Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem mûködik.
///M I Love BMW. :)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
én csak a büntetéseket szoktam kikapcsolni, az eladások árát úgy megadni hogy vásárlási áron lehessen eladni a dolgokat illetve az épületek árát viszem jelentõsen lejjebb, ennyi csalás nekem elég 😄
"Nulla tenaci invia est via"
jó munkához idõ kell, idõ meló után ha van is, kedv nem mindig, meló nélkül van idõ, de ilyenekkel foglalkozni meg kedv nincs.. szóval én tökéletesen megértem õt 😄
az meg hogy a sok vérpistike fenyegetõzik és okoskodik csak õket minõsíti (most fõként a yt-os kommentelõkre gondoltam), sajnos miattuk kezdett el dátumokkal dobálózni, amiket persze lehetetlen volt betartani, fõleg hogy mindig egyre jobb és jobb demót szeretne Frank is kiadni 😊
én továbbra is csak sok kitartást és türelmet tudok kívánni Frank-nek! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reward_bonus_long_dist<1>1>: 0.05
reward_bonus_long_dist<2>2>: 0.05
reward_bonus_long_dist❤️>3>: 0.05
reward_bonus_long_dist<4>4>: 0.05
reward_bonus_long_dist<5>5>: 0.05
reward_bonus_heavy<0>0>: 0.05
reward_bonus_heavy<1>1>: 0.05
reward_bonus_heavy<2>2>: 0.05
reward_bonus_heavy❤️>3>: 0.05
reward_bonus_heavy<4>4>: 0.05
reward_bonus_heavy<5>5>: 0.05
reward_bonus_fragile<0>0>: 0.05
reward_bonus_fragile<1>1>: 0.05
reward_bonus_fragile<2>2>: 0.05
reward_bonus_fragile❤️>3>: 0.05
reward_bonus_fragile<4>4>: 0.05
reward_bonus_fragile<5>5>: 0.05
reward_bonus_urgent<0>0>: 0.05
reward_bonus_urgent<1>1>: 0.05
reward_bonus_urgent<2>2>: 0.05
reward_bonus_urgent❤️>3>: 0.05
reward_bonus_urgent<4>4>: 0.05
reward_bonus_urgent<5>5>: 0.05
megemeled picivel a törékeny és sürgõs bónuszát és akkor kb annyit kapsz a dobozosokért is mint alapból a munkagépekért 😊
csináltam az új fájlokból garázs árcsökkentõ és büntetés kikapcsolós verziót.. ha valakit érdekel írjon.. 😊
Más téma:
Akinek Steam -en van meg az ETS2, annak célszerû az Early Access patch-et feltennie, ugyanis még mindig nincs patch (nem értem miért), tegnap kipróbáltam, minden hibátlan vele, nem tudom mire vár a Steam vagy az SCS. Aki akarja ezt a bizonyos Early Access-t, az tegye a következõt:
1. Steam fõablakot nyisd meg.
2. Felül kattints a Könyvtár menüpontra
3, Keresd meg az Euro Truck Simulator 2 -õt
4, Jobb egérgomb - > Tulajdonságok
5, A felugró ablakban kattints a "Béták" menüpontra
6, A legördülõ listában (alul lesz) válaszd ki a: temporary 141 - Temporary 1.4.1 for early access -t
7, Simán kattints alul a bezárás gombra
8, Elkezd frissíteni a program
9, Ha végzett, indítsd, és a program menüjében alul az 1.4.1s -t fogod látni.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak nálam jelentkezett az a probléma hogy az ablaktörlõnek eltûnt az animációja?? Se az új Stralisba se a Premiumba nem mûködik!! Semmi olyan modot nem használok ami interior anim-ot módosítana!!!
Egy olyan jellegû kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Elõre is köszönöm!!!
egyébként a TSM map nem olyan jó szerintem, tele hibákkal, a német pályát se javitották, inkább 100 várost adtak hozzá, ugyanolyan gagyi prefab kútak az utak mellett stb..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom láttad-e már ezt az oldalt, de ha nem akkor szerintem jól fog neked jönni a 1.4 patchet illetõen a térképedhez:
How to convert a 1.3.1 map to 1.4.1
#26988 :
Illetve ha lehet ilyet kérni JohnBarttól, ha van egy kis ideje majd, közkincsé tehetné ennek az oldalnak a magyar fordítását Restacar-on! Szerintem jó pár embernek segítség lenne! Köszi
Downhill!!
Közben kijött a TSM Mappa 3.0. szép csendben, már nyúzom is.
Én egy ismerõsömmel rFactorhoz csináltunk egy szép kis mod pakkot és mivel tudtuk, hogy sosem leszünk teljesen kész vele, gondoltunk egyet és kiadtuk úgy, ahogy volt és foltozgattuk aztán. Mert így akár két naponta tologathatod mindig 2 nappal és sosem jutsz a végére.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
meg érdekes az oktató modot végig lehetett játszani utána halál vagy esetleg itt már a játék során a modokat nem lehet piszkálni vagy mi ?? (ember kezd fel k***** agyilag <#mf1>#mf1><#falbav>#falbav><#felkialtas>#felkialtas><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Magyar mappal mi a helyzet<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ilyenkor, amikor nagyon várok valamit, kb. így érzem magam: ....
A map modot kivettem, a többi maradt és simán megy. Több profilom van, több rendszeren még csak frissiben egyet próbáltam, de idáig elégedett vagyok a javítással, megéri feltenni!