Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ütött. Kösz. 😄
Most akkor a legfrissebb patch az 1.4.5. ? Mi változott meg?
Valaki nem tud valami jó bogi kerekes pótkocsit? 😊
kösz
Nincs!
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
Látom napirenden vagy a témában<#nevetes2>#nevetes2>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
és külön a kamion nincs ??
Ez a kamion az 1.4.1-es verzíhoz való.
<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
privába át küldöd a kamiont ?
privába át küldöd a kamiont ?
Hát reménykedjünk hogy jó lesz. gigamen<#worship>#worship>
1.2.5.-ös. 😄
Szóval akkor azt a 4-et leszedem, felrakom és mûködik a legfrissebbként?
Köszi! 😄
Szóval akkor azt a 4-et leszedem, felrakom és mûködik a legfrissebbként?
Köszi! 😄
én nem is patch-eltem még a játékomat !!
Csak állítólag 1.4.1-hez nem lesz jó 😞
Így van! Csak kérdés hogy mikor.. 😊
<#nevetes1>#nevetes1>
Azt mondta amikor végzik a melóval. 😄
ma mikor ??
köszi
köszi
Elvileg ma adja ki Frank a BÉTA-t 😊
sziasztok !
Lenne egy kérdésem Magyar map egész mikor fog megjelenni ??
ha van már egy kis rész belõle légyszi küldjétek el !?!?
Lenne egy kérdésem Magyar map egész mikor fog megjelenni ??
ha van már egy kis rész belõle légyszi küldjétek el !?!?
Nem vagyok steam fan. 😄
Szóval elég csak a legutolsót felpakolni?
Ja meg ebbe az utolsóba benne van már Magyarország 1 része? Mert tudom, hogy tervezték BP-t meg Debrecent csak nem tudom mi lett vele. 😄
Szóval elég csak a legutolsót felpakolni?
Ja meg ebbe az utolsóba benne van már Magyarország 1 része? Mert tudom, hogy tervezték BP-t meg Debrecent csak nem tudom mi lett vele. 😄
Régi játék de egy ilyen kidolgozott részletes map elmenne ets2-ben...ez a csapat nekifoghatna pl. ets2-be mapot késziteni<#vigyor>#vigyor>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
üdv, a legegyszerûbb ha beírod a kulcsod steam-re és szépen frissíti neked a legújabbra 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Hali!
Lett egy kis szabadidõm és úgy döntöttem, hogy újra elkezdek játszani az ETS2-vel.
A kérdésem a következõ lenne: Patchek terén eléggé le vagyok maradva. Elég csak az utolsót felrakni vagy az az elõtt megjelent összeset fel kell rakni hozzá, hogy mûködjön rendesen a játék? 😄
Lett egy kis szabadidõm és úgy döntöttem, hogy újra elkezdek játszani az ETS2-vel.
A kérdésem a következõ lenne: Patchek terén eléggé le vagyok maradva. Elég csak az utolsót felrakni vagy az az elõtt megjelent összeset fel kell rakni hozzá, hogy mûködjön rendesen a játék? 😄
Megnézem azt a Haulin-t, kiváncsi vagyok. Szép a járgány amúgy <#taps>#taps>
Az,de nem ets 2 höz,hanem Haulinhoz.Sokat szórakoztam én is ezzel a szerelvénnyel régen😄 jó vele tolatgatni is,meg a visszapillantóba látod ahogy törne ki oldalra a pót,a forgózsámolynál csukladozik jobbra ballra.El voltam vele sokáig😄
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Szia!
Igen, erre gondoltam, egy ilyen pótkocsis, de nem 4, hanem 6 tengelyes szerelvényt mindenféle méretjelzõvel és kiegészítõvel nagyon tudnék élvezni, egy kamiont kialakítanék magamnak és ki sem szállnék belõle<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#wave>#wave><#mf1>#mf1> Amúgy honnan van a kép? Ez egy mod?
Igen, erre gondoltam, egy ilyen pótkocsis, de nem 4, hanem 6 tengelyes szerelvényt mindenféle méretjelzõvel és kiegészítõvel nagyon tudnék élvezni, egy kamiont kialakítanék magamnak és ki sem szállnék belõle<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#wave>#wave><#mf1>#mf1> Amúgy honnan van a kép? Ez egy mod?
skacok...
melyik az a map? ahol van egy k***va hossú híd és a kamion mind két oldalán vizet látni...
nem tudjátok?
melyik az a map? ahol van egy k***va hossú híd és a kamion mind két oldalán vizet látni...
nem tudjátok?
