Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=jYEkdusH0s8
Nekem mûködik.
Na! Egybõl másabb 100k felett vinni a dobozos pótokat. 😄

///M I Love BMW. :)

Norby646
+1 <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Majd kiderül akkor! 😄D

Szabi
passz, még nem próbáltam 😄

én csak a büntetéseket szoktam kikapcsolni, az eladások árát úgy megadni hogy vásárlási áron lehessen eladni a dolgokat illetve az épületek árát viszem jelentõsen lejjebb, ennyi csalás nekem elég 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Köszöntem! 😊 Mennyivel célszerû megnövelni, 0.05-rõl? 0.10 -re? Vagy többre?

És attól növök fel, hogy annak örülök, hogy valaki jól szórakozik rajtam? Miféle logika ez? Éppen ez a szemlélet miatt tart ez az ország ott, ahol tart, hogy az ígéretnek nincs semmi értéke. Ezért kell mindenhol mindenért ezer papírt kitölteni. Nem árt komolyan venni az etikaórát a suliban legalább annak, aki még felnövõben van...
Szabi
nem esküdözött, max ígérgetett, de gondolom ez az elsõ ilyesmi módja, ezért igérget még.. de majd idõvel rájön hogy határidõt nem tippelünk, vagy ha igen akkor nagyondurván eltúlozva csak.. 😄

jó munkához idõ kell, idõ meló után ha van is, kedv nem mindig, meló nélkül van idõ, de ilyenekkel foglalkozni meg kedv nincs.. szóval én tökéletesen megértem õt 😄

az meg hogy a sok vérpistike fenyegetõzik és okoskodik csak õket minõsíti (most fõként a yt-os kommentelõkre gondoltam), sajnos miattuk kezdett el dátumokkal dobálózni, amiket persze lehetetlen volt betartani, fõleg hogy mindig egyre jobb és jobb demót szeretne Frank is kiadni 😊

én továbbra is csak sok kitartást és türelmet tudok kívánni Frank-nek! 😊

Nem áll meg az élet, csak tudod, ez már a sokadik eset, és ha valaki többször esküdözik, hogy ekkor meg ekkor kiadja, akkor szép lassan hiteltelenné válik nálam. Egy béta verzióval minden készítõ elõjön ennyi idõ alatt, hibát a SCS munkájában is lehet találni, rá sem mondana komoly szimulátoros rosszat, legfeljebb jó tanácsot.
Nem értem miért sír mindenkinek a szája a magyar map miatt! Senki sem kérte Franket hogy csináljon,de ha igaz amit mond, akkor csinálja és frankó lesz. Ha nem igaz, akkor sincs semmi gond, ez csak egy játék, õ meg jót szórakozott rajtatok. Én személy szerint hiszem, hogy igaza van és lesz map. Gyerekek.....fel kéne már nõni nem gondoljátok.....

Szabi
def/economy_data.sii -ben van egy ilyen rész, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reward_bonus_long_dist<0>: 0.05
reward_bonus_long_dist<1>: 0.05
reward_bonus_long_dist<2>: 0.05
reward_bonus_long_dist❤️>: 0.05
reward_bonus_long_dist<4>: 0.05
reward_bonus_long_dist<5>: 0.05

reward_bonus_heavy<0>: 0.05
reward_bonus_heavy<1>: 0.05
reward_bonus_heavy<2>: 0.05
reward_bonus_heavy❤️>: 0.05
reward_bonus_heavy<4>: 0.05
reward_bonus_heavy<5>: 0.05

reward_bonus_fragile<0>: 0.05
reward_bonus_fragile<1>: 0.05
reward_bonus_fragile<2>: 0.05
reward_bonus_fragile❤️>: 0.05
reward_bonus_fragile<4>: 0.05
reward_bonus_fragile<5>: 0.05

reward_bonus_urgent<0>: 0.05
reward_bonus_urgent<1>: 0.05
reward_bonus_urgent<2>: 0.05
reward_bonus_urgent❤️>: 0.05
reward_bonus_urgent<4>: 0.05
reward_bonus_urgent<5>: 0.05

megemeled picivel a törékeny és sürgõs bónuszát és akkor kb annyit kapsz a dobozosokért is mint alapból a munkagépekért 😊

Esetleg tudod a módját? 😄 Megköszönném. 😊

Szabi
elméletileg meglehet 😊

Azt nem lehet valahogy megcsinálni hogy nagyobb értékû ponyvás, vagy hûtõs, vagy "dobozos" pótkocsit lehessen húzni? Mert már unom, hogy állandóan ADR osztályú matyikat, meg munkagépeket viszek, mivel azok a nagyobb értékûek.

