52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Misuka963
    Legszebb szerelvény
  • ronso
    Na hál isten az uj win már jol müködik,akadásmetesen....pffffffff
  • Ricsi234
    Két gyors konvert..

• Ricsi234
    Hát te mit keresel itt Pixxar?:D
  • kisfüsi
    Lassan indulás angolba.. :)
  • maujuri #32416
    [IMG]http://[/IMG]
  • Prince23
    A Go East expanzió tartalmazza a magyar fő rádiók elérhetőségét a Radio menüben? vagy a radio menüt nem frissítették?
  • ronso
    Persze mindent.
    Most ujratettem az egész wint mégegyx....
  • VERESS 96

1440X900
  • Apocalipto
    + DirectX
  • HellerEnrico
    Drivereket is feltetted?
  • hotwheels

• ronso
    Imádom ..ujratettem a winfost játék fel patc fel és olyan szinten akad ami eddig 400 rendereléssel ment,hogy játszhatatlan szerintetek?
  • gigamen
    Jók a képek, profin elkészítették a Volvo-t a srácok. Lehet tudni róla hogy hányféle fülke variációban érhető majd el a kamion a játékban? Tanktakaró spoilerek eltávolíthatóak-e? Esetleg készültek-e hozzá újabb tuning elemek vagy egyebek?
  • Apocalipto
    Megvan, bocsi
  • Apocalipto
    ETS 2 honlapján 8300. Hol van 5k-ért?
  • BhityHD
    Az Olasz- Osztrák határon:

• HellerEnrico
    DLC-vel együtt 5000Ft egyébként ha már az árakról van szó...
  • retoucher

• gordon 24
    Értem. Hát sajnálom, mert ugye ezek a beállós nehezítések, meg ilyesmik nagyon jók az awibmapan. De már vagy 20 x újra kezdtem a játékot, az első verzióban eljutottam 25 ös szintig talán 95% os eredeti térkép bejárással,, szóval nem sok kedvem újra végig menni ezen a térképen.

a TSm nagyon fasza, persze annak is vannak hibái, de hát ez ellen nem lehet mit tenni.

A másik mapot néztem, de nem fejlesztem vissza a játékot, 1.6 os Patchen van, várom az új volvot is:-) Szóval inkább az.

Nagyon köszönöm a választ!
  • maujuri #32401

[IMG][/IMG]
  • metaxx
    Vagy ami kevésbé illegális, 3000 pénzért vedd meg azt a nyomorult játékot, és ezzel is támogasd a készítőket, hogy még sok ilyen élvezetes játékot tudjanak csinálni nekünk!

http://cdgalaxis.hu/PC/20163/euro-truck-simulator-2.html
  • HellerEnrico
    Tört játék miatt van, szedd le a legújabb játék verziót és hozzá tartozó cracket, akkor jó lesz
  • mzsolti21
    Jó reggelt! A TSM 4.1.2 nincs fent valahol az uploaded-en kívül?
  • zorba3333
    Próbáltam már az AWIB mapot összehozni a TSM 4.X verziójával, de nem jártam sikerrel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pontosabban annyit sikerült elérnem, hogy elindul, és a TSM maphoz tartozó módok nélkül fut is rendesen, de záros határidőn belül olyan anomáliákat idéz elő, hogy játszhatatlanná válik.
    Ilyen pl.: mikor egy kanyarban hirtelen megjelenik egy betonhíd lábazata, és nem tudsz mit tenni, vagy a kikötőbe tartva hirtelen a terelőbóják tetején találod magad, majd ott rögtön fel is borulsz.

Elkezdtem keresgetni a hibát, gondoltam összeszinkronizálom, hiszen az alaptérképen jókat lehet játszani vele.
    Nos, a legfőbb gond abban rejlik, hogy az AWIB az alaptérkép méretezését, objektumozását, úthálózatát érintetlenül hagyja, csupán annyi történik, hogy nehezítésként plusz tereptárgyak, terelőbóják, stb kerültek a pályára.

Ezzel szemben a TSM már több helyen változtat a gyári értékeken, hiába az alapmapot bővíti ki.
    Emiatt egy helyszín, a játék logikai motorja szerint kettőnek látszik, így a grafikus motor igyekszik a logokai motor által érzékelt két (ami valójában egy) helyszínt egyszerre megjeleníteni. Így kerül pl.: a híd lábazata közvetlen az útra.

Lehet, hogy egy kicsit bonyolultnak hangzik ezért szeretném egy példával illusztrálni, tehát:
    Tételezzük fel, hogy játszol az alaptérképen, és épp egy sima útkereszteződéshez érsz, aminek a nyomvonalvezetése egyenes. Tehát a helyszín adott. Ide az AWIB mapon belül bekerül mondjuk egy terelőbója sor, vagy egy betonelválasztó sávhatároló, stb. Eddig nincs is baj, mert sem az útvonal geometriájában, sem a koordinátákban nem történt változás.

Ekkor jön pl.: a TSM a képbe, ahol a fejlesztők az élmény fokozása érdekében ugyanezt a helyszínt mondjuk megváltoztatják annyira, hogy a kereszteződés nyomvonalába egy ívet tesznek, vagy az út fölé egy hídelemet illesztenek, netán áthelyezik az útpályát "x" cm-rel arrébb stb.

