Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve egy kis apróság de tényleg ha megnézitek a profil szerkesztésen belül a kedvenc márkák listáját nem látható a Volvo képe.
Nektek?
Feltettem az 1.4.1-et. A monitorom normál képarányú, (1280*1024 natív felbontású) eddig ebben a felbontásban alul és felül fekete csík volt a képernyõn. De legalább láttam a kormány melletti visszapillantó tükröket, F2-vel csak a jobb oldalit kapcsoltam be (brit kabinnál természetesen fordítva). Namármost a javítás megoldotta a normál képarányú monitorok problémáját, de ezzel a tükreimet is számûzte a pixeleken túlra... Valahogy ezt nem lehet visszaállítani?
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ÉS kérlek, mondd hogy 87 nem a születési éved, mert kb egy 12 éves színvonalán társalogsz itt 😄D
"Hali.
Mivel nem tudok még írni a fórumra, ezért itt próbálkozom. 1.4 alatt nem megy még a TSM , majd gondolom orvosolják.
Kicsomagolásnál pedig elég rákattintani a part1-re és a winrar összefûzi. És azt az egy scs fáljt bemásolni mod mappába."
Köszi a segítséget<#worship>#worship>
Csak nekem nem akarja elfogadni az 1.4.1 a modokat vagy másnak sem ?? help !!!!
<#help>#help><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Én próbáltam a TSM 3-at és a Hunmapot , a szegedit és nem fogadja el.<#rinya>#rinya>
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
XxXcsabira ez nem vonatkozik, mert õ régebben terhel bennünket lelkesen warez problémákkal a korábbi kiírás ellenére. Ráadásul ha jól emlékszem a warez topik linkje is szerepelt a régebbi verzióban...
tisztára mint ha analfabétáknak írkálnék... 😄
Itt mindenki értelmesen, szépen beszél.
Vannak a fórumnak szabályai, amit ILLIK és KÖTELEZÕ betartani.
No Warez. Van Warez topik, ott lehet nyíltan beszélni arról, hogy te letõtötted a zinternetrõl.
Verheted a mellkasodat, hogy mekkora jampi vagy.
Számos itteni fórumozó megvette áldozatos munkájából / spórolt pénzébõl.
Ahelyett, hogy várod a sültgalambot még nem fog megoldódni a problémát.
Igen, a fórum azért van, hogy segítsünk. De a Warez tabu téma..szóval fáradj másik topikba. Legyél oly kedves...
" mennyé szépen hátra, és verd le a lakatot..." 😊
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Sajnos ilyet Én még nem probáltam és a Román 2.0 is ilyen.
(1.4 van fent.)
Köszönöm szépen.
És addig az igazság szerint nem is lehetnél itt.