52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    Képecskék.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Indulás előtt:

....Valahol pihenni kell. :D

Ezt meg csak úgy... Szép hosszú egyenesvolt. :)

• pxxl
    parancsolj

természetesen vonulj el új motort venni stb... :)
  • siplace2
  • siplace2
  • The Best
    Hali erröl az oldarlrol nem tudjátok hogy lehet letölteni? mert sehogy sem kezdi el a letöltést.
  • hotwheels
    köszi! ;)
  • AttisR620
    Hali!
    Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy valaki nem tudja, hogy mitől lehet az, hogy fuvarteljesítés közben x km megtétele után a kamion színe mindig rózsaszín lesz?! Nagyon idegesítő, próbálgatom a modokat is, hátha valamelyik, de gondoltam hátha tud valaki megoldást. 1.5 verzió van fent már. A játék alap eredeti.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Misuka963
    Na végre látni tőled Magnumot is,gratula ;)
  • hotwheels
  • Bal0924
    Akkor én 1 kicsit hamar ugrottam neki. :) A 3.fuvar után felvettem a kölcsönt.

A "csalásokat" én sem csípem.
    Az utolsó játék amiben használtam ehhez hasonló csalásokat az a GTA3 volt.:D
  • fs9pilot
    Azt tudom hogy kölcsönt vettem fel, jó pár fuvar teljesítése után, majd amikor már biztos voltam benne hogy fogom tudni fizetni majd a kölcsönt, akkor vettem egy saját gépet. Természetesen full alapot. Nem költöttem el az összeset, megvettem a kamiont, ahhoz vállaltam drága fuvarokat (már ami az elején még drágának számít. :D), és utána vettem fel egy sofőrt, nyomtam neki egy gépet, és aztán amikor visszajött annyi lóvé, akkor visszalöktem a kölcsönt. De igazából 20-25 fuvar biztos volt mielőtt kölcsönt, és abból saját gépet vettem volna fel/meg.

Ott voltak már akkor is a trainerek, meg egyéb progik amikkel pénzt lehetett gyártani a programba, de nem foglalkoztam vele. Szerintem semmi értelme az egésznek... Elveszti a varázsát.
  • gyury1983
    Ezt a hungaro trailert hol lehet letőlteni?
  • Bal0924
    Eddig nem is tudtam hogy Budapesten az M0-s mentén vannak szélturbinák... :D
  • Bal0924
    Ki mennyi idő alatt vesz magának kamiont?
    kölcsönből vagy saját zsebből, összegyűjti?
  • fs9pilot
    :) Szívesen. :)
  • Bal0924
    A legfontosabban nem írtam, Köszi. megvan csináltam. megnézem hogy most már működik-e.:)
  • Bal0924
    Mire rájöttem mi az a tcm......
    Utoljára még 98 alatt használtam.
  • fs9pilot
    Nem kell más modot keresni. Ki kell belőle törölni ezt a "game_data.sii" fájlt és ennyi. Attól a mod működni fog.
    Belemész a modba, megnyitod tcm-el, keresel egy "def" mappát, és abban lesz benne, kitörlöd és ennyi.
  • Bal0924
    Van másfajta valodi_mod ami nem tartalmazza?
  • Gázfröccs
    Ok köszi
  • Devilstudio2013
  • Szabi #31953
    abban biztosra tudom hogy van game_data fájl :D
  • Bal0924
    Csak 1 mod van, a valodi_mod van a mod mappában, semmi más.
  • fs9pilot
    "Lehet mod! Nekem is ilyen volt, először nem csinálta ezt a zoom gondot, de rá 1 napra meg elkezdte, és nekem is ugyanúgy a térkép jobb oldali zoomolásánál. A modokat nézd át, hogy van-e bennük "game_data.sii" fájl, "def" mappában kell keresni, ha találsz ilyet valamelyik mod "def" mappájában, akkor töröld ki."

Ezt régebben írtam. Csináld meg ezeket a lépéseket és jó lesz a zoom.
  • Bal0924
    Sziasztok!

Most vettem meg a DLC-t.
    Jól néz ki a térkép, de azért van 1 kis gond vele, nem lehet rendesen ráközelíteni Pestre és ami még keletebbre van..:S
  • Ivanmaxx
    helló
    mitől vált át a kamion színe lilára menet közben?
  • Szabi #31948
    csak ha új dlc-s várost akarsz kezdőbázisnak.. én ezért kezdtem újat :D
  • pxxl
    nem
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    DLC-nél kell új profil?
  • matesz19
    @ vajó: Köszi a tippet és a segítséget, kíváncsi leszek hogy mennyivel fog gyorsabban menni. :)
    Mert lejtőn lefelé mentem már 115 km/h-val is, de az más, mert akkor a lendültet és a rakomány vitt lefelé... :D

@ pixxel: Köszi, kíváncsian várom. :D
  • pxxl
    semmi extra, ki van kapcsolva a sebesség limit, és írtam a scaniahoz egy 1000 lovas mocit. majd feldobom ha hazaértem. :)
  • Bohusek
    :)
    De tényleg, a 18 keréken későbbi kiadásában akármelyik erőgépet választottad, mindegyikben volt valami, ami csúszkált, mozgott, stb. csak hogy érzékeltessék a mozgást. Ilyen miatt kérdeztem.
  • vajo
    beállításokban ne legyen kipipálva a sebességlimiter
  • Luspy
    Nem, az a kárpit csak bicskával bele vagdostam, Így menőbb.
  • hotwheels
  • Misuka963

zorba: A régi szép idők
  • AudiQuattro
    Irány Szigetvár.

• hotwheels
  • zorba3333
    A régi "szép" idők emlékére :)

[IMG][/IMG]
  • matesz19
    140-el? :O Az durva, milyen móddal sikerült ekkora sebességre szert tenned? :D Tudnál dobni egy linket hozzá? :D