Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És addig az igazság szerint nem is lehetnél itt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Amúgy egy kérdés:
-Lehet korábban már említették(ebben az esetben elõre is elnézést) mert a régebbi patch-ben is látható volt az az anomália hogy ha pl egy busz mögé állok mondjuk lámpáknál, akkor a mögöttem lévõ autó látható a busz hátfalán és nem az én autóm orra,ezzel hogy állnak a fejlesztõk?
[/url][/img]
<#wave>#wave>
Amúgy visszatértem az én öreg 540-es Volvo-ra és végre nem ér le az alja,egy kicsit módosítottak motorhangon,illetve a légfékhangokról csak annyit hogy rögzítõfék oldásakor is kellene lennie hangnak,illetve (tudom nincs értelme, de teszt miatt kipróbáltam) behúzott kézifék mellett ha rányomok a fékpedálra majd felengedem le kéne fújnia de ismét semmi hang.
A másik ami kicsit súlyosabb direkt elfogyasztottam a levegõt kaptam is a figyelmeztetõ jelzést de a kézifék sajna nem húzott be automatikusan pedig be kellene.Kicsit tovább megyek ha pedig feltermelem a levegõt nem hallani a légszárítópatron regenerálásából eredõ lefújást sem.
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
És az is kicsit érdekes,hogy a sofõrünk egyfolytában kuplungol.Leállítom a motort berakom sebességbe és gurulok.<#levele>#levele>
Az oké lett,hogy nem fékez be a kamion amikor leállítom a gépet,de dombon felfelé se nagyon akar,legalább gurul vissza.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
arról nem az SCS tehet hogy az év kamionjának ilyen mûszerfala van.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerintem a kidolgozottsága is jó lett
"Nulla tenaci invia est via"
Külsõleg nagyon kivan dolgozva az új Iveco, de belsõleg illetve a mûszerfala nem sikeredett túl jóra 😞
A rögzített hangja sem került be 😞
Egyénre szabható rendszámtábla sem került be de ezen kívül tényleg ütõs lett az update 😊
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Ezután játék közben alapból a "0"-val tudod elõhívni a konzolt, oda írd be.
Ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Elõre is köszönöm!!!
///M I Love BMW. :)
#27025. -es hozzászólás.
Ahogy eszembe jut, csinálok modokat, pótkocsi festéseket is. Ezt a linket érdemes nézegetni, akit érdekel esetleg. 😊) Ha van kérés/észrevétel a jelenlegi vagy jövõbeli modokkal kapcsolatban, akkor azt privátban! (Kamion festéssel NEM foglalkozom!)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Úgy néz ki elég keményen letámadta az orosz spambot-hadjárat a szerverünket, Boxer most írta, hogy konkrétan semmilyen, a szerveren futó szolgáltatás nem érhetõ el (weboldalak, fórum, FTP, RestaBit tracker). Amint helyreáll a kapcsolat, nekiállunk megizmosítani a fórumot is, ez valószínûleg a fórummotor frissítésével vagy cseréjével, illetve az adatbázis totális kitakarításával jár (=a feltöltött képek/anyagok/felhasználói fiókok elvesztésével).
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, a nyitás után pedig ismét várunk minden kedves fuvarost! 😉
(a határoknál eddig is voltak kis épületek a pihenõ közelében ? 😄)
"Nulla tenaci invia est via"
Egy olyan jellegû kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Elõre is köszönöm!!!