedők és lejtők is odafigyelést eredményeznek, a tempomatot el lehet felejteni. A gép pedig ezek miatt károsodik, 3-5 % alapból összejön. Aztán ott van az Atlasz hegység. Na, az betesz. A meredek emelkedők és a hajtűkanyarok rakott kőkerítéssel bezárva megizzasztják az embert, a keskeny utakról nem is szólva. És ha lépésben haladva a pót nem találkozik egy másik autóval, el is kerülhetjük a baleset okozta bírságot. A visszapillantóból folyamatosan sasolnom kellett, hogy a hátsó kerekek hol sodornak. Szóval ott délen van izgalom rendesen. -
siplace2 #31588 Sziasztok.Az új TSM 4.1-hez bent kell lennie a 4.x és a 4.03-as verziónak is a mod mappában? Vagy mehet önmagában is? -
#31587 -
Bohusek #31586 Elvileg nem kell. Én azért annyit tennék, hogy a dokumentum/eurotruck2 könyvtárból a save alkönyvtárat valahová telepítés előtt kimenteném. De nekem is egyből felismerte. -
gyurkikrisz #31585 Sziasztok. Megrendeltem a DLC-t a mai nap folyamán, és az lenne a kérdésem hogy új profilt kell kezdjek hogy tudjam használni a DLC-t vagy elég ha csak feltelepítem, és nem is kell uj profilt készíteni? -
Bohusek #31584 Csak azét kérdeztem, mert igen, ívekben kissé darabos. Nem ismerem a kormánnyal irányítást, de nekem egérrel, a megfelelő érzékenység és sebességfüggő aszinkronitás beállítása mellett szépen, egyenletesen irányítható, még az átmeneti íveket is szépen le lehet követni. A körbenézés szintén folyamatos az egérrel, így valósághűbben érezhetem, hogy a kabinban ülök. -
#31583 Ahogy elnézem a videot klavival.. -
Feró Flex #31582 Pozsony-Split,Tsm,legújabb foltokkal:Marha jó meló volt:O) -
XxXcsabi1987XxX #31581 ... -
Bohusek #31580 Ja igen, még egy. Az mp3 kiterjesztésű számokból elkezdett mazsolázgatni, azaz volt, amit nem tudott lejátszani és ugrott a következőre, ha azt sem az azt követőre. Pedig ezeket még ugyanazon a napon lejátszotta. Most elkezdtem őket ogg kitejesztésűre átkonvertálni, mert úgy veszem észre, eddig ezekkel nincs baja. Olvastam valami memória túlcsordulásról, de a 3 GB DDR3 elégnek kellene lennie. Mindegy, csak úgy megemlítettem. Persze, gondolom mp4-et is választhattam volna, de mivel az első rész az ogg-ot részesítette előnyben... -
Bohusek #31579 A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek, éerdemes böngészni, akinek még nincs tele a programja mod-okkal. -
Bohusek #31578 akarom mondani: "youtube-os" -
Bohusek #31577 Nos, további tapasztalatok az új kiterjesztett tékép beutazása során. Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idővel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévő linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elő. Más hibára még nem leltem.
A sivatag tetszik, a házak eléggé natívak, a miliő rendben van és a vezetők is eléggé sajátságosak (előznek velem szemben, nem engednek ki, stb.) Ebben a térkép mod-ban már nem olyan steril a környezet, nem minden tidy. Vannak megdőlt táblák, karambolozott autók a padkán kívül, városokban félig az úton, félig a járdán parkoló autók, homokfújta burkolatok, több pályamunkák - és egyszer mintha egy flaskát a szája előtt tartó gyalogost is láttam volna, de éjszaka volt és épp csak a szemem sarkából figyeltem fel egy pillanatra, de a testtartása az embernek olyasmi volt. Valamint észleltem, hogy újonnan kialakított szakaszon, fizetőkapunál lévő pihenőben igencsak pontosan kell beállni, hogy felugorjon a pihenésre invitáló ablak. Ez nem gond, de mivel valamelyik vezetőtársunk említette az unalmasságot, talán némi gyógyír a panaszra, hogy szőrözni kell a beállással.
Már nem mod, de ami ez első és ebben a részben is tetten érhető, hogy az autópálya leágazásoknál a molinón lévő tábla két lefelé mutató nyillal mutatja az egyenes irányt és ennek ellenére olykor csak egy vezet tovább. Ez meg szokott tréfálni, főleg, ha jönnek hátulról. -
Rollerboy94 #31576 joy-al -
#31575 Akkor legközelebb fordítva csináljuk mi megyünk sörözni a google meg csak keresgéljen! :)