Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Lett egy kis szabadidõm és úgy döntöttem, hogy újra elkezdek játszani az ETS2-vel.
A kérdésem a következõ lenne: Patchek terén eléggé le vagyok maradva. Elég csak az utolsót felrakni vagy az az elõtt megjelent összeset fel kell rakni hozzá, hogy mûködjön rendesen a játék? :D
Lett egy kis szabadidõm és úgy döntöttem, hogy újra elkezdek játszani az ETS2-vel.
A kérdésem a következõ lenne: Patchek terén eléggé le vagyok maradva. Elég csak az utolsót felrakni vagy az az elõtt megjelent összeset fel kell rakni hozzá, hogy mûködjön rendesen a játék? :D
kikerült a 1.4.5. steam-re (béta részben) <#worship>#worship>
"Nulla tenaci invia est via"
Még egy kis off:(csodálatos)
http://www.youtube.com/v/ZwuMYv-8ek8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Megnézem azt a Haulin-t, kiváncsi vagyok. Szép a járgány amúgy <#taps>#taps>
Az,de nem ets 2 höz,hanem Haulinhoz.Sokat szórakoztam én is ezzel a szerelvénnyel régen:D jó vele tolatgatni is,meg a visszapillantóba látod ahogy törne ki oldalra a pót,a forgózsámolynál csukladozik jobbra ballra.El voltam vele sokáig:D
Szia!
Igen, erre gondoltam, egy ilyen pótkocsis, de nem 4, hanem 6 tengelyes szerelvényt mindenféle méretjelzõvel és kiegészítõvel nagyon tudnék élvezni, egy kamiont kialakítanék magamnak és ki sem szállnék belõle<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#wave>#wave><#mf1>#mf1> Amúgy honnan van a kép? Ez egy mod?
Igen, erre gondoltam, egy ilyen pótkocsis, de nem 4, hanem 6 tengelyes szerelvényt mindenféle méretjelzõvel és kiegészítõvel nagyon tudnék élvezni, egy kamiont kialakítanék magamnak és ki sem szállnék belõle<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#wave>#wave><#mf1>#mf1> Amúgy honnan van a kép? Ez egy mod?
skacok...
melyik az a map? ahol van egy k***va hossú híd és a kamion mind két oldalán vizet látni...
nem tudjátok?
melyik az a map? ahol van egy k***va hossú híd és a kamion mind két oldalán vizet látni...
nem tudjátok?
Ez az ETS 2-ben van benne alapból.De a játékba valamiért nem került bele.
Szabi:Nem hiszem,hogy erre gondolt :D
Ink erre:
Szabi:Nem hiszem,hogy erre gondolt :D
Ink erre:
Szia!
Köszi a választ, utána fogok nézni <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Köszi a választ, utána fogok nézni <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Így van, jelenleg az új fórumunkon dolgozunk, amíg az el nem indul, zárva marad a regisztráció. Ha minden jól megy, a hét vége felé mindennel elkészülünk.
<#taps>#taps>
Szia!
Adblue mennyiséget mutatja!
Adblue karbamid vagy ammónium-karbamát ami szelektív módon redukálja a nitrogén-oxidokat.A szelektív kifejezés itt azt jelenti hogy a redukciós anyag oxidációja a nitrogén-oxidokból származó oxigénnel és nem a kipufogógázban jelentõsen nagyobb mennyiségben,molekuláris formában jelenlévõ oxigénnel történik.A karbamid elõször termolízis reakció révén ammoniává és izociánsavvá alakul majd a rá következõ hidrolízis során az izociánsav vízzel ammóniává és szén-dioxiddá alakul.Az ammónia pedig az scr katalizátorban redukálja a nitrogén-oxidokat.Képlet vége nitrogén is víz.Ez a karbamid nagy mennyiségben kerül mûtrágyaként és takarmányként alkalmazásra,nincs káros hatása a vízre és kémiailag stabil.Nagyon jól oldódik a vízben és ezért oldatként kerül a kipufogógázba.32,5% tömegszázalék karbamidot tartalmazó víz fagyáspontja -11,5 fok ezért fûtésérõl gondoskodni kell. Adblue fogyasztás a gázolaj fogyasztásának 3-7% eu normától függõen.
