Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
#27042 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Skypack
Egyébként más is észrevette, az új patch-el kapcsolatban, hogy a legtöbb városba bekerültek az úgynevezett buszpihenõhelyek ? 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Keresd meg a Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában a config.cfg fájlt, nyisd meg, majd állítsd a set g_console bejegyzés értékét 1-re.

Ezután játék közben alapból a "0"-val tudod elõhívni a konzolt, oda írd be.

Harmadjára is megkérdem hátha..

Ezeket a parancsokat hova kell beírni?:

((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))

Elõre is köszönöm!!!
Tikal
azt hiszem ez már meg van nekem, és nem müködik, továbbra is 70 a tempó

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nekem nagyon bejön ez az új Iveco Stralis Hi-Way 😄

Erre már van mod: ITT 😊

///M I Love BMW. :)

Persze hogy teszteltem. Hát saját. 😄 Mûködik. 😊

Tikal
Kérnék is: AI kamion mod, 90-el menjen mindegyik autopályán, nem akarok szlalomozni köztük 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Már mindkettõt tesztelted az uj patch-el? Mert nálam pl a Schmitz by nordish and bora nem megy, pedig az is csak a skin-t cseréli...

Vagy amit én írtam anno. 😊 Azzal is megy.

#27025. -es hozzászólás.

Akit érdekel, csinálgatok néha pár modot. Amit felteszek ide (most kezdtem csak publikálgatni õket)

Ahogy eszembe jut, csinálok modokat, pótkocsi festéseket is. Ezt a linket érdemes nézegetni, akit érdekel esetleg. 😊) Ha van kérés/észrevétel a jelenlegi vagy jövõbeli modokkal kapcsolatban, akkor azt privátban! (Kamion festéssel NEM foglalkozom!)

Skypack
Akinek steam-es verziója van, bemásolja a játék mappájába ahol a base.scs fájl van a patch exe fájlját onnan indítja feltelepíti és megy, a steam se fog reklamálni utána.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szép <#smile>

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

új skin 😊

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Tikal
Menj át az OFF topik ETS2-be, itt nincs warez!!

Tikal
a rohadékok... mirre jó ez?

én mit kezdjek azzal,h nem jó a term.kulcs? :/ valaki segítene?
Szabi
ma reggel még törölgettem néhány spamtopikot.. :-/

Kis infó a RestaCarra is járó törzsvendégeknek:

Úgy néz ki elég keményen letámadta az orosz spambot-hadjárat a szerverünket, Boxer most írta, hogy konkrétan semmilyen, a szerveren futó szolgáltatás nem érhetõ el (weboldalak, fórum, FTP, RestaBit tracker). Amint helyreáll a kapcsolat, nekiállunk megizmosítani a fórumot is, ez valószínûleg a fórummotor frissítésével vagy cseréjével, illetve az adatbázis totális kitakarításával jár (=a feltöltött képek/anyagok/felhasználói fiókok elvesztésével).

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, a nyitás után pedig ismét várunk minden kedves fuvarost! 😉

Na most meg elfogadta,megnyugaodtam.
Nem attól leszel nagy, hanem attól, hogy leszarod az ilyeneket, basszus ezen veszekedtek lesz-e map vagy nem....már bocs de ki nem szarja le...lesz-lesz, nem-nem, ennyi. Ha lesz úgy sem azért lesz mert ti itt balhéztok

Na Sofõrök nálam sem megy az eredeti kulcsal az új pöccs,egy cseppet most bizony felszaladt a pumpám!
Szabi
hangulatosak ezek az új pihenõhelyek 😄

(a határoknál eddig is voltak kis épületek a pihenõ közelében ? 😄)

Szép napot mindenkinek!

