52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • hotwheels
  • Misuka963
    Nagyon szép
    Látom Scaniara váltottál ;)

Tsaba: Jó lett
  • SirCaesar
    Sziasztok!
    Nekem dobozos játékom van és az 1.4.12-es verziót használom, leszedtem a TSM map 4.1.0-át, sikerűlt is kicsomagolni, de kicsomagolás után a fájlnév TSM-Map_4_X....... lesz és nem 4_1... Amikor aktiválnám a játékban, új profilnál persze akkor nem működik. Mi lehet a probléma?
  • kristóf497
    Webkamerával hogy tudom mozgatni a nézetett?
  • kristóf497
    http://www.youtube.com/watch?v=pTv9KlYD_hI
  • hotwheels
  • vajo
  • hotwheels
  • jutiput
    Szia , bocs, hogy belekotyogok, de olvastam a kérdésed és segítenék neked! Tehát a letöltött mappákból csak az " scs " fájlt vagy fájlokat kell a játék " mod" mappájába beletenni és semmi mást! Van ugyan kivétel, ahol a " zip" mappákat kell beletenni úgy , ahogy vannak , de ezt külön jelzi a készítő, mint például a kiváló magyar térkép készítő , " Frank 007" ! Üdv!
  • matesz19
    Kicsit nagy volt a köd éjszaka és még szakadt is az eső. Ennyit ért a távolsági fényszóró... :D Magyarán, semmit... :D

• matesz19
    Értem, köszi a tippeket, a segítséget és a linkeket, már töltöm is lefelé. :) Még annyit megtudsz mondani, hogy a módokat a mód mappába tegyem csak úgy mappa nélkül?? Vagy mappástul tegyem be?? :D
  • Tsaba01
    A lámpázás kész. :)

• bikau
    Igen , LAN kábellel van össze kötve ...
  • Petrusz1982
    Szia!

Valószínű, azzal van gond amit mondasz. Én amikor wifin keresztül kapcsolódtam a nethez, nem működött a rádió! DE nem a router lehet a gond, mert ha a lan portjára kötöm a gépet, akkor minden rendben. Szóval csak kösd rá a routerre vezetékesen, vagy élből a gépbe a netet.
  • bikau
    Sziasztok következő lenne a problémám : Megvettem a most megjelett ETS2 Goldot , és aktiválni kell amihez kell net , ami van is de mikor beirom a kodot akkor azt irja hogy nem sikerült és ellenőrizzem az elérést . A másik hogy nem müködik az internetes rádió sem a játékban . Aztán el keztem gondolkozni hogy lehet hogy az okozzhatja a problémát hogy routeren keresztül csatlakozok a netre és nyitni kellenne egy portot hogy legalább a rádió müködjön , csak nem tudom hogy milyen portot pontosan , vagy ez egy hülyeség ?
    Előre is köszönöm a válaszokat ....
  • vasi Zoli
    Hálás köszönet!

Tetszik a hasmagassága a gépnek;)
  • zorba3333
    A két Ősz módot nem ismerem, nem próbáltam őket, így nem tudom, hogy mi a különbség közöttük.

A DLC egy fizetős kiegészítő a játékhoz, amelyet az SCS adott ki.

TSM
    Igen, ez az általam említett 4.x amit linkeltél.

Az 1.4.12 sok helyen fent van, többek között itt is:
    1.4.12

Ha netán az előbbi linkről nem tudnál tölteni, akkor itt is megtalálod:
    1.4.12

Mielőtt frissítesz, érdemes a profilodról biztonsági másolatot készíteni!
  • Misuka963
    Mégegyszer bocsi de nagyon hülye a netem :(

• matesz19
    Volna még egy kérdésem, böngésztem az http://ets2.lt/ oldalon és megszeretném kérdezni tőletek hogy mi a különbség a Autumn Mod v3.0 és a Autumn Mod 2 között?? Mert én nem jöttem rá a képekből, azon kívül hogy mind kettő, Ősz mód... :D

Köszi kifogom próbálni, bár még nem tom honnan fogom leszedni a 1.4.12-est...
    A DLC az micsoda?? Mert csak kb. 1-2 hete játszom a játékkal. :) A TSM 4.x verziója alatt ezt értetted???

Igen, ezt a Traffic módot, én is leszedtem, mert megtetszett a képek alapján. :D
  • Misuka963
    Bocsánat a 2 hsz-ért csak egy kis időre meghülyült a netem de most már jó
  • hotwheels
    Persze! ;)
  • Misuka963
    Bocsánat a 2 hsz-ért csak egy kis időre meghülyült a netem de most már jó
  • hotwheels
    Hát hogyne! ;)
  • Misuka963
    Bocsánat az egymás utáni 2 hsz-ért csak valami oknál fogva meghülyült egy kis időre a netem de most már minden rendben
  • Misuka963
    Bocsi az egymás utáni 2 hsz-ért csak egy kis időre meghülyült a netem
  • zorba3333
    Félreértettél... :)

A "nem tesz túl nagy csodát" pusztán arra vonatkozott, hogy ha 1.4.8 alatt optimum beállításokkal játszol, és módok, illetve egyéb "házi varázslatok nélkül" is szaggat a játék, akkor erre nem fog gyógyírt jelenteni az 1.5.2, de ettől függetlenül érdemes telepíteni, hiszen ha látványban nem is jelentős a változás, technikailag történtek módosítások, amik a későbbiekben szükségesek lesznek.

Ez az 1.5.2 javítás pusztán a DLC "fogadására" készítette fel a játékot, és javított az egyes grafikai beállításokon, illetve több apró hibát is javított a játékban.