Adblue mennyiséget mutatja!
Adblue karbamid vagy ammónium-karbamát ami szelektív módon redukálja a nitrogén-oxidokat.A szelektív kifejezés itt azt jelenti hogy a redukciós anyag oxidációja a nitrogén-oxidokból származó oxigénnel és nem a kipufogógázban jelentõsen nagyobb mennyiségben,molekuláris formában jelenlévõ oxigénnel történik.A karbamid elõször termolízis reakció révén ammoniává és izociánsavvá alakul majd a rá következõ hidrolízis során az izociánsav vízzel ammóniává és szén-dioxiddá alakul.Az ammónia pedig az scr katalizátorban redukálja a nitrogén-oxidokat.Képlet vége nitrogén is víz.Ez a karbamid nagy mennyiségben kerül mûtrágyaként és takarmányként alkalmazásra,nincs káros hatása a vízre és kémiailag stabil.Nagyon jól oldódik a vízben és ezért oldatként kerül a kipufogógázba.32,5% tömegszázalék karbamidot tartalmazó víz fagyáspontja -11,5 fok ezért fûtésérõl gondoskodni kell. Adblue fogyasztás a gázolaj fogyasztásának 3-7% eu normától függõen.
bátorkodnám még egyszer feltenni a kérdést.
valaki tudna segíteni,hogy ezt a hiba sor t
Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
hogyan tudom javítani?
Ez azután jött elõ,hogy beraktam a red 2013 s verziót
valaki tudna segíteni,hogy ezt a hiba sor t
Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
hogyan tudom javítani?
Ez azután jött elõ,hogy beraktam a red 2013 s verziót
Szia. a restacar.hu-ra bármilyen hihetetlen de a restacar.hu oldalon a regisztrációra kattintva tudsz regisztrálni, a kamionok fejlesztését folyamatosan éred el ahogy haladsz a karriered építésével.
Sziasztok!
A restacar.hu-ra hol tudok regisztrálni?
Még újjonc vagyok a játékban. Komolyabb kamionokat mikor tudok venni a cégemnek?
A restacar.hu-ra hol tudok regisztrálni?
Még újjonc vagyok a játékban. Komolyabb kamionokat mikor tudok venni a cégemnek?
Nincsenek, mert bétapeccsek, azaz amellett hogy javítanak a játékon, könnyen el is cseszhetnek pár dolgot. Csak saját felelõsségedre töltsd le õket, és inkább csak akkor, ha nem, vagy alig használsz modokat. A bétapeccsek linkjét csak a hivatalos fórumon posztolják egyelõre a kapcsolódó topikokban.
Úton Cardiff felé.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Tán az Extreme Trucker 2-ben van, de nem vagyok benne biztos.
hoztam egy képet én is a taligáról <#wave>#wave>

Igen de csak a BÉTA verziót!
<#wave>#wave>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
skacok,ma fogja Frank fölrakni a magyar mapot? csak mert ez olyan hihetetlen :D
amúgy tudtok segíteni? õhm dafos kamionba szedtem le belsõ világítást (kéket) de valamiért nem mûkõdik,mi lehet a gond? :/ nem tudjátok? KÖSZÖNÖM elõre is a segítséged...
amúgy tudtok segíteni? õhm dafos kamionba szedtem le belsõ világítást (kéket) de valamiért nem mûkõdik,mi lehet a gond? :/ nem tudjátok? KÖSZÖNÖM elõre is a segítséged...
A fene, éreztem, hogy valami hasonló választ fogok kapni..... Köszi <#eljen>#eljen>
Sziasztok!
