Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy nem tok regitrálni restacar-re az miért van...

jah ertem,pld a 1.4.3 es a TSM map on jol latszik a map minden lehet nezni a fuvarokat de az UFOK el lopjak a potot <#rolleyes>
Hali.Nem nem tûnik el,legalábbis eddig nem volt ilyen gond.Ami nem jó a TSM 3.2-nél az 1.4.1-alatt az ez

Meg hogy a térképpen nem látom a térkép alját.

PSN-ID:SanyaBoss

lorci
Miért tünjön el van már javitás ahoz is ha lenneb olvasol<#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

neked nem tunik el a pot ut kozbe ?:-s
Hát... Csak nem a feltöltésen fog múlni. Nem látnék benne logikát. 😄

///M I Love BMW. :)

1.4.1-es javítás +TSM 3.2.Egy pár kép.
Ébredés a sivatagban

Megérkeztünk

Irány vissza Európába

Nekem is steam-es az ETS 2, és én is az early access -el használom az 1.4.1-es patchet. Semmi hiba, és gond nincs vele. 1-2 amúgy is gagyi mod ment a kukába, de ennyi volt. A ténylegesen használt és fontos modjaim maradtak. 😊 Szóval töltsd nyugodtan.

frank Frankie 18 órával ezelõtt ezt írta az egyik youtube videója alá:

Holnapra meglesz! 😊 Ha sikerül feltöltenem valahova.
Sziasztok!
Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel a problémával, nem volt kedvem végigolvasni az összes postot... 😊
Annyi a problémám, hogy elvállalom szépen a fuvart, el is indulok, aztán egyszer hirtelen kidob a "személyes menübe". És mintha nem is vállaltam volna fuvart. Kezdhetem elölrõl...
Valahogy nem szimpatikus a megoldás, hogy 2 percenként mentegessem az állást, az olyan illúzióromboló. 😊
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Szabi
hali,
nemtudni, de ha a játéklistán megkeresed a játékok, jobbklikk rá, tulajdonságok, béták, 1.4.1early acces-t kiválasztod és már tölti is 😄

Frank mapjáról meg itt egy kis elõzetes, 3 hónapja így nézett ki 😊

"Nulla tenaci invia est via"

holecsko10
Szép jó reggelt kivánok mindenkinek!

Érdeklödni szeretnék hogy valaki tud-e mondani valami infót arról hogy Steam-re körübelül mikor jön ki az 1.4.1-es Patch. Habár ahogy olvasom hogy mennyi hibával bír az új Patch egy picit ockodok töle.

Látom írta rambóóxd hogy elméletileg jön a Magyar map ez gondolom nem a hívatalos DLC frissités amiért fizeni kell külön a hívatalos oldalon hanem egy szorgalmas magyar ETS 2 rajongónak köszönhetjük ezt a csodálatos modot.

Elõre is köszönöm válaszaitokat.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

4x2-es, 6x2-es és 6x4-es AI kaminok (csak v1.4.1)
(Az összes 4x2-es és Mercedes 6x4-es kamion oldalszoknyával)

LETÖLTÉS
(RestaCar.hu-n is fent van)

Ja hogy a saját fórumokban van 😄 én meg itt néztem a játékosok fórumába.
Elszóltam magam. Drezda felé egy kanyarban elszállt a játék. Visszatöltöttem auto mentésbõl, megint elszállt centire ugyanott.

"Stack Overflow"

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Mivel az offtopik eltûnt ezért ide teszem: http://www40.zippyshare.com/v/92900415/file.html ezzel már nem tûnnek el a pótok (1.4.1).
TSM 3.2-nél észrevettem, hogy Prágában van egy lámpa, ami mindig piros és soha nem vált zöldre. már négyszer mentem arra.

Érdekes, hogy most nem fagy ki a játék.<#rolleyes>

joceruza
Nos! Én még nem frissítettem a játékot 1.4.1-re mert elég sok modot használok és gondoltam kivárom még nem lesznek tuti kompatibilisek az új patch-el. Már nem tudom merjek-e frissíteni mert elég sok fórumon olvastam igen fura dolgokról. ( bár már nagyon kipróbálnám az új Ivecot)
Hibák amiket említenek:
-pár városból kilépve eltûnnek a fuvarok (német fórumozók szerint eredeti játéknál)
-csak a pót kerekei látszódtak (errõl képet is láttam,szép volt)
-örökké tartó zöld jelzés

Tényleg ennyire jól sikerült az 1.4.1-es patch, vagy szinte mindenki warezol?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Holnap elvileg Magyar map. <#nevetes1>
Jó lenne ha most már tényleg meglenne <#pias>
Csak warezolt verziónál tûnnek el a pótok, így várni kell egy másik crackre...
sziasztok..tolem es egy 2 kep,egy kicsit kilodtam mert mind tunik el a pot mar mit csinaljak <#falbav>

3 kifagyás után megnézegettem a game.log.txt és a game.crash.txt tartalmát. A game.log mindig ezzel fejezõdik be:

"
00:17:56.913 : <ERROR> Failed to open file "/vehicle/truck/iveco_cascadi/generic.dds" in the read_only mode
00:17:56.937 : <ERROR> Can not open '/vehicle/truck/iveco_cascadi/generic.dds'
"

Az idõ kb. megegyezik a játékidõvel.
Nincs fent olyan mod, ami tartalmazná az említett 'generic.dds'-t, tehát ez valószínûleg az alapjátékban van.
a Traffic mod V3.2 ugyan tartalmaz fájlokat az említett Iveco-hoz, de egyrészt a 'generic.dds' nincs benne, másrészt a mod nincs aktiválva a játékban.

