Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a teendõ?
---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én sem csikorgatom a fogam, de egyáltalán nem ítélem el azokat, akik már türelmetlenek. Aki nem tudja az ígéreteit még körülbelül sem teljesíteni, az ne ígérgessen!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317
Na, így már nem is olyan sürgõs nem?
Ígérget mindig.. és? Legalább nekiáll és elkezd valamit, hogy nektek jobb legyen! Nem (csak) magának csinálja, hanem nekünk, nektek is, inkább hálásak legyetek neki, minthogy itt szidjátok és sürgetitek, hogy végezzen vele. Simítgatja, tökéletesíti, mert ha hamarabb kiadná és szar lenne, akkor meg az lenne a bajotok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Visszatérve picit az 1.4-es patch-hez...szerintem sem a patch-el van a gond. Kb 5 napja használom, volt, hogy valamelyik mod bekavart, de kivettem és tovább tökéletesen mûködött és mûködik most is. Nincs se kifagyás, sem pót eltûnés, stb.... Szóval, ahogy korábban írták, át kell rágni a modokat. A játékban is írja, hogy a modokkal kompatibilitási probléma lehet.
ez tényleg valami "tákolmán" és a többi se valóságos
pl.: az utak,autópályák stbi na mindegy...
sztem nincs az a térkép 😄 úgy mint az 50 milliárt Ft. 😊
de ez csk az én véleményem
PSN-ID:SanyaBoss
Nem rossz de.... tele van hibákkal.De mivel nem végleges így gondolom javítják majd.Itt van 1-2 kép belõle meg a hibákról is.

PSN-ID:SanyaBoss
Szerintem...
///M I Love BMW. :)
légnyomásmérõ
///M I Love BMW. :)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Szép gépek/képek
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
www.police.hu
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
hogyan tudom javítani?Ez azután jött elõ,hogy beraktam a red 2013 s verziót