Van olyan SCS játék, amiben van rendesen mûködõ forgózsámolyos pótkocsis szerelvény? Hiába tettem fel az 1.4-es patch-et, unalmas már az, hogy nyergessel lehet csak menni. A kiegészítõkhöz mod kell, mert az alapjátékban elég gyér a kínálat......
Van olyan SCS játék, amiben van rendesen mûködõ forgózsámolyos pótkocsis szerelvény? Hiába tettem fel az 1.4-es patch-et, unalmas már az, hogy nyergessel lehet csak menni. A kiegészítõkhöz mod kell, mert az alapjátékban elég gyér a kínálat......
mindkettõt Pavel írta ki és a hivatalos oldalon vannak a fájlok is ;)
Szia!
Nem mindegyik mod kompatibilis az új pach-el , sajnos ezt én is most tapasztalom meg! De nekem már nincs visszaút a régebbi frissítésekhez, mint ahogy azt lejjebb már megírtam!
Nem mindegyik mod kompatibilis az új pach-el , sajnos ezt én is most tapasztalom meg! De nekem már nincs visszaút a régebbi frissítésekhez, mint ahogy azt lejjebb már megírtam!
Ezek közül még egyik sincs kint a hivatalos oldalon.
sziasztok!
olyan problémám van, hogy leszedek egy modot.. pl a magyar map demo-t vagy egy F90-es MAN-t
és berakom a mod mappába minden oké.. a játékban meg mintha bent sem lenne :S vagy 10 modból 8-al így van :/ és pont a legjobb modok....
van rá valami trükk hogy mûködjön? most szedtem le az új patchet, lehet nem kellett volna?:S
olyan problémám van, hogy leszedek egy modot.. pl a magyar map demo-t vagy egy F90-es MAN-t
és berakom a mod mappába minden oké.. a játékban meg mintha bent sem lenne :S vagy 10 modból 8-al így van :/ és pont a legjobb modok....
van rá valami trükk hogy mûködjön? most szedtem le az új patchet, lehet nem kellett volna?:S
Csaby
Az új vasam+új skin.Nekem nagyon bejön ;) :)
Picit átalakítva itt már.
Picit átalakítva itt már.
PSN-ID:SanyaBoss
http://www.kephost.com/images4/2013/7/14/a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png
Biztos meg lehet oldani, én is meg fogom próbálni és talán sikerül majd 1.4-es patchel is játszani a magyar térképpel.
Sziasztok!
Hiába töröltem le a játékot az 1.4.-es patch-el együtt, hogy majd a magyar mapot én is feltegyem , az újra telepítés után már nem fogadja el egyik régebbi pach-et sem, vagyis nem lehet a régi állapotot visszahozni, pedig eredeti a játék! Tudtok segíteni ebben vagy bízzak a sorsban, hogy egyszer majd jó lesz a " frank007" álltal készített map 1.4.-re is?<#conf>#conf>
Hiába töröltem le a játékot az 1.4.-es patch-el együtt, hogy majd a magyar mapot én is feltegyem , az újra telepítés után már nem fogadja el egyik régebbi pach-et sem, vagyis nem lehet a régi állapotot visszahozni, pedig eredeti a játék! Tudtok segíteni ebben vagy bízzak a sorsban, hogy egyszer majd jó lesz a " frank007" álltal készített map 1.4.-re is?<#conf>#conf>
Éjjelt! :D

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Én nem tartom fake-nak. És kíváncsian várom.. :))
Hali dobok egy képet :
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png
valaki segítene hogy tudom saját magam kedvén szerkeszteni a pótot vagy a kamiont? :/ elõre is köszi :) <#buck>#buck>
valaki tud segitem hogy a restacar ra hol lehet regisztrálni ? mert nem találom !
Hali! Még kb 2 órás melóm van a térképppel, de feltölteni csak holnap délután fogom, meló után! Azon azért csodálkozom, hogy egyesek még mindig fake mapnek tartják... Mi lenne abban a poén? Na mindegy....õk tudják!