Hali.Én felraktam az1.4.-es javítást.Módnak beraktam azt a trailers-packot amit fs9pilot linkelt+BlueMaster által linkelt TSM_Map_3.2. ill. a easylevelup_vajo módót és a RED_Expert2. Egy óra játék után minden frankon mûködik!Egy gond van csak eddig amit észrevettem,hogy a fuvarvállalásnál nem látszanak a kamionok rendesen.

Köszönöm szépen! Kipróbálom. :-)

Neked is köszönöm barni1122. :-)

Bár most megint kifagyott a játék 10 perc után. Nem tudom, mi lehet ez, de semmi elõjele nincs. Egyszer csak megáll és kész.
A leg viccesebb, ha úgy fagy ki, hogy a kormányom épp rezeg, mint az állat, és 1-2 perc is kellett, mire kidobott az asztalra. Ez alatt a kormány úgy is marad, míg be nem lépek a beállításaihoz és nem csinálok FFB tesztet.

Ezt találtam neked nem tudom, hogy mûködik-e az 1.4-es patchel de egy próbát megér.
Sajnos ezeket csak akkor tudod letölteni, ha regisztrálva vagy a Restacar.hu-ra, ezt még hozzá kell tenni...
Itt találhatsz segítséget: Útmutató új fuvartípus hozzáadásához.

Bár még 1.2.5 verziójú volt a játék, amikor ezeket a segédleteket írtam, de alapjaiban véve a leírtak most is ugyanúgy alkalmazhatók.
A numerikus billentyûzet gombjai használhatóak erre a funkcióra. (4,5,6.7.8.9,/,*) Az 5 rak alapnézetre. A / és * annyit fordul, amennyit nyomva tartod.

Szabi
a belsõnézet gombja visszaállít középre 😊

"Nulla tenaci invia est via"

AudiQuattro
Ha valaki tudna segíteni fuvart írni,megköszönném,vagy valami oktató videot.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

ETS Looking Helper
Nálam win7 alatt nem, XP alatt mûködik, de lehet, hogy ez csak nálam van így....
Amíg nyomd a gombot addig oldalra nézel, ha elengeded beugrik középre. Érthetetlen, hogy ez alapból miért nincs így, hiszen a szimeknél is így mûködik, de a 18Wheels extremetrucker 2 is így mûködött.
Köszi.
Aki jelezte hogy kell neki a trailer skin pack, innen letöltheti. 😊

Semmilyen más trailer pack, skin pack ne legyen bent! Csak ez az egy.

Azt tudom, hogy azzal elfordul jobbra vagy balra, de nem fordul vissza.
Én arra gondoltam, hogy addig néz jobbra, vagy balra, amíg nyomod a gombot. Ha elengeded, visszafordulna.

Misuka963
Nagyon rajos Hi-way<#eljen>
hotwheels:Szintén<#taps>

Kinézés balra - kinézés jobbra opciók.
hotwheels
<#wave>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Tud valaki olyan mod-ról, ami esetleg módosítja a nézetet?
Mármint arra gondolok, hogy most, ha ki akarok kanyarodni mondjuk a teleprõl, akkor ugye körül kell néznem. Erre az egyik megoldás az egér, a másik a gombok, de azokkal elfordul jobbra, vagy balra és kell mégegy, amivel visszaáll középre.
A megoldás az lenne, ha a gomb nyomva tartásáig nézne csak jobbra, vagy balra és a gombot elengedve visszafordulna középre. Illetve az is hasznos lenne, ha a kormány eltekerésére is elfordítaná a "fejét" az adott irányba.

AudiQuattro
Tudna valaki segíteni,hogy mit csináljak a póttal,hogy ne tükrözõdjön ?

AudiQuattro
Probléma megoldva.

Érdeklõdni szeretnék,hogy valaki nem-e tudná megcsinálni az új Iveco Hi-Wayt meg a belsejét 1.3.1 patchra?
Elõre is nagyon Szépen Köszönöm.
Vazze ez már az élethûség netovábbja .Köszi<#worship>
jah ertem,akkor kell varjunk amig lesz mas update a scs tol ..
AudiQuattro
Énis azt probálom,de az 1.4.3 as patchnál azt írja,hogy a játék fáljai sérültek.

új videó

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

valaki kapot egy megoldast hogy ne tunyon el a pot ut kozbe :-?,es a TSM maprol hogy megye az ujj verzion ?Koszi
Luspy
Csak a skint cseréli nem a pótokat.