Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Ezután játék közben alapból a "0"-val tudod elõhívni a konzolt, oda írd be.
Ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Elõre is köszönöm!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
///M I Love BMW. :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#27025. -es hozzászólás.
Ahogy eszembe jut, csinálok modokat, pótkocsi festéseket is. Ezt a linket érdemes nézegetni, akit érdekel esetleg. 😊) Ha van kérés/észrevétel a jelenlegi vagy jövõbeli modokkal kapcsolatban, akkor azt privátban! (Kamion festéssel NEM foglalkozom!)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Úgy néz ki elég keményen letámadta az orosz spambot-hadjárat a szerverünket, Boxer most írta, hogy konkrétan semmilyen, a szerveren futó szolgáltatás nem érhetõ el (weboldalak, fórum, FTP, RestaBit tracker). Amint helyreáll a kapcsolat, nekiállunk megizmosítani a fórumot is, ez valószínûleg a fórummotor frissítésével vagy cseréjével, illetve az adatbázis totális kitakarításával jár (=a feltöltött képek/anyagok/felhasználói fiókok elvesztésével).
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, a nyitás után pedig ismét várunk minden kedves fuvarost! 😉
(a határoknál eddig is voltak kis épületek a pihenõ közelében ? 😄)
"Nulla tenaci invia est via"
Egy olyan jellegû kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Elõre is köszönöm!!!
Nekem mûködik.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
én csak a büntetéseket szoktam kikapcsolni, az eladások árát úgy megadni hogy vásárlási áron lehessen eladni a dolgokat illetve az épületek árát viszem jelentõsen lejjebb, ennyi csalás nekem elég 😄
jó munkához idõ kell, idõ meló után ha van is, kedv nem mindig, meló nélkül van idõ, de ilyenekkel foglalkozni meg kedv nincs.. szóval én tökéletesen megértem õt 😄
az meg hogy a sok vérpistike fenyegetõzik és okoskodik csak õket minõsíti (most fõként a yt-os kommentelõkre gondoltam), sajnos miattuk kezdett el dátumokkal dobálózni, amiket persze lehetetlen volt betartani, fõleg hogy mindig egyre jobb és jobb demót szeretne Frank is kiadni 😊
én továbbra is csak sok kitartást és türelmet tudok kívánni Frank-nek! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reward_bonus_long_dist<1>1>: 0.05
reward_bonus_long_dist<2>2>: 0.05
reward_bonus_long_dist❤️>3>: 0.05
reward_bonus_long_dist<4>4>: 0.05
reward_bonus_long_dist<5>5>: 0.05
reward_bonus_heavy<0>0>: 0.05
reward_bonus_heavy<1>1>: 0.05
reward_bonus_heavy<2>2>: 0.05
reward_bonus_heavy❤️>3>: 0.05
reward_bonus_heavy<4>4>: 0.05
reward_bonus_heavy<5>5>: 0.05
reward_bonus_fragile<0>0>: 0.05
reward_bonus_fragile<1>1>: 0.05
reward_bonus_fragile<2>2>: 0.05
reward_bonus_fragile❤️>3>: 0.05
reward_bonus_fragile<4>4>: 0.05
reward_bonus_fragile<5>5>: 0.05
reward_bonus_urgent<0>0>: 0.05
reward_bonus_urgent<1>1>: 0.05
reward_bonus_urgent<2>2>: 0.05
reward_bonus_urgent❤️>3>: 0.05
reward_bonus_urgent<4>4>: 0.05
reward_bonus_urgent<5>5>: 0.05
megemeled picivel a törékeny és sürgõs bónuszát és akkor kb annyit kapsz a dobozosokért is mint alapból a munkagépekért 😊
csináltam az új fájlokból garázs árcsökkentõ és büntetés kikapcsolós verziót.. ha valakit érdekel írjon.. 😊
Más téma:
Akinek Steam -en van meg az ETS2, annak célszerû az Early Access patch-et feltennie, ugyanis még mindig nincs patch (nem értem miért), tegnap kipróbáltam, minden hibátlan vele, nem tudom mire vár a Steam vagy az SCS. Aki akarja ezt a bizonyos Early Access-t, az tegye a következõt:
1. Steam fõablakot nyisd meg.
2. Felül kattints a Könyvtár menüpontra
3, Keresd meg az Euro Truck Simulator 2 -õt
4, Jobb egérgomb - > Tulajdonságok
5, A felugró ablakban kattints a "Béták" menüpontra
6, A legördülõ listában (alul lesz) válaszd ki a: temporary 141 - Temporary 1.4.1 for early access -t
7, Simán kattints alul a bezárás gombra
8, Elkezd frissíteni a program
9, Ha végzett, indítsd, és a program menüjében alul az 1.4.1s -t fogod látni.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Csak nálam jelentkezett az a probléma hogy az ablaktörlõnek eltûnt az animációja?? Se az új Stralisba se a Premiumba nem mûködik!! Semmi olyan modot nem használok ami interior anim-ot módosítana!!!
Egy olyan jellegû kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
Elõre is köszönöm!!!
egyébként a TSM map nem olyan jó szerintem, tele hibákkal, a német pályát se javitották, inkább 100 várost adtak hozzá, ugyanolyan gagyi prefab kútak az utak mellett stb..