52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Skypack
    Mercedes nem valószínű, mivel a license nincs meg nekik, az új Scania buszról már voltak képek, szóval elképzelhető.
  • SLICK
    És az SCS-nél nincs tervben ezen kívül, mondjuk az új Mercedes és Scania kamionok elkészítése? :)
  • Bohusek
    Szia!

Ugyanez volt nálam is. Majd arra gondoltam, mi van, ha elavult verziójú tömörítőprogit használok... és meigazolódott. A Winzip 11.0 már jól kezeli.
  • Luspy
    Nem.

http://www.tir-portal.com/wp-content/uploads/2011/08/hunland-krh881-mvjeno.jpg
  • Misuka963
    Te lettél az első Hunlandos Scania-val ? :D
    Amúgy nagyon szép
  • zorba3333
    Ezt a verziót szedd le, nekem is ez van meg, és hibátlanul működik:
    TSM 4.1.0

A kicsomagolást NE a Total Commander beépített segédprogramjával végezd, hanem egy külső tömörítő programmal. (WinRar, Peazip, stb)
  • kisfüsi
    HUNLAND-nál saját géppel :)
  • SirCaesar
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a gondom, hogy leszedtem a TSM 4.1.0 és dobozos verzióm van, de mikor ki a karom tömöríteni a 4 csc fájlokat a mod mappámba, a WinRar hibát talál és a mod mappá ugyan berakja de a méretük 0......Mit tudnék csinálni? :O
  • Szabi #31846
  • fs9pilot
    Bár mivel halloween tök festésű, ezért feltételezem hogy Halloween napján adják ki. De tök mindegy... Azt már kivárom. :)
  • fs9pilot
    Az is még október, attól hogy 31. - Nem hinném hogy addig várnának vele, gondolom már teszt fázisban van.
  • TaRka0107
    Jahh, gondolom október 31-én.
  • fs9pilot
    Remélem már hamarosan itt lesz az új patch, amiben benne lesz ez a szépség is. :) Gondolom ebben a hónapban jön majd valamikor.
  • gomze
    Már akármikor jöhet az SCS álltal tervezett új Volvo FH !

• kristóf497
    engem is érdekelne
  • Robi546
    Engem érdekelne,írj privátot. :)
  • Robi546
    Értem,köszi és azoknak is köszi akik válaszoltak,utánanézek.
  • hotwheels
  • pxxl
    ez az alapértelmezett link a videó beszúrásánál :)
  • TaRka0107
    Telefonról linkeli és így rakja ki. Nekem is ez volt, de meg lehet oldani!
  • LiTTLee
    Te mindig ezt a videót rakod ki :D
  • orixon
    TSM 4x mapot hasznalom es az emelkedoknel ahol nehezen tudok kimenni mindig hatulrol megutnek az AI-k...ez ellen van valakinek valami jo magyarazata? Koszonom elore is a valaszokat!
  • Rollerboy94
  • Rollerboy94
    ááááá bakker nem ezt a videót akartam :D valaki letudná szedni előre is köszi :D
  • Rollerboy94

kis éjszakai vezetés :D
  • hotwheels
  • Mandoki72
    Egy városon belül választok fuvart ,szerintem valami scs bezavar ,csak azért kérdeztem
    hátha valaki már járt így.Mire odaérek teljesen átírja a fuvarokat.
  • LACEJKA
    én szám szerint már nagyon vártam ez a volvo-t és valaki meg is csinálta nagyon szép munkát végzet a csávó végre egy rendesen átgondolt megtervezett MOD amit kaptunk 1000 köszönet....
  • Misuka963
    Pfüüüüü,csodás
  • LACEJKA
    Nagyon ott van :D

• fs9pilot
    Lejár az idő mire odaérsz. Mindegyik fuvarnál meg van adva, hogy mennyi az az időtartam amíg fel kell venned. Ha ez alatt az idő alatt nem érsz oda, akkor "elviszi más". Sürgős fuvarok szoktak nagyon rövid felvételi határidővel rendelkezni, ezért nem célszerű ilyeneket választani, ha messze vagy a felvételi helytől.
  • kutizsolt
    mert van az hogyha beteszem azt a modot hogy a man tgx xlx -nek legyen oldalspojlere akkor a man-nak voros lesz a volanja es az ablaktorloje ?
    valamiert nem tudok feltolteni kepet..
  • Luspy
  • Mandoki72
    Szép estét mindenkinek. Végre elindultam Szentendrére. Nem tudja valaki hogy mitől változik meg
    a fuvarvállalás, mire oda érek a céghez más félpótokat rak be a játék mint amit kijelölök.

• szgabe
    Segítség!!!
    Scania r2008 mod-ban hol találom a template fájlt és mi a neve? Köszönöm előre is a segítséget
  • fs9pilot
    Aki esetleg szeretne őszi tájban kamionozgatni, de nem szeretné ha dörögne az ég ha esik az eső :D, akkor az szóljon, mert csináltam egy modot. :) Az én érdemem csak a "hang elnémítása". :D A textúrákat nem én gyártottam.
  • sewy21
    igen, a szervízben tudom belerakni, rakható a tálcára egy laptop, még a belsőbe a szokásos dolgok, CB, rádió, illetve a légtpisztoly, ami a képen látható is...:)
  • akos25
    Szép jó estét mindenkinek!!! :-)
    Letöltöttem a Dalyborr féle javított volvot, és találtam nála egy nagyon apró hibát, pedig képen nem volt ilyen, valaki próbálta? Nálatok is jelentkezett ez a hiba a napellenzőnél?
    [IMG][/IMG]
  • vajo
    A tálca a szervizben külön betehető a fülkébe? Vagy egybe van mindennel? :D
  • Rollerboy94
    Indulás Leipzig-be