Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skacok,ma fogja Frank fölrakni a magyar mapot? csak mert ez olyan hihetetlen 😄
amúgy tudtok segíteni? õhm dafos kamionba szedtem le belsõ világítást (kéket) de valamiért nem mûkõdik,mi lehet a gond? :/ nem tudjátok? KÖSZÖNÖM elõre is a segítséged...
Toby0501
"Van olyan SCS játék"
Már keresi, azzal kezdte a kérdést.<#banplz>

A fene, éreztem, hogy valami hasonló választ fogok kapni..... Köszi <#eljen>
SimaSuna
akkor más játékot kell keresni.
Sziasztok!

Van olyan SCS játék, amiben van rendesen mûködõ forgózsámolyos pótkocsis szerelvény? Hiába tettem fel az 1.4-es patch-et, unalmas már az, hogy nyergessel lehet csak menni. A kiegészítõkhöz mod kell, mert az alapjátékban elég gyér a kínálat......
csaba90
na basszus:S fasza.... de az nem lehet hogy a modban valamit csak át kell írni?

Csaby

Szabi
mindkettõt Pavel írta ki és a hivatalos oldalon vannak a fájlok is 😉

"Nulla tenaci invia est via"

jutiput
Szia!
Nem mindegyik mod kompatibilis az új pach-el , sajnos ezt én is most tapasztalom meg! De nekem már nincs visszaút a régebbi frissítésekhez, mint ahogy azt lejjebb már megírtam!

Ezek közül még egyik sincs kint a hivatalos oldalon.
Szabi
1.4.3. -> 1.4.4., 1.4.4. -> 1.4.5.

apróbb hibajavítások csak, de szerintem érdemes frissíteni 😊

csaba90
sziasztok!
olyan problémám van, hogy leszedek egy modot.. pl a magyar map demo-t vagy egy F90-es MAN-t
és berakom a mod mappába minden oké.. a játékban meg mintha bent sem lenne :S vagy 10 modból 8-al így van :/ és pont a legjobb modok....
van rá valami trükk hogy mûködjön? most szedtem le az új patchet, lehet nem kellett volna?:S

Csaby

jutiput
Köszi, akkor bizakodjunk, hogy megoldódnak a problémák, ha lesznek!<#wave>

Az új vasam+új skin.Nekem nagyon bejön 😉 😊

Picit átalakítva itt már.

PSN-ID:SanyaBoss

http://www.kephost.com/images4/2013/7/14/a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png
Szabi
<#eljen>

ronso
Reggeli indulás

Sakkoo.......Baszkiiii

Biztos meg lehet oldani, én is meg fogom próbálni és talán sikerül majd 1.4-es patchel is játszani a magyar térképpel.
jutiput
Sziasztok!
Hiába töröltem le a játékot az 1.4.-es patch-el együtt, hogy majd a magyar mapot én is feltegyem , az újra telepítés után már nem fogadja el egyik régebbi pach-et sem, vagyis nem lehet a régi állapotot visszahozni, pedig eredeti a játék! Tudtok segíteni ebben vagy bízzak a sorsban, hogy egyszer majd jó lesz a " frank007" álltal készített map 1.4.-re is?<#conf>

hotwheels
Éjjelt! 😄

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Én nem tartom fake-nak. És kíváncsian várom.. 😊)
Hali dobok egy képet :
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png
valaki segítene hogy tudom saját magam kedvén szerkeszteni a pótot vagy a kamiont? :/ elõre is köszi 😊 <#buck>

valaki tud segitem hogy a restacar ra hol lehet regisztrálni ? mert nem találom !
Hali! Még kb 2 órás melóm van a térképppel, de feltölteni csak holnap délután fogom, meló után! Azon azért csodálkozom, hogy egyesek még mindig fake mapnek tartják... Mi lenne abban a poén? Na mindegy....õk tudják!
Hello! Az új patch letöltése és telepítése után a játék indításakor ismét kérte a regisztrálós kulcsot de amit beírtam azt nem fogadta el, sõt új kódsort sem fogad el!
Mi a teendõ?
nagyon jó 😊