Ekkor jön a gebasz...
    A játék logikai motorja azonos tile elemen egy helyszín koordinátái alatt, egyszerre két megjelenítendő részletet fog detektálni. Sajnos a játék nem érzékeli, hogy ezáltal játszható marad-e a szakasz, vagy sem. Ez ugye már többször be is bizonyosodott a játék 1.3.1 előtti verzióinál a láthatatlan falak, random módon feltűnő tereptárgyak, stb esetében is. Ezt a "játszható vagy nem" ellenőrzést mai napig nem sikerült orvosolni.
    Egyébként mindaddig problémamentesen tudsz játszani a TSM + AWIB kombóval, amíg olyan részhez nem érsz, ami az alaptérképen használt vonalvezetéstől, koordinátáktól nem tér el. Utána kisebb nagyobb "meglepetések", jelentős eltérés esetén fagyás következik be.

(A Baustelle, és hasonló módokkal az alappályán sem működik közre az AWIB pontosan az előbb említett eltérések miatt.)

Ha megnézed magát a TSM mapot, akkor látni fogod, hogy az AWIB "csak egy" nagyszerű ötleten alapuló nehezítéseket tartalmazó kiegészítőpakk, és nem egy önálló térkép.
    Sokkal több időbe kerülne kijavítgatni az összes hibát, mint megnyitni editorban a TSM aktuális verzióját, és lerakosgatni különböző tereptárgyakat nehezítésnek.

Amennyiben valóban szereted a kihívásokat, és nem vagy rest venni a fáradtságot, hogy ezért egy kicsit visszafejleszd a játékot, akkor ezt a remek térképet neked találták ki:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ....de ne rohanjunk ennyire előre.
    Egy orosz fejlesztőnek köszönhetően készült egy valóban keleti, pontosabban orosz környezetre
    fókuszáló térkép, még a játék "hőskorából".

Rengeteg újdonság, új objektumok, és valódi kihívás van benne.
    Néhány részlet a teljesség igénye nélkül:
    - Leszakadt híd, amin nem tudsz átkelni, de a GPS mégis arra visz. Helyette egy 2-3km-el arrébb lévő katonai pontonhídon tudsz átmenni, ami nincs jelölve a térképen.
    - Útszélén, tartálykocsiból való tankolás
    - Útszéli boltokban történő vásárlás (szervizpont, műhely stb)
    - Tengelysúlymérés az utak mentén. (Nem lehet kikerülni, mert láthatatlan falnak mész)
    - Útszéli emelt rámpás szerelőaknák a szervizpontok
    - Többféle igen rossz minőségű föld, és aszfaltút.
    - Rengeteg egyedi objektum
    - Igen kemény hegyi szakaszok
    - Több helyen az agyagot szimuláló csúszós útszakasz.
    - Vízmosás, útelmosás
    - Hegyi töltéseken vezető utak
    - Sziklaomlást szimuláló kövek a hegyi utakon stb, stb
    (A lejjebb linkel bemutatóban az itt felsoroltakat is megtalálod.)

Amennyiben kíváncsi vagy rá itt találsz róla videót:
    Truckers map - részletes bemutaó
    (A videóban látható ballonos kialakítás csak a feeling része, nincs játékbeli jelentősége. A gyári gépekkel rendesen játszható. Physics mód használata nem javasolt.)

Innen tudod letölteni:
    Truckers Map

FONTOS!
    A térkép csak 1.3.1 alatt fut!
    Az alaptérképpel működik együtt, és új profil kell hozzá.
    Módokat csak akkor kezeli, ha az említett frissítéssel kompatibilis. Sajnos már az 1.3.5 alá készült módokkal is csínján kell bánni ennél a térképnél.

• kristóf497
    Jó reggelt!
  • Caki
    Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy az autóim mindig pinkre változnak,hiába festem át!
    Tud valaki esetleg valami orvoslást erre problémára?
    Előre is köszi szépen! :)
  • Bohusek
    Most így

• Szabi #32393
    béta tesztelő :D
  • Apocalipto
    Úúúúristen annyira gyönyörű! *.*
  • adrianlor
    srácok!!

Ezt az bazi jó új Volvot honnan lehet leszedni?
  • kisfüsi
    Szokásos kellemes hétvégét! :)
  • Hungarykum
    Csak azért kaptátok meg az új Volvo-t, mert ma egy éves az ETS2
    Amúgy egész jó lett a belső kárpitozás.
  • Misuka963
    Ez még szerintem csak próbaverzió és ahogy fs9pilot mondta az 1.7-es patch-el fogják kiadni hovatalosan :)
  • szotyi12
    Úr isten VAJO honnan szedted? :3
  • mjociko
    A legjobb gép! :)
  • fs9pilot
    Kevésbé hivatalos források szerint az új Volvo az 1.7-es patchel fog jönni, ténylegesen október 31.-én.
  • Omsifan1225
    Semmi gond :)
    Köszönöm mindkettőtöknek ... :))
  • Misuka963
  • BhityHD
    Bocs, nem láttam, hogy már írták.