52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • pxxl
    hát ha jól emlékszem, ez a kanyar olyan 140-el nem jött össze... :D
  • matesz19
    Nekem ilyen többször is volt... :D Egyszer amikor a 40-es kanyart próbáltam 60-al bevenni és felborultam, de vissza ugrott a helyére. xD A másik meg amikor be laggolt (be szaggatott) a játék a kanyarban és felborult, mert rossz volt a pótkocsi elosztási súlya... :D
    -------------------------------------------------------------
    Amúgy a v1.4.8-asra van valami javító patch?? És ha van, ugyan úgy magyar marad a játék? :D Vagy ez már offtopikba tartozik ez a kérdésem?? :)
  • Misuka963
    Nagyon szép így tartányos póttal
  • SLICK
    Tudtok ajánlani olyan Scania modot, aminek a hűtőrácsa a kamion színére van festve és az oldalán rajta van a sas is? Annyi a lényeg hogy a kamiont meg a sast is bármilyen színűre lehessen festeni.

Köszi előre is!
  • Bohusek
    Menet közben lifeg a rojtos bordür vagy mi a szösz...díszfüggöny?
  • Rollerboy94
    Hello engem a bort computer érdekelne hogy hol találtad, én találtam egyet anno de nem akart működni
  • kamionos dzsó
    Heló!
    Ezt a GPS módot eltudnád küldeni, hogy honnan lehet letölteni?
    Előre is köszönöm!
    Amúgy nagyon szép és igényes a kamionod.
  • Luspy

• kristóf497
    kemény
  • kisfüsi
    Jó estét! :)
  • The Best
    Hali erröl az oldalrol hogy lehet letölteni? http://sharemods.com/
  • pxxl
    Épphogy beérek az M1-re erre tessék : Biztos valami kátyú volt

• hotwheels
    Köszi! :D 50keda féle Scania. :D
  • matesz19
    De állati jól néz ki a kamionod! :O Ez móddal csináltad hogy ilyen lett, vagy egy bizonyos szint után néz ki így? :D
  • hotwheels

• Ricsike9214
    Hali. Én próbálok bus módokat betenni, de kidob a játék stb, sose sikerül. Tudnátok egy linket küldeni ahol buszt tudok letölteni ami nektek is működik..köszike!!!!
  • mzsolti21
  • mzsolti21
    Ha jól emlékszem ezen az úton van:

Az tuti hogy Olaszország és hogy 1X1-es út. Ne lepődjetek meg majd a hangos zenétől, bár a fülkében nyúlt egy kicsit a zene.
  • Tikal #31916
  • hotwheels
  • Omsifan1225
    Ez a '' koncert '' merrefelé van ? :)
    Esküszöm holnap arra felé el fogok menni :D
  • kristóf497
    Ez hol van?
  • mzsolti21
    Láttátok már a koncertet?
  • matesz19
    Igaz az én kamionom még nem olyan profi mint itt a többieké, de jól haladok a cél felé. :D

Amúgy tudja valaki hogy a tető fényszórókat és a hűtőrács lámpákat, hányadik szinttől kapom meg a Scania-ra??
  • snakegab
    Igen, a Scania nagyon jól húz, szeretem is a búgó hangját. A DAF viszont jobban feladja a leckét (persze Scania-nak is van gyengébb motorja), ennek látom a holttér tükrét, és hangosabb is, jobban érzem, hogy kamionban "ülök", valamiért ez a kedvencem.
  • Bohusek
    Kösz. A DAF-ot leadtam egy sofőrömnek és vettem egy Scaniát. Ehhez még a motorválaszték is jobb (úgy értem nagyobb lóerős motort is beszerelhetek).
  • fs9pilot
    Nincs mit! :)
  • Omsifan1225
    Azt tudom , meg szinte majdnem mindent meg lehet , de akkor a nevet nem . Sebaj :)
    Azért köszönöm még egyszer a segítségedet !
  • hotwheels

• fs9pilot
    Sajnos nem. :) A cég nevét utólag a profil szerkesztésnél meglehet változtatni, mást nem.
  • Pelsodriver
    Van, Frank 007-től egy Budapest környékét rendkívül látványosan feldolgozó mapja, amelynek már egy hónapja ígérte, hogy kiadja a folytatását, így bármikor megjelenhet.
  • Omsifan1225
    Még egy kérdéssel fordulnék hozzátok :)
    A '' Felhasználó '' nevet meg lehet valahol változtatni ?
    Előre is köszönöm , ha segítetek ! :)
  • Omsifan1225
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet ! :)
  • fs9pilot
    C:DokumentumokNevedEuro Truck Simulator 2profiles mappát egyben. Illetve ha használsz hozzá modokat, akkor azokat is célszerű, bár nem kötelező.
  • snakegab
    Nekem 1280x1024-ben csak a tempomatba beállított sebesség leolvasásával gondom. De ezt megjegyzem, amikor a tempomatot benyomom. Amúgy én az útinfót szoktam nézni (sebesség, fokozat, üzemanyag mennyisége), amiatt is, mert időnként előveszek más kamiont is, és így egyszerűbb átszokni. A fordulatszám mutatót jól látom. És a DAF-ban kijelző a légnyomásnak is, még ezt figyelem.
  • placido
    sziasztok nem tudja valaki van már magyar map?
  • zbalazs2
    Szia.Ez az interior privát?Ha nem,akkor küldenél egy letöltő linket?
  • Luspy

• hotwheels

• Omsifan1225
    Sziasztok, új vagyok ebben a témában és a játékban is. Megszeretném érdeklődni tőletek hogy ha egy mentésemet szeretném oda adni másnak, akkor mit és honnan kell kimásoljak?? Előre is köszönöm a válaszokat.