52658
-
#32502 Köszike! :-) -
krisztian1329 #32501 Mindegy csak 2000l-es tankja legyen minimum. -
Hungarykum #32500 Nem változik az indítási hely. Jól írtad le. -
#32499 Hát ezt nem tudtam:-)
Akkor már csak egy kérdés van.. Ha a következő elérési utam van.
Cél:
"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe"
indítás helye:
"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86"
Hogy kell kinéznie?
Így ni: ?
"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
Inditás helye változik?
-
Hungarykum #32498 Itt keresd! -
Hungarykum #32497 Off topikban keresgélj vagy valahol máshol, de ne itt.
NO WAREZ! -
Hungarykum #32496 Az 5:4 képarány módot feleslegesen használod, mert már alapból nincs fekete sáv vezetéskor csak a menüben, de az szerintem nem vészes. -
szilveszter86 #32495 nem tudom hogy hol keressem -
szilveszter86 #32494 ???
-
Mandoki72 #32493 Üdv fórumozók.Pár kép magyarból.
-
#32492 /ban -
szilveszter86 #32491 hy Valaki segítsen kellene nekem valahogy az 1.6.1. versionak a crackje -
#32490 Srácok! Ha használom az 5:4 es modot, ilyenkor ugye más az indítás, hogy tudom növelni a használható memória nagyságát?
Beraktam ezt a multi trafick modot, aztán elég sűrűn kilépked miatta. Nem mondanék le róla, több mint valószínű, hogy ez a baja.
Legalábbis szerintem.. Ezek a modok vannak, lehet egyéb akadás? (hátha tudja valaki, mondjuk így kb esélytelen, de hátha :-))
ime a modok:
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztrafficsound_tsm35.scs
zzzzzzzzztgs.scs
zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs
TSM-Map_4_X_prefab&more.scs
TSM-Map_4_X_model.scs
TSM-Map_4_X_map.scs
TSM-Map_4_X_def&mat.scs
ds3wheel.scs
5-4-aspect-rat-1.3.x-v.1.0.scs
50k_wheels_pack.scs -
#32489 -
#32488 8x8-as vagy nagyobb alváz? -
krisztian1329 #32487 Kéne nekem egy scania r730-hoz 8x8 vagy nagyobb alváz legalább 2000l tankkal.Aki tud dobjon már nekem egy linket. -
-
#32485 Patch-ben van benne. Azt hiszem az 1.5-től. -
zorba3333 #32483 Bár nem nekem szólt a kérdés, de gondolom a válasz a lényeg....
Nos, a "Forint módot" magadnak be tudod állítani a következőképp:
A TSM mapon keresztül mutatom meg a folyamatot....
Megnyitod a C:\.......\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\TSM-Map_4_X_def&mat.scs\def\\economy_data.sii fájlt.
Ebben a fájlban megkeresed az Euróra vonatkozó részt, és átírod Forintra.
Ugyanebben a fájlban tudod módosítani a sofőrök fizetését, a garázsok, fejlesztések, stb. árát is, ha netán a későbbiekben szükséged lenne rá. -
HellerEnrico #32482 Ez a forint mod saját készítésű? -
fagy53 #32481 zsan666:
Név szerint nem írtam, de ezt a progit /LookingHelper/ használtam én is az XP-n, de a win 7-en azóta sem megy, így lemondtam róla. Egyébként a Szabi-val folytatott eszmecserém pontosan e körül a probléma körül forgott, amit ez a progi megoldott és nem értem miért jó a jelenlegi oldalranézés, pillantás? Miért jó három gombot kezelni amikor kettővel gyorsabb és egyszerűbb benézni a kereszteződésbe? -
fagy53 #32480 Nagyon köszönöm neked és zsan666-nek is a reagálását a hsz-omra.
Az általad linkelt kis progit a kanyarbanézésről még nem próbáltam ki, de ezen hsz kíváncsivá tett... -
#32479 Igen, igazad van, tévedtem!Üdv. -
zorba3333 #32478 Nálam sajnos nem is nagyon akar működni, mert valamivel összeakad, de fogalmam nincs, hogy mivel, hiszen különálló program.
