Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
elmondod? köszönöm/köszönjük elõre is :)
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
hogy nyitottad ki az ajtót ??????
gamplay? nem gameplay?
fuvarozók helyett fuvarozok illetve inkább szállítok.
hát ezen szakadtam "Ez a elsö gamplay jem amibe bemutatóm hogy én hogy fuvarozók a euro truck simulátor 2 ben"
hogyan fuvarozik inkább hogyan szenvedsz úgy akad a játék hogy az nem mindennapi és nagyon rossza a grafikája márt régóta meg akartam kérdezni ti hogyan tud így játszani ilyen rossz grafikával és akadással ???
Ez a elsö gamplay jem amibe bemutatóm hogy én hogy fuvarozók a euro truck simulátor 2 ben

http://kismenyus.picturepush.com
Engem a kiegészítõk is érdekelnek, talán abban viszont lesz változás
///M I Love BMW. :)
Az egyetlen bajom ezzel a játékkal az, hogy a modok teszik játszhatóvá, az alap dolgok annyira gázak (pl. pótkocsik, kiegészítõk), hogy muszáj betenni egy Truck-Shop, egy map és egy trailer pack modot <#rinya>#rinya>. Remélem ez megváltozik a patch megjelenésekor.
@Gázfröccs: A friss SCS-blogbejegyzésben azt írták, hogy már tegnap ki akarták adni, de a tesztelés során kijött egy rakás hajmeresztõ bug. Jelenleg csak bugfix folyik, ezen a héten szerintem jönni fog.
Krisz1117: Truckers map by goba. Így keress rá. Sztem nem csak orosz, nem nagyon néztem át, torrenten leszedtem, beraktam, elindultam, kiakadtam, töröltem. Na kb ennyire ismerem. :D
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Mikorra várható az új patch?

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Kipróbálnám én is egy fél órára :D :D
Ez csak orosz map, vagy a rendes térkép kiegészítése Oroszországgal?
hátha most indítják el az új oldalt amin rendszámot lehet választani :D
"Nulla tenaci invia est via"
Én a Brazil térképen játszom azzal egy baj van az autók az autópályán néhol 40el mennek és egyfolytában megy a világitásuk baromi zavaró.Ja meg a készitõ egyszer csak gondolt egyet és betett az autópálya közepére egy fekvõrendört :)Nem lehet valahol átirni az AI autók sebességét?
Sakkoo.......Baszkiiii
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nekem valamiért a játékba amikor besötétedik a kép elkezd így elõre ugrálni.
Mi lehet a probléma szerintetek?