52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ngoht40
    tehat a patch-ek sorozata csak ugy fog mukodni?
  • AudiQuattro

• Ördögpalanta62
    tegyük fel,hogy megvásárolod
  • ngoht40
    Sziasztok.
    Nemreg kezdtem el jatszani szal ha tobbszor is feltettek ehhez hasonlo kerdeseket akkor bocsi:)
    tegyuk fel h nem eredeti jatekom van es patch-et szedek le hozza.igy ilyen formaban a jatek nem indul,kifagy.mi lehet az oka?
  • ronso
    Sziasztok
    Valakinek müködik ez az Awib map tsm 4.X... en? Én nem veszek észre semmi változást lerakóknál és az uton sem..
  • Szabi #31689
    naja, ennyire illik tisztelni a készítőket, főleg hogy ők nem olyan pénzhajhászok mint mások.. és tényleg hallgatnak a közösség igényeire is

(remélem lesz majd frissítés dlc-re, jó lenne, ha Lengyel kidolgozottságú lenne a Magyar szakasz is.. :)
  • vajo

• Misuka963
  • fs9pilot
    Erről beszéltem anno hogy KIZÁRT hogy belepakolná egy modder csapat a 3.000Ft-os DLC-t ingyen egy mapba. Szerintem ezt senki nem gondolhatja komolyan.
  • LACEJKA
    Sziasztok reggeli közben csináltam pár képet

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • TerDikDev
    komolyan azt hiszed,hogy a tsm -es fiúk integrálják benne a DLC-t?az nekik nem érné meg.direkt úgy csinálták meg,hogy a DLC ha megvan azzal is menjen.
  • krisztian1329
    Tsm map 4.1.1-el játszok és nem jelenek meg a dlc.Miért?Az ets2 going east is fel kell rakni?
  • Bohusek
    Már írtam róla, érdemes olykor visszafelé böngészni a fórumot . Én most megtettem neked, de mennem kellett rendesen, hogy az egyébként impozáns képeken átrágjam magam, így most neked nem kell.

31577 bejegyzés idézet:

"Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idővel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévő linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elő."

31579 bejegyzés idézet:

"A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek"

Járj sikerrel!
  • TerDikDev
    és piros volt...
  • TerDikDev
    ez most mitől van?1.5 ös patch , meg a kilroy traffic pack óta csinálja ezt..azóta a DAF,meg a saját Scaniám is lyen lilás lett..
  • hotwheels

• LACEJKA
    sziasztok rég voltam hoztam 1-2képet

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Luspy

• vajo
  • Misuka963
    Az szép és láttam ETS 1-be is még anno a Magnumodat az egy gyönyörűség volt de ez is fasza
  • AttilaRO
    hat 253.807 ezen es mikor jatszotam a ets 1 et abba a magnumba volt 1 mil 650 km.
  • Hungarykum
    Amcsi Truck Simulator képek
  • Misuka963
    Pontosan mennyi ha megkérdezhetem ? :)
  • AttilaRO
    hat van egy par km rajta
  • Misuka963
    Nem öreg az a Magnum :)
  • hotwheels
  • AttilaRO
    sziasztok reg nem tetem kepet tolem is egy par.
    az oreg vasal

• theconvicted
    Na, rájöttem mekkora hülye voltam, ezt is a 'mod' mappába kellett csak tenni

Viszont nekem a TSM map adott és az ahhoz jövő kicsinyített térkép. A kezdésnél nem tudom egyik várost se kiválasztani, ami a DLC-ben újként van benne, mert a térképen nincs rajta, hiába hozzáadtam a modot az új profil készítésénél... tehát majd vég- vagy kezdőpontként se tudom őket a játék során kiválasztani?
  • tomi161996

• BhityHD
    Egy kicsit késni fog a helyi járat Hamburgban...
  • Szabi #31664

• ronso
    Ja értem..ezt nem tudtam .pedig közel a 40 hez már sokmindenről hallottam köszönöm a segitséget..
  • theconvicted
    Valaki esetleg...? Senkinél sem volt ilyen gond? D:
  • pxxl
    én is ^^ :O tegnap este vadásztam rá, de nem találtam semmi értelmeset, csak bruteforce-ost az meg nem kell.
  • zorba3333
    A 7z ugyanolyan tömörített formátum, mint a rar, vagy a zip, csak jobb tömörítési aránnyal dolgozik, ezért használják ezt nagyobb méretű fájlok becsomagolására.
    Rengeteg program van amivel ki tudod csomagolni, akár ezzel is:
    7zip

Miután kicsomagoltad a pakkban található 4 scs fájlt, másold őket a mod mappába.
    Indítás után ne felejtsd el kipipálni a szerkesztés menüben a kiegészítők engedélyezését.
  • Bohusek
    Tömörítmény - winzip, de egy viszonylag újabb verzió kell hozzá
  • ronso
    Sziasztok letöltöttem a TSM 4.1.0-át de ez valami 7z file nem scs..ez mi?
  • fs9pilot
    Köszönöm!
  • szgabe
    Ment egy privát
  • Mandoki72
    Megtiszteltél. Köszi, tied a kép.
    "Az éhező művész"