Elvileg az ETS 2 futtatása előtt el kell indítani az ImmCam alkalmazást, és a játék alatt végig mennie is kell. Eddig renden is van a dolog, de játékon belül nincs kalibrálási lehetőség, pontosabban egy olyan alternatíva mentén oldható csak meg, hogy ablak módban futtatod az ETS 2-t, majd elvégzed a szükséges korrekciókat.
Igen ám, de az ETS 2 csak akkor hajlandó tudomást venni a változásokról, ha újraindítod.
Bár a fejlődési irány nagyon jó, de a program jelenlegi formájában több bosszúságot okoz, mint játékélményt.
Egyébként zsan666 fórumozótársunk által a #32455 sorszámú hozzászólásában linkelt kis segédprogram remekül működik.
Működése a következő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A letöltött állományt bárhová ki lehet csomagolni, nem kell sem a telepítési, sem a mod mappában lennie.
A program indítása után a felugró ablak alján lévő "Select Game Controller" gombra kell kattintani, majd a felugró menüből ki kell választani azt az eszközt, amivel játszani szeretnél.
Ezután már nincs más dolgunk, a New Key..... kezdetű sorok mellett lévő szövegmezőbe kattintani, és megnyomni a kiválasztott eszközön azt a gombot, amivel szeretnénk a játékon belül jobbra, illetve balra nézni.
Ezután, már csak egy OK, és máris mehet az ETS 2 indítása.
FONTOS!
A billentyűk beállítása után a segédprogramot nem szabad bezárni! Végig futnia kell, amíg játszol.
A beállításokat nem menti el a program, így minden esetben, mikor az ETS 2-őt indítod, újra be kell azt állítani.
Remekül működik 1.6.1 alatt, így már valóban csak addig nézek jobbra, vagy balra, amíg a gombot nyomom.
A program csak aktív játékvezérlőket érzékel, tehát az épp offline módban lévő (nem csatlakoztatott állapotú) kormányra, kontrollerre, stb nem fogsz tudni billentyűt beállítani.
#32440 (mzsolti21)
Gratulálok, és elismerésem a kitartásodért.... :)
Amennyiben a memória hozzárendelése nem oldja meg a problémát akkor az alábbi dolgot még ki lehet próbálni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok esetben a festéseket lelkes, ámbár nagyon amatőrök készítik, akik a kívánt szín, vagy textúra, template-re való felrakása után elfelejtik a háttérmelót elvégezni.
Sok esetben nem használnak külön layer-eket sem az egyes textúraelemek, fagy feliratok felvitelénél, mint ahogy az egyesítés is el szokott maradni.
Fotótextúrák esetében előfordul, hogy eltérő méretű a használt kép, mert egyszerűen elfelejtik az átméretezést azonos méretre, és formátumra.
Ennek általában a hiányos programismeret az oka. Nem tud az általa használt szerkesztőprogramon belül sem tükrözni, sem leképezni stb, vagy nem is tudja, hogy így kellene megoldani, hogy pl.:mindkét oldalon a helyes irányba álljon a felirat, logo, stb.
Ehelyett, keres ugyanarról a pl.: félpótról egy másik oldali képet, aminek a mérete máris más, mint az előzőé stb, stb.
Inkább a nagy felbontásra koncentrál a szép megjelenés miatt, ami aztán a helytelen szerkesztésből adódó eleve nagy méret, plusz az irreálisan magas felbontású textúra alkalmazása akadást, fagyást, random kilépéseket okoz, főleg akkor, ha arra a pl: félpótra készített festésre valami másik, betöltési prioritás szerint utoljára beolvasandó, vagyis elsődleges használati státuszt kapó mód is hivatkozik, vagy használja azt.
#32444 (Apocalipto)
Teljes mértékben támogatom az elképzelésedet.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem is jó lenne, ha ebbe az irányba is elmenne a játék fejlesztése, de véleményem szerint először a látványosabb, az eddiginél realisztikusabb játékmenet felé kéne elmozdulni.