Az utolsó nagyobb optimalizációt is tartalmazó frissítés az 1.4.12 volt. Ebben elég sok új dolog debütált az SCS részéről, ami hozott némi teljesítményjavulást is.
    Véleményem szerint próbáld ki az 1.4.12-t, ártani biztosan nem fog.

Térképek:
    Az általad linkelt oldalról az általad használt 1.4.8 alá javaslom a TSM 4.x verzióját, és hozzá a Traffic módot, amelyet itt érsz el:
    Traffic mod
    Ha netán frissítesz 1.4.12-re akkor is működni fog, sőt 1.5.2 alatt is hibátlanul megy, ha nincs fent a DLC.
  • Misuka963
    Látom viszi simán a 90-et a Magnum
  • Misuka963
    Látom bírja a Renault a 90-et is simán
  • matesz19
    Értem, köszi. :)

Akkor nem teszem fel a 1.5.2-öt ha nem tesz túl nagy "csodát"...

A grafikával majd megpróbálok "játszani" hogy mi az ami jó beállítás a gépemnek... :)

Az ősz módot meg, nagyon szépen köszönöm, mert én is láttam "tél módot" Pl. ezt , de hát eléggé fura volt a a "lisztes fákat" a videóban... :D Reméljük a legjobbakat hogy idén kijön valami értelmesebb, Téli mód ami jobb mint az eddigiek... :D

Ui: Erről az oldalról milyen pályát tudnál/tudnátok ajánlani ami jó és működik is v1.4.8s-en??
  • Bohusek

Ezt hajtom most. Exterior és interior mod-ok nélkül készítve
  • hotwheels
  • Fokker
    1000 köszönet!
  • metaxx
  • Tsaba01
    Köszönöm :)

truckshop v4, 50k addons, saját kiegek
  • vasi Zoli
    Nagyon tuti a gép;)
    Gratula!

Lehet tudni, hogy milyen modot használsz?

Köszi!
  • Misuka963
    Fasza a TGA

LiTTLee: Nagyon szép haver
  • zorba3333
    Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni. :)

Az 1.5.2 sajnos nem okoz túl nagy "csodát" a játék optimalizálása terén. Ez a frissítés leginkább a DLC kompatibilitását készítette elő, illetve az ezekhez szükséges grafikai módosításokat végezte el.
    Ezek mellett több apróbb frissítés is történt, de ez inkább "háttérmunka" mint látványelem formájában jelentkezik.

Hathatós segítség lehet, ha a renderelést leveszed 150%-ra, és a felbontáson is csökkentesz.
    Továbbá az is sokat javíthat a helyzeten, ha további memóriát rendelsz a játékhoz.

A napokban jelent meg egy módosítás, amely őszi hangulatot teremt a játékba.
    Itt érheted el:
    Ősz mód

Az előző verziókhoz létezett három "tél mód" is, de sajnos kudarcot vallottak. Ennek oka egyrészről a grafikai korlátok, másrészről a szükséges fizikai szimuláció hiányai voltak.
    A fákról nem sikerült eltüntetni a lombot, a bokrokról a leveleket stb, így a havas életkép helyett úgy nézett ki, mintha liszttel beszórták volna a tájat.

A fizikai rész pedig ott bukott el, hogy a játék nem tudja kezelni adott szituáción belül az eltérő fizikai szimulációkat. Vagyis vagy csúszik mindenhol, és akkor egy kisebb emelkedő is betesz, vagy nem csúszik sehol, és úgy vezetsz mint nyáron.
    Az oroszoknak sikerült addig eljutniuk, hogy a kerék verte a havat, kezelte a kitaposott nyomvályút, de a fizikai rész nekik sem jött össze.

Mivel lassan ismét itt a téli szezon, így lehet, hogy lesz akinek sikerül megoldania, hiszen egyre "okosabb" a játék motorja, és egyre fejeltebbek a modderek is.
  • peta19901010
    Sziasztok!

Tegnap megkaptam a DLC, és szerintem nagyon jó. (Engem nem zavar, hogy egy kicsit "sablonos".) Csak gratulálni tudok a készítőknek, meg egy óriási köszönömöt tudok nekik mondani amiatt mert ezzel a kiegészítővel bekerült a játékba Debrecen (ahol nem mellesleg lakom) és így kapásból jött az új profil új széhelyel.

KÖSZÖNÖM SCS!!!
  • Bohusek
    Elnézést, az információim a kolléga által javasolt mod-ok nélküliek, tehát csak arról tudtam infót adni, amit az alapjáték nyújt fejlesztés gyanánt. A mod-ok alapján nyilván az ő ismeretei szélesebb körűek, ezért ott a pont. Jó fejlesztést.
  • matesz19
    Nagyon szépen köszönöm a részletes információkat. Jó tudni hogy ilyenek is vannak. :)

Én sem szeretek csalásokat használni játékhoz, mert akkor az már nem az igazi és ahogy írtad "megöli a játékélményt". A módok még beleférnek a tűrhető kategóriámba... :D

Nekem a v1.4.8s van, ha arra rá teszem pl. az 1.5.2-es patchet, akkor azzal esetleg a megszüntethető a játékban a laggolások ( beszaggatások )??
    Mert elég idegesítő tud lenni hogy megyek a kanyarba vagy egyenesben és akkor kezdi el... Más ismerősöm is mondta hogy ö nála is ez van hogy néha előjön ez a hiba...

És még lenne egy kérdésem, hogy nincs hozzá valami "évszak mód" hozzá?? pl. Tavasz, nyár, ősz, tél?? Mert ez így egy kicsit kezd uncsi lenni hogy mindig egy fajta tájon megyek és csak néha jön egy-egy kiadós eső és ennyi... Vagy esetleg olyan map ahol télies vagy őszies a pálya??

Előre is köszi a választ / válaszokat. :)