Szabi
végignéztem a módjaimat amiket használtam és az új frissített játékfájlokat, néhány fájl alaposan módosult, a valódi mód gyûjteményemben egy egész mappát töröltem inkább, mert annyi minden változott a fuvaroknál 😄

csináltam az új fájlokból garázs árcsökkentõ és büntetés kikapcsolós verziót.. ha valakit érdekel írjon.. 😊

Budapest és Debrecen nem ezzel a patchel jön. Az egy fizetõs DLC kiegészítõ lesz majd. Valamikor.

Más téma:
Akinek Steam -en van meg az ETS2, annak célszerû az Early Access patch-et feltennie, ugyanis még mindig nincs patch (nem értem miért), tegnap kipróbáltam, minden hibátlan vele, nem tudom mire vár a Steam vagy az SCS. Aki akarja ezt a bizonyos Early Access-t, az tegye a következõt:

1. Steam fõablakot nyisd meg.
2. Felül kattints a Könyvtár menüpontra
3, Keresd meg az Euro Truck Simulator 2 -õt
4, Jobb egérgomb - > Tulajdonságok
5, A felugró ablakban kattints a "Béták" menüpontra
6, A legördülõ listában (alul lesz) válaszd ki a: temporary 141 - Temporary 1.4.1 for early access -t
7, Simán kattints alul a bezárás gombra
8, Elkezd frissíteni a program
9, Ha végzett, indítsd, és a program menüjében alul az 1.4.1s -t fogod látni.

Norby646
Magyarázni könnyû, segíteni persze senki se tud. Azt mondta ki adja ekkor meg akkor. Elcsúszott vele, na és akkor mi van? Megállt az élet.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Én tegnap este felraktam az 1.4.1-es patchet és érdekes módon nekem a módok úgyan úgy mûködnek érdekes módon, mert látom pár embernek nem mûködnek, de amit én beraktam trailereket mindegyik szépen mûködik és nem fagy ki a játék sem és telepítés után a kódot se kérte. Viszont a világtérképen nekem se Budapest nincs benn se Debrecen ez csak nálam van így vagy másnál is ???<#wow2><#conf> Bocs ha hülye kérdés volt.

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

ezen is csak "crack" segít 😄 mint az 1.3.1es verziónál 😊
Tikal
venni egy igazi kulcsot? <#nevetes1><#rolleyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nekem az a gond,hogy kéri a termék kulcsot majd be írtam de nem volt érvényes (le van tiltva) ilyenkor mi a teendõ?
kalee
Sziasztok!

Csak nálam jelentkezett az a probléma hogy az ablaktörlõnek eltûnt az animációja?? Se az új Stralisba se a Premiumba nem mûködik!! Semmi olyan modot nem használok ami interior anim-ot módosítana!!!

Egyetértek, de abból fõz az ember, amije van. Még mindig jobb, mint You Tube videókon nézegetni valami rejtelmeset. Az lenne a csúcs, ha a Real Environment készítõi állnának neki pályát készíteni, na, azok a skacok tudnak valamit...és emberséges idõközönként még ki is adják...
Szép estét mindenkinek!

Egy olyan jellegû kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:

((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))

Elõre is köszönöm!!!
Tikal
akkor frank nem gyenge ember, mert ígérni az tud, betartani nem tudja 😊

egyébként a TSM map nem olyan jó szerintem, tele hibákkal, a német pályát se javitották, inkább 100 várost adtak hozzá, ugyanolyan gagyi prefab kútak az utak mellett stb..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A félkész alatt azt értettem, hogy nem lesz kész a teljes ország az elsõ verzióban, csak egy része, de azt teljesen be akarom fejezni, mielött kiadom.
Szeva Frank!

