Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. normális hangnemben írtam 😊
2. miért az én hozzászólásomra reagáltál, miért nem az övére? Lebaszol, hogy szerinted, nem segítek, de te még annyit sem tettél mint én.
3. amilyen a kérdés, olyan a válasz. mielõtt kérdeztek, gondolkozzatok már picit. van egy mod-od, amit ha beraksz, fagy a játék, mégis mi lehet a probléma? <#fejvakaras>#fejvakaras> valami probléma lehet a mod-dal, és ahhoz, hogy mi tudjunk segíteni, talán kicsit többet kellene leírni, mint azt, hogy kifagy a játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondolkozhatnál néha mielõtt kérdezel <#szomoru2>#szomoru2>
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
<#hawaii>#hawaii>
- Összeakad valamelyik másik moddal (Pl.: TruckShop mod.)
- Nem az általad használt verzióhoz való a mod
- Egyszerûen csak hibás
Amit lehet tenni:
- Vegyél ki a "szerkesztés" gombra kattintva, a jobb oldali mod-menübõl minden olyan modot aminek szerinted lehet köze a kamionhoz (Pl.: TruckShop, egyéb lámpa modok stb.)
- Nézd meg, hogy egyáltalán a verziószám egyezik -e. Bár, ez nem követelmény, hisz van olyan 1.2.5.0 vagy 1.2.5.1 -es mod ami jó az 1.3.1 verzióra is. Ezt általában írják, ahonnan letöltöd.
Így látatlanban ennyit tudok csak. 😊
///M I Love BMW. :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
///M I Love BMW. :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Köszi, ha valaki segít vagy ad 1-2 linket
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
<#wink>#wink>
Mert eléggé gyér a kínálat a hasonló trailerekbõl
Elõre is köszönöm
Szép gépek/képek
(ha lehet privátba kérem)
Elõre is köszönöm
Szép gépek/képek
Elõre is köszönöm
Szép gépek/képek <#vigyor2>#vigyor2>
Respect.😊
Én csak kamionokat teszek GTS-bõl ETS2-be de nem publikálom.
Meg szerintem van még egy pár magyar így 😄
Én is tudom, hogy több hazai modder van akik tettek már le jó pár dolgot az "asztalra", ezeket én mind el is ismerem.
Akkor pontosítok, hogy jelenleg aktív ETS2 modderõl nem nagyon tudok akik publikálnák is a dolgaikat, ennyi nem több. De ha van akkor hajrá nekik!
#26850: Köszi az infókat, azért így mégis más, hogy tud infókat az ember a projektrõl és így tiszta is minden! Félreértés ne essék, én se követelõzni akartam az elõzõ hsz-ekben, csak a már elmondottakat idéztem vissza.
Keep it up!
Inkább legyen késöbb, mint hogy kiadd most és akkor lesznek benne sok-sok hibák..Nem kell sietned 😊
Aki meg nem bír várakozni az menjen homokozni..

http://kismenyus.picturepush.com
Hajrá Frank, inkább add ki szeptemberben a mapot, de naggggggyot üssön!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#boxer>#boxer>
Ezt a mondatot jó lenne ha átgondolnád és újraértelmeznéd!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10