Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom láttad-e már ezt az oldalt, de ha nem akkor szerintem jól fog neked jönni a 1.4 patchet illetõen a térképedhez:
How to convert a 1.3.1 map to 1.4.1
#26988 :
Illetve ha lehet ilyet kérni JohnBarttól, ha van egy kis ideje majd, közkincsé tehetné ennek az oldalnak a magyar fordítását Restacar-on! Szerintem jó pár embernek segítség lenne! Köszi
Downhill!!
Közben kijött a TSM Mappa 3.0. szép csendben, már nyúzom is.
///M I Love BMW. :)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Én egy ismerõsömmel rFactorhoz csináltunk egy szép kis mod pakkot és mivel tudtuk, hogy sosem leszünk teljesen kész vele, gondoltunk egyet és kiadtuk úgy, ahogy volt és foltozgattuk aztán. Mert így akár két naponta tologathatod mindig 2 nappal és sosem jutsz a végére.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
meg érdekes az oktató modot végig lehetett játszani utána halál vagy esetleg itt már a játék során a modokat nem lehet piszkálni vagy mi ?? (ember kezd fel k***** agyilag <#mf1>#mf1><#falbav>#falbav><#felkialtas>#felkialtas><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Magyar mappal mi a helyzet<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ilyenkor, amikor nagyon várok valamit, kb. így érzem magam: ....
A map modot kivettem, a többi maradt és simán megy. Több profilom van, több rendszeren még csak frissiben egyet próbáltam, de idáig elégedett vagyok a javítással, megéri feltenni!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Jó vezetést mindenkinek!

Tessék megvenni eredetiben! <#banplz>#banplz>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sakkoo.......Baszkiiii
érdekes módon eredetei játékkal tökéletesen mûködik

"Nulla tenaci invia est via"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
nekem win hetem van mégse mûxik 😄