Egy olyan jellegû kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:

((A kuplung erõssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))

Elõre is köszönöm!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jYEkdusH0s8
Nekem mûködik.
Na! Egybõl másabb 100k felett vinni a dobozos pótokat. 😄

Norby646
+1 <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Majd kiderül akkor! 😄D

Szabi
passz, még nem próbáltam 😄

én csak a büntetéseket szoktam kikapcsolni, az eladások árát úgy megadni hogy vásárlási áron lehessen eladni a dolgokat illetve az épületek árát viszem jelentõsen lejjebb, ennyi csalás nekem elég 😄

Köszöntem! 😊 Mennyivel célszerû megnövelni, 0.05-rõl? 0.10 -re? Vagy többre?

És attól növök fel, hogy annak örülök, hogy valaki jól szórakozik rajtam? Miféle logika ez? Éppen ez a szemlélet miatt tart ez az ország ott, ahol tart, hogy az ígéretnek nincs semmi értéke. Ezért kell mindenhol mindenért ezer papírt kitölteni. Nem árt komolyan venni az etikaórát a suliban legalább annak, aki még felnövõben van...
Szabi
nem esküdözött, max ígérgetett, de gondolom ez az elsõ ilyesmi módja, ezért igérget még.. de majd idõvel rájön hogy határidõt nem tippelünk, vagy ha igen akkor nagyondurván eltúlozva csak.. 😄

jó munkához idõ kell, idõ meló után ha van is, kedv nem mindig, meló nélkül van idõ, de ilyenekkel foglalkozni meg kedv nincs.. szóval én tökéletesen megértem õt 😄

az meg hogy a sok vérpistike fenyegetõzik és okoskodik csak õket minõsíti (most fõként a yt-os kommentelõkre gondoltam), sajnos miattuk kezdett el dátumokkal dobálózni, amiket persze lehetetlen volt betartani, fõleg hogy mindig egyre jobb és jobb demót szeretne Frank is kiadni 😊

én továbbra is csak sok kitartást és türelmet tudok kívánni Frank-nek! 😊

Nem áll meg az élet, csak tudod, ez már a sokadik eset, és ha valaki többször esküdözik, hogy ekkor meg ekkor kiadja, akkor szép lassan hiteltelenné válik nálam. Egy béta verzióval minden készítõ elõjön ennyi idõ alatt, hibát a SCS munkájában is lehet találni, rá sem mondana komoly szimulátoros rosszat, legfeljebb jó tanácsot.
Nem értem miért sír mindenkinek a szája a magyar map miatt! Senki sem kérte Franket hogy csináljon,de ha igaz amit mond, akkor csinálja és frankó lesz. Ha nem igaz, akkor sincs semmi gond, ez csak egy játék, õ meg jót szórakozott rajtatok. Én személy szerint hiszem, hogy igaza van és lesz map. Gyerekek.....fel kéne már nõni nem gondoljátok.....

Szabi
def/economy_data.sii -ben van egy ilyen rész, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reward_bonus_long_dist<0>: 0.05
reward_bonus_long_dist<1>: 0.05
reward_bonus_long_dist<2>: 0.05
reward_bonus_long_dist❤️>: 0.05
reward_bonus_long_dist<4>: 0.05
reward_bonus_long_dist<5>: 0.05

reward_bonus_heavy<0>: 0.05
reward_bonus_heavy<1>: 0.05
reward_bonus_heavy<2>: 0.05
reward_bonus_heavy❤️>: 0.05
reward_bonus_heavy<4>: 0.05
reward_bonus_heavy<5>: 0.05

reward_bonus_fragile<0>: 0.05
reward_bonus_fragile<1>: 0.05
reward_bonus_fragile<2>: 0.05
reward_bonus_fragile❤️>: 0.05
reward_bonus_fragile<4>: 0.05
reward_bonus_fragile<5>: 0.05

reward_bonus_urgent<0>: 0.05
reward_bonus_urgent<1>: 0.05
reward_bonus_urgent<2>: 0.05
reward_bonus_urgent❤️>: 0.05
reward_bonus_urgent<4>: 0.05
reward_bonus_urgent<5>: 0.05

megemeled picivel a törékeny és sürgõs bónuszát és akkor kb annyit kapsz a dobozosokért is mint alapból a munkagépekért 😊

Esetleg tudod a módját? 😄 Megköszönném. 😊

Szabi
elméletileg meglehet 😊

Azt nem lehet valahogy megcsinálni hogy nagyobb értékû ponyvás, vagy hûtõs, vagy "dobozos" pótkocsit lehessen húzni? Mert már unom, hogy állandóan ADR osztályú matyikat, meg munkagépeket viszek, mivel azok a nagyobb értékûek.