Ez az ETS 2-ben van benne alapból.De a játékba valamiért nem került bele.
Szabi:Nem hiszem,hogy erre gondolt 😄
Ink erre:
Szabi:Nem hiszem,hogy erre gondolt 😄
Ink erre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Szia!
Köszi a választ, utána fogok nézni <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Köszi a választ, utána fogok nézni <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Így van, jelenleg az új fórumunkon dolgozunk, amíg az el nem indul, zárva marad a regisztráció. Ha minden jól megy, a hét vége felé mindennel elkészülünk.
<#taps>#taps>
Szia!
Adblue mennyiséget mutatja!
Adblue karbamid vagy ammónium-karbamát ami szelektív módon redukálja a nitrogén-oxidokat.A szelektív kifejezés itt azt jelenti hogy a redukciós anyag oxidációja a nitrogén-oxidokból származó oxigénnel és nem a kipufogógázban jelentõsen nagyobb mennyiségben,molekuláris formában jelenlévõ oxigénnel történik.A karbamid elõször termolízis reakció révén ammoniává és izociánsavvá alakul majd a rá következõ hidrolízis során az izociánsav vízzel ammóniává és szén-dioxiddá alakul.Az ammónia pedig az scr katalizátorban redukálja a nitrogén-oxidokat.Képlet vége nitrogén is víz.Ez a karbamid nagy mennyiségben kerül mûtrágyaként és takarmányként alkalmazásra,nincs káros hatása a vízre és kémiailag stabil.Nagyon jól oldódik a vízben és ezért oldatként kerül a kipufogógázba.32,5% tömegszázalék karbamidot tartalmazó víz fagyáspontja -11,5 fok ezért fûtésérõl gondoskodni kell. Adblue fogyasztás a gázolaj fogyasztásának 3-7% eu normától függõen.
Adblue mennyiséget mutatja!
Adblue karbamid vagy ammónium-karbamát ami szelektív módon redukálja a nitrogén-oxidokat.A szelektív kifejezés itt azt jelenti hogy a redukciós anyag oxidációja a nitrogén-oxidokból származó oxigénnel és nem a kipufogógázban jelentõsen nagyobb mennyiségben,molekuláris formában jelenlévõ oxigénnel történik.A karbamid elõször termolízis reakció révén ammoniává és izociánsavvá alakul majd a rá következõ hidrolízis során az izociánsav vízzel ammóniává és szén-dioxiddá alakul.Az ammónia pedig az scr katalizátorban redukálja a nitrogén-oxidokat.Képlet vége nitrogén is víz.Ez a karbamid nagy mennyiségben kerül mûtrágyaként és takarmányként alkalmazásra,nincs káros hatása a vízre és kémiailag stabil.Nagyon jól oldódik a vízben és ezért oldatként kerül a kipufogógázba.32,5% tömegszázalék karbamidot tartalmazó víz fagyáspontja -11,5 fok ezért fûtésérõl gondoskodni kell. Adblue fogyasztás a gázolaj fogyasztásának 3-7% eu normától függõen.
bátorkodnám még egyszer feltenni a kérdést.
valaki tudna segíteni,hogy ezt a hiba sor t
Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
hogyan tudom javítani?
Ez azután jött elõ,hogy beraktam a red 2013 s verziót
valaki tudna segíteni,hogy ezt a hiba sor t
Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
hogyan tudom javítani?
Ez azután jött elõ,hogy beraktam a red 2013 s verziót
Szia. a restacar.hu-ra bármilyen hihetetlen de a restacar.hu oldalon a regisztrációra kattintva tudsz regisztrálni, a kamionok fejlesztését folyamatosan éred el ahogy haladsz a karriered építésével.
Sziasztok!
A restacar.hu-ra hol tudok regisztrálni?
Még újjonc vagyok a játékban. Komolyabb kamionokat mikor tudok venni a cégemnek?
A restacar.hu-ra hol tudok regisztrálni?
Még újjonc vagyok a játékban. Komolyabb kamionokat mikor tudok venni a cégemnek?
Nincsenek, mert bétapeccsek, azaz amellett hogy javítanak a játékon, könnyen el is cseszhetnek pár dolgot. Csak saját felelõsségedre töltsd le õket, és inkább csak akkor, ha nem, vagy alig használsz modokat. A bétapeccsek linkjét csak a hivatalos fórumon posztolják egyelõre a kapcsolódó topikokban.
Úton Cardiff felé.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Tán az Extreme Trucker 2-ben van, de nem vagyok benne biztos.
hoztam egy képet én is a taligáról <#wave>#wave>

Igen de csak a BÉTA verziót!