Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Nagyon megy neked a dizájnolás! A RED menûje is nagyon tetszik, de ez sem marad le mögötte, nagyon jól sikerült, grat!<#taps>#taps>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Fejlesztgettem <#kacsint>#kacsint>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szép gépek/képek
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
hogyan lehet "ki szállni" a kamionból azt tudom hogy a config-ba kell átírni valamit de nem tudom mit szóval ha
valaki tudja le tudná írni elõre is köszönöm.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Király lett a vajo. Ki is próbálom.Remélem megengedsz egy képet.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Vonatra szállás a csalagútnál.
Átjutottunk, huh. Irány Lille!

201081 km///M I Love BMW. :)
Ha a fû sûrûségét leveszed teljesen, sokat javít. Igaz, többé nem látsz napraforgót😊. És vannak olyan modok, amik a tükör méretét változtatják, az is bejöhet.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Honnan szedted a Scaniás sárvédõt?
Milyen lámpa modot használsz?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
http://kepkezelo.com/images/7xtzjf7goty0d77a6ig.jpg
Szerintem a mai napig a legszebb skin a HAULIN óta
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
M12 NEK TÉLI TÉRKÉP
MAGAS KEREKEK A TÉLI TÉRKÉPHEZ
Indulás elõtt:
Ez meg a belsõ... (mert szíp. <#vigyor2>#vigyor2>)

///M I Love BMW. :)
Van olyan trailer és valódi márka (elsõsorban kamionra, autó nem fontos) mod ami mûködik a TSM map 2.0-val?
Régen töltöttem már fel képet ezért gondoltam, hogy töltök fel egy olyat ami engem nagyon ki tud akasztani.