Szabi
végignéztem a módjaimat amiket használtam és az új frissített játékfájlokat, néhány fájl alaposan módosult, a valódi mód gyûjteményemben egy egész mappát töröltem inkább, mert annyi minden változott a fuvaroknál 😄

csináltam az új fájlokból garázs árcsökkentõ és büntetés kikapcsolós verziót.. ha valakit érdekel írjon.. 😊

Budapest és Debrecen nem ezzel a patchel jön. Az egy fizetõs DLC kiegészítõ lesz majd. Valamikor.

Más téma:
Akinek Steam -en van meg az ETS2, annak célszerû az Early Access patch-et feltennie, ugyanis még mindig nincs patch (nem értem miért), tegnap kipróbáltam, minden hibátlan vele, nem tudom mire vár a Steam vagy az SCS. Aki akarja ezt a bizonyos Early Access-t, az tegye a következõt:

1. Steam fõablakot nyisd meg.
2. Felül kattints a Könyvtár menüpontra
3, Keresd meg az Euro Truck Simulator 2 -õt
4, Jobb egérgomb - > Tulajdonságok
5, A felugró ablakban kattints a "Béták" menüpontra
6, A legördülõ listában (alul lesz) válaszd ki a: temporary 141 - Temporary 1.4.1 for early access -t
7, Simán kattints alul a bezárás gombra
8, Elkezd frissíteni a program
9, Ha végzett, indítsd, és a program menüjében alul az 1.4.1s -t fogod látni.

Norby646
Magyarázni könnyû, segíteni persze senki se tud. Azt mondta ki adja ekkor meg akkor. Elcsúszott vele, na és akkor mi van? Megállt az élet.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Én tegnap este felraktam az 1.4.1-es patchet és érdekes módon nekem a módok úgyan úgy mûködnek érdekes módon, mert látom pár embernek nem mûködnek, de amit én beraktam trailereket mindegyik szépen mûködik és nem fagy ki a játék sem és telepítés után a kódot se kérte. Viszont a világtérképen nekem se Budapest nincs benn se Debrecen ez csak nálam van így vagy másnál is ???<#wow2><#conf> Bocs ha hülye kérdés volt.

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

ezen is csak "crack" segít 😄 mint az 1.3.1es verziónál 😊
Tikal
venni egy igazi kulcsot? <#nevetes1><#rolleyes>

nekem az a gond,hogy kéri a termék kulcsot majd be írtam de nem volt érvényes (le van tiltva) ilyenkor mi a teendõ?
kalee
Sziasztok!

Csak nálam jelentkezett az a probléma hogy az ablaktörlõnek eltûnt az animációja?? Se az új Stralisba se a Premiumba nem mûködik!! Semmi olyan modot nem használok ami interior anim-ot módosítana!!!

Egyetértek, de abból fõz az ember, amije van. Még mindig jobb, mint You Tube videókon nézegetni valami rejtelmeset. Az lenne a csúcs, ha a Real Environment készítõi állnának neki pályát készíteni, na, azok a skacok tudnak valamit...és emberséges idõközönként még ki is adják...
Szép estét mindenkinek!

Egy olyan jellegû kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:

Elõre is köszönöm!!!
Tikal
akkor frank nem gyenge ember, mert ígérni az tud, betartani nem tudja 😊

egyébként a TSM map nem olyan jó szerintem, tele hibákkal, a német pályát se javitották, inkább 100 várost adtak hozzá, ugyanolyan gagyi prefab kútak az utak mellett stb..