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Tikal
peeerszee, az egész fake, nem is létezik a map, csak magának csinálja.... <#falbav>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És te mire építed, ember, hogy csinál valamit? Néhány You Tube videóra? Ha pedig a tömérdek ígérgetés nálad csak egy ,, És " akkor téged , barátom, ez a dolog nem is érdekel... Örülj neki, hogy ilyen buddhista alkatú vagy!
Én sem csikorgatom a fogam, de egyáltalán nem ítélem el azokat, akik már türelmetlenek. Aki nem tudja az ígéreteit még körülbelül sem teljesíteni, az ne ígérgessen!
Hahó <#wave>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

szerintem ez Scania Truck Driving Simulator the Game - ban volt mod 😊

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Én valahogy az elsõ jelentkezése óta nem hiszek neki, kapok is itt a fórumon érte eleget, de nagyon szeretném , ha tévednék...Én megértem az idegesen várakozókat, hiszen ez lenne a nagybetûs pálya...de egyelõre csak You Tube - változat létezik, igen, ott már láttam földönkívüliekrõl is tudósítást...az én megetetésemhez már kevés.
Igazad van. Teljes mértékben egyet értek veled.
Nem tudom mit piszmogtok állandóan. Ha annyira türelmetlenek vagytok, akkor álljatok neki, csináljatok magatoknak mapot, vagy menjetek el hozzá, és segítsetek neki.

Na, így már nem is olyan sürgõs nem?

Ígérget mindig.. és? Legalább nekiáll és elkezd valamit, hogy nektek jobb legyen! Nem (csak) magának csinálja, hanem nekünk, nektek is, inkább hálásak legyetek neki, minthogy itt szidjátok és sürgetitek, hogy végezzen vele. Simítgatja, tökéletesíti, mert ha hamarabb kiadná és szar lenne, akkor meg az lenne a bajotok.
Tikal
aztán majd az elsõk közt lesztek akik leszedik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
milliárt 😄DD

Frank! Miért hülyíted az embereket? <#fejvakaras> Mindenki (köztük én is) annyira várja mindig,amikor mondasz egy napot hogy mikor adod ki..de soha semmii.. <#falbav>
maujuri
Ez a Frank már vagy 5 hónapja hülyíti az embereket😊 És még hisznek neki😄 Hiteltelen lett a srác a sok igérgetés miatt😊

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Szabi
ez kamu képnek tûnik 😊

komoly ez a mod ki probálnám én is 😄
gomze
Ezt a modot nem tudja valaki megszerezni? Nagyon megköszönném!

JA és még annyi hogy van-e 1.4.3 mert valahol mintha láttam volna? Valamint mit javít ha van.. És ebbe van az a bug hogy eltünik apót??

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Írtam privátba.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Volvo FH16-on jobszélén felül az mit mutat mi az?? Egyébként úgy fogy ahogy az üzemanyag..

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Üdv!

Visszatérve picit az 1.4-es patch-hez...szerintem sem a patch-el van a gond. Kb 5 napja használom, volt, hogy valamelyik mod bekavart, de kivettem és tovább tökéletesen mûködött és mûködik most is. Nincs se kifagyás, sem pót eltûnés, stb.... Szóval, ahogy korábban írták, át kell rágni a modokat. A játékban is írja, hogy a modokkal kompatibilitási probléma lehet.
amúgy ez ló fasz 😄
ez tényleg valami "tákolmán" és a többi se valóságos
pl.: az utak,autópályák stbi na mindegy...
sztem nincs az a térkép 😄 úgy mint az 50 milliárt Ft. 😊
de ez csk az én véleményem
Én vissza raktam az 1.3-as javítást meg hozzá TSM3.0.inkább kicsit akadozzon meg ne legyen Iveco Hi-Way.De legalább mûködik rendesen..Na meg a 3000KM-es fuvarok!!! 😉 😄

Igen ez nekem is mevolt és amikor megláttam töröltem is. Ez még csak demo-nak sem nevezhetõ ez csak egy összedobott valami.
Én leszedtem egy demó magyar mapot innen http://eurotruck.atw.hu/
Nem rossz de.... tele van hibákkal.De mivel nem végleges így gondolom javítják majd.Itt van 1-2 kép belõle meg a hibákról is.

hotwheels
Estét! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4