Nem tudom láttad-e már ezt az oldalt, de ha nem akkor szerintem jól fog neked jönni a 1.4 patchet illetõen a térképedhez:

How to convert a 1.3.1 map to 1.4.1

#26988 :
Illetve ha lehet ilyet kérni JohnBarttól, ha van egy kis ideje majd, közkincsé tehetné ennek az oldalnak a magyar fordítását Restacar-on! Szerintem jó pár embernek segítség lenne! Köszi

gordon 24
Most egyelõre mindent összekavart, de a modderek úgy is utána mennek majd. Szóval valószínûleg én is vissza teszem egyelõre az 1.31 et. És ha a térkép mapok, meg minden menni fog lefrissítem 1.4re. De hát ez másképpen nem megy sajna.

Downhill!!

Minek is foglalkozni, hiszen már a ki tudja hányadik halasztás...De hát az SCS is ezt csinálja...Egy tsz elnök is azt mondta egykor, nagyon gyenge embör az, aki igérni se tud... Az a jó a csalimesében is, hogy annyi megvezethetõ embert meg lehet vezetni...Háry jánosról nem is beszélve...
Közben kijött a TSM Mappa 3.0. szép csendben, már nyúzom is.
Megjött az 1.4-es patch Steamre! <#zavart1><#zavart1>

Én: 😄DDDDDDD

Norby646
Jó munkához idõ kell, nem kell elkapkodni semmit. Én is gyakran jártam így eleinte a tdu-s modjaimmal hogy azt hittem 1-2 nap és végzek aztán folyton elõjött vmi ami miatt elhúzódott az egész. A sok rinyáló hsz-el, hogy "mikor lesz már kész" meg nem kell foglalkozni. Sajnos van aki leragadt az óvoda szinten felnõtt létére. Sok sikert még1x hozzá! 😊

Toby0501
Egyetlen kérdés csupán: ha úgyis félkész modot adsz ki, nem teljesen mindegy, hogy mennyire félkész? 😊
Én egy ismerõsömmel rFactorhoz csináltunk egy szép kis mod pakkot és mivel tudtuk, hogy sosem leszünk teljesen kész vele, gondoltunk egyet és kiadtuk úgy, ahogy volt és foltozgattuk aztán. Mert így akár két naponta tologathatod mindig 2 nappal és sosem jutsz a végére.

nekem egyik modot sem akarja elfogadni pedig eredeti a játék -.-

1.4 -es verzióval kompatibilis lesz?<#szomoru1>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

mi az a pár nap? épp most olvastam az egyik videódban 😊
Hali! Pár napot még csúszni fog a map, több a tábla, mint gondoltam! <#zavart2> De már tényleg csak pár nap!
nem lesz magyar map 😄 én nem érdekel ezt h írtam... ez van!
emberek mi van ezzel a 1.4.1 patch-el semmi mod ne mjó hozzá vagy mi ?? <#falbav>

meg érdekes az oktató modot végig lehetett játszani utána halál vagy esetleg itt már a játék során a modokat nem lehet piszkálni vagy mi ?? (ember kezd fel k***** agyilag <#mf1><#falbav><#felkialtas><#boxer><#gun>

Csáztok!!

Magyar mappal mi a helyzet<#kerdes><#kerdes>
<#kerdes><#kerdes>
ember de jó az IVECO HI-WAY csak egy bajom van vele vagy is engem zavar olyan kicsik lettek a mûszerfalon az órák hogy alig látni bár igaz az elõdnél se volt valami jól olvasható de ezen 😄 de majd megszokom 😄

Elképesztõen szép! <#eljen>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

ronso

A vas

Sakkoo.......Baszkiiii

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hát hallod.... Most hogy mondod. <#zavart2>

SimaSuna
De tök jó amúgy, hogy a Steam-en kell várni a patch-re, mikor ott elvileg "gyorsan" megérkezik. Hát látom. 😄 Majd holnap.

Ilyenkor, amikor nagyon várok valamit, kb. így érzem magam: ....

sztem azt a térképet hanyagoljuk...
Szerintem ma késõ este, vagy holnap.

Persze! Boltban 3.000Ft-ért oda adják, nagyon szívesen! <#idiota>

Ahogy most mûködik az 1.4 patch-csel kb így kellett volna kijönnie azért a 6k-ért amennyiért anno megvettem, dobozban...<#wink>
A map modot kivettem, a többi maradt és simán megy. Több profilom van, több rendszeren még csak frissiben egyet próbáltam, de idáig elégedett vagyok a javítással, megéri feltenni!