Olyanokra gondolok, mint a felrakókon, lerakókon az ügyintézés (CMR, stb), vonatnál, kompnál jegyvásárlás, majd behajózás előtt, a dokkban a jegyen szereplő terminál, és azon belül az indulási sor megkeresése, tachográfkezelés, Zoll, és KPM kontroll az utakon, vámudvarokban stb, stb.
Ezeket pofon egyszerű módon meglehetne oldani.
Pl.: megérkezek a felrakóra, kiválasztom a fuvart, de ezután nem adná vissza azonnal a fülkenézetet, hanem egy felugró ablakban történne az okmánykezelés, ahol a fuvarodnak megfelelő okmányokat kellene kiválasztanod, stb
Ugyanígy a komp esetén....
Megérkezel a kikötőbe, majd az eddigi felugró ablak helyett egy olyan panel jelenne meg, ahol elsőként a társaságot lehet kiválasztani akivel utazni szeretnél. A valóságban is ez történik, csak a főnököd választ társaságot, és nem Te, de szerencsére a játékban a saját magad ura vagy.
Ezt követően kellene megadni az uticélt.
Lehetne tovább is fokozni a dolgot pl.: azzal, hogy az adott kikötőben nem minden társaság indít járatot az általad elérni kívánt úti cél irányába, vagy aznap már nincs több hajó, szintén, mint a valóságban, emiatt lehet, hogy elcsúszol a határidővel.
Az indulási sor megkeresése már grafikai kiegészítést is igényelne, ezért ez nehezebben megvalósítható, de nem esélytelen.
Az általad említett biztonsági rendszerek hasznosak ugyan, de kevésbé látványosak. Sajnos a fejlesztők által megcélzott célcsoport a látványra, és a minél jobb variálhatóságra vágyik, és nem egy felvillanó kontroll lámpára a műszerfalon, ami épp jelzi, hogy működésbe lépett egy biztonsági funkció.
Természetesen ezeket egy adott választható opción belül képzelem el, ami a beállítások menüben ugyanúgy ki, és bekapcsolható, mint mondjuk az adaptív automata váltó. Így azokat sem fogja zavarni, akik az eddigi egyszerű játékmenetet kedvelik, és ezzel szeretnének a továbbiakban is játszani, de kedvez azoknak is, akik komolyabban szeretnének elmélyülni a fuvarozás világában. -
#32477 Hűtő fuvart kaptál a tartályhelyett? :D
Amúgy nagyon bejön ez a Daf -
#32476 mp3at is lejátsza. ets 1 játszotta le csak az ogg-t. -
#32475 Szia!
Az mp3 fájlt át kell konvertálni ogg. fájlba, mert csak azt játsza le a lejátszó!Üdv. -
Jönni kellett már, majdnem kifogyott. (de drága itt a gázolaj :D)
-
#32473 Azzal nem próbáltam, de hát mp3-al is jónak kellene lennie! -
#32472 -
kristóf497 #32471 Jó estét!
-
kristóf497 #32470 Jó estét!
http://kephost.adatbazis.eu/images/25026596483910675757.png
-
Bohusek #32469 És ogg kiterjesztéssel mit csinál? -
#32468 Üdv!
Miért van az, hogy mp3 zenét berakok, mikor indítanám el kilép exe hibával. -
#32467 Pár jó tanács, azt hiszem a fórumon el kell egy-két embernek.
Hungarykum-szerintem ezt a problémát hamar orvosolni fogják a moderek, én azt nem értem miért nem teszik opcionálissá miden kabin típushoz a spoilerezést. XL kabin elég hülyén néz ki a Volvon spoilerek nélkül
-
Hungarykum #32466 SCS blogon sokan azt kérdik, hogy hol a króm rács? Oda is írtam, hogy ez csak az FH modell.
Kár, hogy nem lesz FH16 pedig jól nézne ki. Nem is értem, miért nem az FH16-ot csinálták meg.
De örüljünk, hogy ilyen is van, ami még nincs :D -
R420, Misuka963 - köszi! :) -
#32464 új hír a blogon! utolsó finomhangolások és hamarosan kiadják végre! :D
-
#32463 -