Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg hogy a térképpen nem látom a térkép alját.
PSN-ID:SanyaBoss
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
///M I Love BMW. :)
Ébredés a sivatagban
Megérkeztünk
Irány vissza Európába

Holnapra meglesz! 😊 Ha sikerül feltöltenem valahova.
Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel a problémával, nem volt kedvem végigolvasni az összes postot... 😊
Annyi a problémám, hogy elvállalom szépen a fuvart, el is indulok, aztán egyszer hirtelen kidob a "személyes menübe". És mintha nem is vállaltam volna fuvart. Kezdhetem elölrõl...
Valahogy nem szimpatikus a megoldás, hogy 2 percenként mentegessem az állást, az olyan illúzióromboló. 😊
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
nemtudni, de ha a játéklistán megkeresed a játékok, jobbklikk rá, tulajdonságok, béták, 1.4.1early acces-t kiválasztod és már tölti is 😄
Frank mapjáról meg itt egy kis elõzetes, 3 hónapja így nézett ki 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Érdeklödni szeretnék hogy valaki tud-e mondani valami infót arról hogy Steam-re körübelül mikor jön ki az 1.4.1-es Patch. Habár ahogy olvasom hogy mennyi hibával bír az új Patch egy picit ockodok töle.
Látom írta rambóóxd hogy elméletileg jön a Magyar map ez gondolom nem a hívatalos DLC frissités amiért fizeni kell külön a hívatalos oldalon hanem egy szorgalmas magyar ETS 2 rajongónak köszönhetjük ezt a csodálatos modot.
Elõre is köszönöm válaszaitokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
(Az összes 4x2-es és Mercedes 6x4-es kamion oldalszoknyával)
LETÖLTÉS
(RestaCar.hu-n is fent van)

"Stack Overflow"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Érdekes, hogy most nem fagy ki a játék.<#rolleyes>#rolleyes>
Hibák amiket említenek:
-pár városból kilépve eltûnnek a fuvarok (német fórumozók szerint eredeti játéknál)
-csak a pót kerekei látszódtak (errõl képet is láttam,szép volt)
-örökké tartó zöld jelzés
Tényleg ennyire jól sikerült az 1.4.1-es patch, vagy szinte mindenki warezol?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Jó lenne ha most már tényleg meglenne <#pias>#pias>

"
00:17:56.913 : <ERROR>
00:17:56.937 : <ERROR>
"
Az idõ kb. megegyezik a játékidõvel.
Nincs fent olyan mod, ami tartalmazná az említett 'generic.dds'-t, tehát ez valószínûleg az alapjátékban van.
a Traffic mod V3.2 ugyan tartalmaz fájlokat az említett Iveco-hoz, de egyrészt a 'generic.dds' nincs benne, másrészt a mod nincs aktiválva a játékban.

Neked is köszönöm barni1122. :-)
Bár most megint kifagyott a játék 10 perc után. Nem tudom, mi lehet ez, de semmi elõjele nincs. Egyszer csak megáll és kész.
A leg viccesebb, ha úgy fagy ki, hogy a kormányom épp rezeg, mint az állat, és 1-2 perc is kellett, mire kidobott az asztalra. Ez alatt a kormány úgy is marad, míg be nem lépek a beállításaihoz és nem csinálok FFB tesztet.

Bár még 1.2.5 verziójú volt a játék, amikor ezeket a segédleteket írtam, de alapjaiban véve a leírtak most is ugyanúgy alkalmazhatók.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Nálam win7 alatt nem, XP alatt mûködik, de lehet, hogy ez csak nálam van így....
Amíg nyomd a gombot addig oldalra nézel, ha elengeded beugrik középre. Érthetetlen, hogy ez alapból miért nincs így, hiszen a szimeknél is így mûködik, de a 18Wheels extremetrucker 2 is így mûködött.
Semmilyen más trailer pack, skin pack ne legyen bent! Csak ez az egy.
Én arra gondoltam, hogy addig néz jobbra, vagy balra, amíg nyomod a gombot. Ha elengeded, visszafordulna.
Mármint arra gondolok, hogy most, ha ki akarok kanyarodni mondjuk a teleprõl, akkor ugye körül kell néznem. Erre az egyik megoldás az egér, a másik a gombok, de azokkal elfordul jobbra, vagy balra és kell mégegy, amivel visszaáll középre.
A megoldás az lenne, ha a gomb nyomva tartásáig nézne csak jobbra, vagy balra és a gombot elengedve visszafordulna középre. Illetve az is hasznos lenne, ha a kormány eltekerésére is elfordítaná a "fejét" az adott irányba.

Elõre is nagyon Szépen Köszönöm.
új videó
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*